2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben oğlumda emzirme atleti de sutyeni de almıştım ama atleti hiç kullanmadım, sıktı beni, bu sefer sadece emzirme sutyeni aldım, normal ip askılı atlet aldım. .
Anladim canim ben buyuk beden almayi dusunuyorum. Bazilari s-m-l bazilari 80-90 sutyen ölçüne gore . Zaten ben ne aliyorsam bir beden buyuk aliyorum.

Canım bide iççamaşırı mağazalarına bak ben ilk hamileliğimde kompedan almıştım dünde AVM den bir çamaşır mağazasından aldım çok memnunum şuanda da kullanıyorum hiç dediğin gibi dar değil göğüs altında büzgüsü var sonra çan şeklinde genişliyor kesinlikle tavsiye ediyorum yasmer

Canım ben oğlumda atletinden rahat ettim yine atlet olarak aldım büyük küçük değişirmi memnuniyet bilemiyorum tabi ama sütyen kullanamadım beceremedim üst üste gibi oldu atketsiz üşüdüm ve çok terliyordum

Eki Görüntüle 1999535 Bunlari diyorum sanirim duz atlet gibi degil bunlar sutyenli yani sutyen takmadan kullanabilirmiyiz bunlari tabiki evde yada hastanede ilk gunler icin..
Canım bende bunları çok beğenmitim ama kalıpları baya dar geldi bi mağazada denemiştim sonra vazgeçtim almaktan markası nbb sanırım

Kızlar dün geceyi hastanede gecirdik. Sancim cikti bırakmadı doktor 2 lt serum 5 kez nst girdim. Ciger gelistirici igne verdi erken dogum riskine karsilik 33+4 üz ins. zmananinda gelir kuzum sizlerinki de oyle
Aynısını ben de 29+5 te yaşadım. Çıktın mı hastaneden şimdi nasılsın?
Ben düzenli ilaç kullanıyorum adalat ve progestan ve tuvalet dışında yatıyorum bir haftadır. Kasılmalarım baya azaldı. Arada çok hafif sancım oluyor. Bir de çok önemliymiş her gün 3 lt su içiyorum. Sen de doktorunun tavsiyelerine birebir uy canım inşallah senin de düzene girer en kısa zamanda. Stres yapma bir de iğnelerin yapılmış çok şükür haftan da iyi. Kaç gr bebişin?

Kızlar dün geceyi hastanede gecirdik. Sancim cikti bırakmadı doktor 2 lt serum 5 kez nst girdim. Ciger gelistirici igne verdi erken dogum riskine karsilik 33+4 üz ins. zmananinda gelir kuzum sizlerinki de oyle

Cok gecmıs olsun canım zamanında gelsın inşallah kuzun

Geçmiş olsun canım, inşallah zamanını bekler bebiş.

Ne alacaksın mama olarak peki?

Bebelac düşünüyorum canım.. oğlum sevmişti tadını.. aptamil de almıştım onda ama tanecikler vardı nişasta gibi içinde biberon emziğin tıkadı hep. O yüzden bebelac.. beğenmez ya da başka bir durum olursa bakarım duruma göre

Doktordan geldik, oğlumuzun yüzünü gördük.Aman bir yorgun bir yorgun, esniyordu. Gıdığı da çıkmış.
Endişe edilecek birşey yok biraz büyük böbrekler ama doğunca kanallarını tekrar kontrol etsinler dedi bu doktor. İçim rahatladı şükür.
32+2 yiz 2220 gr. 44,5 cm olmuş. İki ay önceki kadar şişko gitmiyoruz neyseki. Rahatladım gerçekten.

Sevindim canım :) böbrekleri de doğuma kadar düzelebilir belki. Sonrasında da kontrol ettirsin zaten.

Reactions: SGd
Siyah beyaz değil mi ultrason nasıl görüyorsunuz biz çocuğumuzu bir türlü göremedik ayrıca 150 tl para verdik yine göremedik

Ayyyyyyy bu minnacık şeyleri ütülemek ne zormuşş... sinir krizi geçirmeye az kalmıştı kı neyse bitirdik ütümüzü.. sadece benim pijamalar, çarşaflar ve örtüler kaldı.. kıyafetleri bitirdik..bazı şeyler o kadar küçük ki nasıl girecek içine diye merakta ettim doğrusu..yarında hastane çantamızı hazırlarız, evimizi temizleriz sonrada yatışşşşş.. kızlar sizler hastane için çok güzel keseler aldınız ben bulamadım burda.. kilitli buzdolabı poşetlerine koysam bişey olur mu?? :)

Siyah beyaz değil mi ultrason nasıl görüyorsunuz biz çocuğumuzu bir türlü göremedik ayrıca 150 tl para verdik yine göremedik
Kendi doktorumun cihazı siyah beyaz, ordan anca kemikleri seçebiliyorum ben.
Bugün gittiğim perinatologdu. 24. haftada ayrıntılı bakan. Damarlara, kan akışlarına falan bakması lazımdı yine. 4d renkli bakabiliyor. Cihazları daha farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…