- 26 Temmuz 2016
- 651
- 655
- 103
- 31
Göğüs pedi de aldım, göğüs Kalkanı da aldım ben.Kızlar göğüs pedi alacak misiniz? Yoksa göğüs koruyucu mu alacaksınız? Bugün sordum göğüs koruyucu 1 tanesi 60 TL çok pahalı geldi
Benim de ikinci bu kasılma olayını bende çözemiyorum ayaktayım ya şimdi karnım kazık gibi oluyor bir anda çok geriliyor ağrıyor çıkacak gibi baskı oluyor yatmam gerekiyor bu mu acaba
Ben göğüs koruyucu aldım canım.benim aldığım da 60 tl ama icinde 2 tane var.daha doğrusu iki göğüs icin e var ve toplam. 4 kapak ped almak gerekiyor mu bilmiyorumKızlar göğüs pedi alacak misiniz? Yoksa göğüs koruyucu mu alacaksınız? Bugün sordum göğüs koruyucu 1 tanesi 60 TL çok pahalı geldi
Ben göğüs pedi aldım canım. İçinde 30 adet var. 15 kullanımlık. Bittikçe alırım. Kalkan almayı düşünmüyorum.Kızlar göğüs pedi alacak misiniz? Yoksa göğüs koruyucu mu alacaksınız? Bugün sordum göğüs koruyucu 1 tanesi 60 TL çok pahalı geldi
Bende bilmiyorum canim ya agri olmuyor sadece gergin tas gibi oluyor benim karnimBenim de ikinci bu kasılma olayını bende çözemiyorum ayaktayım ya şimdi karnım kazık gibi oluyor bir anda çok geriliyor ağrıyor çıkacak gibi baskı oluyor yatmam gerekiyor bu mu acaba
canım ben göğüs kalkanı aldım aventin internetten bayağı bir ucuza aldım. Ama aynı zamanda göğüs pedi de alıcam. Çünkü ilk zamanlar hemen herşeye alışamayabiliriz. Elimiz vücudumuz bazı şeylere yabancı. Göğüs pedi hastane de kullanım için daha kolay olabilir.Kızlar göğüs pedi alacak misiniz? Yoksa göğüs koruyucu mu alacaksınız? Bugün sordum göğüs koruyucu 1 tanesi 60 TL çok pahalı geldi
Amaaan pedi işte, kafam nerdeyse yanlış yazmışım kusura bakma canım.Ben göğüs koruyucu aldım canım.benim aldığım da 60 tl ama icinde 2 tane var.daha doğrusu iki göğüs icin e var ve toplam. 4 kapak ped almak gerekiyor mu bilmiyorum
Ben de hem ped hem kalkan aldim ama kalkanin fiyati 60 lira falan degildi.Aventinkini 20 ya da 30 llira gibi bir miktara almistim.Kızlar göğüs pedi alacak misiniz? Yoksa göğüs koruyucu mu alacaksınız? Bugün sordum göğüs koruyucu 1 tanesi 60 TL çok pahalı geldi
Canım doktorumun bana görmemiz lazım dediği hafta ve kilo değerlerindesiniz çok şükür iğneleri de yapılmış. İçini ferah tut allahın izniyle gününü bekler inşallah ki beklemese bile riskli sınırları geçmiş fındığın. Hiç stres yapma annesi :) biz de görürüz inşallah bu haftaları. Allah yardımcın olsun canım.Evdeyiz simdi cok tesekkur ederim ins. Bizde duzene gireriz. Bebis 2067 gr.
Anladim canim ozaman herzaman hissettigim kasilma degil geneli tas gibi sert oluyor bazen ama yumusama hemen olmuyor o kasilma degil heralde doktor dediki bir anda bebegin icinde büzülüp sonra gevsedigini dusun o kasilma olur dedi ama ben ayirt edemedim halaCanım benim göbek deliğimin çevresi bildiğin taş gibi oluyor geniş bir alan. Göbek deliğinin üst kısmında sertleşme yoksa tek bi bölgede sertlik varsa o bebektir. Bazen bir yana toplanıyor sıpalar :) bir de dediği gibi kasılınca gerçekten sert oluyor ve benim en fazla 30-60 sn sürüyor sonra kendiliğinden eski haline dönüyor.
