2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi aksamlar arkadaslar. Bu ara kurstu derslerdi derken fazla giremedim. Yazdiklarinizi ara ara takip ettim ama. Birkac arkadas aliexpressten bebisler icin ayakkabi almis bende alip denemek istiyorum ama daha once hic alisveris yapmadim yurtdisindan nasil oluyor biri yardimci olabilir mi?

Bu arada ben ilk dogdugunda giydirmeleri icin chicconun 5li hastane cikisini koydum icine de bir tane corap ve bez ekledim. 10 lu cikisini bebek geldikten sonra resim cekinirken giydiririm dedim. Ilk asamada tum parcalari koymayin diyor ebeler

Bunlarda anneannemizin kizim icin yaptigi ciciler

Eklentiler

• IMG-20170522-WA0012.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG-20170522-WA0011.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG-20170522-WA0006.webp
    50,8 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG-20170522-WA0005.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG-20170522-WA0004.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 71
Hayır neden zor olsunki. Kokulu taş tozumu suyla karıştırıp koku damlatıp kalıba döküyorsun hiçbir zorluğu yok.. dışarıya en az 100-150 tl verecegime kendim 50 tl harcadım hem kendi emeğimle yapmış oldum
Maşallah kendin mi yapıyorsun:) zor bi şey o ya

Eline saglik bende basladim kafa dagitiyorum,foto yuklemede kriz geciriyorum rahat bi zamanda cekip atayim:)gule gule dagit

Eline saglik bende basladim kafa dagitiyorum,foto yuklemede kriz geciriyorum rahat bi zamanda cekip atayim:)gule gule dagit
Sagol canım geçen hafta tozu bitirdim gelsinde devam edeyim diye bakıyorum. 50 tane oldu bile şükür bitiririm inşallah :) ekran görüntüsü alabilirsen birazda kırparsan çok rahat ekleniyor merak ettim :)

Cnm belkide hiç ihtiyaç duymasin makineye, hazırlık sutu benimde hiç gelmez. Doğumdan 1, 2 gün sonra geliyor genelde.
Eninde sonunda alcam calismaya basliyinca yine birakicam tabi aslinda sutun olup olmayacagi belli degil:) bir arkadasim hic emzirememisti haklisin canim sagol

Bi pizzacıda bizdik :) bazı günler yemek yapamadığımda çok yedik. Ben aralık ayında kiraz istemiştim o çok fena oldu eşim aradı ama bulamadı. Bi ablamın buzluğunda vişne buldul buzlu buzlu onu yedim :) birde ruyamda ağaçtan dalından koparıyorum bi meyveyi çolta sevmem ama hâla hatırlıyorum malesef bu mevsimde olmuyor Allah buyuk aklıma geldikçe avcumu yalarım

İki gündür yoruldum dün temizlik yaptım bugün ütü.. yarın annem ve kayınvalidem gelecek camlar, koltuklar, mutfak dolapları silincek. Kızçemde intikam alır gibi hopidik hopidik hiç durmuyo gündüz sakindi oysa.. yarında yoruluruz her ne kadar onlar yapsada yan gelip yatamam tabi inşallah hemen atlatırız bu yorgunluğu

Kızlar doğumhane için bunlar yeterli mi? Hastaneye götürmek için başka kıyafetlerde ayarladım ama hemşireye bunları vermem yeterli olur mu başka bisi eklemeli miyim acaba
Gayet yeterli görünüyor canım ama zıbın bodynin önden tam olarak açılanını koysan daha rahat giydirirler bence.

Hmm doğru daha ucuz olur bende bakayım bi neler yapabilirim .ellerine sağlık güzel düşünmüşsün:)))

Canım keşke doktorun önerisini kabul etseydin. İzne ayırsın seni artık madem öyle uygun görmüş. Sende İşe aktardığın enerjini evde dinlenerek bebeğe aktar. Ondan demiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…