2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

evet 3 hafta once gerıydı ılermıs aynı kalmamış ama 2 hafta olmus gerılık şu kafamdakılerı atabılsem rahat olcam da aslında benım kafamda kucuk baya mınyonum ben agzım burnum kafam ufacık eşim de tam tersi kafası kocaman insallah bana benzemıstır de genetıktır sadece

yememe dıkkat edıyorum ama galıba moral olayını yapamadım insallah genetıktır esım iri ama ben mınyonum saglıklı olsun da ınsallah bana benzeyen mınyon bebegım olsun senın de oyle

evet canım ayrıntılıdan berı hep stresle gectı benım hep uzdum bebegı galıba bıraz da evde olayım guzel seyler yapayım eksıklerımı tamamlayım annem de gelcek haftaya bakalım belkı duzelır deıdgın gıbı cok ıyı bı doktor cok vıcdanlı oyle herseyı pat pat soylemeyen bırı bırkere bana sen zaten cok ınce dusunen bırısın demıstı herseyı ölcup bıcıyo tup bebegım basından berı o ılgılendı bebegımın her gelısımını bılıyor oyuzden de bıseyı rıske atamam dıyo orası cok yogun doktor cok ılgılenemıo dıye hep deıstrmek ıstedım doktorumu ama bu sebeplerden yapamadım artık ben de evdeyım bakalım bebek nasıl etkılenecek buarada saol canm hepınıze tesekkur edrm

Beze gerek yokki hastaneler takıyor hatta yedekte veriyorlar 5-10tane. Ablam nerdeyse kendi götürdüklerini kullanmadı ben yine de koydum o pişik ederse sıcakta diye

Hastaneden hastaneyede değişiyor canm mesela Mayıs annelerinde biri mutlaka yirmi tane bez alin yaniniza demiş. Demekki her hastane vermiyor en iyisi yedek dursun yanımızda

Canim uzme kendinide bebiside. Bizimde karin geriydi en son gittiğimde ama sadece ekranda gorebildim cikti da vermedi dr 10 gun kadar geriydi. Bir hafta oldu şuan cumartesi kontrolum var. Bu surede yedim ictim yattim. Et, yumurta, süt, yogurt kasar ve suya abandim. Saglikli olsunlarda en muhimi o. Sende baska seylerle ugras bebegine birseyler hazirla mesela ben kokulu tas yapiyorum mevlitte dagitmaya cok iyi geldi bana

Ben hastanemle henuz konusmadim. İnsallah bu gidiste konuscam 34 teyiz artik.. hasta bezi mi depend mi isterler on kere almak istemiyorum birseyi. Bebegede 10+ 2 tane de keselerde bez koydum ne olur ne olmaz

Annem kalacak canım.. ilkinde hem annem hem eşim kalmıştı.. bu kez babası oğlumla ilgilenecek akşam gider sabah gelirler :)

Kızlar kabızlık için dr.um magnesie calcinee diye toz bir ilaç verdi, az önce içtim bir bardak suyla, kireç gibi bişey son yudumu icemedim midem bulandı. Icen var mı bu ilaçtan?

Kullandım canım tadı evet berbat.. duphalac var ondan da kullanabilirsin.. tatlı o da bana öyle yani suyla seyreltip içiyorum. Şuan içmesem de:)

Beze gerek yokki hastaneler takıyor hatta yedekte veriyorlar 5-10tane. Ablam nerdeyse kendi götürdüklerini kullanmadı ben yine de koydum o pişik ederse sıcakta diye

Canım maalesef o uygulama her hastanede yok.. oğlumda sonradan 2 bez önlük ve tek kullanımlık mama getirmşlerdi odaya.. onun dışında başka bir şey olmadı.. bu hastaneyi bilemem farklı hastane ama sanmıyorum versinler.

