2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

selaaam hamiişler
bi haftadır giremedim foruma. 2 bıne yakın msj birikmiş okuyamadım haliyle umarım herkes de herşey yolundadır. yeni bebeğimiz olmuş onun haberini aldım sadece. inş anne de bebek de iyidir. sağlıkla kucağına alır evine götürür annesi bebeğini

ben de işten çıktım. evde bi günüm boş geçmedi o yüzden giremedim hiç.2 - 3 günüm bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip hazılrmakla geçti zaten. sonra 3-4 gün de boya ve temizlik sürdü. çok şükür atlattık bunu da. çok yorucuydu ama özellikle temizlik kısmı. yardımcı çağırmama ragmen yerımde oturmadım hiç. ev işten daha yorucuymuş ya. bu gün yorgunlugum cıkıyo kolumu kaldırack halım yok

ev işi bitmiyor ki kendini çok yormasaydın güle güle kirletin canım bebişinizle

Bu tulumdan bakan vardı yanlış hatırlamıyorsam,
Havuzlu handan 25₺ ye aldım bugün, instagramda totosuna tül takılmış halini beğenmiştim çok pahalıydı, tül de aldım kendim süslücem

eskıye donıyım bı dedım bunu gordum dırek :) canım ben de arıyorum bundan daha emınonune gıdemedım. havuzluhanda hangı magazadan aldın canım? bı de tülü falan da havuzlu handan mı aldın. ben de süslıycem cunku

keşke söyleseydi böyle düşünmek daha kötü belki dediğin gibi sancın var diye rapor vermiştir. Boşver rapor hakkını kullan dinlen iyi beslen inşallah haftasını yakalar miniğin. 30 haftadan sonra daha hızlı gelişiyorlar skma canını

ınsaşlah canım öyledir mınyon olsun kılosu dusuk olsun ınan hıc takmıyorum kafa gerılıgı oldu dıye gelısme gerılıgımı var dıye uzuluyorum insallah degıldır

ınsaşlah canım öyledir mınyon olsun kılosu dusuk olsun ınan hıc takmıyorum kafa gerılıgı oldu dıye gelısme gerılıgımı var dıye uzuluyorum insallah degıldır

Cok ciddi olsaydi 1 hafta sonra cagirirdi oyle dusun..erken dogum riski olmasin diye dinlenme onermistir canini sikma bebek de strese giriyor

Benim ic zibinda alt pijamada var bende onu tam koyarim o zaman iki pijama giydiriyorlarsa . Ayy kuzumu sıkmaz mi iki pijama :))
Yendi dogduklarînda üsüyorlarmısya canım gerci benim oglumda da 1tane giydirmislerdi eylul sonu dogmustu hemde ama oyle duyunca koydum bende bide nst cekilirken emzirme icin ders verdi bize hemsire dediki yazin ortasinda bile fogsa tulumlarinun ustunden 1corap giydiriceksiniz usur dedi

sagol canim bende icerisine ekliyim o zmaan zibini tam takim. Hastane illa ki sicak olur yaz birde ama dogduklarinda cok üsüyorlarmis onu biliyorum. Evde zaten pisecek ondan eminim benim ev hamam gibi olacak bu sene sanirim :)

M Maya_06 canim belki sen cok takarsin diye soylemedi sana herseyi ama arkadasin dedigi gibi cok önemli bisi olsaydi haftasina cagirirdi iki hafta beklemezdi yada 3-4 gun sonra yine gel derdi..
Sen raporlu iken kafani bosalt rahat rahat beslen strest yapma sakin sakin bekle Allahin izniyle insallah hersey yoluna girecek iki hafta sonra guzel haberler alacaksin..

Vitamin içiyor musun ben senib yerinde olsam başka bir doktora daha giderim bu ne böyle ketum doktor anlatsa doğru dürüst

evet canım taktıgım ıcın soylemedı ya da snacım oldugu ıcındi hep bır aya cagırıyordu 2 haftaa deyınce sasırdım bır de rapor verınce.. artık cok yoruldum zaten normal saglıklı bır bebek olarak bı dunayya gelseydı kafam almıyo artık hasta olcam ınsallah

M Maya_06 canım üzülme daha büyük bir risk görseydi söylerdi. Rapor vermesinin sebebi de evde dinlenerek ve daha iyi beslenerek geriliği azaltmak olabilir. Icin raht etmiyorsa git başka doktora nedenlerini nicinlerini öğren. Ama için raht olsun uoksa stresle zaten kendini de bebeğide daha çok uzersin.

Vitamin içiyor musun ben senib yerinde olsam başka bir doktora daha giderim bu ne böyle ketum doktor anlatsa doğru dürüst
içiyorum canım vitamin de başından berı hepsını ıcıyorum beslenıyorum da kalsıyum proteın hepsınden bıraz takmayım dıye soylemıyo neolur neolmaz onlem alalım dedi belkı de oyledır ınsallah daha once baska doktorlara da gotmıstım artık ona da yoruldum

Ay ne kötü bişeymiş o öyle. Aman erken farketmişsin. Dikkat et çokca

Merhanhaba annisler sonunda cinarim Anne sutu almaya baslamis.malesef hergun göremiyorum oglumu ayri ildeyiz yarin gormeye gidecegim sut bırakacağım inşallah sezeryani sormussunuz kesinlikle yanınızda iki kişi olsun benim annem kv ve esim vardi.tuvalete giderken esimle annemi aldim yanima egilemediginiz icin mecburen birileri temizliyor sizi kv istemedim annemle esim yapti.birde hasta bezi aldim ben çok rahat etmistim.bugun 4.gunum 2 gundur her isimi yapabiliyorum cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…