2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Koymaliymisiz :)) Ayaciklari üsüyormuş ki haklilar arkadasim sezeryandan cikip odaya gelince asiri usumustu bizede kalin corap sart unutmayin ..
Bebişime bende koyayım ayrıca çorap bari. Ama ben kalın çorap giyememya soket çorap olmazmı

Canım ben aldım 2 tane arkadaşlrım çok önerdi çok rahat oluyormuş. Göğüs kısmı var onu merak etme. Öyle atletler gibi bastırmıyo göğsü

Canım ben bunları aldım ve çok memnun kaldım. Birebir birkaç yerde emzirme atleti bakmıştım ama belden çok kısaydılar bu bildiğin hem hamile atleti hem emzirme atleti. Sonuçta göbeğimiz hemen kaybolmıcak çok rahat bir atlet. Ben denemek için kullandım. Şimdi yıkadım ütüledim. Hastane çantamda. Ama bedeninden bir beden büyük al bence. Benim bedenim M beden ben L beden aldım. iyi oldu.

http://urun.n11.com/atlet-ve-body/hamile-emzirme-atleti-P138294625

Sütyende benim göğüslerim küçük olduğu için balenli aldım 80 göğüs ölçüm ben 85 aldım şimdilik biraz büyük gibi ama sonuçta doğumdan sonra süt dolucak diye düşündüm ve harikaymış çok memnun kaldım. Tabii o da hastane çantamda yerini aldı. Başka bir markanın daha almıştım mesela onu hiç beğenmedim. Giydiğimde göğüslerim sarktı resmen.
http://urun.n11.com/emzirme-sutyeni...gclid=CIr9u8eDiNQCFXMW0wodH2oAcw&gclsrc=aw.ds

Bebişime bende koyayım ayrıca çorap bari. Ama ben kalın çorap giyememya soket çorap olmazmı
sen koy yaninada lazim olmazsa kalir valizinde. Giymem deme arkadasim o kadar usumustu ki ben bebegin battaniyesinide ona sarmistim.

Iste dedigim atlet bu duz ya bunu sadece atlet olarak kullanabiliriz ama sutyenli olsa zaten sicak bir daha sutyen takmayiz.Bulayim atayim fotosunu dedigimin kullanan varsa soyler rahatligini..
Sutyenden yana cok sanssizim cup lu aldim penye aldim hic birinden memnun olmadim artik ondan vazgectim almayacagim sanirim.
Bu arada tesekkur ederim ..

Çok iyiymiş :) mama işinide sorayım ben her halukarda sezeryan olanlara veriyolrmı

Benim hastanede verdiler ablam alanya başkentte doğum yaptı ona vermediler.. hastaneye göre değişiyor sanırım. Ben zaten mama vereceğim için sormadım

Bunlari diyorum sanirim duz atlet gibi degil bunlar sutyenli yani sutyen takmadan kullanabilirmiyiz bunlari tabiki evde yada hastanede ilk gunler icin..

Eklentiler

• Screenshot_2017-05-24-10-49-18-1.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 34

Ben soket aldım. Ya ben üşümemiştim ameliyathanede hatta gayet güzeldi ısısı.. bebeği de benim kucağıma koydular öyle gönderdiler bizi.. bu da öyle olsun inşallah

Benim hastanede verdiler ablam alanya başkentte doğum yaptı ona vermediler.. hastaneye göre değişiyor sanırım. Ben zaten mama vereceğim için sormadım
Bende aldim mama :)) Ne olur ne olmaz zaten 1 sene ömrü var mamanin acilmazsa kalacak ama lazim olursa o anda elimin altinda olsun

Koymaliymisiz :)) Ayaciklari üsüyormuş ki haklilar arkadasim sezeryandan cikip odaya gelince asiri usumustu bizede kalin corap sart unutmayin ..

evet bende hastanedeki doğum hemşiresine sordum.neler getiricem diye..neyse kıyafetleri getırdiğiniz gibi dedi,bizim burda fırınımız var dedi, kıyafetleri ısıtıp giydiriyoruz dedi.. nasıl yanı bu bebek temmuzda doğacak dedim..olsun ilk çıktığında vücudu çok üşür dedi..o yüzden getirdiğiniz tüm kıyafetleri ısıtıp giydiriyoruz dedi..çok şaşırmıştım..sizlerlede paylaşıyım

Ee 9 ay anne karninda sicacik yerde normal degilmi disariya cikinca üsümeleri .
Nasil bir mucizeyi tasiyoruz taniklik ediyoruz yaa ❤ Canimizdan can olusuyor ..

Ee 9 ay anne karninda sicacik yerde normal degilmi disariya cikinca üsümeleri .
Nasil bir mucizeyi tasiyoruz taniklik ediyoruz yaa ❤ Canimizdan can olusuyor ..

Evet.. patıklı tulum çorap vs..biz koyalım da hastane çantasına eksik kalmasın ..mama ne aldın canım?

Günaydın kızlar.. biz yeni kendimize geldik.. eşimin dün süprizi vardı bize, gerçi süpriz, süprizlikten çıktı yol işkencesine döndü..bi ara kesin doğuruyorum dedim.. o kadar çok kasılmalarım oldu ki anlatamam..bu gidişle kızımı yollarda doğurcam galiba, babamız bizsiz bi iş yapamıyor.. daraltıyor beni.. göbek bağımızı aynı yere gömmüşler sanırım.. adam ekmek almaya bile giderken beni yanında sürüyor.. ayyy hayırlısıyla kucağımıza bi alsaydık şu sıpayı.. rahatlıcamm..

Canım keşke doktorun önerisini kabul etseydin. İzne ayırsın seni artık madem öyle uygun görmüş. Sende İşe aktardığın enerjini evde dinlenerek bebeğe aktar. Ondan demiştir.
cıktım canım rapor verdı paztden ıtıbarenden ızne ayrılıyorum artık tamamen evdeyim zaten ıyı kı cıkarmıs dun yemege gıttık kasıldım kaldım hareket edemedım var bı bıldıgı adamın demekkı dedım yatınca gecti

Eki Görüntüle 1999535 Bunlari diyorum sanirim duz atlet gibi degil bunlar sutyenli yani sutyen takmadan kullanabilirmiyiz bunlari tabiki evde yada hastanede ilk gunler icin..

Al_pi, ben aynı bundan aldım emzirme atletini..birkere göğüs uçları belli oluyor, baya atlet çünkü..ama ben göğüs pedi koyacağım için ilk günlerde sütyenle uğraşmamak için, ben atlet aldım..dışarıdaki gezmeler için sütyen alırım diye düşündüm.. hem göğüs ucu kapanır hemde kahverengi kısım gözükmez diye düşündüm hastanede rahat olur diye..

Eki Görüntüle 1999535 Bunlari diyorum sanirim duz atlet gibi degil bunlar sutyenli yani sutyen takmadan kullanabilirmiyiz bunlari tabiki evde yada hastanede ilk gunler icin..

Al_pi, ben aynı bundan aldım emzirme atletini..birkere göğüs uçları belli oluyor, baya atlet çünkü..ama ben göğüs pedi koyacağım için ilk günlerde sütyenle uğraşmamak için, ben atlet aldım..dışarıdaki gezmeler için sütyen alırım diye düşündüm.. hem göğüs ucu kapanır hemde kahverengi kısım gözükmez diye düşündüm hastanede rahat olur diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…