evet 3 hafta once gerıydı ılermıs aynı kalmamış ama 2 hafta olmus gerılık şu kafamdakılerı atabılsem rahat olcam da aslında benım kafamda kucuk baya mınyonum ben agzım burnum kafam ufacık eşim de tam tersi kafası kocaman insallah bana benzemıstır de genetıktır sadeceGerilik şöyle oluyor sanırım hiç artmıyor o kafa çapı ayni kalıyor dolasıyla haftasına göre gittikçe geri düşüyor , şimdi iki hafta sonra bakacaktır az da olsa artma varmı diye sen bu arada bolca dinlen ye beslen , kafa çapı genetik te oluyor aile de nasıl kafalarınız bizimkiler koca kafalı sayılır genelde mesela :)
yememe dıkkat edıyorum ama galıba moral olayını yapamadım insallah genetıktır esım iri ama ben mınyonum saglıklı olsun da ınsallah bana benzeyen mınyon bebegım olsun senın de oyleCanim benim de karin cevresi2 hafta gerideydi bi hafta boyunca dinlendim yememe icmeme ve en onemlisi moralime dikkat ettim gerilik 1 haftaya düştü.arkadaslarin dediği gibi genetik de olabiliyor.bana doktor ikiniz de minyonsunuz zaten iri bebeginiz olmaz dedi.rapor vermesi bence cok iyi olmus moralini yuksek tutmaya çalış biliyorum zor ama bebeklerimiz icin herseyi yapmaya haziriz
evet canım ayrıntılıdan berı hep stresle gectı benım hep uzdum bebegı galıba bıraz da evde olayım guzel seyler yapayım eksıklerımı tamamlayım annem de gelcek haftaya bakalım belkı duzelır deıdgın gıbı cok ıyı bı doktor cok vıcdanlı oyle herseyı pat pat soylemeyen bırı bırkere bana sen zaten cok ınce dusunen bırısın demıstı herseyı ölcup bıcıyo tup bebegım basından berı o ılgılendı bebegımın her gelısımını bılıyor oyuzden de bıseyı rıske atamam dıyo orası cok yogun doktor cok ılgılenemıo dıye hep deıstrmek ıstedım doktorumu ama bu sebeplerden yapamadım artık ben de evdeyım bakalım bebek nasıl etkılenecek buarada saol canm hepınıze tesekkur edrmCanim bebegin gelisimi annenin rahat gecirdigi hamilelige de bagli biliyoruz evde otur stres yapma sancilarin azalsin diye gondermek istememis beslenmene dikkat et..
Bence iyi bir dr.mus senin konforunu dusunmus..anne karni mucizevi duzelir inaniyorum sen moralini bozma bEbisi uzme.koca kafali sakat dogcak dedikleri bebekler normal yapisal olarak buyuk kafali doguyor mesela..
Izinlisin artik biraz keyif yap bebisinle M Maya_06
Beze gerek yokki hastaneler takıyor hatta yedekte veriyorlar 5-10tane. Ablam nerdeyse kendi götürdüklerini kullanmadı ben yine de koydum o pişik ederse sıcakta diye
evet canım ayrıntılıdan berı hep stresle gectı benım hep uzdum bebegı galıba bıraz da evde olayım guzel seyler yapayım eksıklerımı tamamlayım annem de gelcek haftaya bakalım belkı duzelır deıdgın gıbı cok ıyı bı doktor cok vıcdanlı oyle herseyı pat pat soylemeyen bırı bırkere bana sen zaten cok ınce dusunen bırısın demıstı herseyı ölcup bıcıyo tup bebegım basından berı o ılgılendı bebegımın her gelısımını bılıyor oyuzden de bıseyı rıske atamam dıyo orası cok yogun doktor cok ılgılenemıo dıye hep deıstrmek ıstedım doktorumu ama bu sebeplerden yapamadım artık ben de evdeyım bakalım bebek nasıl etkılenecek buarada saol canm hepınıze tesekkur edrm
Kizlar hastanedeki ilk gun yaninizda kim kalacak ben esim kalsin istiyorum ama sezeryan olacak ameliyatliyken alt degistirme falan yapabilir miyim bilemiyorum esim de pek beceremez annem ablam kayinvalidem var ama ben o gece cekirdek aile olmak istiyorum daha once sezeryan dogum yapan annisler nasil oldu sizin ilk hastane geceniz?
Bez ve çorapta ekledin mi tamamdır canımKızlar doğumhane için bunlar yeterli mi? Hastaneye götürmek için başka kıyafetlerde ayarladım ama hemşireye bunları vermem yeterli olur mu başka bisi eklemeli miyim acaba
Kızlar kabızlık için dr.um magnesie calcinee diye toz bir ilaç verdi, az önce içtim bir bardak suyla, kireç gibi bişey son yudumu icemedim midem bulandı. Icen var mı bu ilaçtan?
