Günaydın canım. Aşerdik ama burda söyleyemedik :) kışın ortasında erik aşerdim. Eşim 3 tane eriğe 30 tlcik verdi
Sonra pişmişi olmadan asla soğan yemeyen tv karşısında yeşil soğanı nar ekşisine bandır bandıra yedim :)
Günaydın herkese..
Aşerme deyince aklima çok komik birşey geliyor hamileligimi daha yeni ögrendigim gunlerdi canım nasil eksili semiz otu yemegi istiyor anlatamam ve bu yemegi hayatimda 1 defa yedim ve hic sevmem semiz otunu da :)
Tabi kısın nerden bulcam semiz otunu aldim ispanakla yaptim pisene kadar agzimdan su damladi resmen butun gun yedim tencere bitince rahatlamistim :)))
Tek yedigim o oldu şu hamilelik bitmeden şakacıktan bi asermem lazim aslinda zor biseyeBu arada kolay bulunan bisi diye yazdim
ccok guzelmis cok begendim nerden aldin tatlimmm ? Ismi ne bu kizcelerin :)Eki Görüntüle 1999150Melissa81 Bizim uyku arkadaslarimiz bunlar :)) Digerini örmeye çalıstım sonra vazgectim kışın örerim kızıma Çıngıraklı örmüslerdi onlar çok guzeldi uyku arkadasindan cok eline ver sussun
Bende simdi yiyorum daha :)) Ilac icince saat bekledim .. misafir mi hic iyi olmuyor gobusle yaa :)Benimkini açsanız iyi olacak şekerim düşecek hala kalkamadım kahv yapmaya ölee oturuyorum ne yesem acaba die Yarında misafirim gelecek ya hergün kalkan ben bugün oturuyorum
ali expresten aldim ikisinide :) Yikamadim henuz korkuyorumda yikamaya su mendillerden alip öyle yikayayim da renk filan verirse karismasin birbirlerine :)Yaa soldakini nerden aldın bayıldım onada. Bizimde dün geld aliexpressten uyku arkadaşımız ve makosenleri:)
Ama her sabah yememiz gerekenler bunlar çokmukiUuuu naptin sennn
Iyi yapmışsın canm yarasinn
Hamileligin başlarında ben sadece dondurma istiyordum:)
birde kışın ortasında alt kat komşum çağırmıştı gel oturalim diye o gün hamile olduğumu yeni söylemiştim ona, birden ayyy hamilelerin canı hep erik ceker şimdi olsada çatır çatır yesek ooohhh bide tuza bandircaksinnn dedi seninde canın çekiyormu diye sorunca yoooo dedim ama gıcık canımı nasil cektirmisti bahari zor ettim onun yüzünden
Gunaydin kizlar dun aksamdan beri ara ara kasıklarimda sanci oluyor bebisde vuruyor daha cok agriyor adet sancisi yatirir ya ona benziyor napsam dokt gitsem mi yapabilecekleri bisey var mi ? 34. hafta olan arkadaslar sancı bu mu demek ?
Isimlerini koymadik inci annesi dogsun kendi koysun :)) instagramdada var satanlar ben ali expresten aldim once birini aldim baktim orjinal barkotunu okuttum sonra ikincisinide aldim :))ccok guzelmis cok begendim nerden aldin tatlimmm ? Ismi ne bu kizcelerin :)
Ay nerden alıyoduj o mendilleri?Bende simdi yiyorum daha :)) Ilac icince saat bekledim .. misafir mi hic iyi olmuyor gobusle yaa :)
ali expresten aldim ikisinide :) Yikamadim henuz korkuyorumda yikamaya su mendillerden alip öyle yikayayim da renk filan verirse karismasin birbirlerine :)
Gule gule kullansinlar minikler insallah benimde aynisi var pembis makosen :)
Gule gule giysin cok tatlislarYaa soldakini nerden aldın bayıldım onada. Bizimde dün geld aliexpressten uyku arkadaşımız ve makosenleri:)
Çok saol canım. Ben birde koca fil peluşlar varya ondan istiyorum kızıma. Türkiyede çok pahalılarGule gule giysin cok tatlislar
Ayy bana da öyle oldu ustelik yeni hamile biri diyor ki canimiz erik cekerse sus dedim cekmeyeni de cektireceksin kış gunu :)))Uuuu naptin sennn
Iyi yapmışsın canm yarasinn
Hamileligin başlarında ben sadece dondurma istiyordum:)
birde kışın ortasında alt kat komşum çağırmıştı gel oturalim diye o gün hamile olduğumu yeni söylemiştim ona, birden ayyy hamilelerin canı hep erik ceker şimdi olsada çatır çatır yesek ooohhh bide tuza bandircaksinnn dedi seninde canın çekiyormu diye sorunca yoooo dedim ama gıcık canımı nasil cektirmisti bahari zor ettim onun yüzünden
Ama her sabah yememiz gerekenler bunlar çokmuki
O komşunun ağzına terlikle vurasım geldi
Saticisi bellimi yani neye bakilarak alisveris yapiliyor hep ayni guvenilir saticidan.i aliyorsunuz canimBende simdi yiyorum daha :)) Ilac icince saat bekledim .. misafir mi hic iyi olmuyor gobusle yaa :)
ali expresten aldim ikisinide :) Yikamadim henuz korkuyorumda yikamaya su mendillerden alip öyle yikayayim da renk filan verirse karismasin birbirlerine :)
Gule gule kullansinlar minikler insallah benimde aynisi var pembis makosen :)
Ayy bana da öyle oldu ustelik yeni hamile biri diyor ki canimiz erik cekerse sus dedim cekmeyeni de cektireceksin kış gunu :)))
Sanirim rosman da birde gratiste mi vatsonda mi dediler orda varmis bende bakmadim aksam gidince bakarim. Elde yikamaya atarsak bisi olmaz heralde kisa programAy nerden alıyoduj o mendilleri?
Bende yıkıcamda korkuyorum. Senden görmüştüm sanırsam makosenleride kudurmuştum:) eşimi zor ikna ettim
Ah canım sorma 6dan sonra uyumusum butun gece uyumadım ter döküp durdum hepBi uykusuz anne dahabu aralar gene uyuyamamaya başladım geceleri hele bu gece midem kavruldu
bugun gıdıcem canım saat 2 de randevum var bebegım 2 gundur pek harekt etmıyo ve karnım bıyerde kasılıp kalıyor zor gecıyor anlamadım oyzden artık haftaya da raporu almaya gıderım insallah bısey cıkmasınd abence haftaya git bende öyle yapmıştım. bir taşla iki kuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?