Evet ciger gelistirici. Allah yardimcimiz olsun.insallah zmaninda gelirler bende ayniyim stres yaptimSor bakalim canim belki verir ne ignesi ciger gelistiricimi banada 2doz yapildi insallah zamaninda dogar bebisler erkenden gelmezler tam 2aydir yatiyorum ben 2kere hastaneye yattim onceden sadece ayaga kalkincs agrim olurdu simdi yatarkemde hep agrim var yemek yemek icin zor oturuyorum otururken bile agri yapiyor allah yardimcimjz olsun cok zor psikolojim bozuldu iyice
Kapi susunu nerden aldin canim cok guzelmisYikama,utuleme,yerlestirme bitti benim.Hastane cikislarini keselere koydum.Bekledigim bir urun kaldi.Hastane cantami da yarin yapmaya baslarim.Kapi susumuz,ani defterimiz de yolda,kargolandi :)
Teskkur ederim eve geldik yine sancı hissediyorum streste yaptim saniyorum aksam ignem var bi daha gozukicem bakalim iyiki varsiniz
Teskkur ederim eve geldik yine sancı hissediyorum streste yaptim saniyorum aksam ignem var bi daha gozukicem bakalim iyiki varsiniz
Ameliyathane soğuk oluyor ve çıkınca titriyorsun canım, biraz da kan kaybından olabilir.uzerinize de bişey olsun bence, şal hırka gibi..
Evet kizlar corap giydiriliyor ekstradan :)Bunu bende merak ediyodum koymalı mıyız
Ben kasımda yapmıştım doğumu ama genelde ameliyat haneler soğuk olur.Odamiz çokk sıcaktı, bi ilk ameliyattan çıkınca çok titremistim ben.Belki kişiden kişiye degisiyodur canım. Ben yelek koycam bi de bi pijamalarimin sabahliklari var.Desene ilk doğumumda torpilliydim.. soğuk değildi o zaman ameliyathane de oda da .. mayıs diye miydi acaba.. şimdi korkar oldum okuyunca.. normal ameliyathaneler buz gibi biliyorum da doğumda yaşamadım şal falan ben de mi koysam napsammm
Ben kasımda yapmıştım doğumu ama genelde ameliyat haneler soğuk olur.Odamiz çokk sıcaktı, bi ilk ameliyattan çıkınca çok titremistim ben.Belki kişiden kişiye degisiyodur canım. Ben yelek koycam bi de bi pijamalarimin sabahliklari var.
Selam canlarim bugun tum gunum hastanede gecti diyebilirim konyrole gittim minnoslarim buyuyor 2200 olmuslar :))
Nst sancim cikinca acilma varmi diye muayenede oldum korkulcak birsey yok vaji muayene tabi bir irkiliyorsunuz :))
Arkadasiminda dogumu vardi bugun hastanede.Bebisin her anina sahit olduk bugun esimle tabi aileyle beraber gozyaslarimiz akti gitti..
Bebisimiz masallah 37 haftada 3 kg dogdu..merak etmeyin o kiyafetler her turlu oluyor.minnaciklar zaten..ayak izini aldi temizledi..
Once primasini takti ekstra corap giydirdi sirasiyla sapka-eldiven-alttan citcitli badi-zibin takiminin alti ustu ve eldivenlerini takti battaniyesine sardi sonra komple resim cekildi pencereden bakanlarla yaaa cok guzel dklardi
Rabbim zamaninda ve kolaylikla bizlerede nasip etsin insallah yoruldum ama uzanicam biraz optum hepinizi
Göğüs pedi hava geçirmediği için tara yapıyor diyorlar o yüzden tereddüte kaldımBen göğüs pedi aldım canım. İçinde 30 adet var. 15 kullanımlık. Bittikçe alırım. Kalkan almayı düşünmüyorum.
Hmm mantıklı evet bende öyle yapayım o zaman hangi siteden aldın?canım ben göğüs kalkanı aldım aventin internetten bayağı bir ucuza aldım. Ama aynı zamanda göğüs pedi de alıcam. Çünkü ilk zamanlar hemen herşeye alışamayabiliriz. Elimiz vücudumuz bazı şeylere yabancı. Göğüs pedi hastane de kullanım için daha kolay olabilir.
Oyyy maşallah hem senin bebeklerine, hem arkadaşının bugün doğan bebeğine. İnşallah yakında bizler de bebeklerimize sağ salim kavuşacağız.Selam canlarim bugun tum gunum hastanede gecti diyebilirim konyrole gittim minnoslarim buyuyor 2200 olmuslar :))
Nst sancim cikinca acilma varmi diye muayenede oldum korkulcak birsey yok vaji muayene tabi bir irkiliyorsunuz :))
Arkadasiminda dogumu vardi bugun hastanede.Bebisin her anina sahit olduk bugun esimle tabi aileyle beraber gozyaslarimiz akti gitti..
Bebisimiz masallah 37 haftada 3 kg dogdu..merak etmeyin o kiyafetler her turlu oluyor.minnaciklar zaten..ayak izini aldi temizledi..
Once primasini takti ekstra corap giydirdi sirasiyla sapka-eldiven-alttan citcitli badi-zibin takiminin alti ustu ve eldivenlerini takti battaniyesine sardi sonra komple resim cekildi pencereden bakanlarla yaaa cok guzel dklardi
Rabbim zamaninda ve kolaylikla bizlerede nasip etsin insallah yoruldum ama uzanicam biraz optum hepinizi
Bebegin giydirildigi yerde elektrik sobadi yaniyor minicik :)))Hadiya ciddmisin yazın ortasında mı?
Anladim canim zaten 2aydir yatiyorum surekliCanım onu bilemiyorum nedir. Öyle zamanlarda bağırsak durumunu düşün bakalım gaz kabızlık sorunu olunca öyle oluyorum ben. Ama yine de öyle zamanlarda yat dinlen mutlaka
Gecmis olsun canim dikkat et bol bol dinlenEvdeyiz simdi cok tesekkur ederim ins. Bizde duzene gireriz. Bebis 2067 gr.
ben meme ucu yarasindan cok korkuyorum. (kardesim iki bebegini de ilk haftalarda aglayarak emzirmisti) kolay gecmesi icin en cok tavsiye alan gogus kalkaniydi, hava aldigi icin. Yara durumuna gore kalkan ya da koruyucu uc alirim diye dusunuyorum.Kızlar göğüs pedi alacak misiniz? Yoksa göğüs koruyucu mu alacaksınız? Bugün sordum göğüs koruyucu 1 tanesi 60 TL çok pahalı geldi
Allah yardımcın olsun canım. Hayırlısıyla vakti zamanında sağlıkla gelir inşallah bebişlerimiz.Anladim canim zaten 2aydir yatiyorum surekli
Takma canim duzelir o asiri bir gerilik yok biraz genlerdende kaynaklanir benimde kizin gobus kismi daha buyuk cikiyor sen icini ferah tutKızlar hastaneden geldim şimdi bebek 1350 gram cıvarı 40 cm dedi. Suyu kan akımı hersey güzel ama bebeğin biraz küçük gibi dedi.. Baş cevresi ve karın cevresi 28 hafta 4 gunluk diger yerler 29 30 civarı.. Geçmiş haftalara baktı o zaman da aynı seyrediyormus. Gobek ve baş çevresi 1 hafta geride takip ediyormus. Biraz moralim bozuldu tabii ki insallah bi aksilik olmadan kucagimiza aliriz hepimiz.. Benim gibi bi sorun yasayan oldu mu? 15 gün sonra tekrar gidicem insallah hersey yolundadir dualarinizi eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?