2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Uuuu naptin sennn

Iyi yapmışsın canm yarasinn

Hamileligin başlarında ben sadece dondurma istiyordum:)
birde kışın ortasında alt kat komşum çağırmıştı gel oturalim diye o gün hamile olduğumu yeni söylemiştim ona, birden ayyy hamilelerin canı hep erik ceker şimdi olsada çatır çatır yesek ooohhh bide tuza bandircaksinnn dedi seninde canın çekiyormu diye sorunca yoooo dedim ama gıcık canımı nasil cektirmisti bahari zor ettim onun yüzünden

Benimkini açsanız iyi olacak şekerim düşecek hala kalkamadım kahv yapmaya ölee oturuyorum ne yesem acaba die Yarında misafirim gelecek ya hergün kalkan ben bugün oturuyorum
Bende simdi yiyorum daha :)) Ilac icince saat bekledim .. misafir mi hic iyi olmuyor gobusle yaa :)
Yaa soldakini nerden aldın bayıldım onada. Bizimde dün geld aliexpressten uyku arkadaşımız ve makosenleri:)
ali expresten aldim ikisinide :) Yikamadim henuz korkuyorumda yikamaya su mendillerden alip öyle yikayayim da renk filan verirse karismasin birbirlerine :)
Gule gule kullansinlar minikler insallah benimde aynisi var pembis makosen :)

Ama her sabah yememiz gerekenler bunlar çokmuki
O komşunun ağzına terlikle vurasım geldi

Gunaydin kizlar dun aksamdan beri ara ara kasıklarimda sanci oluyor bebisde vuruyor daha cok agriyor adet sancisi yatirir ya ona benziyor napsam dokt gitsem mi yapabilecekleri bisey var mi ? 34. hafta olan arkadaslar sancı bu mu demek ?

Canım git doktora sancı da olabilir. Sancı yaşamadım ama adet sancısı gibi dediklerin duydum

ccok guzelmis cok begendim nerden aldin tatlimmm ? Ismi ne bu kizcelerin :)
Isimlerini koymadik inci annesi dogsun kendi koysun :)) instagramdada var satanlar ben ali expresten aldim once birini aldim baktim orjinal barkotunu okuttum sonra ikincisinide aldim :))

Ay nerden alıyoduj o mendilleri?
Bende yıkıcamda korkuyorum. Senden görmüştüm sanırsam makosenleride kudurmuştum:) eşimi zor ikna ettim

Ayy bana da öyle oldu ustelik yeni hamile biri diyor ki canimiz erik cekerse sus dedim cekmeyeni de cektireceksin kış gunu :)))

Saticisi bellimi yani neye bakilarak alisveris yapiliyor hep ayni guvenilir saticidan.i aliyorsunuz canim

Günaydın kızlar:)) aşerme demişsiniiiiz bende hamileliği bilmeden tavuk diye tutturmuştum yedikçe doymadım hala yiyorum karpuz,nar ve dondurmaa var ayrıca.. dondurmayı severim de narı ve karpuzu o kadar aramam sevmem şimdi 24 saat karpuz yiyebilirim... birde sevmediğim şerbetli tatlılar.. 1 kiloyu tek başıma yerim aşeren var diyen yok yani Al_pi canım o semiz otu harika olur.. bugün yapacağımm ben hatta :)) Y Yellu canım soğan midem yüzündem yiyemezdim şimdi mideyi takan kimm soğan yiyip duruyorum hemde senin gibi nar ekşili

Ay nerden alıyoduj o mendilleri?
Bende yıkıcamda korkuyorum. Senden görmüştüm sanırsam makosenleride kudurmuştum:) eşimi zor ikna ettim
Sanirim rosman da birde gratiste mi vatsonda mi dediler orda varmis bende bakmadim aksam gidince bakarim. Elde yikamaya atarsak bisi olmaz heralde kisa program

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…