Canım bana da ayaktayken çok sık oluyordu o ben anlamıyormuşum o yüZden kendimi çok yordum. Öyle zamanlarda otur ya da imkanın varsa yat ayaklarını uzat karnın rahatlasın. kontrol et bölgesel mi yoksa göbeğinin üst kısmı da sert mi diye. Bir de hastanede bana çok tembihlediler kasılmalar sık olduğunda karnınızla sürekli oynamayın çok dokunmayın tetikliyor diye.
Canım ben sadece kasılma ile gittim hiç ağrı hissetmedim. Nst de sancı çıktı mı bilmiyorum ama ağrım olmuyor sadece 3-4 dk da bir kasılmam oluyordu. Saatte dörtten fazla olduğunda beni bilgilendir demişti doktorum.Kızlar bu kasılma bebeğin sertleşmesi ama bende sancı çıkmamıştı 25. Haftadaydım galiba. Sertleşince ağrı oluyo da mı doktora gidiyorsunuz yoksa sertleşme olduğu için mi?
Sor bakalim canim belki verir ne ignesi ciger gelistiricimi banada 2doz yapildi insallah zamaninda dogar bebisler erkenden gelmezler tam 2aydir yatiyorum ben 2kere hastaneye yattim onceden sadece ayaga kalkincs agrim olurdu simdi yatarkemde hep agrim var yemek yemek icin zor oturuyorum otururken bile agri yapiyor allah yardimcimjz olsun cok zor psikolojim bozuldu iyiceCiktim simdi evdeyim canim benimde sancim oldu az once bana progestan vermedi aksam ignem var sorayim olmazsa cok sagol yazdigin icin
G Gulsumiklima sana yazmıştım bu mesajı kese bulamadım deyince.Ben de kese bulamadım. Kış olsa şu Noel hediye keseleri oluyor ya, öyle birşey heryerde kolay bulunurdu. Aklıma son çare onlar geldi , bu mevsimde bulunacağını sanmasamda....
Şimdilik küçük bir havluya koyup iğneledim.
Geçmiş olsun canım, inşallah bekler bebişin.Kızlar dün geceyi hastanede gecirdik. Sancim cikti bırakmadı doktor 2 lt serum 5 kez nst girdim. Ciger gelistirici igne verdi erken dogum riskine karsilik 33+4 üz ins. zmananinda gelir kuzum sizlerinki de oyle
Canım onu bilemiyorum nedir. Öyle zamanlarda bağırsak durumunu düşün bakalım gaz kabızlık sorunu olunca öyle oluyorum ben. Ama yine de öyle zamanlarda yat dinlen mutlakaAnladim canim ozaman herzaman hissettigim kasilma degil geneli tas gibi sert oluyor bazen ama yumusama hemen olmuyor o kasilma degil heralde doktor dediki bir anda bebegin icinde büzülüp sonra gevsedigini dusun o kasilma olur dedi ama ben ayirt edemedim hala
Ameliyathane soğuk oluyor ve çıkınca titriyorsun canım, biraz da kan kaybından olabilir.uzerinize de bişey olsun bence, şal hırka gibi..Hadiya ciddmisin yazın ortasında mı?
Gogüs pedi aldim hastane de iyi olur ama hava almadigi icin goguslerde kullanmak cokta iyi degilmis yara filan olunca iyilesmesi uzun sürüyormus..Kızlar göğüs pedi alacak misiniz? Yoksa göğüs koruyucu mu alacaksınız? Bugün sordum göğüs koruyucu 1 tanesi 60 TL çok pahalı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?