- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
ev işi bitmiyor ki kendini çok yormasaydın güle güle kirletin canım bebişinizleselaaam hamiişler
bi haftadır giremedim foruma. 2 bıne yakın msj birikmiş okuyamadım haliyle umarım herkes de herşey yolundadır. yeni bebeğimiz olmuş onun haberini aldım sadece. inş anne de bebek de iyidir. sağlıkla kucağına alır evine götürür annesi bebeğini
ben de işten çıktım. evde bi günüm boş geçmedi o yüzden giremedim hiç.2 - 3 günüm bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip hazılrmakla geçti zaten. sonra 3-4 gün de boya ve temizlik sürdü. çok şükür atlattık bunu da. çok yorucuydu ama özellikle temizlik kısmı. yardımcı çağırmama ragmen yerımde oturmadım hiç. ev işten daha yorucuymuş ya. bu gün yorgunlugum cıkıyo kolumu kaldırack halım yok
bende 19 hazirana kadar kalayım dedim ama bakalım dediğin gibi geçmiyor zamanIs yerinde son 1 ayımgeçmiyor burda zaman
Bu tulumdan bakan vardı yanlış hatırlamıyorsam,
Havuzlu handan 25₺ ye aldım bugün, instagramda totosuna tül takılmış halini beğenmiştim çok pahalıydı, tül de aldım kendim süslücem
keşke söyleseydi böyle düşünmek daha kötü belki dediğin gibi sancın var diye rapor vermiştir. Boşver rapor hakkını kullan dinlen iyi beslen inşallah haftasını yakalar miniğin. 30 haftadan sonra daha hızlı gelişiyorlar skma canınıCanım cok sıkkın doktordan geldim bebegımın kafa yapısı gelısmı bı hafta gerıydı 2 hafta olmus artmıs yani kılosunu da soylemedı hıc kagıtta bıle yazılmamıs bu defa gerı kalmıs baya galiba okadar da yememe dıkkat etmıstım 31 haftalıgım bugun ısrarla benı 32 gosterip ızne cıkarmak ıstedı yok haftaya cıkcam dedım ama ben senı ıse gonderemem dedı normal rapor verdı neden bıseymı var dedım rıske atamayız dedı sancılarım vardı ondanmı anlamadım randevularımı da 2 hafta sonraya verdı gerılıktenmı acaba ben takmayım dıye bana bısey soylemıo
ınsaşlah canım öyledir mınyon olsun kılosu dusuk olsun ınan hıc takmıyorum kafa gerılıgı oldu dıye gelısme gerılıgımı var dıye uzuluyorum insallah degıldırkeşke söyleseydi böyle düşünmek daha kötü belki dediğin gibi sancın var diye rapor vermiştir. Boşver rapor hakkını kullan dinlen iyi beslen inşallah haftasını yakalar miniğin. 30 haftadan sonra daha hızlı gelişiyorlar skma canını
ev işi bitmiyor ki kendini çok yormasaydın güle güle kirletin canım bebişinizle
ınsaşlah canım öyledir mınyon olsun kılosu dusuk olsun ınan hıc takmıyorum kafa gerılıgı oldu dıye gelısme gerılıgımı var dıye uzuluyorum insallah degıldır
Yendi dogduklarînda üsüyorlarmısya canım gerci benim oglumda da 1tane giydirmislerdi eylul sonu dogmustu hemde ama oyle duyunca koydum bende bide nst cekilirken emzirme icin ders verdi bize hemsire dediki yazin ortasinda bile fogsa tulumlarinun ustunden 1corap giydiriceksiniz usur dediBenim ic zibinda alt pijamada var bende onu tam koyarim o zaman iki pijama giydiriyorlarsa . Ayy kuzumu sıkmaz mi iki pijama :))
Hahaha süt iyidir ic doktor 3kutu gaviscon yazmis bana ictim bakalim.gunde 3,4 kez icebilirsin dediOrasi öyleama olsun geçiyor ya o zaman .sırf bu mide yanması yüzünden günde 2 kutu süt içiyorum 4.ayimdan beri eşim inek alçak artık eve
sagol canim bende icerisine ekliyim o zmaan zibini tam takim. Hastane illa ki sicak olur yaz birde ama dogduklarinda cok üsüyorlarmis onu biliyorum. Evde zaten pisecek ondan eminim benim ev hamam gibi olacak bu sene sanirim :)Yendi dogduklarînda üsüyorlarmısya canım gerci benim oglumda da 1tane giydirmislerdi eylul sonu dogmustu hemde ama oyle duyunca koydum bende bide nst cekilirken emzirme icin ders verdi bize hemsire dediki yazin ortasinda bile fogsa tulumlarinun ustunden 1corap giydiriceksiniz usur dedi
Vitamin içiyor musun ben senib yerinde olsam başka bir doktora daha giderim bu ne böyle ketum doktor anlatsa doğru dürüstınsaşlah canım öyledir mınyon olsun kılosu dusuk olsun ınan hıc takmıyorum kafa gerılıgı oldu dıye gelısme gerılıgımı var dıye uzuluyorum insallah degıldır
Çok tatlısın ya :) ne ilginçmiş o aşerme :)Oranin kokusu cok hosuma gidiyor gidip kapiyi acip kokluyorum
Buda benim asermem oluyo herhalde
evet canım taktıgım ıcın soylemedı ya da snacım oldugu ıcındi hep bır aya cagırıyordu 2 haftaa deyınce sasırdım bır de rapor verınce.. artık cok yoruldum zaten normal saglıklı bır bebek olarak bı dunayya gelseydı kafam almıyo artık hasta olcam ınsallahM Maya_06 canim belki sen cok takarsin diye soylemedi sana herseyi ama arkadasin dedigi gibi cok önemli bisi olsaydi haftasina cagirirdi iki hafta beklemezdi yada 3-4 gun sonra yine gel derdi..
Sen raporlu iken kafani bosalt rahat rahat beslen strest yapma sakin sakin bekle Allahin izniyle insallah hersey yoluna girecek iki hafta sonra guzel haberler alacaksin..
Ay seninkide ayrı bir zor. Baya dikkat ediyosun bişeycik olmıcak annesi. Çok az kaldıİnş onlr sağlıklı olsunda şişmanlamasın diye uğraşıyorum ya annelik zayıf olsa üzülüyon şişman olsa üzülüyosun
içiyorum canım vitamin de başından berı hepsını ıcıyorum beslenıyorum da kalsıyum proteın hepsınden bıraz takmayım dıye soylemıyo neolur neolmaz onlem alalım dedi belkı de oyledır ınsallah daha once baska doktorlara da gotmıstım artık ona da yoruldumVitamin içiyor musun ben senib yerinde olsam başka bir doktora daha giderim bu ne böyle ketum doktor anlatsa doğru dürüst
Ay ne kötü bişeymiş o öyle. Aman erken farketmişsin. Dikkat et çokcaSagol cnm, süt görüşten iyi bosaltılmadigi zaman sut kanalı tıkanıyor hatta tedavi edilmezse apse bile yapıyor. Sutyen kullanımı felan da önemli. Ateş yapıyor grip gibi oluyorsun kemiklerin ağrıyor, üşüyor titriyorum. Gogusune elini vuramiyorsun acinsindan. Bunda çabuk farkettim korktuğum gibi olmadı hafifledi şükür. Diğer oglumda daha fenaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?