- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658
Çok Sağol ,İnşallah Doğuma kadar düzelir dediğin gibi canım .Sevindim canım :) böbrekleri de doğuma kadar düzelebilir belki. Sonrasında da kontrol ettirsin zaten.
Oyy maşallahDoktordan geldik, oğlumuzun yüzünü gördük.Aman bir yorgun bir yorgun, esniyordu. Gıdığı da çıkmış.
Endişe edilecek birşey yok biraz büyük böbrekler ama doğunca kanallarını tekrar kontrol etsinler dedi bu doktor. İçim rahatladı şükür.
32+2 yiz 2220 gr. 44,5 cm olmuş. İki ay önceki kadar şişko gitmiyoruz neyseki.Rahatladım gerçekten.
Cok gecmis olsun canim sende benim gibi olmussun bend 1gun yatip ciktim hala sancilarm var duzenli 45dk bir giriyor evde yatiyorum bol su en az 3lt surekli yaticaksin dedi doktor ve sabah aksam progestan kullaniyorum sen ciktinmi simdi nasilsin pekiKızlar dün geceyi hastanede gecirdik. Sancim cikti bırakmadı doktor 2 lt serum 5 kez nst girdim. Ciger gelistirici igne verdi erken dogum riskine karsilik 33+4 üz ins. zmananinda gelir kuzum sizlerinki de oyle
Çekiniyordur annesi. Benim iki kere perinatologda renkli görme fırsatım oldu bebeğimi. İkisinde de rahattı, saklanmadı neyseki.Benim gittigim hastanede mutlaka renklide bakıyor be fotosunu veriyor kızlar net görüntüyü yani ama bizim kuzu yüz göstermeyi sevmiyor genelde plasentaya yapısmıs sırtını dönen yanlardan gozukmemek ıcın ellerıyle kulaklarını kapıyan fotolar veriyor :))
Canim ya su kasılmayı banada tarif edin ne olur bir turlu anlamiyorum 2.gebeligim ama ilkinde hic yasamadim doktoruma genelde karnim hep sert tas gibi dedim heo olamaz o bebektir biyerlerini dayiyordur diyorAynısını ben de 29+5 te yaşadım. Çıktın mı hastaneden şimdi nasılsın?
Ben düzenli ilaç kullanıyorum adalat ve progestan ve tuvalet dışında yatıyorum bir haftadır. Kasılmalarım baya azaldı. Arada çok hafif sancım oluyor. Bir de çok önemliymiş her gün 3 lt su içiyorum. Sen de doktorunun tavsiyelerine birebir uy canım inşallah senin de düzene girer en kısa zamanda. Stres yapma bir de iğnelerin yapılmış çok şükür haftan da iyi. Kaç gr bebişin?
Ayy perinatolog deneyimim çok kötüydü haram zıkkım olsun diyorum başka bişey demiyorum fehmi yazıcıoğlu ismini yazıyorum ki özellikle okuyan olur belkiÇekiniyordur annesi. Benim iki kere perinatologda renkli görme fırsatım oldu bebeğimi. İkisinde de rahattı, saklanmadı neyseki.
Benim de ikinci bu kasılma olayını bende çözemiyorum ayaktayım ya şimdi karnım kazık gibi oluyor bir anda çok geriliyor ağrıyor çıkacak gibi baskı oluyor yatmam gerekiyor bu mu acabaCanim ya su kasılmayı banada tarif edin ne olur bir turlu anlamiyorum 2.gebeligim ama ilkinde hic yasamadim doktoruma genelde karnim hep sert tas gibi dedim heo olamaz o bebektir biyerlerini dayiyordur diyor
Sen yollarda doguracaksin,ben de seni okurken gulmekten dogurucam ya :)Guldurme bu kadar kasiliyorum ya :)Alirsin bebisini zamaninda kucagina canim hayirlisiyla.Seni cok seviyor kocan ayrilamiyor ,ne guzel :)Günaydın kızlar.. biz yeni kendimize geldik.. eşimin dün süprizi vardı bize, gerçi süpriz, süprizlikten çıktı yol işkencesine döndü..bi ara kesin doğuruyorum dedim.. o kadar çok kasılmalarım oldu ki anlatamam..bu gidişle kızımı yollarda doğurcam galiba, babamız bizsiz bi iş yapamıyor.. daraltıyor beni.. göbek bağımızı aynı yere gömmüşler sanırım.. adam ekmek almaya bile giderken beni yanında sürüyor.. ayyy hayırlısıyla kucağımıza bi alsaydık şu sıpayı.. rahatlıcamm..
