2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın bizim oğlanın hareketleri iki gündür zayıf az hareket ediyor normalmiki büyüdükçe azalması hareketlerinin

Teşekkür ederiz teyzesi :) görüşme kız o deliyle :)

Görüşmicem onla bidaa

aman bim migros posetleri iste lutfen o kokuyu baska turlu bulamiyorum.sadece wc kagidi ve deterjan degil o posetlerin plastik gibi kokusuda birlesince seviyorum...ayy bune bagimli gibi oldum..gideyimde bi koklayip geleyim

Sen gene iyisin o deterjanı yiyenler var, cam parçaları yiyenmi dersin toprak yiyenmi dersin ohoooo neler neler var canm.. Hele bi tanesi vardi salatalığın üzerine krem şanti sürüp yiyordu ööğğğ

Oburiks nasıl kız? Diş kaşıyıcı alma kız burdada çok uyguna var zaten. Güvenemem okadarda :)
Eğitici kumaş kitaplar varya onlardan alcam bende
Burdan canim :)) Yurt disi ile iliskimiz bitti ayakkabi ile bebekleri aldim tamam :))
Kitaplar cok iyi ama onada nasilsa erken daha var en cok dis kasiyicilari seviyo minikler hem yiyo hem egleniyor..
Dun markette vardi cok hosuma gitti de erken kizimla alayim onlari dedim

Ay bu yemek borusu bogazına kadar 1hafradır mahvetti beni bisey yiyip icerken bile bir yanıyor öldürüyor beni doktora söyliycem bugün
Normal bu yanma değil sanki zehir geçiyor boğazından ya mahvediyor insanı doktor ilaç vercek başka bir şey yapamaz ki

günaydın bizim oğlanın hareketleri iki gündür zayıf az hareket ediyor normalmiki büyüdükçe azalması hareketlerinin
Her zaman cok hareket etmez canim bana doktor gunde 15 say dedi o kadarda hareket ediyordur yani..
Birde cidden buyuduler yerleri de daraldi bide tembelse :))) yatarak geciriyordur icerdeki gunlerini

Günaydın canım ohh yarasın valla :) bende kavuna sardım bu ara normalde de meyve hastasıyım ama kendimi kaybediyorum kavun yerken :) off sumaklı soğanada bayılıyorum ızgara soğanada :)

Oohhh balla faydalı da soğan :)))
Yiyelim güzelleşelim
Saol tatlım hafta sonu alayım bari bende :) ne dicem tam olarak sorarken :)

Dr. Beckmann renk koruyucu mendil . Rossmanda hem o hem de domol var. Çamaşır için renk koruyucu mendil desen yeterli canım.. deterjanların orda genelde oluyor.

Aslında doktor verdi ondan ama hiç geçirmiyor buz gibi süt içince geçiyor o ilaç işe yaramıyor ama bazen ikisi ni birlikte içiyorum . Heralde artık geceleri uyumadan önce ilacı içcem

Bende rennie duo kullaniyorm ama sanirim tam etkisini görmek icin bi süre kullanman gerekiyormus birde şurubu buzdolabında muhafaza et canm soguk soguk içmesi daha iyi oluyor.
Mide yanmasına karşı en etkili çözümlerden birisi bence yürüyüş yapmak yağlı ve her türlü baharatli yiyeceklerden uzak durmak canm. Birde yemeklerden hemen sonra su içme, yemekten yirmi dakika sonra yürüyüşe çık suyuda bir saat sonra ic yemegin üzerine su içmekte mide yanmasi yapıyor

Yapabildiğin kadarını yap yarım saat yemek yapıyorsan 3 saat git odana uzan .çünkü bebeğine bir şey olsa allah korusun onlar ah tüh der geçer olan sana olur boşver..eşine de hiç kötü bir şey söyleme yine sizin aranız bozulur.

Hım şeker sorunun mu vardı? Kıyamam söylemiş bulundum bende kusura bakma
Gözümün önünde neler neler yeniyor seyrediyorum duymak neki :))) asıl ramazanda napıcam ailemin yanına gidicem oruç tutanlar bile akşam çeşit çeşit yiyecek ben yine yağsız tuZsuz tatlısızda olmaz şimdi o sofralar of off :))) dayaaan yüreğimmm dayannnn

Ama yürüdükçe yukarı çıkıyor o asit hareket ettikçe yanıyor sanki bana mı öyle geliyor ki

Ama biliyorsun ki bu durum gecici sonrasinda sende yiyeceksin.. Ömür boyu seker hastasi olan insanlar var onlarin hayatinda seker hic yok.. Ama senin kalmis 40 gunun Sonra bol bol acisini cikarirsin

He tamam burdan alalım zaten onuda :) ben alayımda dursun kenarda diyorum

@nadalvanos geçmiş olsun canım. Sen nasıl bakacaksın ki kayınbabana.. hem hamilesin hem de adam rahat edemez. Yani oğludur illa ki ister ama sonuçta eşin her şeyiyle ilgilenenmesi lazım.. ne ameliyatı bilmiyorum ama tuvalet ihtiyacını sana söyleyemez mesela zor yani. Benim kayinvalide de açık kalp ameliyatı oldu ben hamileyken kızında ve diğer gelinde kaldı sonra eve geçti. Bize gelmeyi düşünmedi bile durumum yüzünden.. sakin kal sen yine de canım. Allah kolaylık versin

Oohhh balla faydalı da soğan :)))
Yiyelim güzelleşelim

Dr. Beckmann renk koruyucu mendil . Rossmanda hem o hem de domol var. Çamaşır için renk koruyucu mendil desen yeterli canım.. deterjanların orda genelde oluyor.
Tamam canım çok saol.
Oh yiyelim güzelleşelim tabisi:)

Annem kıyamadım sana ya. Az kaldı annes doğurda acısını çıkartırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…