:) zaten onun burnu 20 cm var :)) neyse çok büyümeden çek bari fotoları büyüyünce de uyku arkadaşı olur fındığına :)Demekki cmine dikkat etmek gerekliymis. Bmmkinde 50 cm yaziyordu. Gelonce sok olduk. Burun dahil 50 cmmis:))
Çol guzel yapmış arkadaşın, benimkiler arayıp sormuyor bile zoruma gidiyorBunu da arkadaşım bana yaptı kızlar
Maşallah kendin mi yapıyorsun:) zor bi şey o yaGurselgursel boyle az once eklenmemiş
Maşallah kendin mi yapıyorsun:) zor bi şey o ya
Hayır neden zor olsunki. Kokulu taş tozumu suyla karıştırıp koku damlatıp kalıba döküyorsun hiçbir zorluğu yok.. dışarıya en az 100-150 tl verecegime kendim 50 tl harcadım hem kendi emeğimle yapmış oldum
Sagol canım geçen hafta tozu bitirdim gelsinde devam edeyim diye bakıyorum. 50 tane oldu bile şükür bitiririm inşallah :) ekran görüntüsü alabilirsen birazda kırparsan çok rahat ekleniyor merak ettim :)Eline saglik bende basladim kafa dagitiyorum,foto yuklemede kriz geciriyorum rahat bi zamanda cekip atayim:)gule gule dagit
Benimki de kolay bulunur şeylerdendi,kimsenin canı istemez sanırım.Pizza gibi çok sağlıksız bir şeye aşerdim,ilk üç ay onu yiyebildim.Bir günde anne poğaçası,eşim gitti Migrostan aldı ama olmadı,tadı tutmadı.Benimkiler sağlıksız şeylerdi hep :)[/QUOTE
Aaa çok şaşırdım , benden başka biri daha varmış pizza aşeren :) bulantıların en kötü olduğu zamanlar pizza yiyebildim . Bir de çiğ köfteyi çok istemiştim ama burda bulamadım malesef. Hala içimde kaldı....
Eninde sonunda alcam calismaya basliyinca yine birakicam tabi aslinda sutun olup olmayacagi belli degil:) bir arkadasim hic emzirememisti haklisin canim sagolCnm belkide hiç ihtiyaç duymasin makineye, hazırlık sutu benimde hiç gelmez. Doğumdan 1, 2 gün sonra geliyor genelde.
Sütümüz olcak inş. Hep pozitif düşünelim canımEninde sonunda alcam calismaya basliyinca yine birakicam tabi aslinda sutun olup olmayacagi belli degil:) bir arkadasim hic emzirememisti haklisin canim sagol
Canım bu saatten sonra artık haberleri izlememek lazım. Hatta vurdulu kırdılı film, dizi vs. Öyle habere oturur ağlarım artık.Haberlerde 1 gunluk kiz bebek mezarliga birakilmis birde rahatsizliklari varmis sinir oluyorum nasil bir vicdan bu
Gayet yeterli görünüyor canım ama zıbın bodynin önden tam olarak açılanını koysan daha rahat giydirirler bence.Kızlar doğumhane için bunlar yeterli mi? Hastaneye götürmek için başka kıyafetlerde ayarladım ama hemşireye bunları vermem yeterli olur mu başka bisi eklemeli miyim acaba
Hayır neden zor olsunki. Kokulu taş tozumu suyla karıştırıp koku damlatıp kalıba döküyorsun hiçbir zorluğu yok.. dışarıya en az 100-150 tl verecegime kendim 50 tl harcadım hem kendi emeğimle yapmış oldum
Canım keşke doktorun önerisini kabul etseydin. İzne ayırsın seni artık madem öyle uygun görmüş. Sende İşe aktardığın enerjini evde dinlenerek bebeğe aktar. Ondan demiştir.Canım cok sıkkın doktordan geldim bebegımın kafa yapısı gelısmı bı hafta gerıydı 2 hafta olmus artmıs yani kılosunu da soylemedı hıc kagıtta bıle yazılmamıs bu defa gerı kalmıs baya galiba okadar da yememe dıkkat etmıstım 31 haftalıgım bugun ısrarla benı 32 gosterip ızne cıkarmak ıstedı yok haftaya cıkcam dedım ama ben senı ıse gonderemem dedı normal rapor verdı neden bıseymı var dedım rıske atamayız dedı sancılarım vardı ondanmı anlamadım randevularımı da 2 hafta sonraya verdı gerılıktenmı acaba ben takmayım dıye bana bısey soylemıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?