- 26 Temmuz 2016
- 651
- 655
- 103
- 31
Bu kokulu taş nasıl oluyor fotoğrafı var mı balinmazCanim uzme kendinide bebiside. Bizimde karin geriydi en son gittiğimde ama sadece ekranda gorebildim cikti da vermedi dr 10 gun kadar geriydi. Bir hafta oldu şuan cumartesi kontrolum var. Bu surede yedim ictim yattim. Et, yumurta, süt, yogurt kasar ve suya abandim. Saglikli olsunlarda en muhimi o. Sende baska seylerle ugras bebegine birseyler hazirla mesela ben kokulu tas yapiyorum mevlitte dagitmaya cok iyi geldi bana
Canım bende de var galiba o dediğinden. Ama varis olduğunu bilmiyodum doktor mu söyledi? O şişlik bende de var geçer diye takmadım. Doktora bi kere sormuştum kıl dönmesi olabilir dedi ama yok öyle değil
Canım rapor vermesinin nedeni belki dinlenince bebegin daha iyi gelisicegi icindir dinlenmek bebeklere kilo aldiriyormus oyle duydum ben
haklısınız kızlar dınlenmek ıyı gelecek ınsallah stresı de atcam ınsallah
bol su ıc dedı doktor da demekkı onemlı gwrcwkten de ben su ıcemıyorum zorluycam artık sevındım senın yoluna gırmesıne haklısın tatlım dua etmek ve pozıtıf duSunmek cok onemlı ama ınsanın aklına bazen seytan gırıo vesvese oluyor hamılelıkte hele kı ne vesvese oluyormus öyle aman ıyı olsunlar da allahın korusun yavrularımızıSaatli düzenli beslen bol su iç ve kafana bişey takma üzmede kendini elde olmuyor ama arkadaşın dediği gibi uğraşlar iyi gelir bende habire çiçek alıyorum onlarla ilgileniyorum kokluyorum gündüz uyuyorum keyifli geçirmeye çalışıyorum hamilelik stresli geçince doğduğu zamanda yansıyor diye düşünüyorum biraz asabi kuzucuk olabiliyor şekerim ve damarda direncim var ama şuan herşey yolunda maşallah çok şükür seninde yoluna girecek inş evrene iyi düşünceler yollayalımki öyle dönsün bize :))
Ben de kışın ortasında magnum istedim ne alakaysa normalde paket dondurma sevmem o aralar tahinlisinin reklamları vardı hep tv de. Eşime de demedim hangisi olduğunu sadece magnum dedim.Günaydın herkese..
Aşerme deyince aklima çok komik birşey geliyor hamileligimi daha yeni ögrendigim gunlerdi canım nasil eksili semiz otu yemegi istiyor anlatamam ve bu yemegi hayatimda 1 defa yedim ve hic sevmem semiz otunu da :)
Tabi kısın nerden bulcam semiz otunu aldim ispanakla yaptim pisene kadar agzimdan su damladi resmen butun gun yedim tencere bitince rahatlamistim :)))
Tek yedigim o oldu şu hamilelik bitmeden şakacıktan bi asermem lazim aslinda zor biseyeBu arada kolay bulunan bisi diye yazdim
Karar veremedim bende artik yarin gidip kesin alcam bi o kaldi gogus ucumda yok benim hazirlik sutu felanda gelmedi daha sagol canim o markada heryerde satilmiyor galiba gidip yakindan baksakSymphony Medela cnm, çift taraflı istedim ama genelde tek taraflı kullanıyorum. Cok işime yarıyor.
Canim ayna koyup bi bak istersen. Ben lavaboya gectigimde anlıyordum şişlik olduğunu ama gebelikten dolayıdır dedim. Bugün bi baktım uzunca bisey zaten. Dikkatli bakinca da damarin sismis olduğunu fark ettim bu da muhtemelen varis.. Doktora sormaya da cekiniyorum alttan muayene eder diye bilemedim yaaa
Canım 32+0 da aldım çalışabilir raporu sen hala neden almadım. 37de de çalışamaz raporu alıp onu vericem kuruma. Geç kalmadın mı yoksa çalışamaz raporu mu alacaksın?Yarın randevum var geçmek bilmedi bu hafta. Çok özledim kızımı. Kıpır kıpır bişi gelcek belliki babasının sesini duyunca resmen karnımı delip çıkacak gibi davranıyor. Eşimde bunu bildiginden sürekli konuşuyor kızıyla.
yesilbalon @Prenseslale raporlarınızı aldınız di mi? Doktor sen ne zaman istersen o zaman veririm demişti bana yarın gidip alıcam bende. 37. de tekrar bi işlem yapacak mıyız? Çünkü is yerinde bu konu sürekli çelişkili bi kesin bişey söyleyen yok.
