Ciddi misn? Aliexpresten mi aldın. Ama fotolarda bebek bildiğin üzerine yatmış kaybolmuş üstündeCanim ben o fillerden aldim. Ama koca degil burun dahil 50 cm demisler. Burun 20 kuyruk 20 geriye kaldi 10 :)
Beze gerek yokki hastaneler takıyor hatta yedekte veriyorlar 5-10tane. Ablam nerdeyse kendi götürdüklerini kullanmadı ben yine de koydum o pişik ederse sıcakta diyeBirde prima koyarsan tamamdir cani. :)
Canını sıkma dicem ama biliyorum zor.benim de 1 hafta geri ydi gerilik artiyomu diye 2 haftada bir çağırdı, cok şükür artmadi.Eger artsaydi istirahat verirdim dedi ki ben çalışmıyorum. Sana da o yüzden demiştir, bence istirahat et iyi beslen kapatır inşallah arayı. Benim dr.um artık bu kadar sık gelme 30.haftalarda gerilik azalmış ya da geçmiş olur dedi.Ben de c.tesi gitcem merak ediyorum. .inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. .Canım cok sıkkın doktordan geldim bebegımın kafa yapısı gelısmı bı hafta gerıydı 2 hafta olmus artmıs yani kılosunu da soylemedı hıc kagıtta bıle yazılmamıs bu defa gerı kalmıs baya galiba okadar da yememe dıkkat etmıstım 31 haftalıgım bugun ısrarla benı 32 gosterip ızne cıkarmak ıstedı yok haftaya cıkcam dedım ama ben senı ıse gonderemem dedı normal rapor verdı neden bıseymı var dedım rıske atamayız dedı sancılarım vardı ondanmı anlamadım randevularımı da 2 hafta sonraya verdı gerılıktenmı acaba ben takmayım dıye bana bısey soylemıo
sancın oldugu icin olabilir onu atlayamaz cunku. Saglikla saglikli bir bebek olarak dogacak zaten aksini aklina bile getirme sakın..evet canım taktıgım ıcın soylemedı ya da snacım oldugu ıcındi hep bır aya cagırıyordu 2 haftaa deyınce sasırdım bır de rapor verınce.. artık cok yoruldum zaten normal saglıklı bır bebek olarak bı dunayya gelseydı kafam almıyo artık hasta olcam ınsallah
Her yerde bu uygulama yok ki canim.. Hastane iyiyse verir yoksa veren yok sahsen ben hic duymadim arkadasim dogum yapti herseyini kendi verdi. Ben sormadim hastaneye ama bakalim belli olur biraz zaman gecince..Beze gerek yokki hastaneler takıyor hatta yedekte veriyorlar 5-10tane. Ablam nerdeyse kendi götürdüklerini kullanmadı ben yine de koydum o pişik ederse sıcakta diye
Gerilik şöyle oluyor sanırım hiç artmıyor o kafa çapı ayni kalıyor dolasıyla haftasına göre gittikçe geri düşüyor , şimdi iki hafta sonra bakacaktır az da olsa artma varmı diye sen bu arada bolca dinlen ye beslen , kafa çapı genetik te oluyor aile de nasıl kafalarınız bizimkiler koca kafalı sayılır genelde mesela :)içiyorum canım vitamin de başından berı hepsını ıcıyorum beslenıyorum da kalsıyum proteın hepsınden bıraz takmayım dıye soylemıyo neolur neolmaz onlem alalım dedi belkı de oyledır ınsallah daha once baska doktorlara da gotmıstım artık ona da yoruldum
ben de kabızlık çok çekmiştim. demir hapımı değiştirince kabızlıktan kurtuldum. şu an maltofer tek kullanımlık şuruplardan içiyorum.. kabızlık sorunum ortadan kalktı çok şükür. sen demir hapı hangisini kullanıyorsun? ben ferro sanol kullanırken olmuştuım. bu bahsettiğin ilaçtan denemedim ama dulcosoft şurup iyi gelirdi.Kızlar kabızlık için dr.um magnesie calcinee diye toz bir ilaç verdi, az önce içtim bir bardak suyla, kireç gibi bişey son yudumu icemedim midem bulandı. Icen var mı bu ilaçtan?
Şu şurup gibi şişelerden içiyordunuz sanırım eskiden bende çok içtim ondan her zaman vardı bende demir eksikliği, hamilelikte onu nasıl kullanıyoruz sabahları aç tok? Bende aşırı kabızlık bıktım canımdan o derecede fitil kullanıyorum çoğu zaman çaresizimben de kabızlık çok çekmiştim. demir hapımı değiştirince kabızlıktan kurtuldum. şu an maltofer tek kullanımlık şuruplardan içiyorum.. kabızlık sorunum ortadan kalktı çok şükür. sen demir hapı hangisini kullanıyorsun? ben ferro sanol kullanırken olmuştuım. bu bahsettiğin ilaçtan denemedim ama dulcosoft şurup iyi gelirdi.
