2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aminnn.. allah yardımcısı olsun. çok zor

Gunaydin kizlar dun aksamdan beri ara ara kasıklarimda sanci oluyor bebisde vuruyor daha cok agriyor adet sancisi yatirir ya ona benziyor napsam dokt gitsem mi yapabilecekleri bisey var mi ? 34. hafta olan arkadaslar sancı bu mu demek ?

Günaydın herkese..
Aşerme deyince aklima çok komik birşey geliyor hamileligimi daha yeni ögrendigim gunlerdi canım nasil eksili semiz otu yemegi istiyor anlatamam ve bu yemegi hayatimda 1 defa yedim ve hic sevmem semiz otunu da :)
Tabi kısın nerden bulcam semiz otunu aldim ispanakla yaptim pisene kadar agzimdan su damladi resmen butun gun yedim tencere bitince rahatlamistim :)))

Tek yedigim o oldu şu hamilelik bitmeden şakacıktan bi asermem lazim aslinda zor biseye Bu arada kolay bulunan bisi diye yazdim

Yarın randevum var geçmek bilmedi bu hafta. Çok özledim kızımı. Kıpır kıpır bişi gelcek belliki babasının sesini duyunca resmen karnımı delip çıkacak gibi davranıyor. Eşimde bunu bildiginden sürekli konuşuyor kızıyla.

yesilbalon P Prenseslale raporlarınızı aldınız di mi? Doktor sen ne zaman istersen o zaman veririm demişti bana yarın gidip alıcam bende. 37. de tekrar bi işlem yapacak mıyız? Çünkü is yerinde bu konu sürekli çelişkili bi kesin bişey söyleyen yok.

Bir ay önceki olay,o zaman sen yerinde durmuyordun,o tempoya hamile olmayan kadın bile doğurur :)Bir şey olmaz Allahın izniyle.Sen ağır hareket et yeter ki.
Doğru valla :) şimdi haftada 1 gün dışarı çıkmak bile pert ediyo beni. İşte ozaman korktjmda öyle hazırladım eşyalarını

Benim bütün kemikler sızlıyor ateş daha yok bakalım. 3.oglumdada olmustu ateşliydi o antibiyotikle geçmişti bu sefer biraz cabalayim bakalım , sagol cnm. Söylediklerini deneyim.
İnş fayda görürsün tez zamanda atlatırsın bebişimizin sütüne zarar gelmesin inş

Doktorum pozisyonu çok tuhaf sana ağrı acı ve bulantı yapabilir dedi dün akşam biraz bulandı ama çıkartmadım üşütmüşte olabilirsin yinede sor için rahat etsin

Ekşili semiz otu yemeğinide ilkkez duydum :) oh yarasın. Ben dondurma istiyodum bide sürekli gecenin 12 sinde dondurma yemeye çıkıyoduj kışın ortasında :)

Daha bende yıkamaya yeni geçtim havada bi öyle bi böyle yetiştirirz inş ya sağlıkla zamanında gelsinlerde

Ekşili semiz otu yemeğinide ilkkez duydum :) oh yarasın. Ben dondurma istiyodum bide sürekli gecenin 12 sinde dondurma yemeye çıkıyoduj kışın ortasında :)
En çook çilek yedim kısin iyikide yemisim yazin yediklerimin tadi cok kotu :))) Neyse sabah sabah istah acmayalim ya

Benim bütün kemikler sızlıyor ateş daha yok bakalım. 3.oglumdada olmustu ateşliydi o antibiyotikle geçmişti bu sefer biraz cabalayim bakalım , sagol cnm. Söylediklerini deneyim.
Canım netede baktım dinlenmek iyi beslenmek sütü iice boşaltmak sıcak komplex boşaltırkenyada emzirirken göğse masaj ilerlerse antibiyotik diyor bende bilgilerimi tazelemiş oldum hepimize lazım olacak

En çook çilek yedim kısin iyikide yemisim yazin yediklerimin tadi cok kotu :))) Neyse sabah sabah istah acmayalim ya
Benimkini açsanız iyi olacak şekerim düşecek hala kalkamadım kahv yapmaya ölee oturuyorum ne yesem acaba die Yarında misafirim gelecek ya hergün kalkan ben bugün oturuyorum

Gunaydin kizlar dun aksamdan beri ara ara kasıklarimda sanci oluyor bebisde vuruyor daha cok agriyor adet sancisi yatirir ya ona benziyor napsam dokt gitsem mi yapabilecekleri bisey var mi ? 34. hafta olan arkadaslar sancı bu mu demek ?
Hiç bi fikrim yok canım doktoruna sor sancıda olabilir

ben aldım kurumuma verdim canım..zannedersem birde 37.haftada çalışamaz raporu getırcekmişiz

Yarın randevum var geçmek bilmedi bu hafta. Çok özledim kızımı. Kıpır kıpır bişi gelcek belliki babasının sesini duyunca resmen karnımı delip çıkacak gibi davranıyor. Eşimde bunu bildiginden sürekli konuşuyor kızıyla.

yesilbalon P Prenseslale raporlarınızı aldınız di mi? Doktor sen ne zaman istersen o zaman veririm demişti bana yarın gidip alıcam bende. 37. de tekrar bi işlem yapacak mıyız? Çünkü is yerinde bu konu sürekli çelişkili bi kesin bişey söyleyen yok.

Benimkini açsanız iyi olacak şekerim düşecek hala kalkamadım kahv yapmaya ölee oturuyorum ne yesem acaba die Yarında misafirim gelecek ya hergün kalkan ben bugün oturuyorum
Bak ben. Eler yaptım peynir kaşar siyah ve yeşil zeytin reçel tereyağ ve haşlanmış yumurta mis. Hala başlayamadım yemeye gerçi :)

Yaa soldakini nerden aldın bayıldım onada. Bizimde dün geld aliexpressten uyku arkadaşımız ve makosenleri:)

Eklentiler

• IMG_8419.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…