O ne yaaawwwwGörüşmicem onla bidaa
Sen gene iyisin o deterjanı yiyenler var, cam parçaları yiyenmi dersin toprak yiyenmi dersin ohoooo neler neler var canm.. Hele bi tanesi vardi salatalığın üzerine krem şanti sürüp yiyordu ööğğğ
Aynen bende öyle diyorum da önce sıkıntı olmuyordu ben hiç aşermedim iştahlı değildim ama şimdi sürekli acıkıyorum bebek büyüdükce galiba böle yağlı şekerli şeyler istiyo canım bağımlılar gibi oldum dört dönüyorum resmen sabrediyorum ama çok zorlanmaya başladım rabbim tüm hastalara şifa versinAma biliyorsun ki bu durum gecici sonrasinda sende yiyeceksin.. Ömür boyu seker hastasi olan insanlar var onlarin hayatinda seker hic yok.. Ama senin kalmis 40 gununSonra bol bol acisini cikarirsin
Yediklerine bir dikkat et canim ornegin uyumadan 2-3 saat once hic birsey yeme cig ot felan yiyorsan bir sure yeme..Aslında doktor verdi ondan ama hiç geçirmiyor buz gibi süt içince geçiyor o ilaç işe yaramıyor ama bazen ikisi ni birlikte içiyorum . Heralde artık geceleri uyumadan önce ilacı içcem
İnş onlr sağlıklı olsunda şişmanlamasın diye uğraşıyorum ya annelik zayıf olsa üzülüyon şişman olsa üzülüyosunAnnem kıyamadım sana ya. Az kaldı annes doğurda acısını çıkartırız
Kuzum nefsini koreltecek kadar ye ben oyle yapiyorum ornegin erikte cok sekerliymis aslinda biz eksi biliyoruz.hergun 5 tane yiyorum versen kazanla yerim cok severim cikmasinida dort gozle bekledim.Aynen bende öyle diyorum da önce sıkıntı olmuyordu ben hiç aşermedim iştahlı değildim ama şimdi sürekli acıkıyorum bebek büyüdükce galiba böle yağlı şekerli şeyler istiyo canım bağımlılar gibi oldum dört dönüyorum resmen sabrediyorum ama çok zorlanmaya başladım rabbim tüm hastalara şifa versin
Tulum ic zibin eldiven şapka battaniye bez benim aklimdakiler bunlar ..Kızlar bu arada bebeğe giydirilmesi icin hazirlanan keseye iki takım kıyafet koydum olurda birisi küçük gelirse diğerini giydirirler diye
Bi tane çıtçıtlı badi, çorap, 1-2 nr bez ve penye battaniye
Başka eksik varmi?
Sapka eldiven canim yarin ben. Gidicem arkadasimin dogumuna izlicem kacirmazsam ekstra birsey yapiyor mu yazarim burdanKızlar bu arada bebeğe giydirilmesi icin hazirlanan keseye iki takım kıyafet koydum olurda birisi küçük gelirse diğerini giydirirler diye
Bi tane çıtçıtlı badi, çorap, 1-2 nr bez ve penye battaniye
Başka eksik varmi?
Evet ilac vericek kesin belki bi etkisi olurNormal bu yanma değil sanki zehir geçiyor boğazından ya mahvediyor insanı doktor ilaç vercek başka bir şey yapamaz ki
Dikkat edeyim bakayım olur inşallahYediklerine bir dikkat et canim ornegin uyumadan 2-3 saat once hic birsey yeme cig ot felan yiyorsan bir sure yeme..
Bir ara bana sutte dokunuyordu surekli aci tat geliyordu sutten yogurda gectim olmadi bir daha.birde gaviskon veriyorlarlar canim
Tulum ic zibin eldiven şapka battaniye bez benim aklimdakiler bunlar ..
Iki takim vermem minnak bebege hepsi olur diye dusunuyorum :) Hemsirelerede kolaylik olsun diye..
Sapka eldiven canim yarin ben. Gidicem arkadasimin dogumuna izlicem kacirmazsam ekstra birsey yapiyor mu yazarim burdan
Olur inşallah ama süt bana çok iyi geliyorEvet ilac vericek kesin belki bi etkisi olur
Bende normal takımın icindekileri koydum ayrıyetten 1tane alt koydum patikli aynî renk galiba 2tane ust uste giydiriyorlarmus bacakları usumesin diye 1tanede corapTulum ic zibin eldiven şapka battaniye bez benim aklimdakiler bunlar ..
Iki takim vermem minnak bebege hepsi olur diye dusunuyorum :) Hemsirelerede kolaylik olsun diye..
Sút bende iciyorum o anlık geciyor sonra yine baslıyorOlur inşallah ama süt bana çok iyi geliyor
Sagol cnm, bende her yaşadığımı yazmak istiyorum buraya, hepimiz aynı yoldan geçeceğiz. Hepimize fikir bilgi olur.Canım netede baktım dinlenmek iyi beslenmek sütü iice boşaltmak sıcak komplex boşaltırkenyada emzirirken göğse masaj ilerlerse antibiyotik diyor bende bilgilerimi tazelemiş oldum hepimize lazım olacak
Benimde kedim var çok hoşuma gitti bende böyle bişey düşünebilirim.Melissa81 canım fikrini çaldım affet :)) ama çok beğenmiştim. Kapi süsüm de kizli ve kedili olunca bütünlük oldu. Evde bizim haspanin yemedigi bir sürü mama vardı,sayende değerlendirdik. Yapımı da çok kolay, zahmetsiz ve masrafsız. Umarım kızmazsın.
Herşey çok güzelmiş 40 cm 1500 gr olmuş kızım ay zayıf mi kaldı yavrum içime dert oldu kilosu doktor herşey çok güzel dedi ama ben sanki daha tombik bekliyodum saçlarını gösterdi kıvır kıvır sanki yaa ❤Guzel haberlerle gel canim
Benim ic zibinda alt pijamada var bende onu tam koyarim o zaman iki pijama giydiriyorlarsa . Ayy kuzumu sıkmaz mi iki pijama :))Bende normal takımın icindekileri koydum ayrıyetten 1tane alt koydum patikli aynî renk galiba 2tane ust uste giydiriyorlarmus bacakları usumesin diye 1tanede corap
Orasi öyleSút bende iciyorum o anlık geciyor sonra yine baslıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?