2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde takoz arkadaslarim hem hamilelikten bahsedip hemde yazin meyvelerinden bahsetmisti baya takmistim onlara :)
Degisik bir koku cekme istegim vardi benim halada gidip gelip kokluyorum kapali balkonda deterjan ve tuvalet kagidi cop poseti depom var bi guzelki kokusu yeme yaninda yat :))

Saticisi bellimi yani neye bakilarak alisveris yapiliyor hep ayni guvenilir saticidan.i aliyorsunuz canim
En cok satis yapandan aliyoruz satici belli degil. Ama ben ikisinide ayni kisiden aldim zaten en cok satis yapan oydu cunku yorumda cok oluyor. Sanal kartla aliyoruz zaten. Ayakkabilarimizida ordan aldik hepsini guzelce yikiycam kullanacagim.
instagramdan alacaktim baktim ki satanlar ali expresten aliyor 2 aya gelir filan dediler o zaman o kadar parayi niye vereyim yari fiyatina ben aldim

Bak ben. Eler yaptım peynir kaşar siyah ve yeşil zeytin reçel tereyağ ve haşlanmış yumurta mis. Hala başlayamadım yemeye gerçi :)
Ya biraz bıktım galiba ekmeğim tuzsuz yediklerim öyle şekerli herşey yasak meyve sayılı hayatımın tadı tuzu kalmadı benimde sabrım galiba ama dayanmaktan başka çarem yok:)))

Hepsini anladimda çöp poşeti ne kiiizz ayy Allah iyiliğini versin emi guldurdun beni

Evet tatlim cok mantikli gelmeyen cok nadir genelde hep urunler geliyor sanal kart lazim banada :))

Hepsini anladimda çöp poşeti ne kiiizz ayy Allah iyiliğini versin emi guldurdun beni
aman bim migros posetleri iste lutfen o kokuyu baska turlu bulamiyorum.sadece wc kagidi ve deterjan degil o posetlerin plastik gibi kokusuda birlesince seviyorum...ayy bune bagimli gibi oldum..gideyimde bi koklayip geleyim

Günaydın canım ohh yarasın valla :) bende kavuna sardım bu ara normalde de meyve hastasıyım ama kendimi kaybediyorum kavun yerken :) off sumaklı soğanada bayılıyorum ızgara soğanada :)

Sanirim rosman da birde gratiste mi vatsonda mi dediler orda varmis bende bakmadim aksam gidince bakarim. Elde yikamaya atarsak bisi olmaz heralde kisa program
Ay benim bi sürü peluş oyuncağım var büyüklü küçüklü onlarıda yıkamam gerekiyor o mendilden alayımda yıkayayım bari bende

Aa nasıl yani koku çekme derken :) ana ilkkez duyuyorum

Benimkiler 16 günde geldi 2 ay diyordu. Makosenleri nasıl yıkıcan? Mahvolursa. Ben yıkamayayım diyorum nasılda tenine değmeywcek

Ay benim bi sürü peluş oyuncağım var büyüklü küçüklü onlarıda yıkamam gerekiyor o mendilden alayımda yıkayayım bari bende
bi tanede oburiks var bende :))) baska almadim zamani gelince tek tek alirim ödul gibi Bir kaç çıngırak alirim dis kasiyici filan onlar zaten yeter uzun sure kendi oyun oynamaya baslayana kadar da oyuncak almam.

Ya biraz bıktım galiba ekmeğim tuzsuz yediklerim öyle şekerli herşey yasak meyve sayılı hayatımın tadı tuzu kalmadı benimde sabrım galiba ama dayanmaktan başka çarem yok:)))
Hım şeker sorunun mu vardı? Kıyamam söylemiş bulundum bende kusura bakma

Benimkiler 16 günde geldi 2 ay diyordu. Makosenleri nasıl yıkıcan? Mahvolursa. Ben yıkamayayım diyorum nasılda tenine değmeywcek
Kız bebekler en cok ayaklarini yer :))) O ayakkabi cikar bi bakmissin kemiriyor guzelce elinde yika koy lavaboya sivi deterjanla bezle ovala yika

bi tanede oburiks var bende :))) baska almadim zamani gelince tek tek alirim ödul gibi Bir kaç çıngırak alirim dis kasiyici filan onlar zaten yeter uzun sure kendi oyun oynamaya baslayana kadar da oyuncak almam.
Oburiks nasıl kız? Diş kaşıyıcı alma kız burdada çok uyguna var zaten. Güvenemem okadarda :)
Eğitici kumaş kitaplar varya onlardan alcam bende

Kız bebekler en cok ayaklarini yer :))) O ayakkabi cikar bi bakmissin kemiriyor guzelce elinde yika koy lavaboya sivi deterjanla bezle ovala yika
Hım orasını düşünmedim hiç:) sabunlu bezle silerim durularım en kötü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…