2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Amanın dikkat et canım. O nasıl birşey oluyorki
Sagol cnm, süt görüşten iyi bosaltılmadigi zaman sut kanalı tıkanıyor hatta tedavi edilmezse apse bile yapıyor. Sutyen kullanımı felan da önemli. Ateş yapıyor grip gibi oluyorsun kemiklerin ağrıyor, üşüyor titriyorum. Gogusune elini vuramiyorsun acinsindan. Bunda çabuk farkettim korktuğum gibi olmadı hafifledi şükür. Diğer oglumda daha fenaydı.

Kizlar uyku arkadasi aldinizmi bebislere simdi cok modaya boyle orguler ikiz emzirme yastigi yaptirmistim orgude yapiyormus uygun fiyattan satiyor aklinizda olsun
Ben yaptırdım boyutları 40 cm olsun istedim tavşan, kedi ve kız bebek tanesini 40 tl den yaptı.

Maşallah kızına hersey yolundaymis:) kilosunu dert etme bence zayıf doğsa bile doğunca güzel güzel besleriz kuzulari:) senle tarihlerimiz yakın benimde yarın randevum var, bende 1500 civarı bekliyorum kilosunu ama.. En son 1200dü çünkü yarın öğrenince yazarım

Benimki de kolay bulunur şeylerdendi,kimsenin canı istemez sanırım.Pizza gibi çok sağlıksız bir şeye aşerdim,ilk üç ay onu yiyebildim.Bir günde anne poğaçası,eşim gitti Migrostan aldı ama olmadı,tadı tutmadı.Benimkiler sağlıksız şeylerdi hep :)

Ay maşallah canım senin daha tombik olabilir bak kaç haftada 1200 du ? Ben en son 26+2 de gittim 850 grdi şimdi 31 1500 olmuş daha kilolu bekliyodum açıkçası sağlıklı olsunlar da gözümüz gibi bakarız :)

Çok saol canım. Ben birde koca fil peluşlar varya ondan istiyorum kızıma. Türkiyede çok pahalılar
Canim ben o fillerden aldim. Ama koca degil burun dahil 50 cm demisler. Burun 20 kuyruk 20 geriye kaldi 10 :)

Ay maşallah canım senin daha tombik olabilir bak kaç haftada 1200 du ? Ben en son 26+2 de gittim 850 grdi şimdi 31 1500 olmuş daha kilolu bekliyodum açıkçası sağlıklı olsunlar da gözümüz gibi bakarız :)

Tam üç hafta önce 2 mayısta 1199gr dı canm. Amin inşallah hepimizin bebeği sağlıklı doğar:)

Hic pizza yemedim hamilelik boyunca burger fila yedim ama onunda hep patatesi icin yedim midem almiyor onlari hala yazarken bile pizza mi iyy diyorum :))
Benim kiz saglikli seylere aşerdi ama cok canimin istedigi baska bisi olmadi..

Masallah canim prensesine normal dediyse haftasiyla uyumludur merak etme tatlim bundan sonra alir kilolarini :)
Kivircikmi bayilirimmmm yigenimde oyle tam bir marul :))

Canim sen hangi marka kulla iyorsun sut sagma makinesini

Masallah canim prensesine normal dediyse haftasiyla uyumludur merak etme tatlim bundan sonra alir kilolarini :)
Kivircikmi bayilirimmmm yigenimde oyle tam bir marul :))
Evet gösterdi bak saçlarımız uzamış dedi tutam tutamdi ve kivrilmislar benim bebekligim de bonus :) sonradan bayağı düzelmiş ama kısa kestirmekten annem hala kızar kendine niye öyle kısa kestirdik hep bozuldu yapısı diye

Haberlerde 1 gunluk kiz bebek mezarliga birakilmis birde rahatsizliklari varmis sinir oluyorum nasil bir vicdan bu

Annesine cekti oyleyse masallah bende cok merak ediyorum esim kelden farksiz benimde eskiden lülüktü duzlestiriciler mahfetti..bakalim bizden ne cikacak :))

KIzlar selam hepinize
Ben cok yzamıyorum calıstıgım icin.kendımı isyerinde dolasan bir fil gibi hissediyorum bazen :) heleki bu aralar sacımı toplayınca bildigin sisko bir surat ve boyun :) ama sabır diyorum az kaldı bir aksilik olmazsa en fazla 1 ay 1 hafta burdayım sonra evimde keyif tabi bebisim erken gelmezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…