heheh ayni biz canim sunu istiyor diyorum hadi gidip alalim yahu al gel yok hava alirsin sende gel işte.. Artik bazen sakaciktan belim agriyor filan gidip tek aliyor :))Günaydın kızlar.. biz yeni kendimize geldik.. eşimin dün süprizi vardı bize, gerçi süpriz, süprizlikten çıktı yol işkencesine döndü..bi ara kesin doğuruyorum dedim.. o kadar çok kasılmalarım oldu ki anlatamam..bu gidişle kızımı yollarda doğurcam galiba, babamız bizsiz bi iş yapamıyor.. daraltıyor beni.. göbek bağımızı aynı yere gömmüşler sanırım.. adam ekmek almaya bile giderken beni yanında sürüyor.. ayyy hayırlısıyla kucağımıza bi alsaydık şu sıpayı.. rahatlıcamm..
Duz atlet gibi degil dimi bu. Yani gogus oturuyor icine . Bende gogus pedi kullanacagim.icin hastanede rahat olur diyorum sonrayi dusunmuyorum cunku bende emzirme atleti sutyeniyle gezemem :) benim normal sutyen olur onden acilandan alirimAl_pi, ben aynı bundan aldım emzirme atletini..birkere göğüs uçları belli oluyor, baya atlet çünkü..ama ben göğüs pedi koyacağım için ilk günlerde sütyenle uğraşmamak için, ben atlet aldım..dışarıdaki gezmeler için sütyen alırım diye düşündüm.. hem göğüs ucu kapanır hemde kahverengi kısım gözükmez diye düşündüm hastanede rahat olur diye..
Hangi marka mama aldin canim?Bende aldim mama :)) Ne olur ne olmaz zaten 1 sene ömrü var mamanin acilmazsa kalacak ama lazim olursa o anda elimin altinda olsun
Duz atlet gibi degil dimi bu. Yani gogus oturuyor icine . Bende gogus pedi kullanacagim.icin hastanede rahat olur diyorum sonrayi dusunmuyorum cunku bende emzirme atleti sutyeniyle gezemem :) benim normal sutyen olur onden acilandan alirim
Misirpatlagi guzel haberlerle gelirsin insallah.. Birde biz daha sutyen konusuna gecmedik sanirim baska yerde mi okudun acaba :))
Ama konu acilmisken sorayim ben emzirme atleti alan ve memnun olan var mi ? Ben bi tane almak istiyorum ama gogus buyuk olunca onlarin hizasi olmayinca sacma degil mi yani icerisinde bustiyer gibi sutyen olmasi lazim degilmi?
Canım ben aldım 2 tane arkadaşlrım çok önerdi çok rahat oluyormuş. Göğüs kısmı var onu merak etme. Öyle atletler gibi bastırmıyo göğsü
Canım ben bunları aldım ve çok memnun kaldım. Birebir birkaç yerde emzirme atleti bakmıştım ama belden çok kısaydılar bu bildiğin hem hamile atleti hem emzirme atleti. Sonuçta göbeğimiz hemen kaybolmıcak çok rahat bir atlet. Ben denemek için kullandım. Şimdi yıkadım ütüledim. Hastane çantamda. Ama bedeninden bir beden büyük al bence. Benim bedenim M beden ben L beden aldım. iyi oldu.
http://urun.n11.com/atlet-ve-body/hamile-emzirme-atleti-P138294625
Sütyende benim göğüslerim küçük olduğu için balenli aldım 80 göğüs ölçüm ben 85 aldım şimdilik biraz büyük gibi ama sonuçta doğumdan sonra süt dolucak diye düşündüm ve harikaymış çok memnun kaldım. Tabii o da hastane çantamda yerini aldı. Başka bir markanın daha almıştım mesela onu hiç beğenmedim. Giydiğimde göğüslerim sarktı resmen.
http://urun.n11.com/emzirme-sutyeni/nbb-kapli-balenli-emzirme-sutyeni-beyaz-P183933933?Seçenek+2=95&cid=604001&gclid=CIr9u8eDiNQCFXMW0wodH2oAcw&gclsrc=aw.ds
canım bende senin gibi düşünerek bu tarz sütyenli emzirme atleti bakıyordum. Bizim burda civil bebe mağazası var birebir görmeden almayayım dedim. İyiki de öyle yapmışım. Çünkü içindeki sütyen tam bildiğimiz sütyen değil. Göğüsler zamanla bence sarkar. Çünkü böyle göğüs içine girmiyor. Sadece üstte kalıyor göğüs kısmı. Ayrıca göbek kısmı müthiş dar. İlk zamanlar ciddi rahatsız eder. Mutlaka önce herhangi bir bebek mağazasından gözle gör canım. Ben kullanamam ama bilemem belki sen beğenirsin. Göbek kısmı müthiş dar oluyor.Eki Görüntüle 1999535 Bunlari diyorum sanirim duz atlet gibi degil bunlar sutyenli yani sutyen takmadan kullanabilirmiyiz bunlari tabiki evde yada hastanede ilk gunler icin..
