Sagol cnm, süt görüşten iyi bosaltılmadigi zaman sut kanalı tıkanıyor hatta tedavi edilmezse apse bile yapıyor. Sutyen kullanımı felan da önemli. Ateş yapıyor grip gibi oluyorsun kemiklerin ağrıyor, üşüyor titriyorum. Gogusune elini vuramiyorsun acinsindan. Bunda çabuk farkettim korktuğum gibi olmadı hafifledi şükür. Diğer oglumda daha fenaydı.Amanın dikkat et canım. O nasıl birşey oluyorki
Ben yaptırdım boyutları 40 cm olsun istedim tavşan, kedi ve kız bebek tanesini 40 tl den yaptı.Kizlar uyku arkadasi aldinizmi bebislere simdi cok modaya boyle orguler ikiz emzirme yastigi yaptirmistim orgude yapiyormus uygun fiyattan satiyor aklinizda olsun
Herşey çok güzelmiş 40 cm 1500 gr olmuş kızım ay zayıf mi kaldı yavrum içime dert oldu kilosu doktor herşey çok güzel dedi ama ben sanki daha tombik bekliyodum saçlarını gösterdi kıvır kıvır sanki yaa ❤
Benimki de kolay bulunur şeylerdendi,kimsenin canı istemez sanırım.Pizza gibi çok sağlıksız bir şeye aşerdim,ilk üç ay onu yiyebildim.Bir günde anne poğaçası,eşim gitti Migrostan aldı ama olmadı,tadı tutmadı.Benimkiler sağlıksız şeylerdi hep :)Günaydın herkese..
Aşerme deyince aklima çok komik birşey geliyor hamileligimi daha yeni ögrendigim gunlerdi canım nasil eksili semiz otu yemegi istiyor anlatamam ve bu yemegi hayatimda 1 defa yedim ve hic sevmem semiz otunu da :)
Tabi kısın nerden bulcam semiz otunu aldim ispanakla yaptim pisene kadar agzimdan su damladi resmen butun gun yedim tencere bitince rahatlamistim :)))
Tek yedigim o oldu şu hamilelik bitmeden şakacıktan bi asermem lazim aslinda zor biseyeBu arada kolay bulunan bisi diye yazdim
Ay maşallah canım senin daha tombik olabilir bak kaç haftada 1200 du ? Ben en son 26+2 de gittim 850 grdi şimdi 31 1500 olmuş daha kilolu bekliyodum açıkçası sağlıklı olsunlar da gözümüz gibi bakarız :)Maşallah kızına hersey yolundaymis:) kilosunu dert etme bence zayıf doğsa bile doğunca güzel güzel besleriz kuzulari:) senle tarihlerimiz yakın benimde yarın randevum var, bende 1500 civarı bekliyorum kilosunu ama.. En son 1200dü çünkü yarın öğrenince yazarım
Canim ben o fillerden aldim. Ama koca degil burun dahil 50 cm demisler. Burun 20 kuyruk 20 geriye kaldi 10 :)Çok saol canım. Ben birde koca fil peluşlar varya ondan istiyorum kızıma. Türkiyede çok pahalılar
Ay maşallah canım senin daha tombik olabilir bak kaç haftada 1200 du ? Ben en son 26+2 de gittim 850 grdi şimdi 31 1500 olmuş daha kilolu bekliyodum açıkçası sağlıklı olsunlar da gözümüz gibi bakarız :)
Hic pizza yemedim hamilelik boyunca burger fila yedim ama onunda hep patatesi icin yedim midem almiyor onlari hala yazarken bile pizza mi iyy diyorum :))Benimki de kolay bulunur şeylerdendi,kimsenin canı istemez sanırım.Pizza gibi çok sağlıksız bir şeye aşerdim,ilk üç ay onu yiyebildim.Bir günde anne poğaçası,eşim gitti Migrostan aldı ama olmadı,tadı tutmadı.Benimkiler sağlıksız şeylerdi hep :)
Bende gordugumde cok begendim fikri..ufak bir tesvik.hastaneye geleceklerin cogunun cocugu var beslesinler beraberBenimde kedim var çok hoşuma gitti bende böyle bişey düşünebilirim.
Masallah canim prensesine normal dediyse haftasiyla uyumludur merak etme tatlim bundan sonra alir kilolarini :)Herşey çok güzelmiş 40 cm 1500 gr olmuş kızım ay zayıf mi kaldı yavrum içime dert oldu kilosu doktor herşey çok güzel dedi ama ben sanki daha tombik bekliyodum saçlarını gösterdi kıvır kıvır sanki yaa ❤
Normal bu yanma değil sanki zehir geçiyor boğazından ya mahvediyor insanı doktor ilaç vercek başka bir şey yapamaz ki
Canim sen hangi marka kulla iyorsun sut sagma makinesiniSagol cnm, süt görüşten iyi bosaltılmadigi zaman sut kanalı tıkanıyor hatta tedavi edilmezse apse bile yapıyor. Sutyen kullanımı felan da önemli. Ateş yapıyor grip gibi oluyorsun kemiklerin ağrıyor, üşüyor titriyorum. Gogusune elini vuramiyorsun acinsindan. Bunda çabuk farkettim korktuğum gibi olmadı hafifledi şükür. Diğer oglumda daha fenaydı.
Evet gösterdi bak saçlarımız uzamış dedi tutam tutamdi ve kivrilmislar benim bebekligim de bonus :) sonradan bayağı düzelmiş ama kısa kestirmekten annem hala kızar kendine niye öyle kısa kestirdik hep bozuldu yapısı diyeMasallah canim prensesine normal dediyse haftasiyla uyumludur merak etme tatlim bundan sonra alir kilolarini :)
Kivircikmi bayilirimmmm yigenimde oyle tam bir marul :))
Annesine cekti oyleyse masallah bende cok merak ediyorum esim kelden farksiz benimde eskiden lülüktü duzlestiriciler mahfetti..bakalim bizden ne cikacak :))Evet gösterdi bak saçlarımız uzamış dedi tutam tutamdi ve kivrilmislar benim bebekligim de bonus :) sonradan bayağı düzelmiş ama kısa kestirmekten annem hala kızar kendine niye öyle kısa kestirdik hep bozuldu yapısı diye
Eki Görüntüle 1999238 Eki Görüntüle 1999239 kızlar bunlar da bizim uyku arkadaşımız ve çıngırağımız simdilik bunlar bir de bebek arabası için çıngırak yapicam.
Bebisleri gorenler var oh ne guzel.ben de cok özledim oğluşumu.cumartesiye görürüz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?