Bebişime bende koyayım ayrıca çorap bari. Ama ben kalın çorap giyememya soket çorap olmazmıKoymaliymisiz :)) Ayaciklari üsüyormuş ki haklilar arkadasim sezeryandan cikip odaya gelince asiri usumustu bizede kalin corap sart unutmayin ..
Canım ben aldım 2 tane arkadaşlrım çok önerdi çok rahat oluyormuş. Göğüs kısmı var onu merak etme. Öyle atletler gibi bastırmıyo göğsü@Misirpatlagi guzel haberlerle gelirsin insallah.. Birde biz daha sutyen konusuna gecmedik sanirim baska yerde mi okudun acaba :))
Ama konu acilmisken sorayim ben emzirme atleti alan ve memnun olan var mi ? Ben bi tane almak istiyorum ama gogus buyuk olunca onlarin hizasi olmayinca sacma degil mi yani icerisinde bustiyer gibi sutyen olmasi lazim degilmi?
TKaça almıştın bu arada canım?
Canım ben bunları aldım ve çok memnun kaldım. Birebir birkaç yerde emzirme atleti bakmıştım ama belden çok kısaydılar bu bildiğin hem hamile atleti hem emzirme atleti. Sonuçta göbeğimiz hemen kaybolmıcak çok rahat bir atlet. Ben denemek için kullandım. Şimdi yıkadım ütüledim. Hastane çantamda. Ama bedeninden bir beden büyük al bence. Benim bedenim M beden ben L beden aldım. iyi oldu.@Misirpatlagi guzel haberlerle gelirsin insallah.. Birde biz daha sutyen konusuna gecmedik sanirim baska yerde mi okudun acaba :))
Ama konu acilmisken sorayim ben emzirme atleti alan ve memnun olan var mi ? Ben bi tane almak istiyorum ama gogus buyuk olunca onlarin hizasi olmayinca sacma degil mi yani icerisinde bustiyer gibi sutyen olmasi lazim degilmi?
sen koy yaninada lazim olmazsa kalir valizinde. Giymem deme arkadasim o kadar usumustu ki ben bebegin battaniyesinide ona sarmistim.Bebişime bende koyayım ayrıca çorap bari. Ama ben kalın çorap giyememya soket çorap olmazmı
Iste dedigim atlet bu duz ya bunu sadece atlet olarak kullanabiliriz ama sutyenli olsa zaten sicak bir daha sutyen takmayiz.Bulayim atayim fotosunu dedigimin kullanan varsa soyler rahatligini..Canım ben bunları aldım ve çok memnun kaldım. Birebir birkaç yerde emzirme atleti bakmıştım ama belden çok kısaydılar bu bildiğin hem hamile atleti hem emzirme atleti. Sonuçta göbeğimiz hemen kaybolmıcak çok rahat bir atlet. Ben denemek için kullandım. Şimdi yıkadım ütüledim. Hastane çantamda. Ama bedeninden bir beden büyük al bence. Benim bedenim M beden ben L beden aldım. iyi oldu.
http://urun.n11.com/atlet-ve-body/hamile-emzirme-atleti-P138294625
Sütyende benim göğüslerim küçük olduğu için balenli aldım 80 göğüs ölçüm ben 85 aldım şimdilik biraz büyük gibi ama sonuçta doğumdan sonra süt dolucak diye düşündüm ve harikaymış çok memnun kaldım. Tabii o da hastane çantamda yerini aldı. Başka bir markanın daha almıştım mesela onu hiç beğenmedim. Giydiğimde göğüslerim sarktı resmen.
http://urun.n11.com/emzirme-sutyeni/nbb-kapli-balenli-emzirme-sutyeni-beyaz-P183933933?Seçenek+2=95&cid=604001&gclid=CIr9u8eDiNQCFXMW0wodH2oAcw&gclsrc=aw.ds
Çok iyiymiş :) mama işinide sorayım ben her halukarda sezeryan olanlara veriyolrmı
Bebişime bende koyayım ayrıca çorap bari. Ama ben kalın çorap giyememya soket çorap olmazmı
Bende aldim mama :)) Ne olur ne olmaz zaten 1 sene ömrü var mamanin acilmazsa kalacak ama lazim olursa o anda elimin altinda olsunBenim hastanede verdiler ablam alanya başkentte doğum yaptı ona vermediler.. hastaneye göre değişiyor sanırım. Ben zaten mama vereceğim için sormadım
Bende aldim mama :)) Ne olur ne olmaz zaten 1 sene ömrü var mamanin acilmazsa kalacak ama lazim olursa o anda elimin altinda olsun
Koymaliymisiz :)) Ayaciklari üsüyormuş ki haklilar arkadasim sezeryandan cikip odaya gelince asiri usumustu bizede kalin corap sart unutmayin ..
Ee 9 ay anne karninda sicacik yerde normal degilmi disariya cikinca üsümeleri .evet bende hastanedeki doğum hemşiresine sordum.neler getiricem diye..neyse kıyafetleri getırdiğiniz gibi dedi,bizim burda fırınımız var dedi, kıyafetleri ısıtıp giydiriyoruz dedi..nasıl yanı bu bebek temmuzda doğacak dedim..olsun ilk çıktığında vücudu çok üşür dedi..o yüzden getirdiğiniz tüm kıyafetleri ısıtıp giydiriyoruz dedi..çok şaşırmıştım..sizlerlede paylaşıyım
Ee 9 ay anne karninda sicacik yerde normal degilmi disariya cikinca üsümeleri .
Nasil bir mucizeyi tasiyoruz taniklik ediyoruz yaa ❤ Canimizdan can olusuyor ..
cıktım canım rapor verdı paztden ıtıbarenden ızne ayrılıyorum artık tamamen evdeyim zaten ıyı kı cıkarmıs dun yemege gıttık kasıldım kaldım hareket edemedım var bı bıldıgı adamın demekkı dedım yatınca gectiCanım keşke doktorun önerisini kabul etseydin. İzne ayırsın seni artık madem öyle uygun görmüş. Sende İşe aktardığın enerjini evde dinlenerek bebeğe aktar. Ondan demiştir.
Eki Görüntüle 1999535 Bunlari diyorum sanirim duz atlet gibi degil bunlar sutyenli yani sutyen takmadan kullanabilirmiyiz bunlari tabiki evde yada hastanede ilk gunler icin..
Eki Görüntüle 1999535 Bunlari diyorum sanirim duz atlet gibi degil bunlar sutyenli yani sutyen takmadan kullanabilirmiyiz bunlari tabiki evde yada hastanede ilk gunler icin..
Hipp aldim :) Hep o vardi aklimda arastirken aldim gitti dun itibariyla bitti eksikler..Evet.. patıklı tulum çorap vs..biz koyalım da hastane çantasına eksik kalmasın ..mama ne aldın canım?
Hipp aldim :) Hep o vardi aklimda arastirken aldim gitti dun itibariyla bitti eksikler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?