Medipol neyi veriyor canım kacırmısım bende medipol de dogum yapıcam medipol mega ablan hangisimde yaptı bize emzirme egitimi verdiler hastanede bir bayan mama gogus pompasi flan koyalımmı dedi hayır dedi hemsire burda herseyi veriyorlar dediHadiya ablam medipolde doğurdu onda verdiler. Neyse ozaman koyalım çantalara :)
Canim ben 1tane bunlardan aldim ozellikle hastanede ayrica atlet sutyen derdim olmasin diye e bebekten ayrica 2tane emzirme sutyeni 1tanede sungerli emzirme sutyeni aldim disarida giymek icinEki Görüntüle 1999535 Bunlari diyorum sanirim duz atlet gibi degil bunlar sutyenli yani sutyen takmadan kullanabilirmiyiz bunlari tabiki evde yada hastanede ilk gunler icin..
Eki Görüntüle 1999535 Bunlari diyorum sanirim duz atlet gibi degil bunlar sutyenli yani sutyen takmadan kullanabilirmiyiz bunlari tabiki evde yada hastanede ilk gunler icin..
Sanci ya da kasilmayla alakalidir canim o.Sen de cik artik izne.Zorlama kendini.Canım cok sıkkın doktordan geldim bebegımın kafa yapısı gelısmı bı hafta gerıydı 2 hafta olmus artmıs yani kılosunu da soylemedı hıc kagıtta bıle yazılmamıs bu defa gerı kalmıs baya galiba okadar da yememe dıkkat etmıstım 31 haftalıgım bugun ısrarla benı 32 gosterip ızne cıkarmak ıstedı yok haftaya cıkcam dedım ama ben senı ıse gonderemem dedı normal rapor verdı neden bıseymı var dedım rıske atamayız dedı sancılarım vardı ondanmı anlamadım randevularımı da 2 hafta sonraya verdı gerılıktenmı acaba ben takmayım dıye bana bısey soylemıo
Misirpatlagi guzel haberlerle gelirsin insallah.. Birde biz daha sutyen konusuna gecmedik sanirim baska yerde mi okudun acaba :))
Ama konu acilmisken sorayim ben emzirme atleti alan ve memnun olan var mi ? Ben bi tane almak istiyorum ama gogus buyuk olunca onlarin hizasi olmayinca sacma degil mi yani icerisinde bustiyer gibi sutyen olmasi lazim degilmi?
Canim bende de var cumartesi kontrol var doktora sorucam normal doğuma engelmis galiba vajina varisleri sormakta fayda var ona göre tedbir alınır sen sordun mu doktorunaArkadaşlar genital bölgede ki varis nasıl oluyo acaba? Yarin kontrolüm var bugunden bi temizlik yapayim dedim ne zamandirda şişlik hissediyorum vajina girişinde. Sanki bi damar sismis anlayamadım tam olarak yaa
hipp aldim canim. Organik diye arastirmistim aklimda o vardi hep sonra ne olur bilemem de ilk hipple acilisi yapariz.Hangi marka mama aldin canim?
Anladim canim buyuk almak lazim o zaman gerci benim gobek zaten yok dogumdada yarisi gitse :)) Birde ben bu atleti hastanede geceligin altina giymek icin istiyorum yoksa evde sutyenimi takarim. Zaten ev istedigim odada rahat emzirecegim icin.canım bende senin gibi düşünerek bu tarz sütyenli emzirme atleti bakıyordum. Bizim burda civil bebe mağazası var birebir görmeden almayayım dedim. İyiki de öyle yapmışım. Çünkü içindeki sütyen tam bildiğimiz sütyen değil. Göğüsler zamanla bence sarkar. Çünkü böyle göğüs içine girmiyor. Sadece üstte kalıyor göğüs kısmı. Ayrıca göbek kısmı müthiş dar. İlk zamanlar ciddi rahatsız eder. Mutlaka önce herhangi bir bebek mağazasından gözle gör canım. Ben kullanamam ama bilemem belki sen beğenirsin. Göbek kısmı müthiş dar oluyor.
Aynen canim sirf hastane icin istiyorum. Cunku normal atlet zor olur geceligin altinada olsa bu rahat olur . Emzirme sutyenlerinde hic rahat edemedim onden acilanlardan bakacagim onlar daha iyi gibi deneyeyim onuda :)Canim ben 1tane bunlardan aldim ozellikle hastanede ayrica atlet sutyen derdim olmasin diye e bebekten ayrica 2tane emzirme sutyeni 1tanede sungerli emzirme sutyeni aldim disarida giymek icin
Ben oğlumda emzirme atleti de sutyeni de almıştım ama atleti hiç kullanmadım, sıktı beni, bu sefer sadece emzirme sutyeni aldım, normal ip askılı atlet aldım. .Misirpatlagi guzel haberlerle gelirsin insallah.. Birde biz daha sutyen konusuna gecmedik sanirim baska yerde mi okudun acaba :))
Gereksiz mi :)) olur mu canim ya cok rahat olur benim penye var simdi kullaniyorum yokmus gibi sadece gogus ucu belli oldugu icin disarida kullanamiyorum.Amin canim insallah :) evet evet diğer topikte okumuşum oraya da yazdim burayada karistiriyorum bazen nerede okuduğumu
Emzirme sütyeni ve atleti bence gereksiz canim. Bi arkadas yazmıştı pentiden bez yarım atlet tarzında almış cok rahat demisti icinde de süngeri varmis demirsiz olunca hem hamilelikte hem emzirme zamaninda rahat olur diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?