2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol canım geçen hafta tozu bitirdim gelsinde devam edeyim diye bakıyorum. 50 tane oldu bile şükür bitiririm inşallah :) ekran görüntüsü alabilirsen birazda kırparsan çok rahat ekleniyor merak ettim :)

Masallah olmus baya cabuk kurusa daha hizli gider koyu tutuyorum kivami ben:) bende ilk beyaz toz aldim denemek icin gumus rengi de boya almistim ama pek renk vermedi,pembe de cok koyu oldu duz beyazdan devam ettim ama hizimi alamadim.simdi ayaklari ten rengine mi boyasam diyorum.bugun de ayakkbiliya gectim kaliplar yeni geldi tozu da yeni aldim cok cici oldular:)

Eklentiler

• 20170520_210125_crop_468x468.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 43
Maşallah miniğe annesi, bir an önce büyüyüp delikanlı olacak heralde

Kirazı ben de cok as erdim.bulamadik tabi.gecen ay eşim bulunca öyle cok yemişim ki bağırsakları mahvetmiştim.

Aaa pizza bulantıların olduğu aylar boyunca benim kurtarıcımda. Canım bir tek pizza istiyordu yerken de bebeğe de acıyordum ne sağlıksız besleniyorum diye. Bir de çiğ köfteyi çok istedim ama yurt dışında bana en yakın satan yer 70 km. iki kere gidip aldık eşim sağ olsun. Ama içime pek sinmedi yine yerken. Onu da sonra habire istemeye utandım artık. Gözümde kaldı ama şöyle acı soslu güzel bir çiğ köfte dürüm....

Ellerine sağlık canım kalıpları nerden aldim acaba çok guzel olmuş özellikle o çiçekli ayakkabılı olan

Bizim bugün görüşümüz vardı ama kendi doktorumun ultrason cihazından herşey cin Ali gibi görünüyor. Anca kafa kemiğini ,femuru anlayabiliyorum ben.
9 ay için 3 ultrason hakkı bitmişti geçen ama böbreklerini kontrol etmek için extra ultrasona soktu. "Bence iyi gibi görünüyor, yarın perinatolog da bakınca o konuşur zaten sizle" dedi. Perinatolog 4boyutlu bakıyor. Yarın oğlum iyi mi öğrenebiliriz.
Karnımı bazen çok sert hissediyordum. Sanırım nst de sancı çıktı, çünkü ağrın var mı diye sordu yok dedim. Yine sert hissedersen magnezyumu günde 3 e çıkarabilirsin dedi. Ben bazen hiç bazen 1 tane alıyordum. Ağrı da hissedersen hastaneye git dedi.
Vajinal muayene etti rahim ağzı kapalı, pH iyi dedi.
Kan aldı, hemoglobin 12,5 Demir vermeyeceğim dedi.
İki haftada 2,5 kilo almışım yine ama doktora göre çok normalmiş.
Bu sefer vajinal muayeneden sonra aşağıda acı oldu ama. Doktordan çıktım otoparka yürürken adımlarımı aldım verdim yapa yapa ağrıyla attım nerdeyse geri dönmeyi düşündüm. 10 dakika sonra geçti ama.
Bu arada 1900 gr olmuş dedi. yarın diğer doktorda kaç çıkacak acaba. Bizden haberler bunlar anneler.

Çok geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatırsın bol sıvı tüketmek sanırım işe yarar

Kızlar mide bulantısından ölüyorum. Ne yapabilirim? Var mı benim gibi olan?

Bana da oldu canım dün sabah. Kahvaltıdan sonra bi başladı istifra ettim de rahatladım. Ama kahvaltıyı biraz ağır kaçırmışım baharatlı bişiyler yedim ondan oldu herhalde zaten artık mideler sıkışık. Süt iç istersen bastırır mı acaba miden dolu mu boş mu

Daha bişey yemedim. Uykudan uyandım. Gaviscon içtim şimdi inş rahatlarım. Gerçi oda mide yanması için ama ne bileyim içtim işte

Masallah canim insallah bugunku gorusunuzde cok guzel gecer bebisler artik buyuyor :)

Malzemeleri nerden aldin canim bende mevlut icin kendim birseyler yapmak istiyorum

Kızlar günaydın. Bugün kızımı görmeye gidicez inşallah:) dualarınızı eksik etmeyin güzel haberler versin doktor amcamız:)

Bu arada dün pentiden bez sütyen alanlar vardı bahsedilmişti sanki yarım atlet şeklinde. Ben de almak istiyordum internetten baktım da bulamadım fotoğrafını bulabilen atabiler mi acaba

inşallah biran önce atlatırsın cnm işi onlarda yapsa insan uzanamadığı için yoruluyo bu hafta çok yaşadım bunu

canim benimde 1 hafta geriydi doktor bol dinlenme iyi beslenme dedi düzeldi çok şükür nekadar az enerji harcarsan okadar toparlanir sen doktoru dinle dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…