2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar göğüs pedi alacak misiniz? Yoksa göğüs koruyucu mu alacaksınız? Bugün sordum göğüs koruyucu 1 tanesi 60 TL çok pahalı geldi

Kızlar göğüs pedi alacak misiniz? Yoksa göğüs koruyucu mu alacaksınız? Bugün sordum göğüs koruyucu 1 tanesi 60 TL çok pahalı geldi
Göğüs pedi de aldım, göğüs Kalkanı da aldım ben.

Kızlar bu kasılma bebeğin sertleşmesi ama bende sancı çıkmamıştı 25. Haftadaydım galiba. Sertleşince ağrı oluyo da mı doktora gidiyorsunuz yoksa sertleşme olduğu için mi?

Benim de ikinci bu kasılma olayını bende çözemiyorum ayaktayım ya şimdi karnım kazık gibi oluyor bir anda çok geriliyor ağrıyor çıkacak gibi baskı oluyor yatmam gerekiyor bu mu acaba

Yatman gerekli canım olduğu anda.. dinlenince geçiyor

Ben göğüs koruyucu aldım canım.benim aldığım da 60 tl ama icinde 2 tane var.daha doğrusu iki göğüs icin e var ve toplam. 4 kapak ped almak gerekiyor mu bilmiyorum

Ben göğüs pedi aldım canım. İçinde 30 adet var. 15 kullanımlık. Bittikçe alırım. Kalkan almayı düşünmüyorum.

Benim de ikinci bu kasılma olayını bende çözemiyorum ayaktayım ya şimdi karnım kazık gibi oluyor bir anda çok geriliyor ağrıyor çıkacak gibi baskı oluyor yatmam gerekiyor bu mu acaba
Bende bilmiyorum canim ya agri olmuyor sadece gergin tas gibi oluyor benim karnim

canım ben göğüs kalkanı aldım aventin internetten bayağı bir ucuza aldım. Ama aynı zamanda göğüs pedi de alıcam. Çünkü ilk zamanlar hemen herşeye alışamayabiliriz. Elimiz vücudumuz bazı şeylere yabancı. Göğüs pedi hastane de kullanım için daha kolay olabilir.

Ben göğüs koruyucu aldım canım.benim aldığım da 60 tl ama icinde 2 tane var.daha doğrusu iki göğüs icin e var ve toplam. 4 kapak ped almak gerekiyor mu bilmiyorum
Amaaan pedi işte, kafam nerdeyse yanlış yazmışım kusura bakma canım.

Evdeyiz simdi cok tesekkur ederim ins. Bizde duzene gireriz. Bebis 2067 gr.
Canım doktorumun bana görmemiz lazım dediği hafta ve kilo değerlerindesiniz çok şükür iğneleri de yapılmış. İçini ferah tut allahın izniyle gününü bekler inşallah ki beklemese bile riskli sınırları geçmiş fındığın. Hiç stres yapma annesi :) biz de görürüz inşallah bu haftaları. Allah yardımcın olsun canım.

Anladim canim ozaman herzaman hissettigim kasilma degil geneli tas gibi sert oluyor bazen ama yumusama hemen olmuyor o kasilma degil heralde doktor dediki bir anda bebegin icinde büzülüp sonra gevsedigini dusun o kasilma olur dedi ama ben ayirt edemedim hala

Kızlar bu kasılma bebeğin sertleşmesi ama bende sancı çıkmamıştı 25. Haftadaydım galiba. Sertleşince ağrı oluyo da mı doktora gidiyorsunuz yoksa sertleşme olduğu için mi?
Canım ben sadece kasılma ile gittim hiç ağrı hissetmedim. Nst de sancı çıktı mı bilmiyorum ama ağrım olmuyor sadece 3-4 dk da bir kasılmam oluyordu. Saatte dörtten fazla olduğunda beni bilgilendir demişti doktorum.

Ciktim simdi evdeyim canim benimde sancim oldu az once bana progestan vermedi aksam ignem var sorayim olmazsa cok sagol yazdigin icin
Sor bakalim canim belki verir ne ignesi ciger gelistiricimi banada 2doz yapildi insallah zamaninda dogar bebisler erkenden gelmezler tam 2aydir yatiyorum ben 2kere hastaneye yattim onceden sadece ayaga kalkincs agrim olurdu simdi yatarkemde hep agrim var yemek yemek icin zor oturuyorum otururken bile agri yapiyor allah yardimcimjz olsun cok zor psikolojim bozuldu iyice

Ben de kese bulamadım. Kış olsa şu Noel hediye keseleri oluyor ya, öyle birşey heryerde kolay bulunurdu. Aklıma son çare onlar geldi , bu mevsimde bulunacağını sanmasamda....
Şimdilik küçük bir havluya koyup iğneledim.

G Gulsumiklima sana yazmıştım bu mesajı kese bulamadım deyince.

Kızlar dün geceyi hastanede gecirdik. Sancim cikti bırakmadı doktor 2 lt serum 5 kez nst girdim. Ciger gelistirici igne verdi erken dogum riskine karsilik 33+4 üz ins. zmananinda gelir kuzum sizlerinki de oyle
Geçmiş olsun canım, inşallah bekler bebişin.

Canım onu bilemiyorum nedir. Öyle zamanlarda bağırsak durumunu düşün bakalım gaz kabızlık sorunu olunca öyle oluyorum ben. Ama yine de öyle zamanlarda yat dinlen mutlaka

Gogüs pedi aldim hastane de iyi olur ama hava almadigi icin goguslerde kullanmak cokta iyi degilmis yara filan olunca iyilesmesi uzun sürüyormus..
Evde kullanmam bebeklerin agiz mendilleri varya ondan kullanirim hava alir hemde..
Gögüs ucun yoksa kalkan iyi ama varsa gerek yok. Ben almadim birde aventin uygundu sanirim alanlarda memnundu aventten..

Kızlar hastaneden geldim şimdi bebek 1350 gram cıvarı 40 cm dedi. Suyu kan akımı hersey güzel ama bebeğin biraz küçük gibi dedi.. Baş cevresi ve karın cevresi 28 hafta 4 gunluk diger yerler 29 30 civarı.. Geçmiş haftalara baktı o zaman da aynı seyrediyormus. Gobek ve baş çevresi 1 hafta geride takip ediyormus. Biraz moralim bozuldu tabii ki insallah bi aksilik olmadan kucagimiza aliriz hepimiz.. Benim gibi bi sorun yasayan oldu mu? 15 gün sonra tekrar gidicem insallah hersey yolundadir dualarinizi eksik etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…