- 2 Ekim 2016
- 673
- 1.126
- 33
- 42
Teşekkür ederiz teyzesi :) görüşme kız o deliyle :)
aman bim migros posetleri iste lutfen o kokuyu baska turlu bulamiyorum.sadece wc kagidi ve deterjan degil o posetlerin plastik gibi kokusuda birlesince seviyorum...ayy bune bagimli gibi oldum.. gideyimde bi koklayip geleyim
Burdan canim :)) Yurt disi ile iliskimiz bitti ayakkabi ile bebekleri aldim tamam :))Oburiks nasıl kız? Diş kaşıyıcı alma kız burdada çok uyguna var zaten. Güvenemem okadarda :)
Eğitici kumaş kitaplar varya onlardan alcam bende
Normal bu yanma değil sanki zehir geçiyor boğazından ya mahvediyor insanı doktor ilaç vercek başka bir şey yapamaz kiAy bu yemek borusu bogazına kadar 1hafradır mahvetti beni bisey yiyip icerken bile bir yanıyor öldürüyor beni doktora söyliycem bugün
Aynen canim bezi sabunla yada sivi deterjanla yika ayakkabiyi sil guzelce icini disini o kadarHım orasını düşünmedim hiç:) sabunlu bezle silerim durularım en kötü:)
Aslında doktor verdi ondan ama hiç geçirmiyor buz gibi süt içince geçiyor o ilaç işe yaramıyor ama bazen ikisi ni birlikte içiyorum . Heralde artık geceleri uyumadan önce ilacı içcemCanim renie dou kullan birebir iyi geliyor
Her zaman cok hareket etmez canim bana doktor gunde 15 say dedi o kadarda hareket ediyordur yani..günaydın bizim oğlanın hareketleri iki gündür zayıf az hareket ediyor normalmiki büyüdükçe azalması hareketlerinin
Saol canımInternetten olusturuyorsun sanirim sanal karti. Kendi kartinin kopyasi ama limiti icine sen koyuyorsun. Mesela 100 tllik mi alacaksin oraya 100tl gonderiyorsun boylelikle kartini ele gecirselerde icerde paran olmuyor :)
Günaydın canım ohh yarasın valla :) bende kavuna sardım bu ara normalde de meyve hastasıyım ama kendimi kaybediyorum kavun yerken :) off sumaklı soğanada bayılıyorum ızgara soğanada :)
Saol tatlım hafta sonu alayım bari bende :) ne dicem tam olarak sorarken :)
Aslında doktor verdi ondan ama hiç geçirmiyor buz gibi süt içince geçiyor o ilaç işe yaramıyor ama bazen ikisi ni birlikte içiyorum . Heralde artık geceleri uyumadan önce ilacı içcem
Günaydın kızlar bu sabah tartıldım toplamda 18 kilo almışım sumo güreşçileri gibi oldum ama onu çok takmıyorum sadece göbeğim beni öne doğru çekiyor çok dengesizleştim düşecem diye korkuyorum
Bide dün kayınpeder ameliyat oldu bugün taburcu olacak eşim mutlaka gelmek istemesede bize getirecem diyor nasıl olacak bilmiyorum eşim kırılmasın diye olumsuz birşey de söylemedim hayat gittikçe zorlaşıyor sanki hayırlısı Allah'tan
Gözümün önünde neler neler yeniyor seyrediyorum duymak neki :))) asıl ramazanda napıcam ailemin yanına gidicem oruç tutanlar bile akşam çeşit çeşit yiyecek ben yine yağsız tuZsuz tatlısızda olmaz şimdi o sofralar of off :))) dayaaan yüreğimmm dayannnnHım şeker sorunun mu vardı? Kıyamam söylemiş bulundum bende kusura bakma
Ama yürüdükçe yukarı çıkıyor o asit hareket ettikçe yanıyor sanki bana mı öyle geliyor kiBende rennie duo kullaniyorm ama sanirim tam etkisini görmek icin bi süre kullanman gerekiyormus birde şurubu buzdolabında muhafaza et canm soguk soguk içmesi daha iyi oluyor.
Mide yanmasına karşı en etkili çözümlerden birisi bence yürüyüş yapmak yağlı ve her türlü baharatli yiyeceklerden uzak durmak canm. Birde yemeklerden hemen sonra su içme, yemekten yirmi dakika sonra yürüyüşe çık suyuda bir saat sonra ic yemegin üzerine su içmekte mide yanmasi yapıyor
Ama biliyorsun ki bu durum gecici sonrasinda sende yiyeceksin.. Ömür boyu seker hastasi olan insanlar var onlarin hayatinda seker hic yok.. Ama senin kalmis 40 gununGözümün önünde neler neler yeniyor seyrediyorum duymak neki :))) asıl ramazanda napıcam ailemin yanına gidicem oruç tutanlar bile akşam çeşit çeşit yiyecek ben yine yağsız tuZsuz tatlısızda olmaz şimdi o sofralar of off :))) dayaaan yüreğimmm dayannnn
Oranin kokusu cok hosuma gidiyor gidip kapiyi acip kokluyorumAa nasıl yani koku çekme derken :) ana ilkkez duyuyorum
He tamam burdan alalım zaten onuda :) ben alayımda dursun kenarda diyorumBurdan canim :)) Yurt disi ile iliskimiz bitti ayakkabi ile bebekleri aldim tamam :))
Kitaplar cok iyi ama onada nasilsa erken daha var en cok dis kasiyicilari seviyo minikler hem yiyo hem egleniyor..
Dun markette vardi cok hosuma gitti de erken kizimla alayim onlari dedim
Temam öyle yapayım bende en iyisimi. Diğer ayakkabılarınıda öyle yaparım giydirmedenAynen canim bezi sabunla yada sivi deterjanla yika ayakkabiyi sil guzelce icini disini o kadar
Tamam canım çok saol.Oohhh balla faydalı da soğan :)))
Yiyelim güzelleşelim
Dr. Beckmann renk koruyucu mendil . Rossmanda hem o hem de domol var. Çamaşır için renk koruyucu mendil desen yeterli canım.. deterjanların orda genelde oluyor.
Annem kıyamadım sana ya. Az kaldı annes doğurda acısını çıkartırızGözümün önünde neler neler yeniyor seyrediyorum duymak neki :))) asıl ramazanda napıcam ailemin yanına gidicem oruç tutanlar bile akşam çeşit çeşit yiyecek ben yine yağsız tuZsuz tatlısızda olmaz şimdi o sofralar of off :))) dayaaan yüreğimmm dayannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?