- 26 Temmuz 2016
- 651
- 655
- 103
- 31
Düzenli içmek gerekiyormuş bilmiyordum bende öyle yapayım artıkDoktor gavisckn verdi mucize gibi. Uzun sure bende dogal yolla gecirmeyi denedim olmadi
Kizlar hastanedeki ilk gun yaninizda kim kalacak ben esim kalsin istiyorum ama sezeryan olacak ameliyatliyken alt degistirme falan yapabilir miyim bilemiyorum esim de pek beceremez annem ablam kayinvalidem var ama ben o gece cekirdek aile olmak istiyorum daha once sezeryan dogum yapan annisler nasil oldu sizin ilk hastane geceniz?
Birde prima koyarsan tamamdir cani. :)Kızlar doğumhane için bunlar yeterli mi? Hastaneye götürmek için başka kıyafetlerde ayarladım ama hemşireye bunları vermem yeterli olur mu başka bisi eklemeli miyim acaba
Oyy bunlarda cok guzel tabi sen kendin yapiyordun degil mi marifetli annis :)Eki Görüntüle 1999238 Eki Görüntüle 1999239 kızlar bunlar da bizim uyku arkadaşımız ve çıngırağımız simdilik bunlar bir de bebek arabası için çıngırak yapicam.
Bebisleri gorenler var oh ne guzel.ben de cok özledim oğluşumu.cumartesiye görürüz inşallah
Kızlar doğumhane için bunlar yeterli mi? Hastaneye götürmek için başka kıyafetlerde ayarladım ama hemşireye bunları vermem yeterli olur mu başka bisi eklemeli miyim acaba
Canım küçücük bebeğin altını eşin degistiremez, benimki degistiremez de..Benim ilk dogumumda annemle eşim kalmıştı, şimdi teyzem ya da amca kızı kalır büyük ihtimal. Bi kadına ihtiyaç var yani..Kizlar hastanedeki ilk gun yaninizda kim kalacak ben esim kalsin istiyorum ama sezeryan olacak ameliyatliyken alt degistirme falan yapabilir miyim bilemiyorum esim de pek beceremez annem ablam kayinvalidem var ama ben o gece cekirdek aile olmak istiyorum daha once sezeryan dogum yapan annisler nasil oldu sizin ilk hastane geceniz?
sen kendini halledersin sonucta aksama kadar ayaklanmis olursun yatakta olmazsin esin koluna girse wcye gider gelirsin ama bebegi emzirmesi alt degismesi filan zor olur bir anne yaninda olsa iyi olur gibi..Kizlar hastanedeki ilk gun yaninizda kim kalacak ben esim kalsin istiyorum ama sezeryan olacak ameliyatliyken alt degistirme falan yapabilir miyim bilemiyorum esim de pek beceremez annem ablam kayinvalidem var ama ben o gece cekirdek aile olmak istiyorum daha once sezeryan dogum yapan annisler nasil oldu sizin ilk hastane geceniz?
30. haftadasın azalması normal değil çünkü benim şikayetimde giderek artması çok sancım oluyor. ama uyuyor olabilir canım kontrolun uzaksa bekleme dokt git bence. bende iş çıkısı dokt. gidicem sanırım. dünden beri kasıklarımda ağrı var :/günaydın bizim oğlanın hareketleri iki gündür zayıf az hareket ediyor normalmiki büyüdükçe azalması hareketlerinin
Aynen canım bana da yapcak bişey yok sabırIs yerinde son 1 ayımgeçmiyor burda zaman
Canım benim yanımda iki bebeğimde de kayınvalidem ve eşim kaldı.bence bir bayan olsun yanında.tabi erkeğe de ihtiyaç var.gece yarısı birşeye ihtiyacın olduğunda eczane olsun evden alınacak birşey olsun eşini gönderirsin.ben mesela yemeğini beğenmeyip eşimi domates çorbası için lokantaya göndermiştim.biberon için eczaneye göndermiştim.annemi istemedim çünkü eşim rahat etmez diye.en azından annesiyle daha rahat olur diye.sağolsun kv de beceriklidir.bebek meme tutmayabilir.gögsüne yapıştırıp Memiş'i ağzına sokuşturmaları gerekebilir.bende öyle oldu.resmen cebelleştik.Kizlar hastanedeki ilk gun yaninizda kim kalacak ben esim kalsin istiyorum ama sezeryan olacak ameliyatliyken alt degistirme falan yapabilir miyim bilemiyorum esim de pek beceremez annem ablam kayinvalidem var ama ben o gece cekirdek aile olmak istiyorum daha once sezeryan dogum yapan annisler nasil oldu sizin ilk hastane geceniz?
Bana eski doktorum vermişti hergün içiyordum ama bende gaz sorunu olduğunu için yeni doktorum bunu içme karın ağrısı yapar diye duphalac şırup verdiKızlar kabızlık için dr.um magnesie calcinee diye toz bir ilaç verdi, az önce içtim bir bardak suyla, kireç gibi bişey son yudumu icemedim midem bulandı. Icen var mı bu ilaçtan?
İşe güce gitme yat dinlen bol bol ye uyu işte bebeğin de güzel büyüsün onun için demiştir doktorCanım cok sıkkın doktordan geldim bebegımın kafa yapısı gelısmı bı hafta gerıydı 2 hafta olmus artmıs yani kılosunu da soylemedı hıc kagıtta bıle yazılmamıs bu defa gerı kalmıs baya galiba okadar da yememe dıkkat etmıstım 31 haftalıgım bugun ısrarla benı 32 gosterip ızne cıkarmak ıstedı yok haftaya cıkcam dedım ama ben senı ıse gonderemem dedı normal rapor verdı neden bıseymı var dedım rıske atamayız dedı sancılarım vardı ondanmı anlamadım randevularımı da 2 hafta sonraya verdı gerılıktenmı acaba ben takmayım dıye bana bısey soylemıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?