2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet ciger gelistirici. Allah yardimcimiz olsun.insallah zmaninda gelirler bende ayniyim stres yaptim

Ameliyathane soğuk oluyor ve çıkınca titriyorsun canım, biraz da kan kaybından olabilir.uzerinize de bişey olsun bence, şal hırka gibi..

Desene ilk doğumumda torpilliydim.. soğuk değildi o zaman ameliyathane de oda da .. mayıs diye miydi acaba.. şimdi korkar oldum okuyunca.. normal ameliyathaneler buz gibi biliyorum da doğumda yaşamadım şal falan ben de mi koysam napsammm

Ben kasımda yapmıştım doğumu ama genelde ameliyat haneler soğuk olur.Odamiz çokk sıcaktı, bi ilk ameliyattan çıkınca çok titremistim ben.Belki kişiden kişiye degisiyodur canım. Ben yelek koycam bi de bi pijamalarimin sabahliklari var.

Selam canlarim bugun tum gunum hastanede gecti diyebilirim konyrole gittim minnoslarim buyuyor 2200 olmuslar :))
Nst sancim cikinca acilma varmi diye muayenede oldum korkulcak birsey yok vaji muayene tabi bir irkiliyorsunuz :))
Arkadasiminda dogumu vardi bugun hastanede.Bebisin her anina sahit olduk bugun esimle tabi aileyle beraber gozyaslarimiz akti gitti..
Bebisimiz masallah 37 haftada 3 kg dogdu..merak etmeyin o kiyafetler her turlu oluyor.minnaciklar zaten..ayak izini aldi temizledi..
Once primasini takti ekstra corap giydirdi sirasiyla sapka-eldiven-alttan citcitli badi-zibin takiminin alti ustu ve eldivenlerini takti battaniyesine sardi sonra komple resim cekildi pencereden bakanlarla yaaa cok guzel dklardi
Rabbim zamaninda ve kolaylikla bizlerede nasip etsin insallah yoruldum ama uzanicam biraz optum hepinizi

Yok daha önce 2 operasyon geçirdim soğuktu donmuştum ceket vs. kullandım. Ama doğumda oda hiç soğuk değildi bebeği de benle çıkardılar yukarı.. ondan şaşırdım. Şimdi duyunca soğuk diye şaşırıyorum. Ben ince bi ceket koyayım bari klima falan vardır odada en azından

Maşallah kuzularına canım.. ayy o anın büyüsü bambaşka gerçekten.. insan bi garip oluyor hele ki şu halimizle..

Hmm mantıklı evet bende öyle yapayım o zaman hangi siteden aldın?

Oyyy maşallah hem senin bebeklerine, hem arkadaşının bugün doğan bebeğine. İnşallah yakında bizler de bebeklerimize sağ salim kavuşacağız.

Kızlar göğüs pedi alacak misiniz? Yoksa göğüs koruyucu mu alacaksınız? Bugün sordum göğüs koruyucu 1 tanesi 60 TL çok pahalı geldi
ben meme ucu yarasindan cok korkuyorum. (kardesim iki bebegini de ilk haftalarda aglayarak emzirmisti) kolay gecmesi icin en cok tavsiye alan gogus kalkaniydi, hava aldigi icin. Yara durumuna gore kalkan ya da koruyucu uc alirim diye dusunuyorum.

Takma canim duzelir o asiri bir gerilik yok biraz genlerdende kaynaklanir benimde kizin gobus kismi daha buyuk cikiyor sen icini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…