hayırlı haberlerle gel inşallah :)Kızlar günaydın. Bugün kızımı görmeye gidicez inşallah:) dualarınızı eksik etmeyin güzel haberler versin doktor amcamız:)
Bu arada dün pentiden bez sütyen alanlar vardı bahsedilmişti sanki yarım atlet şeklinde. Ben de almak istiyordum internetten baktım da bulamadım fotoğrafını bulabilen atabiler mi acaba
Hadiya ablam medipolde doğurdu onda verdiler. Neyse ozaman koyalım çantalara :)Her yerde bu uygulama yok ki canim.. Hastane iyiyse verir yoksa veren yok sahsen ben hic duymadim arkadasim dogum yapti herseyini kendi verdi. Ben sormadim hastaneye ama bakalim belli olur biraz zaman gecince..
Hastaneden hastaneye değişiyormuş demekki. Ben hiç sormadım hastaneye ne gerekli ne gereksiz diyeHastane listelerinde vardi..hic bilmiyorum yedek olur kullanmazlarsada getiririz geri :))
Evetya ben her hastane veriyor diye düşündüm :) aynen dursun ne olur ne olmaZHastaneden hastaneyede değişiyor canm mesela Mayıs annelerinde biri mutlaka yirmi tane bez alin yaniniza demiş. Demekki her hastane vermiyor en iyisi yedek dursun yanımızda
Bende kendi hastaneme sorsam iyi olacak o zaman :) tek kullanımlık mama mı kıyamamışlar mübarek :)Canım maalesef o uygulama her hastanede yok.. oğlumda sonradan 2 bez önlük ve tek kullanımlık mama getirmşlerdi odaya.. onun dışında başka bir şey olmadı.. bu hastaneyi bilemem farklı hastane ama sanmıyorum versinler.
Amanın bu ne böyle :))) ben şok :))) ay iyikide söledin arkadaşımya.Çinli bebekler minyon oluyor sanirim:))) ben de o resme aldanmistim. Belki ilk haftasinda yatabilir o sekilde. Ama inanilmaz yumuşak bir sey. Evdeki tum peluslari yikamistim onu unuttugumu suan farkettim.
Kaça almıştın bu arada canım?Çinli bebekler minyon oluyor sanirim:))) ben de o resme aldanmistim. Belki ilk haftasinda yatabilir o sekilde. Ama inanilmaz yumuşak bir sey. Evdeki tum peluslari yikamistim onu unuttugumu suan farkettim.
Amin canım benim amin. Güzel olacak inanıyorum hepimiz içinRabbim hepimize kolaylıklar güzel doğumlar sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimiz elimizden geleni yapıyoruz evlatlarımız için rabbim şu mğbarek günler hatrına hayırlısıyla nasip etsin inş
Canım göğüs ucu alma. Aklına böyle şeyleri koyma. Göğüs ucuna gerek kalmayacak emzirebileceğiz inşallah. Göğüs ucuyla emen bebekler çok az emiyormuş ve sonra reddediyormuş. Annemler hep yarada olsa emzireceksin diyorlar banaKarar veremedim bende artik yarin gidip kesin alcam bi o kaldi gogus ucumda yok benim hazirlik sutu felanda gelmedi daha sagol canim o markada heryerde satilmiyor galiba gidip yakindan baksak
Canım sen kaça aldın. Aldığın linki paylaşabilir misin mesela ya da satıcıyı? Ebebekte ne kadarmışKızlar bu filden bizde aldık AliExpress den. Ve aynı fotolarındaki gibi geldi bizimki. Canım sana gelen değişik sankiarkadaşıma verdim kızıyla foto çeksin diye. Geri getirince koyayım resmini bir bakın ama baya resimdeki gibi koca bişey geldi bize
Şimdi e bebeğe de gelmiş hatta fiyatı pahalı ama görmek açısından bakabilirsiniz.
Bunu bende merak ediyodum koymalı mıyızAyri corap mi koyuyorsunuz benim tulum ayakli mesela yinede koymam mi lazim..
Canım ben çok anlamıyorum o işlerden. Eşim almıştı üç dört ay oluyor. Linki sorayım bulabilirse tekrar paylaşayım tabiiki. Hatırladığım kadarıyla 60 tl dedi. E bebek uygulamasından buldum birde ama hem 129 tl hem de tükenmiş. Akşama haber veririm :)Canım sen kaça aldın. Aldığın linki paylaşabilir misin mesela ya da satıcıyı? Ebebekte ne kadarmış
Ben 3 gündğr mahvetti beni. Dün istifra ettimbu sabahta zor tuttum kendimiKızlar mide bulantısından ölüyorum. Ne yapabilirim? Var mı benim gibi olan?
Tamamdır canım çok teşekkürler. Eşimin baktığı 80 tl falandı sanırım ben daha uyguna bulmuştum ama demekki uygun olanlar küçük oluyorCanım ben çok anlamıyorum o işlerden. Eşim almıştı üç dört ay oluyor. Linki sorayım bulabilirse tekrar paylaşayım tabiiki. Hatırladığım kadarıyla 60 tl dedi. E bebek uygulamasından buldum birde ama hem 129 tl hem de tükenmiş. Akşama haber veririm :)
Evet canım sor bence de :) 3 ölçülük mamaydı tek seferde hüpletti zatenBende kendi hastaneme sorsam iyi olacak o zaman :) tek kullanımlık mama mı kıyamamışlar mübarek :)
Canim alim satim isleriyle esim ugrasiyor :) Benden begenmesi sadece ama sanal kartla aliyoruz esin biliyorsa onunla alabilirsiniz. Zaten almak istedigin urune bak en cok satilanlardan alabilirsin tabi gec geliyor 1 aydan fazla bekliyorsun alacaksan acele et :)Iyi aksamlar arkadaslar. Bu ara kurstu derslerdi derken fazla giremedim. Yazdiklarinizi ara ara takip ettim ama. Birkac arkadas aliexpressten bebisler icin ayakkabi almis bende alip denemek istiyorum ama daha once hic alisveris yapmadim yurtdisindan nasil oluyor biri yardimci olabilir mi?
Koymaliymisiz :)) Ayaciklari üsüyormuş ki haklilar arkadasim sezeryandan cikip odaya gelince asiri usumustu bizede kalin corap sart unutmayin ..Bunu bende merak ediyodum koymalı mıyız
Çok iyiymiş :) mama işinide sorayım ben her halukarda sezeryan olanlara veriyolrmıEvet canım sor bence de :) 3 ölçülük mamaydı tek seferde hüpletti zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?