Anladim canim ben buyuk beden almayi dusunuyorum. Bazilari s-m-l bazilari 80-90 sutyen ölçüne gore . Zaten ben ne aliyorsam bir beden buyuk aliyorum.Ben oğlumda emzirme atleti de sutyeni de almıştım ama atleti hiç kullanmadım, sıktı beni, bu sefer sadece emzirme sutyeni aldım, normal ip askılı atlet aldım. .
Canım ben oğlumda atletinden rahat ettim yine atlet olarak aldım büyük küçük değişirmi memnuniyet bilemiyorum tabi ama sütyen kullanamadım beceremedim üst üste gibi oldu atketsiz üşüdüm ve çok terliyordum@Misirpatlagi guzel haberlerle gelirsin insallah.. Birde biz daha sutyen konusuna gecmedik sanirim baska yerde mi okudun acaba :))
Ama konu acilmisken sorayim ben emzirme atleti alan ve memnun olan var mi ? Ben bi tane almak istiyorum ama gogus buyuk olunca onlarin hizasi olmayinca sacma degil mi yani icerisinde bustiyer gibi sutyen olmasi lazim degilmi?
Bunu öğrendiğimde iyi oldu. Sana kötü denk gelmiş kötü olmuş37-45 tl civari tam hatirlamiorum. Ama cm cm mis bnmki 50 diye geciyor. 60 cm ler daha buyuk sanirim. Büyük siparis eden de varmis baksana:))
T
Canım bende bunları çok beğenmitim ama kalıpları baya dar geldi bi mağazada denemiştim sonra vazgeçtim almaktan markası nbb sanırımEki Görüntüle 1999535 Bunlari diyorum sanirim duz atlet gibi degil bunlar sutyenli yani sutyen takmadan kullanabilirmiyiz bunlari tabiki evde yada hastanede ilk gunler icin..
Aynısını ben de 29+5 te yaşadım. Çıktın mı hastaneden şimdi nasılsın?Kızlar dün geceyi hastanede gecirdik. Sancim cikti bırakmadı doktor 2 lt serum 5 kez nst girdim. Ciger gelistirici igne verdi erken dogum riskine karsilik 33+4 üz ins. zmananinda gelir kuzum sizlerinki de oyle
Kızlar dün geceyi hastanede gecirdik. Sancim cikti bırakmadı doktor 2 lt serum 5 kez nst girdim. Ciger gelistirici igne verdi erken dogum riskine karsilik 33+4 üz ins. zmananinda gelir kuzum sizlerinki de oyle
Hadiya ciddmisin yazın ortasında mı?sen koy yaninada lazim olmazsa kalir valizinde. Giymem deme arkadasim o kadar usumustu ki ben bebegin battaniyesinide ona sarmistim.
Ne alacaksın mama olarak peki?Benim hastanede verdiler ablam alanya başkentte doğum yaptı ona vermediler.. hastaneye göre değişiyor sanırım. Ben zaten mama vereceğim için sormadım
Geçmiş olsun canım, inşallah zamanını bekler bebiş.Kızlar dün geceyi hastanede gecirdik. Sancim cikti bırakmadı doktor 2 lt serum 5 kez nst girdim. Ciger gelistirici igne verdi erken dogum riskine karsilik 33+4 üz ins. zmananinda gelir kuzum sizlerinki de oyle
Ne alacaksın mama olarak peki?
Doktordan geldik, oğlumuzun yüzünü gördük.Aman bir yorgun bir yorgun, esniyordu. Gıdığı da çıkmış.
Endişe edilecek birşey yok biraz büyük böbrekler ama doğunca kanallarını tekrar kontrol etsinler dedi bu doktor. İçim rahatladı şükür.
32+2 yiz 2220 gr. 44,5 cm olmuş. İki ay önceki kadar şişko gitmiyoruz neyseki.Rahatladım gerçekten.
Siyah beyaz değil mi ultrason nasıl görüyorsunuz biz çocuğumuzu bir türlü göremedik ayrıca 150 tl para verdik yine göremedikDoktordan geldik, oğlumuzun yüzünü gördük.Aman bir yorgun bir yorgun, esniyordu. Gıdığı da çıkmış.
Endişe edilecek birşey yok biraz büyük böbrekler ama doğunca kanallarını tekrar kontrol etsinler dedi bu doktor. İçim rahatladı şükür.
32+2 yiz 2220 gr. 44,5 cm olmuş. İki ay önceki kadar şişko gitmiyoruz neyseki.Rahatladım gerçekten.
Kendi doktorumun cihazı siyah beyaz, ordan anca kemikleri seçebiliyorum ben.Siyah beyaz değil mi ultrason nasıl görüyorsunuz biz çocuğumuzu bir türlü göremedik ayrıca 150 tl para verdik yine göremedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?