2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı haberlerle gel inşallah :)

Her yerde bu uygulama yok ki canim.. Hastane iyiyse verir yoksa veren yok sahsen ben hic duymadim arkadasim dogum yapti herseyini kendi verdi. Ben sormadim hastaneye ama bakalim belli olur biraz zaman gecince..
Hadiya ablam medipolde doğurdu onda verdiler. Neyse ozaman koyalım çantalara :)

Hastaneden hastaneyede değişiyor canm mesela Mayıs annelerinde biri mutlaka yirmi tane bez alin yaniniza demiş. Demekki her hastane vermiyor en iyisi yedek dursun yanımızda
Evetya ben her hastane veriyor diye düşündüm :) aynen dursun ne olur ne olmaZ

Bende kendi hastaneme sorsam iyi olacak o zaman :) tek kullanımlık mama mı kıyamamışlar mübarek :)

Çinli bebekler minyon oluyor sanirim:))) ben de o resme aldanmistim. Belki ilk haftasinda yatabilir o sekilde. Ama inanilmaz yumuşak bir sey. Evdeki tum peluslari yikamistim onu unuttugumu suan farkettim.
Amanın bu ne böyle :))) ben şok :))) ay iyikide söledin arkadaşımya.

Çinli bebekler minyon oluyor sanirim:))) ben de o resme aldanmistim. Belki ilk haftasinda yatabilir o sekilde. Ama inanilmaz yumuşak bir sey. Evdeki tum peluslari yikamistim onu unuttugumu suan farkettim.
Kaça almıştın bu arada canım?

Amin canım benim amin. Güzel olacak inanıyorum hepimiz için

Karar veremedim bende artik yarin gidip kesin alcam bi o kaldi gogus ucumda yok benim hazirlik sutu felanda gelmedi daha sagol canim o markada heryerde satilmiyor galiba gidip yakindan baksak
Canım göğüs ucu alma. Aklına böyle şeyleri koyma. Göğüs ucuna gerek kalmayacak emzirebileceğiz inşallah. Göğüs ucuyla emen bebekler çok az emiyormuş ve sonra reddediyormuş. Annemler hep yarada olsa emzireceksin diyorlar bana

Canım sen kaça aldın. Aldığın linki paylaşabilir misin mesela ya da satıcıyı? Ebebekte ne kadarmış

Canım sen kaça aldın. Aldığın linki paylaşabilir misin mesela ya da satıcıyı? Ebebekte ne kadarmış
Canım ben çok anlamıyorum o işlerden. Eşim almıştı üç dört ay oluyor. Linki sorayım bulabilirse tekrar paylaşayım tabiiki. Hatırladığım kadarıyla 60 tl dedi. E bebek uygulamasından buldum birde ama hem 129 tl hem de tükenmiş. Akşama haber veririm :)

Tamamdır canım çok teşekkürler. Eşimin baktığı 80 tl falandı sanırım ben daha uyguna bulmuştum ama demekki uygun olanlar küçük oluyor

Canim alim satim isleriyle esim ugrasiyor :) Benden begenmesi sadece ama sanal kartla aliyoruz esin biliyorsa onunla alabilirsiniz. Zaten almak istedigin urune bak en cok satilanlardan alabilirsin tabi gec geliyor 1 aydan fazla bekliyorsun alacaksan acele et :)

Misirpatlagi guzel haberlerle gelirsin insallah.. Birde biz daha sutyen konusuna gecmedik sanirim baska yerde mi okudun acaba :))
Ama konu acilmisken sorayim ben emzirme atleti alan ve memnun olan var mi ? Ben bi tane almak istiyorum ama gogus buyuk olunca onlarin hizasi olmayinca sacma degil mi yani icerisinde bustiyer gibi sutyen olmasi lazim degilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…