2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu kokulu taş nasıl oluyor fotoğrafı var mı balinmaz

Canım bende de var galiba o dediğinden. Ama varis olduğunu bilmiyodum doktor mu söyledi? O şişlik bende de var geçer diye takmadım. Doktora bi kere sormuştum kıl dönmesi olabilir dedi ama yok öyle değil

Canim ayna koyup bi bak istersen. Ben lavaboya gectigimde anlıyordum şişlik olduğunu ama gebelikten dolayıdır dedim. Bugün bi baktım uzunca bisey zaten. Dikkatli bakinca da damarin sismis olduğunu fark ettim bu da muhtemelen varis.. Doktora sormaya da cekiniyorum alttan muayene eder diye bilemedim yaaa

Canım rapor vermesinin nedeni belki dinlenince bebegin daha iyi gelisicegi icindir dinlenmek bebeklere kilo aldiriyormus oyle duydum ben

haklısınız kızlar dınlenmek ıyı gelecek ınsallah stresı de atcam ınsallah

bol su ıc dedı doktor da demekkı onemlı gwrcwkten de ben su ıcemıyorum zorluycam artık sevındım senın yoluna gırmesıne haklısın tatlım dua etmek ve pozıtıf duSunmek cok onemlı ama ınsanın aklına bazen seytan gırıo vesvese oluyor hamılelıkte hele kı ne vesvese oluyormus öyle aman ıyı olsunlar da allahın korusun yavrularımızı

Ben de kışın ortasında magnum istedim ne alakaysa normalde paket dondurma sevmem o aralar tahinlisinin reklamları vardı hep tv de. Eşime de demedim hangisi olduğunu sadece magnum dedim. Sağolsun 6lı paketlerden ne kadar çeşit varsa hepsinden alıp gelmiş. 7 paket dondurma vardı 6lı.
Geldiği gibi ama ben tahinliden istiyorum dedim amaç almadıysa tekrar göndermek.
Biricik kocacım ondan da almış. Bi dolu alınca gözüm korktu canım daha da bişey istemedi.
Ama aslında biraz zorluk çıkartmak lazım. Gece yarısı market açtırmakla kurtulamaz bu işten :)

Symphony Medela cnm, çift taraflı istedim ama genelde tek taraflı kullanıyorum. Cok işime yarıyor.
Karar veremedim bende artik yarin gidip kesin alcam bi o kaldi gogus ucumda yok benim hazirlik sutu felanda gelmedi daha sagol canim o markada heryerde satilmiyor galiba gidip yakindan baksak

Baktım canım ama damar gibi görünmüyor benim. Sağ ve solda şişlik var ama damara benzetemedim. Damar renginde mi seninki? Farklı herhalde ikimizin. Benim bir ucu sivilce patlamış gibi bazen akıntı oluyo damla kan gelebiliyo. Çok eskiden de olmuştu geçmişti ama bu sefer hamileliğimin başından beri var geçmedi

Canım 32+0 da aldım çalışabilir raporu sen hala neden almadım. 37de de çalışamaz raporu alıp onu vericem kuruma. Geç kalmadın mı yoksa çalışamaz raporu mu alacaksın?

Sen kalbini ferah tut canim artik bebis ve senden onemli birsey yok ohh ne guzel annende geliyormus insallah sagliklica gecer gunler doguma kadar

Evet canım bencede

Canım 32+0 da aldım çalışabilir raporu sen hala neden almadım. 37de de çalışamaz raporu alıp onu vericem kuruma. Geç kalmadın mı yoksa çalışamaz raporu mu alacaksın?
Canım işlerim çok yoğun dr.la görüştüm biraz geç gosteremez miyiz dedim o da kabul etti. Zaten 5 hafta her halukarda aktaracaktım. Evde 3 hafta duracagıma 2 hafta duracağım belki o bi haftayı da aktarabilirim.

Ay bu yemek borusu bogazına kadar 1hafradır mahvetti beni bisey yiyip icerken bile bir yanıyor öldürüyor beni doktora söyliycem bugün
gaviscon diye bir şurup var ondan al. bende çok kötüydüm doktorum verdi. hamileler kullanabilir kafana dikip hepsini içsen de zararı olmaz dedi doktorum yarın sağlık ocağından yazdır da rahatla valla. çok zor çünkü yediklerinin geri gelmesi

Benim ic zibinda alt pijamada var bende onu tam koyarim o zaman iki pijama giydiriyorlarsa . Ayy kuzumu sıkmaz mi iki pijama :))
Ben gebe okuluna gidiyorum. Bugün konuştuk daha neler konulacak kıyafetleri diye. Ben tulum (önden çıtçıtlı), zıbın, çorap, şapka, eldiven, 1 tane bez ve battaniye koyacağım. Bunlar yeterli dedi ebe. Fazla koyup orda karışıklık yaratmayın dedi. Ne giymesini istiyorsanız onu koyun dedi.

Çinli bebekler minyon oluyor sanirim:))) ben de o resme aldanmistim. Belki ilk haftasinda yatabilir o sekilde. Ama inanilmaz yumuşak bir sey. Evdeki tum peluslari yikamistim onu unuttugumu suan farkettim.

Yaaa bu o meshur resimlerdeki fil mi şu an hayal kırıklığı yaşıyorum kocaman duruyordu.

Çinli bebekler minyon oluyor sanirim:))) ben de o resme aldanmistim. Belki ilk haftasinda yatabilir o sekilde. Ama inanilmaz yumuşak bir sey. Evdeki tum peluslari yikamistim onu unuttugumu suan farkettim.

Aa küçükmüş gerçekten boyut boyutmu acaba resimler yanıltmacamı

Yaaa bu o meshur resimlerdeki fil mi şu an hayal kırıklığı yaşıyorum kocaman duruyordu.
Kızlar bu filden bizde aldık AliExpress den. Ve aynı fotolarındaki gibi geldi bizimki. Canım sana gelen değişik sanki arkadaşıma verdim kızıyla foto çeksin diye. Geri getirince koyayım resmini bir bakın ama baya resimdeki gibi koca bişey geldi bize
Şimdi e bebeğe de gelmiş hatta fiyatı pahalı ama görmek açısından bakabilirsiniz.

Hiç üzülme aklına kötü şeyler getirme. Benim doktorum da artık 2 haftada bir görüşelim gelin dedi son gittiğimizde. Evrene pozitif enerji yollayalım. İyi düşünelim iyi olsun...

seninkilerde çok güzel canım
Teşekkür ederiiz
Oyy bunlarda cok guzel tabi sen kendin yapiyordun degil mi marifetli annis :)
:) evet canım başka bebeklere örüyordum şimdi kendi bebeğime örüyor olmak cok daha güzelmiş
Ayyyy harikalar. Sen mi yaptın? Ne yetenek ben sadece zincir çekmeyi biliyorum :)
canim ben de youtube dan baka baka öğrenmiştim.yapması çok zor ama hele de kendi canına örüyorsan zevkli

Aldım canım benim doktorda aynısînı yazdı 3kutu yazmis gunde 3,4 kez kullanabilirsin dedi olcek olarak ne kadar iciyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…