2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende aliexpressten incelemiştim 60 cm falandı yanlış hatırlamıyorsam.

Bebisler dogmadan uzun bir yola gondermek lazim aslinda Simdi yaz mevsimi meyve bol ama baska bisi istemek lazim bulamayacaklari

Ayri corap mi koyuyorsunuz benim tulum ayakli mesela yinede koymam mi lazim..

Aldım canım benim doktorda aynısînı yazdı 3kutu yazmis gunde 3,4 kez kullanabilirsin dedi olcek olarak ne kadar iciyorsun
Valla ben ağzıma o tat geldiğinde kaşıkla falan değil benden başkası kullanmayacağı için bir yudum alıyorum. Günde 3 kere kullanabilirsin demişti doktor. Ben 2 kere falan içiyorum.

Bebisler dogmadan uzun bir yola gondermek lazim aslinda Simdi yaz mevsimi meyve bol ama baska bisi istemek lazim bulamayacaklari

Ben öyle bulunmayacak bişeye aşermedim hiç. Çok iştahlı biri değilim zaten birde meyve konusunda eşim benden daha çok sever her zaman en az 3 4 çeşit alır gelirben yeyim diye dilim dilim hazırlar tabaklara. Ama öyle uzaklara gitsin benim için bişi alsın da istemem nedense kıyamıyorum çok yoruluyor otursun dizimin dibinde istiyorum.

Ayni ben herkes diyor ki iste zor birsey bak bu gunler bi daha gelmez ben kiyamiyorum ki :)) Gerci bende cok istahli biri degilim hep meyve istedim bizim yasam kaynagi meyve zaten ikimizde cok severiz.
Allah onlara saglik versin ciddi anlamda hamileligim surecinde el bebek gul bebek bakti bana .. Belki üzseydi beni bende kiyardim ona :)

Ayri corap mi koyuyorsunuz benim tulum ayakli mesela yinede koymam mi lazim..
Canım çok kalabalık şeyler vermeyin bence en sadesinden olsun.zaten giydirdikten 15 dk sonra falan bebişiniz yanınızda olacak.gerekirse siz giydirirsiniz.patikli pantolon yeterli bence.üstüne de çıtçıtlı atlet ve zıbını.eldiven,bere,alt bezi,bir de incesinden battaniye yeterli.odaya gelince önlüğünü takıp gerekirse çorabını giydirirsiniz

Karar veremedim bende artik yarin gidip kesin alcam bi o kaldi gogus ucumda yok benim hazirlik sutu felanda gelmedi daha sagol canim o markada heryerde satilmiyor galiba gidip yakindan baksak
Cnm belkide hiç ihtiyaç duymasin makineye, hazırlık sutu benimde hiç gelmez. Doğumdan 1, 2 gün sonra geliyor genelde.

Oyle tabi ki ama ilk ameliyathaneden cikinca tir tir titriyor bebek en azindan bize gelene kadar ayaciklari isinmis olur :) Yoksa haklisin gelince zaten biz degisiriz giydiririz ..

Doktora mutlaka soylemelisin bence. Beniö doktorum soruyordu hep

Kızlar bütün sayfaları okuyamadım ama oyuncakları yıkamaktan bahsetmişsiniz yumuşak oyuncaklar yıkanmamalıymış. Buzdolabı poşetine koyup buzluğa koyduğumuzda mikroplar ölüyormuş ben öyle yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…