Ay bu yemek borusu bogazına kadar 1hafradır mahvetti beni bisey yiyip icerken bile bir yanıyor öldürüyor beni doktora söyliycem bugünGece mide yanmasından uyanmak çok feci oluyor yagece başımın ucuna süt koyuyorum
En cok satis yapandan aliyoruz satici belli degil. Ama ben ikisinide ayni kisiden aldim zaten en cok satis yapan oydu cunku yorumda cok oluyor. Sanal kartla aliyoruz zaten. Ayakkabilarimizida ordan aldik hepsini guzelce yikiycam kullanacagim.Saticisi bellimi yani neye bakilarak alisveris yapiliyor hep ayni guvenilir saticidan.i aliyorsunuz canim
Ya biraz bıktım galiba ekmeğim tuzsuz yediklerim öyle şekerli herşey yasak meyve sayılı hayatımın tadı tuzu kalmadı benimde sabrım galiba ama dayanmaktan başka çarem yok:)))Bak ben. Eler yaptım peynir kaşar siyah ve yeşil zeytin reçel tereyağ ve haşlanmış yumurta mis. Hala başlayamadım yemeye gerçi :)
Benimde takoz arkadaslarim hem hamilelikten bahsedip hemde yazin meyvelerinden bahsetmisti baya takmistim onlara :)
Degisik bir koku cekme istegim vardi benim halada gidip gelip kokluyorum kapali balkonda deterjan ve tuvalet kagidi cop poseti depom var bi guzelki kokusu yeme yaninda yat :))
Evet tatlim cok mantikli gelmeyen cok nadir genelde hep urunler geliyor sanal kart lazim banada :))En cok satis yapandan aliyoruz satici belli degil. Ama ben ikisinide ayni kisiden aldim zaten en cok satis yapan oydu cunku yorumda cok oluyor. Sanal kartla aliyoruz zaten. Ayakkabilarimizida ordan aldik hepsini guzelce yikiycam kullanacagim.
instagramdan alacaktim baktim ki satanlar ali expresten aliyor 2 aya gelir filan dediler o zaman o kadar parayi niye vereyim yari fiyatina ben aldim
Teşekkür ederiz teyzesi :) görüşme kız o deliyle :)Ay yarasınnn bebislere afiyet bal şeker olsunn:)))) sorma o gün bu gündür gıcığım ona zaten
Hepsini anladimda çöp poşeti ne kiiizzayy Allah iyiliğini versin emi guldurdun beni
Günaydın canım ohh yarasın valla :) bende kavuna sardım bu ara normalde de meyve hastasıyım ama kendimi kaybediyorum kavun yerken :) off sumaklı soğanada bayılıyorum ızgara soğanada :)Günaydın kızlar:)) aşerme demişsiniiiiz bende hamileliği bilmeden tavuk diye tutturmuştumyedikçe doymadım hala yiyorum karpuz,nar ve dondurmaa var ayrıca.. dondurmayı severim de narı ve karpuzu o kadar aramam sevmem şimdi 24 saat karpuz yiyebilirim... birde sevmediğim şerbetli tatlılar.. 1 kiloyu tek başıma yerim aşeren var diyen yok yani Al_pi canım o semiz otu harika olur.. bugün yapacağımm ben hatta :)) Y Yellu canım soğan midem yüzündem yiyemezdim şimdi mideyi takan kimm soğan yiyip duruyorum hemde senin gibi nar ekşili
Ay benim bi sürü peluş oyuncağım var büyüklü küçüklü onlarıda yıkamam gerekiyor o mendilden alayımda yıkayayım bari bendeSanirim rosman da birde gratiste mi vatsonda mi dediler orda varmis bende bakmadim aksam gidince bakarim. Elde yikamaya atarsak bisi olmaz heralde kisa program
Saol tatlım hafta sonu alayım bari bende :) ne dicem tam olarak sorarken :)
Internetten olusturuyorsun sanirim sanal karti. Kendi kartinin kopyasi ama limiti icine sen koyuyorsun. Mesela 100 tllik mi alacaksin oraya 100tl gonderiyorsun boylelikle kartini ele gecirselerde icerde paran olmuyor :)Evet tatlim cok mantikli gelmeyen cok nadir genelde hep urunler geliyor sanal kart lazim banada :))
Sanal kart nasıl oluyorAl_pi
Aa nasıl yani koku çekme derken :) ana ilkkez duyuyorumBenimde takoz arkadaslarim hem hamilelikten bahsedip hemde yazin meyvelerinden bahsetmisti baya takmistim onlara :)
Degisik bir koku cekme istegim vardi benim halada gidip gelip kokluyorum kapali balkonda deterjan ve tuvalet kagidi cop poseti depom var bi guzelki kokusu yeme yaninda yat :))
Benimkiler 16 günde geldi 2 ay diyordu. Makosenleri nasıl yıkıcan? Mahvolursa. Ben yıkamayayım diyorum nasılda tenine değmeywcekEn cok satis yapandan aliyoruz satici belli degil. Ama ben ikisinide ayni kisiden aldim zaten en cok satis yapan oydu cunku yorumda cok oluyor. Sanal kartla aliyoruz zaten. Ayakkabilarimizida ordan aldik hepsini guzelce yikiycam kullanacagim.
instagramdan alacaktim baktim ki satanlar ali expresten aliyor 2 aya gelir filan dediler o zaman o kadar parayi niye vereyim yari fiyatina ben aldim
bi tanede oburiks var bende :))) baska almadim zamani gelince tek tek alirim ödul gibiAy benim bi sürü peluş oyuncağım var büyüklü küçüklü onlarıda yıkamam gerekiyor o mendilden alayımda yıkayayım bari bende
Hım şeker sorunun mu vardı? Kıyamam söylemiş bulundum bende kusura bakmaYa biraz bıktım galiba ekmeğim tuzsuz yediklerim öyle şekerli herşey yasak meyve sayılı hayatımın tadı tuzu kalmadı benimde sabrım galiba ama dayanmaktan başka çarem yok:)))
Kız bebekler en cok ayaklarini yer :))) O ayakkabi cikar bi bakmissin kemiriyor guzelce elinde yika koy lavaboya sivi deterjanla bezle ovala yikaBenimkiler 16 günde geldi 2 ay diyordu. Makosenleri nasıl yıkıcan? Mahvolursa. Ben yıkamayayım diyorum nasılda tenine değmeywcek
Oburiks nasıl kız? Diş kaşıyıcı alma kız burdada çok uyguna var zaten. Güvenemem okadarda :)bi tanede oburiks var bende :))) baska almadim zamani gelince tek tek alirim ödul gibiBir kaç çıngırak alirim dis kasiyici filan onlar zaten yeter uzun sure kendi oyun oynamaya baslayana kadar da oyuncak almam.
Hım orasını düşünmedim hiç:) sabunlu bezle silerim durularım en kötü:)Kız bebekler en cok ayaklarini yer :))) O ayakkabi cikar bi bakmissin kemiriyor guzelce elinde yika koy lavaboya sivi deterjanla bezle ovala yika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?