Bizim hastane ilk giydiriyor bnde bilmiyordum oğlumda.. nasıl güzel hazırlamıştım ayrı keselerde.. bi geldim hastanenin tulumu sonra kendimiz değiştirdik. Kızımdada aynı hastane olduğu için giydirecekler ama yinede hazırlıyacam keselerde.. cok mutlu ediyor beni bebişlerin eşyalarıyla uğraşmak :)Her yerde bu uygulama yok ki canim.. Hastane iyiyse verir yoksa veren yok sahsen ben hic duymadim arkadasim dogum yapti herseyini kendi verdi. Ben sormadim hastaneye ama bakalim belli olur biraz zaman gecince..
Bakalim bizde yasayip görecegiz insallah .. En guzel telaslar bunlar tabiki mutlu eder bir corabina saatlerce agladim gerisini sen dusun :)) Benim hastane giydirmiyor tulum filan hic gormedim ama oyle bisi varsa giydirmeyin derim foto icin o kadar aldim ettim onlarinkini ne diye giysin :)Bizim hastane ilk giydiriyor bnde bilmiyordum oğlumda.. nasıl güzel hazırlamıştım ayrı keselerde.. bi geldim hastanenin tulumu sonra kendimiz değiştirdik. Kızımdada aynı hastane olduğu için giydirecekler ama yinede hazırlıyacam keselerde.. cok mutlu ediyor beni bebişlerin eşyalarıyla uğraşmak :)
Hastane listelerinde vardi..hic bilmiyorum yedek olur kullanmazlarsada getiririz geri :))Beze gerek yokki hastaneler takıyor hatta yedekte veriyorlar 5-10tane. Ablam nerdeyse kendi götürdüklerini kullanmadı ben yine de koydum o pişik ederse sıcakta diye
Canim benim de karin cevresi2 hafta gerideydi bi hafta boyunca dinlendim yememe icmeme ve en onemlisi moralime dikkat ettim gerilik 1 haftaya düştü.arkadaslarin dediği gibi genetik de olabiliyor.bana doktor ikiniz de minyonsunuz zaten iri bebeginiz olmaz dedi.rapor vermesi bence cok iyi olmus moralini yuksek tutmaya çalış biliyorum zor ama bebeklerimiz icin herseyi yapmaya hazirizevet canım taktıgım ıcın soylemedı ya da snacım oldugu ıcındi hep bır aya cagırıyordu 2 haftaa deyınce sasırdım bır de rapor verınce.. artık cok yoruldum zaten normal saglıklı bır bebek olarak bı dunayya gelseydı kafam almıyo artık hasta olcam ınsallah
Symphony Medela cnm, çift taraflı istedim ama genelde tek taraflı kullanıyorum. Cok işime yarıyor.Canim sen hangi marka kulla iyorsun sut sagma makinesini
aynen canım takmayım dıyorum ama stres yapıyorum ınsalalh gecer dınlenerek hepsı cok saolM Maya_06 canım üzülme daha büyük bir risk görseydi söylerdi. Rapor vermesinin sebebi de evde dinlenerek ve daha iyi beslenerek geriliği azaltmak olabilir. Icin raht etmiyorsa git başka doktora nedenlerini nicinlerini öğren. Ama için raht olsun uoksa stresle zaten kendini de bebeğide daha çok uzersin.
Ben demir ilacı kullanmıyorum canım. O şurubu dr.un mu vermişti. O şurubu kabız olduğunda mı herzaman mı iciyosun? Maltofer dediğini.ben de kabızlık çok çekmiştim. demir hapımı değiştirince kabızlıktan kurtuldum. şu an maltofer tek kullanımlık şuruplardan içiyorum.. kabızlık sorunum ortadan kalktı çok şükür. sen demir hapı hangisini kullanıyorsun? ben ferro sanol kullanırken olmuştuım. bu bahsettiğin ilaçtan denemedim ama dulcosoft şurup iyi gelirdi.
evet canım galıba oyuzden çalısmamı istemedi ıyı beslenıyorum zaten ama olmuyor demek ki kılosu dusuk olsun ben de kucuk dogdumda bu gerılık uzdu beni cok dua edıyorum hepımıze ınslalah saglıklı normal olurlarCanını sıkma dicem ama biliyorum zor.benim de 1 hafta geri ydi gerilik artiyomu diye 2 haftada bir çağırdı, cok şükür artmadi.Eger artsaydi istirahat verirdim dedi ki ben çalışmıyorum. Sana da o yüzden demiştir, bence istirahat et iyi beslen kapatır inşallah arayı. Benim dr.um artık bu kadar sık gelme 30.haftalarda gerilik azalmış ya da geçmiş olur dedi.Ben de c.tesi gitcem merak ediyorum. .inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?