- 25 Kasım 2015
- 810
- 1.256
- 113
aminnn.. allah yardımcısı olsun. çok zorKızlar moralim çok bozuk..Amcamın oğlu 23 yaşında, 45 gündür yoğun bakımda yatıyor. Kas hastalığı var doğuştan, ameliyat olmuştu. Nefes alamama şikayetiyle gitmiş yoğun bakıma aldılar 45 gün önce. Yurtdışından ilaç getirttiler, ama yanlış teşhis miş. Sonuçlarını başka dr.lar a göstermişler, yapacak bişey yok, bu hastalıkta 20 yaşına kadar yasanir demisler..Sizden de dua isterim, inşallah hamisler olarak dualarımız kabul olur insallah. Biz karnimizdaki yavruları gozumuzden sakiniyoruz, daha 23 yaşında gencecik çocuk, Allah anasina babasına, sevdiklerine bağışlar inşallah.
Doğru valla :) şimdi haftada 1 gün dışarı çıkmak bile pert ediyo beni. İşte ozaman korktjmda öyle hazırladım eşyalarınıBir ay önceki olay,o zaman sen yerinde durmuyordun,o tempoya hamile olmayan kadın bile doğurur :)Bir şey olmaz Allahın izniyle.Sen ağır hareket et yeter ki.
İnş fayda görürsün tez zamanda atlatırsın bebişimizin sütüne zarar gelmesin inşBenim bütün kemikler sızlıyor ateş daha yok bakalım. 3.oglumdada olmustu ateşliydi o antibiyotikle geçmişti bu sefer biraz cabalayim bakalım , sagol cnm. Söylediklerini deneyim.
Doktorum pozisyonu çok tuhaf sana ağrı acı ve bulantı yapabilir dedi dün akşam biraz bulandı ama çıkartmadım üşütmüşte olabilirsin yinede sor için rahat etsinGünaydın kızlar son dönemde mide bulantısı yaşayan var mı? Bugün kahvaltıdan sonra bulantım oldu az önce de istifra ettimdoktora haber vermem gerekir mi acaba mide sıkıştığı içindir herhalde değil mi
Ekşili semiz otu yemeğinide ilkkez duydum :) oh yarasın. Ben dondurma istiyodum bide sürekli gecenin 12 sinde dondurma yemeye çıkıyoduj kışın ortasında :)Günaydın herkese..
Aşerme deyince aklima çok komik birşey geliyor hamileligimi daha yeni ögrendigim gunlerdi canım nasil eksili semiz otu yemegi istiyor anlatamam ve bu yemegi hayatimda 1 defa yedim ve hic sevmem semiz otunu da :)
Tabi kısın nerden bulcam semiz otunu aldim ispanakla yaptim pisene kadar agzimdan su damladi resmen butun gun yedim tencere bitince rahatlamistim :)))
Tek yedigim o oldu şu hamilelik bitmeden şakacıktan bi asermem lazim aslinda zor biseyeBu arada kolay bulunan bisi diye yazdim
Daha bende yıkamaya yeni geçtim havada bi öyle bi böyle yetiştirirz inş ya sağlıkla zamanında gelsinlerdeHerkes yerleştirdi ya,panik oldum canım.Yavaş yavaş yerleştiririm artık,koku kıyafetlere sinmesin de.Yanımda yatıracağım beşiği de kurmadık ya daha,iyi söyledin.Onu da bu hafta kurdurayım.Onda da koku falan olabilir.
En çook çilek yedim kısin iyikide yemisim yazin yediklerimin tadi cok kotu :))) Neyse sabah sabah istah acmayalim yaEkşili semiz otu yemeğinide ilkkez duydum :) oh yarasın. Ben dondurma istiyodum bide sürekli gecenin 12 sinde dondurma yemeye çıkıyoduj kışın ortasında :)
Canım netede baktım dinlenmek iyi beslenmek sütü iice boşaltmak sıcak komplex boşaltırkenyada emzirirken göğse masaj ilerlerse antibiyotik diyor bende bilgilerimi tazelemiş oldum hepimize lazım olacakBenim bütün kemikler sızlıyor ateş daha yok bakalım. 3.oglumdada olmustu ateşliydi o antibiyotikle geçmişti bu sefer biraz cabalayim bakalım , sagol cnm. Söylediklerini deneyim.
Benimkini açsanız iyi olacak şekerim düşecek hala kalkamadım kahv yapmaya ölee oturuyorum ne yesem acaba die Yarında misafirim gelecek ya hergün kalkan ben bugün oturuyorumEn çook çilek yedim kısin iyikide yemisim yazin yediklerimin tadi cok kotu :))) Neyse sabah sabah istah acmayalim ya
Aman hepsi bulunacak şeyler en azındanEn çook çilek yedim kısin iyikide yemisim yazin yediklerimin tadi cok kotu :))) Neyse sabah sabah istah acmayalim ya
Hiç bi fikrim yok canım doktoruna sor sancıda olabilirGunaydin kizlar dun aksamdan beri ara ara kasıklarimda sanci oluyor bebisde vuruyor daha cok agriyor adet sancisi yatirir ya ona benziyor napsam dokt gitsem mi yapabilecekleri bisey var mi ? 34. hafta olan arkadaslar sancı bu mu demek ?
Yarın randevum var geçmek bilmedi bu hafta. Çok özledim kızımı. Kıpır kıpır bişi gelcek belliki babasının sesini duyunca resmen karnımı delip çıkacak gibi davranıyor. Eşimde bunu bildiginden sürekli konuşuyor kızıyla.
yesilbalon P Prenseslale raporlarınızı aldınız di mi? Doktor sen ne zaman istersen o zaman veririm demişti bana yarın gidip alıcam bende. 37. de tekrar bi işlem yapacak mıyız? Çünkü is yerinde bu konu sürekli çelişkili bi kesin bişey söyleyen yok.
Eki Görüntüle 1999150Melissa81 Bizim uyku arkadaslarimiz bunlar :)) Digerini örmeye çalıstım sonra vazgectim kışın örerim kızıma Çıngıraklı örmüslerdi onlar çok guzeldi uyku arkadasindan cok eline ver sussun
Bak ben. Eler yaptım peynir kaşar siyah ve yeşil zeytin reçel tereyağ ve haşlanmış yumurta mis. Hala başlayamadım yemeye gerçi :)Benimkini açsanız iyi olacak şekerim düşecek hala kalkamadım kahv yapmaya ölee oturuyorum ne yesem acaba die Yarında misafirim gelecek ya hergün kalkan ben bugün oturuyorum
Yaa soldakini nerden aldın bayıldım onada. Bizimde dün geld aliexpressten uyku arkadaşımız ve makosenleri:)Eki Görüntüle 1999150Melissa81 Bizim uyku arkadaslarimiz bunlar :)) Digerini örmeye çalıstım sonra vazgectim kışın örerim kızıma Çıngıraklı örmüslerdi onlar çok guzeldi uyku arkadasindan cok eline ver sussun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?