Kuzum hic stres olma 3 hafta once bende igne oldum ya onlem olarak bak 3 hafta gecti bile..bugun bir doz yine oldum onlem olarak yarin sabahtan birkez daha olucam acilarin cocuuuguu oldum valla :))Evet ciger gelistirici. Allah yardimcimiz olsun.insallah zmaninda gelirler bende ayniyim stres yaptim
Biz de cok sevdik,tesekkur ederiz :) instagram kecelifeden siparis verdim.Kapi susunu nerden aldin canim cok guzelmis
Canım ben bunlardan nbb ninkileri aldım. Ten renginin arkasında sütyen gibi ayarlama kopçası vardı ama beyazında yoktu. Atletleri biraz daha büyük alın derim. Ben 90 aldım beyazda ayar olmadığı için sırttan dar geldiEki Görüntüle 1999535 Bunlari diyorum sanirim duz atlet gibi degil bunlar sutyenli yani sutyen takmadan kullanabilirmiyiz bunlari tabiki evde yada hastanede ilk gunler icin..
Ay ne güzelmiş. Ben apandist için girdiğimde titremekten damarımı zor bulmuşlardı :)Ben soket aldım. Ya ben üşümemiştim ameliyathanede hatta gayet güzeldi ısısı.. bebeği de benim kucağıma koydular öyle gönderdiler bizi.. bu da öyle olsun inşallah
Takma canim duzelir o asiri bir gerilik yok biraz genlerdende kaynaklanir benimde kizin gobus kismi daha buyuk cikiyor sen icini ferah tut
Canim geçmiş olsun bol bol dinlen bende yaptırdım ciğer gelistici iğne Allah in izniyle vakitlice geleceklerKızlar dün geceyi hastanede gecirdik. Sancim cikti bırakmadı doktor 2 lt serum 5 kez nst girdim. Ciger gelistirici igne verdi erken dogum riskine karsilik 33+4 üz ins. zmananinda gelir kuzum sizlerinki de oyle
Ee gereksiz demişsin alpiye :) yanlış mı yazdın bana acaba :)Ben de bi bakayim da alayim canim. Suan bile bu sutyenler rahatsiz ediyor en azindan smdide rahat etsin biraz memisler
Ablam koşuyolu medipolde yaptı canım 2 doğumunuda. Bebek bezi verdiler 10-15 adet. Mama istemediler bebeği alıp mama yedirdiler bakım yerindeMedipol neyi veriyor canım kacırmısım bende medipol de dogum yapıcam medipol mega ablan hangisimde yaptı bize emzirme egitimi verdiler hastanede bir bayan mama gogus pompasi flan koyalımmı dedi hayır dedi hemsire burda herseyi veriyorlar dedi
Ay ne güzelmiş. Ben apandist için girdiğimde titremekten damarımı zor bulmuşlardı :)
Ne güzel bunlar yaaaa.. benim buzdalabı poşetleri imha ediyim bari... olmazsa kendim dikiyim...canım çok zevklisin, sanırım sosyal birisin..benim kızla senin oğlanı kertelim mi?? .kızımız 45,5 cm 2220 gr.. göz rengimiz büyük ihtimal ela olur..biraz asık suratlı ama doğunca ben ona işve cilve öğretirim.. bana çekerse okur meslek sahibide olur...Yikama,utuleme,yerlestirme bitti benim.Hastane cikislarini keselere koydum.Bekledigim bir urun kaldi.Hastane cantami da yarin yapmaya baslarim.Kapi susumuz,ani defterimiz de yolda,kargolandi :)
Malesef yokkkkkk...Orada Madam Coco yok mu canim?
Evet canım ya bende bulamadım sinir oldum.. şu hem seyahat hemde buzluk için konulan kilitli poşet aldım.. hatta içinede koydum.. şimdi arkadaşlar güzel güzel keselere koyunca utandım doğrusu.. kumaş alıp kendimiz mi kese yapsak acaba.G Gulsumiklima sana yazmıştım bu mesajı kese bulamadım deyince.
Canım ben hastane çıkışının altı patikli olanlar varya ondan aldım.. yine ekstra çorap koymalımıyım?? Bu arada Allah analı babalı büyütsün.. darısı bizlere olsunSelam canlarim bugun tum gunum hastanede gecti diyebilirim konyrole gittim minnoslarim buyuyor 2200 olmuslar :))
Nst sancim cikinca acilma varmi diye muayenede oldum korkulcak birsey yok vaji muayene tabi bir irkiliyorsunuz :))
Arkadasiminda dogumu vardi bugun hastanede.Bebisin her anina sahit olduk bugun esimle tabi aileyle beraber gozyaslarimiz akti gitti..
Bebisimiz masallah 37 haftada 3 kg dogdu..merak etmeyin o kiyafetler her turlu oluyor.minnaciklar zaten..ayak izini aldi temizledi..
Once primasini takti ekstra corap giydirdi sirasiyla sapka-eldiven-alttan citcitli badi-zibin takiminin alti ustu ve eldivenlerini takti battaniyesine sardi sonra komple resim cekildi pencereden bakanlarla yaaa cok guzel dklardi
Rabbim zamaninda ve kolaylikla bizlerede nasip etsin insallah yoruldum ama uzanicam biraz optum hepinizi
Daha once sezeryan olan var mıbugün cinarimizi gormeye gittik.doktorum cumartesiye kadar yikanma demisti ama donuste sicak tan terden bi anda bütün vücudum kabardı dudaklarim felan sisti cildircaktim çok korktum.eve geldim esim sagolsun hemen yıkadı beni ve düzeldim ama banyodan cikinca bandaji çıkardım ıslanmıştı.5 gün oldu baktık normal gözüküyor tekrar bantlamak gerekir mi acaba r
Hehe ne kusuru canım da neyi nerde yanlış yazmışsın ben yanlışlık görmedim kiAmaaan pedi işte, kafam nerdeyse yanlış yazmışım kusura bakma canım.
İkili kalkanlar var canım.hem delikli kapak hem de deliksiz kapak olanlar.onlar 60 tl.senin aldığın hangisi?Ben de hem ped hem kalkan aldim ama kalkanin fiyati 60 lira falan degildi.Aventinkini 20 ya da 30 llira gibi bir miktara almistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?