Canım rapor vermesinin nedeni belki dinlenince bebegin daha iyi gelisicegi icindir dinlenmek bebeklere kilo aldiriyormus oyle duydum ben

canım benim saol ben de bunlara dıkkat ediyim en onemlisi kafamı rahatlatmam lazım dedıgın gıbı kokulu tas falan yapamam ben de baska seyler bulayım ugrasmak ıcın bı arastırayım ınsallah saglıklı dogururuz

M Maya_06 canım sancıların var diye dinlenme vermiştir sana.. ne dinlenirsen o iyi çünkü. Sen kötü düşünme bir şey olsa aklındaki gibi sana sıralardı emin ol.. sen raporunun tadını çıkar dinlen iyi düşün hep stres yapma.

Ciddi misn? Aliexpresten mi aldın. Ama fotolarda bebek bildiğin üzerine yatmış kaybolmuş üstünde
Çinli bebekler minyon oluyor sanirim:))) ben de o resme aldanmistim. Belki ilk haftasinda yatabilir o sekilde. Ama inanilmaz yumuşak bir sey. Evdeki tum peluslari yikamistim onu unuttugumu suan farkettim.

Eklentiler

• IMG-20170523-WA0006.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 90
Arkadaşlar genital bölgede ki varis nasıl oluyo acaba? Yarin kontrolüm var bugunden bi temizlik yapayim dedim ne zamandirda şişlik hissediyorum vajina girişinde. Sanki bi damar sismis anlayamadım tam olarak yaa

Canım bende de var galiba o dediğinden. Ama varis olduğunu bilmiyodum doktor mu söyledi? O şişlik bende de var geçer diye takmadım. Doktora bi kere sormuştum kıl dönmesi olabilir dedi ama yok öyle değil

Canım rapor vermesinin nedeni belki dinlenince bebegin daha iyi gelisicegi icindir dinlenmek bebeklere kilo aldiriyormus oyle duydum ben
doğru olabilir ben kendimi ne fazla yorarım ne üzerim gerçi şeker çıktı damarımda direnç çıktı ama diyetime uyuyorum bu gidişimde gününde tam dedi geçen hafta 2100 kusurdu stres yorgunluk etkiliyor çok demekki dinlenmekte fayda olarak etkiliyo

Saatli düzenli beslen bol su iç ve kafana bişey takma üzmede kendini elde olmuyor ama arkadaşın dediği gibi uğraşlar iyi gelir bende habire çiçek alıyorum onlarla ilgileniyorum kokluyorum gündüz uyuyorum keyifli geçirmeye çalışıyorum hamilelik stresli geçince doğduğu zamanda yansıyor diye düşünüyorum biraz asabi kuzucuk olabiliyor şekerim ve damarda direncim var ama şuan herşey yolunda maşallah çok şükür seninde yoluna girecek inş evrene iyi düşünceler yollayalımki öyle dönsün bize :))

Çinli bebekler minyon oluyor sanirim:))) ben de o resme aldanmistim. Belki ilk haftasinda yatabilir o sekilde. Ama inanilmaz yumuşak bir sey. Evdeki tum peluslari yikamistim onu unuttugumu suan farkettim.
Aa küçükmüş gerçekten boyut boyutmu acaba resimler yanıltmacamı

Ay seninkide ayrı bir zor. Baya dikkat ediyosun bişeycik olmıcak annesi. Çok az kaldı
Rabbim hepimize kolaylıklar güzel doğumlar sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimiz elimizden geleni yapıyoruz evlatlarımız için rabbim şu mğbarek günler hatrına hayırlısıyla nasip etsin inş

Sagol cnm, bende her yaşadığımı yazmak istiyorum buraya, hepimiz aynı yoldan geçeceğiz. Hepimize fikir bilgi olur.
Evet birbirimizin tecrübeleri çok fayda veriyor en azından bi rahatlıyoruz aa bak normalmiş atlatılıyormuş filan diye ve hiç tanımadan dualar edip iyi dileklerde bulunuyoruz süper bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…