Orada Madam Coco yok mu canim?Ayyyyyyy bu minnacık şeyleri ütülemek ne zormuşş... sinir krizi geçirmeye az kalmıştı kı neyse bitirdik ütümüzü.. sadece benim pijamalar, çarşaflar ve örtüler kaldı.. kıyafetleri bitirdik..bazı şeyler o kadar küçük ki nasıl girecek içine diye merakta ettim doğrusu..yarında hastane çantamızı hazırlarız, evimizi temizleriz sonrada yatışşşşş.. kızlar sizler hastane için çok güzel keseler aldınız ben bulamadım burda.. kilitli buzdolabı poşetlerine koysam bişey olur mu?? :)
Masallah ona artik kilolar 2500 olma yolunda iki hafta sonra 3leri gorecegiz sanirim..Doktordan geldik, oğlumuzun yüzünü gördük.Aman bir yorgun bir yorgun, esniyordu. Gıdığı da çıkmış.
Endişe edilecek birşey yok biraz büyük böbrekler ama doğunca kanallarını tekrar kontrol etsinler dedi bu doktor. İçim rahatladı şükür.
32+2 yiz 2220 gr. 44,5 cm olmuş. İki ay önceki kadar şişko gitmiyoruz neyseki.Rahatladım gerçekten.
Canım benim göbek deliğimin çevresi bildiğin taş gibi oluyor geniş bir alan. Göbek deliğinin üst kısmında sertleşme yoksa tek bi bölgede sertlik varsa o bebektir. Bazen bir yana toplanıyor sıpalar :) bir de dediği gibi kasılınca gerçekten sert oluyor ve benim en fazla 30-60 sn sürüyor sonra kendiliğinden eski haline dönüyor.Canim ya su kasılmayı banada tarif edin ne olur bir turlu anlamiyorum 2.gebeligim ama ilkinde hic yasamadim doktoruma genelde karnim hep sert tas gibi dedim heo olamaz o bebektir biyerlerini dayiyordur diyor
Canım bana da ayaktayken çok sık oluyordu o ben anlamıyormuşum o yüZden kendimi çok yordum. Öyle zamanlarda otur ya da imkanın varsa yat ayaklarını uzat karnın rahatlasın. kontrol et bölgesel mi yoksa göbeğinin üst kısmı da sert mi diye. Bir de hastanede bana çok tembihlediler kasılmalar sık olduğunda karnınızla sürekli oynamayın çok dokunmayın tetikliyor diye.Benim de ikinci bu kasılma olayını bende çözemiyorum ayaktayım ya şimdi karnım kazık gibi oluyor bir anda çok geriliyor ağrıyor çıkacak gibi baskı oluyor yatmam gerekiyor bu mu acaba
ayni biz hic göstermiyor artik doğumda gorcez napalm 1 ay kaldı nasilsa :)Benim gittigim hastanede mutlaka renklide bakıyor be fotosunu veriyor kızlar net görüntüyü yani ama bizim kuzu yüz göstermeyi sevmiyor genelde plasentaya yapısmıs sırtını dönen yanlardan gozukmemek ıcın ellerıyle kulaklarını kapıyan fotolar veriyor :))
maşallah canim iyi haberlerle gelmissin cok şükür sevindim :)Doktordan geldik, oğlumuzun yüzünü gördük.Aman bir yorgun bir yorgun, esniyordu. Gıdığı da çıkmış.
Evdeyiz simdi cok tesekkur ederim ins. Bizde duzene gireriz. Bebis 2067 gr.Aynısını ben de 29+5 te yaşadım. Çıktın mı hastaneden şimdi nasılsın?
Ben düzenli ilaç kullanıyorum adalat ve progestan ve tuvalet dışında yatıyorum bir haftadır. Kasılmalarım baya azaldı. Arada çok hafif sancım oluyor. Bir de çok önemliymiş her gün 3 lt su içiyorum. Sen de doktorunun tavsiyelerine birebir uy canım inşallah senin de düzene girer en kısa zamanda. Stres yapma bir de iğnelerin yapılmış çok şükür haftan da iyi. Kaç gr bebişin?
Ciktim simdi evdeyim canim benimde sancim oldu az once bana progestan vermedi aksam ignem var sorayim olmazsa cok sagol yazdigin icinCok gecmis olsun canim sende benim gibi olmussun bend 1gun yatip ciktim hala sancilarm var duzenli 45dk bir giriyor evde yatiyorum bol su en az 3lt surekli yaticaksin dedi doktor ve sabah aksam progestan kullaniyorum sen ciktinmi simdi nasilsin peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?