2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

heheh ayni biz canim sunu istiyor diyorum hadi gidip alalim yahu al gel yok hava alirsin sende gel işte.. Artik bazen sakaciktan belim agriyor filan gidip tek aliyor :))

Duz atlet gibi degil dimi bu. Yani gogus oturuyor icine . Bende gogus pedi kullanacagim.icin hastanede rahat olur diyorum sonrayi dusunmuyorum cunku bende emzirme atleti sutyeniyle gezemem :) benim normal sutyen olur onden acilandan alirim

Kızlar çıktık biz doktordan şükür herşey yolundaymış yüzünü göstermedi bu sefer bize.. Beynimde tümör olduğu için bi beyin cerrahıyla görüşmemi istedi doktorumuz doğum esnasinda bi sıkıntı cikmasin diye..
Kilomuzda 1640gr mıș bizden bu kadar

Duz atlet gibi degil dimi bu. Yani gogus oturuyor icine . Bende gogus pedi kullanacagim.icin hastanede rahat olur diyorum sonrayi dusunmuyorum cunku bende emzirme atleti sutyeniyle gezemem :) benim normal sutyen olur onden acilandan alirim

Evet göğüs kısmı göğsü kaplıyor.göğsü içine alacağı alan var...ucu açılıyor o aradan emzirme oluyor..

Amin canim insallah :) evet evet diğer topikte okumuşum oraya da yazdim burayada karistiriyorum bazen nerede okuduğumu
Emzirme sütyeni ve atleti bence gereksiz canim. Bi arkadas yazmıştı pentiden bez yarım atlet tarzında almış cok rahat demisti icinde de süngeri varmis demirsiz olunca hem hamilelikte hem emzirme zamaninda rahat olur diye düşünüyorum

Canım ben aldım 2 tane arkadaşlrım çok önerdi çok rahat oluyormuş. Göğüs kısmı var onu merak etme. Öyle atletler gibi bastırmıyo göğsü

Ben de bi bakayim da alayim canim. Suan bile bu sutyenler rahatsiz ediyor en azindan smdide rahat etsin biraz memisler

Güle gule kullan canim tesekkur ederim ben de bakicam en yakin zamanda almam gerek. Kesinlikle bunlar cok cok rahat gozukuyor

Aslında ben tam olarak bu şekilde de aramiyordum kizlar. Yarim atlet spor atletler olur ya o tarz. Gogus kisminda da süngeri var bakalim bi kac yere bakicam bulurum ins :)

Eki Görüntüle 1999535 Bunlari diyorum sanirim duz atlet gibi degil bunlar sutyenli yani sutyen takmadan kullanabilirmiyiz bunlari tabiki evde yada hastanede ilk gunler icin..
canım bende senin gibi düşünerek bu tarz sütyenli emzirme atleti bakıyordum. Bizim burda civil bebe mağazası var birebir görmeden almayayım dedim. İyiki de öyle yapmışım. Çünkü içindeki sütyen tam bildiğimiz sütyen değil. Göğüsler zamanla bence sarkar. Çünkü böyle göğüs içine girmiyor. Sadece üstte kalıyor göğüs kısmı. Ayrıca göbek kısmı müthiş dar. İlk zamanlar ciddi rahatsız eder. Mutlaka önce herhangi bir bebek mağazasından gözle gör canım. Ben kullanamam ama bilemem belki sen beğenirsin. Göbek kısmı müthiş dar oluyor.

Hadiya ablam medipolde doğurdu onda verdiler. Neyse ozaman koyalım çantalara :)
Medipol neyi veriyor canım kacırmısım bende medipol de dogum yapıcam medipol mega ablan hangisimde yaptı bize emzirme egitimi verdiler hastanede bir bayan mama gogus pompasi flan koyalımmı dedi hayır dedi hemsire burda herseyi veriyorlar dedi

Eki Görüntüle 1999535 Bunlari diyorum sanirim duz atlet gibi degil bunlar sutyenli yani sutyen takmadan kullanabilirmiyiz bunlari tabiki evde yada hastanede ilk gunler icin..
Canim ben 1tane bunlardan aldim ozellikle hastanede ayrica atlet sutyen derdim olmasin diye e bebekten ayrica 2tane emzirme sutyeni 1tanede sungerli emzirme sutyeni aldim disarida giymek icin

evet alpicim kullanabilirsin inanılmaz rahat oluyor . markasını hatırlamıyorum ama ilk gebeliğimde bunlardan kullanmıştım.zaten göğüs pedi takman gerekiyor ilk aylar süt akmasın diye onun için meme ucu da belli olmuyor. ben şimdi bi kaç tane daha alcam. yaz oldugu ve sürekli emzirdiğimiz için çok terleyeceğiz ben 3 atlet 2 südyen almıştım. şimdi bi kaç ilave daha yapcam.

Sanci ya da kasilmayla alakalidir canim o.Sen de cik artik izne.Zorlama kendini.

Canım ben oğlumda hem atlet hem sütyen aldım ama sütyenle hiç rahat edemedim atletlerden çok memnun kaldım bu hamileliğimde 4. Aydan beri onları kullandım sütyen çok rahatsızlık verdi doğum içinde dün 1 tane aldım 2 tane daha alacağım ben kesinlikle tavsiye ediyorum çok rahat kullanılıyor

Arkadaşlar genital bölgede ki varis nasıl oluyo acaba? Yarin kontrolüm var bugunden bi temizlik yapayim dedim ne zamandirda şişlik hissediyorum vajina girişinde. Sanki bi damar sismis anlayamadım tam olarak yaa
Canim bende de var cumartesi kontrol var doktora sorucam normal doğuma engelmis galiba vajina varisleri sormakta fayda var ona göre tedbir alınır sen sordun mu doktoruna

Hangi marka mama aldin canim?
hipp aldim canim. Organik diye arastirmistim aklimda o vardi hep sonra ne olur bilemem de ilk hipple acilisi yapariz.

Anladim canim buyuk almak lazim o zaman gerci benim gobek zaten yok dogumdada yarisi gitse :)) Birde ben bu atleti hastanede geceligin altina giymek icin istiyorum yoksa evde sutyenimi takarim. Zaten ev istedigim odada rahat emzirecegim icin.

Canim ben 1tane bunlardan aldim ozellikle hastanede ayrica atlet sutyen derdim olmasin diye e bebekten ayrica 2tane emzirme sutyeni 1tanede sungerli emzirme sutyeni aldim disarida giymek icin
Aynen canim sirf hastane icin istiyorum. Cunku normal atlet zor olur geceligin altinada olsa bu rahat olur . Emzirme sutyenlerinde hic rahat edemedim onden acilanlardan bakacagim onlar daha iyi gibi deneyeyim onuda :)

Bu arada cvp veren herkese tesekkur ederim ..

Ben oğlumda emzirme atleti de sutyeni de almıştım ama atleti hiç kullanmadım, sıktı beni, bu sefer sadece emzirme sutyeni aldım, normal ip askılı atlet aldım. .

Gereksiz mi :)) olur mu canim ya cok rahat olur benim penye var simdi kullaniyorum yokmus gibi sadece gogus ucu belli oldugu icin disarida kullanamiyorum.
Obur turlu memeye ulasmak cok zor olacak helede dogumda ilk zamanlar cunku gecelikler cok ince ve atlet sart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…