Beze gerek yokki hastaneler takıyor hatta yedekte veriyorlar 5-10tane. Ablam nerdeyse kendi götürdüklerini kullanmadı ben yine de koydum o pişik ederse sıcakta diye
Canım rapor vermesinin nedeni belki dinlenince bebegin daha iyi gelisicegi icindir dinlenmek bebeklere kilo aldiriyormus oyle duydum benevet canım taktıgım ıcın soylemedı ya da snacım oldugu ıcındi hep bır aya cagırıyordu 2 haftaa deyınce sasırdım bır de rapor verınce.. artık cok yoruldum zaten normal saglıklı bır bebek olarak bı dunayya gelseydı kafam almıyo artık hasta olcam ınsallah
canım benim saol ben de bunlara dıkkat ediyim en onemlisi kafamı rahatlatmam lazım dedıgın gıbı kokulu tas falan yapamam ben de baska seyler bulayım ugrasmak ıcın bı arastırayım ınsallah saglıklı dogururuzCanim uzme kendinide bebiside. Bizimde karin geriydi en son gittiğimde ama sadece ekranda gorebildim cikti da vermedi dr 10 gun kadar geriydi. Bir hafta oldu şuan cumartesi kontrolum var. Bu surede yedim ictim yattim. Et, yumurta, süt, yogurt kasar ve suya abandim. Saglikli olsunlarda en muhimi o. Sende baska seylerle ugras bebegine birseyler hazirla mesela ben kokulu tas yapiyorum mevlitte dagitmaya cok iyi geldi bana
Çinli bebekler minyon oluyor sanirim:))) ben de o resme aldanmistim. Belki ilk haftasinda yatabilir o sekilde. Ama inanilmaz yumuşak bir sey. Evdeki tum peluslari yikamistim onu unuttugumu suan farkettim.Ciddi misn? Aliexpresten mi aldın. Ama fotolarda bebek bildiğin üzerine yatmış kaybolmuş üstünde
Arkadaşlar genital bölgede ki varis nasıl oluyo acaba? Yarin kontrolüm var bugunden bi temizlik yapayim dedim ne zamandirda şişlik hissediyorum vajina girişinde. Sanki bi damar sismis anlayamadım tam olarak yaa
doğru olabilir ben kendimi ne fazla yorarım ne üzerim gerçi şeker çıktı damarımda direnç çıktı ama diyetime uyuyorum bu gidişimde gününde tam dedi geçen hafta 2100 kusurdu stres yorgunluk etkiliyor çok demekki dinlenmekte fayda olarak etkiliyoCanım rapor vermesinin nedeni belki dinlenince bebegin daha iyi gelisicegi icindir dinlenmek bebeklere kilo aldiriyormus oyle duydum ben
Saatli düzenli beslen bol su iç ve kafana bişey takma üzmede kendini elde olmuyor ama arkadaşın dediği gibi uğraşlar iyi gelir bende habire çiçek alıyorum onlarla ilgileniyorum kokluyorum gündüz uyuyorum keyifli geçirmeye çalışıyorum hamilelik stresli geçince doğduğu zamanda yansıyor diye düşünüyorum biraz asabi kuzucuk olabiliyor şekerim ve damarda direncim var ama şuan herşey yolunda maşallah çok şükür seninde yoluna girecek inş evrene iyi düşünceler yollayalımki öyle dönsün bize :))canım benim saol ben de bunlara dıkkat ediyim en onemlisi kafamı rahatlatmam lazım dedıgın gıbı kokulu tas falan yapamam ben de baska seyler bulayım ugrasmak ıcın bı arastırayım ınsallah saglıklı dogururuz
Aa küçükmüş gerçekten boyut boyutmu acaba resimler yanıltmacamıÇinli bebekler minyon oluyor sanirim:))) ben de o resme aldanmistim. Belki ilk haftasinda yatabilir o sekilde. Ama inanilmaz yumuşak bir sey. Evdeki tum peluslari yikamistim onu unuttugumu suan farkettim.
Rabbim hepimize kolaylıklar güzel doğumlar sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimiz elimizden geleni yapıyoruz evlatlarımız için rabbim şu mğbarek günler hatrına hayırlısıyla nasip etsin inşAy seninkide ayrı bir zor. Baya dikkat ediyosun bişeycik olmıcak annesi. Çok az kaldı
Evet birbirimizin tecrübeleri çok fayda veriyor en azından bi rahatlıyoruz aa bak normalmiş atlatılıyormuş filan diye ve hiç tanımadan dualar edip iyi dileklerde bulunuyoruz süper bişeySagol cnm, bende her yaşadığımı yazmak istiyorum buraya, hepimiz aynı yoldan geçeceğiz. Hepimize fikir bilgi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?