Sen kalbini ferah tut canim artik bebis ve senden onemli birsey yok ohh ne guzel annende geliyormus insallah sagliklica gecer gunler doguma kadarevet canım ayrıntılıdan berı hep stresle gectı benım hep uzdum bebegı galıba bıraz da evde olayım guzel seyler yapayım eksıklerımı tamamlayım annem de gelcek haftaya bakalım belkı duzelır deıdgın gıbı cok ıyı bı doktor cok vıcdanlı oyle herseyı pat pat soylemeyen bırı bırkere bana sen zaten cok ınce dusunen bırısın demıstı herseyı ölcup bıcıyo tup bebegım basından berı o ılgılendı bebegımın her gelısımını bılıyor oyuzden de bıseyı rıske atamam dıyo orası cok yogun doktor cok ılgılenemıo dıye hep deıstrmek ıstedım doktorumu ama bu sebeplerden yapamadım artık ben de evdeyım bakalım bebek nasıl etkılenecek buarada saol canm hepınıze tesekkur edrm
Evet canım bencededoğru olabilir ben kendimi ne fazla yorarım ne üzerim gerçi şeker çıktı damarımda direnç çıktı ama diyetime uyuyorum bu gidişimde gününde tam dedi geçen hafta 2100 kusurdu stres yorgunluk etkiliyor çok demekki dinlenmekte fayda olarak etkiliyo
Canım işlerim çok yoğun dr.la görüştüm biraz geç gosteremez miyiz dedim o da kabul etti. Zaten 5 hafta her halukarda aktaracaktım. Evde 3 hafta duracagıma 2 hafta duracağım belki o bi haftayı da aktarabilirim.Canım 32+0 da aldım çalışabilir raporu sen hala neden almadım. 37de de çalışamaz raporu alıp onu vericem kuruma. Geç kalmadın mı yoksa çalışamaz raporu mu alacaksın?
gaviscon diye bir şurup var ondan al. bende çok kötüydüm doktorum verdi. hamileler kullanabilir kafana dikip hepsini içsen de zararı olmaz dedi doktorum yarın sağlık ocağından yazdır da rahatla valla. çok zor çünkü yediklerinin geri gelmesiAy bu yemek borusu bogazına kadar 1hafradır mahvetti beni bisey yiyip icerken bile bir yanıyor öldürüyor beni doktora söyliycem bugün
Oteki yumosuna bayildim cok tatlissss :)Çinli bebekler minyon oluyor sanirim:))) ben de o resme aldanmistim. Belki ilk haftasinda yatabilir o sekilde. Ama inanilmaz yumuşak bir sey. Evdeki tum peluslari yikamistim onu unuttugumu suan farkettim.
Ben gebe okuluna gidiyorum. Bugün konuştuk daha neler konulacak kıyafetleri diye. Ben tulum (önden çıtçıtlı), zıbın, çorap, şapka, eldiven, 1 tane bez ve battaniye koyacağım. Bunlar yeterli dedi ebe. Fazla koyup orda karışıklık yaratmayın dedi. Ne giymesini istiyorsanız onu koyun dedi.Benim ic zibinda alt pijamada var bende onu tam koyarim o zaman iki pijama giydiriyorlarsa . Ayy kuzumu sıkmaz mi iki pijama :))
Ayyyy harikalar. Sen mi yaptın? Ne yetenek ben sadece zincir çekmeyi biliyorum :)Eki Görüntüle 1999238 Eki Görüntüle 1999239 kızlar bunlar da bizim uyku arkadaşımız ve çıngırağımız simdilik bunlar bir de bebek arabası için çıngırak yapicam.
Bebisleri gorenler var oh ne guzel.ben de cok özledim oğluşumu.cumartesiye görürüz inşallah
Çinli bebekler minyon oluyor sanirim:))) ben de o resme aldanmistim. Belki ilk haftasinda yatabilir o sekilde. Ama inanilmaz yumuşak bir sey. Evdeki tum peluslari yikamistim onu unuttugumu suan farkettim.
Çinli bebekler minyon oluyor sanirim:))) ben de o resme aldanmistim. Belki ilk haftasinda yatabilir o sekilde. Ama inanilmaz yumuşak bir sey. Evdeki tum peluslari yikamistim onu unuttugumu suan farkettim.
Aa küçükmüş gerçekten boyut boyutmu acaba resimler yanıltmacamı
Kızlar bu filden bizde aldık AliExpress den. Ve aynı fotolarındaki gibi geldi bizimki. Canım sana gelen değişik sankiYaaa bu o meshur resimlerdeki fil mişu an hayal kırıklığı yaşıyorum kocaman duruyordu.
Hiç üzülme aklına kötü şeyler getirme. Benim doktorum da artık 2 haftada bir görüşelim gelin dedi son gittiğimizde. Evrene pozitif enerji yollayalım. İyi düşünelim iyi olsun...evet canım taktıgım ıcın soylemedı ya da snacım oldugu ıcındi hep bır aya cagırıyordu 2 haftaa deyınce sasırdım bır de rapor verınce.. artık cok yoruldum zaten normal saglıklı bır bebek olarak bı dunayya gelseydı kafam almıyo artık hasta olcam ınsallah
Teşekkür ederiizseninkilerde çok güzel canım
:) evet canımOyy bunlarda cok guzel tabi sen kendin yapiyordun degil mi marifetli annis :)
Ayyyy harikalar. Sen mi yaptın? Ne yetenek ben sadece zincir çekmeyi biliyorum :)
Aldım canım benim doktorda aynısînı yazdı 3kutu yazmis gunde 3,4 kez kullanabilirsin dedi olcek olarak ne kadar iciyorsungaviscon diye bir şurup var ondan al. bende çok kötüydüm doktorum verdi. hamileler kullanabilir kafana dikip hepsini içsen de zararı olmaz dedi doktorum yarın sağlık ocağından yazdır da rahatla valla. çok zor çünkü yediklerinin geri gelmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?