2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar genital bölgede ki varis nasıl oluyo acaba? Yarin kontrolüm var bugunden bi temizlik yapayim dedim ne zamandirda şişlik hissediyorum vajina girişinde. Sanki bi damar sismis anlayamadım tam olarak yaa

Canını sıkma dicem ama biliyorum zor.benim de 1 hafta geri ydi gerilik artiyomu diye 2 haftada bir çağırdı, cok şükür artmadi.Eger artsaydi istirahat verirdim dedi ki ben çalışmıyorum. Sana da o yüzden demiştir, bence istirahat et iyi beslen kapatır inşallah arayı. Benim dr.um artık bu kadar sık gelme 30.haftalarda gerilik azalmış ya da geçmiş olur dedi.Ben de c.tesi gitcem merak ediyorum. .inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. .

sancın oldugu icin olabilir onu atlayamaz cunku. Saglikla saglikli bir bebek olarak dogacak zaten aksini aklina bile getirme sakın..
Evde olmak sana iyi gelsin dusunup kurma bol bol konus bebisinle ye ic yat

Beze gerek yokki hastaneler takıyor hatta yedekte veriyorlar 5-10tane. Ablam nerdeyse kendi götürdüklerini kullanmadı ben yine de koydum o pişik ederse sıcakta diye
Her yerde bu uygulama yok ki canim.. Hastane iyiyse verir yoksa veren yok sahsen ben hic duymadim arkadasim dogum yapti herseyini kendi verdi. Ben sormadim hastaneye ama bakalim belli olur biraz zaman gecince..

Gerilik şöyle oluyor sanırım hiç artmıyor o kafa çapı ayni kalıyor dolasıyla haftasına göre gittikçe geri düşüyor , şimdi iki hafta sonra bakacaktır az da olsa artma varmı diye sen bu arada bolca dinlen ye beslen , kafa çapı genetik te oluyor aile de nasıl kafalarınız bizimkiler koca kafalı sayılır genelde mesela :)

Kızlar kabızlık için dr.um magnesie calcinee diye toz bir ilaç verdi, az önce içtim bir bardak suyla, kireç gibi bişey son yudumu icemedim midem bulandı. Icen var mı bu ilaçtan?
ben de kabızlık çok çekmiştim. demir hapımı değiştirince kabızlıktan kurtuldum. şu an maltofer tek kullanımlık şuruplardan içiyorum.. kabızlık sorunum ortadan kalktı çok şükür. sen demir hapı hangisini kullanıyorsun? ben ferro sanol kullanırken olmuştuım. bu bahsettiğin ilaçtan denemedim ama dulcosoft şurup iyi gelirdi.

Sezaryen olduğumda annem ve eşim vardı anneye gerek var mı çok şart değil bence , becerikli bir kocanız varsa tabi :) benimki yapar allah için ne lazımsa altını da açar hepsini yapabilir,esas ben annemden korkuyorum ben çok evhamlı ve hassasım nazik olunması konusunda çocuğa karşı mesela annem hoyrat ve acelecidir beni rahat ettirmiyor bu huyları wc konusunda eşimin koluna girip kendim gittim kendim temizlemip çıkmıştım inşallah yine öyle yapabilirim

Şu şurup gibi şişelerden içiyordunuz sanırım eskiden bende çok içtim ondan her zaman vardı bende demir eksikliği, hamilelikte onu nasıl kullanıyoruz sabahları aç tok? Bende aşırı kabızlık bıktım canımdan o derecede fitil kullanıyorum çoğu zaman çaresizim

Canim bebegin gelisimi annenin rahat gecirdigi hamilelige de bagli biliyoruz evde otur stres yapma sancilarin azalsin diye gondermek istememis beslenmene dikkat et..
Bence iyi bir dr.mus senin konforunu dusunmus..anne karni mucizevi duzelir inaniyorum sen moralini bozma bEbisi uzme.koca kafali sakat dogcak dedikleri bebekler normal yapisal olarak buyuk kafali doguyor mesela..
Izinlisin artik biraz keyif yap bebisinle M Maya_06

Her yerde bu uygulama yok ki canim.. Hastane iyiyse verir yoksa veren yok sahsen ben hic duymadim arkadasim dogum yapti herseyini kendi verdi. Ben sormadim hastaneye ama bakalim belli olur biraz zaman gecince..
Bizim hastane ilk giydiriyor bnde bilmiyordum oğlumda.. nasıl güzel hazırlamıştım ayrı keselerde.. bi geldim hastanenin tulumu sonra kendimiz değiştirdik. Kızımdada aynı hastane olduğu için giydirecekler ama yinede hazırlıyacam keselerde.. cok mutlu ediyor beni bebişlerin eşyalarıyla uğraşmak :)

Bakalim bizde yasayip görecegiz insallah .. En guzel telaslar bunlar tabiki mutlu eder bir corabina saatlerce agladim gerisini sen dusun :)) Benim hastane giydirmiyor tulum filan hic gormedim ama oyle bisi varsa giydirmeyin derim foto icin o kadar aldim ettim onlarinkini ne diye giysin :)

Beze gerek yokki hastaneler takıyor hatta yedekte veriyorlar 5-10tane. Ablam nerdeyse kendi götürdüklerini kullanmadı ben yine de koydum o pişik ederse sıcakta diye
Hastane listelerinde vardi..hic bilmiyorum yedek olur kullanmazlarsada getiririz geri :))

Bizden kıyafet istemişlerdi doğumdan sonra hemşireler şimdi de öyledir herhalde

Canim benim de karin cevresi2 hafta gerideydi bi hafta boyunca dinlendim yememe icmeme ve en onemlisi moralime dikkat ettim gerilik 1 haftaya düştü.arkadaslarin dediği gibi genetik de olabiliyor.bana doktor ikiniz de minyonsunuz zaten iri bebeginiz olmaz dedi.rapor vermesi bence cok iyi olmus moralini yuksek tutmaya çalış biliyorum zor ama bebeklerimiz icin herseyi yapmaya haziriz

aynen canım takmayım dıyorum ama stres yapıyorum ınsalalh gecer dınlenerek hepsı cok saol

Ben demir ilacı kullanmıyorum canım. O şurubu dr.un mu vermişti. O şurubu kabız olduğunda mı herzaman mı iciyosun? Maltofer dediğini.

evet canım galıba oyuzden çalısmamı istemedi ıyı beslenıyorum zaten ama olmuyor demek ki kılosu dusuk olsun ben de kucuk dogdumda bu gerılık uzdu beni cok dua edıyorum hepımıze ınslalah saglıklı normal olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…