2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet ciger gelistirici. Allah yardimcimiz olsun.insallah zmaninda gelirler bende ayniyim stres yaptim
Kuzum hic stres olma 3 hafta once bende igne oldum ya onlem olarak bak 3 hafta gecti bile..bugun bir doz yine oldum onlem olarak yarin sabahtan birkez daha olucam acilarin cocuuuguu oldum valla :))
Hep guzel dusun tatlim

Eki Görüntüle 1999535 Bunlari diyorum sanirim duz atlet gibi degil bunlar sutyenli yani sutyen takmadan kullanabilirmiyiz bunlari tabiki evde yada hastanede ilk gunler icin..
Canım ben bunlardan nbb ninkileri aldım. Ten renginin arkasında sütyen gibi ayarlama kopçası vardı ama beyazında yoktu. Atletleri biraz daha büyük alın derim. Ben 90 aldım beyazda ayar olmadığı için sırttan dar geldi

Ben soket aldım. Ya ben üşümemiştim ameliyathanede hatta gayet güzeldi ısısı.. bebeği de benim kucağıma koydular öyle gönderdiler bizi.. bu da öyle olsun inşallah
Ay ne güzelmiş. Ben apandist için girdiğimde titremekten damarımı zor bulmuşlardı :)

Kızlar dün geceyi hastanede gecirdik. Sancim cikti bırakmadı doktor 2 lt serum 5 kez nst girdim. Ciger gelistirici igne verdi erken dogum riskine karsilik 33+4 üz ins. zmananinda gelir kuzum sizlerinki de oyle
Canim geçmiş olsun bol bol dinlen bende yaptırdım ciğer gelistici iğne Allah in izniyle vakitlice gelecekler

Ablam koşuyolu medipolde yaptı canım 2 doğumunuda. Bebek bezi verdiler 10-15 adet. Mama istemediler bebeği alıp mama yedirdiler bakım yerinde

Kizlar sizden sut geliyormu arkadasin 2-3 haftadir geliyormus ve hic zorlanmadi masallah hemen biyastik destegi koydular gogsunu acti ve agzina aliverdi kuzucuk..
Benden gelmiyor mesela
Gogus ucu koruyucu bende almistim kalkanini almadim bide benim normaldede ucu yok lansinohta suruluyormus

Ay ne güzelmiş. Ben apandist için girdiğimde titremekten damarımı zor bulmuşlardı :)

Valla canım doğum için girdiğimde gayet güzeldi :) ama normal ameliyathane buz gibiydii :) bu hastane nasıl olacak acaba...

Yikama,utuleme,yerlestirme bitti benim.Hastane cikislarini keselere koydum.Bekledigim bir urun kaldi.Hastane cantami da yarin yapmaya baslarim.Kapi susumuz,ani defterimiz de yolda,kargolandi :)
Ne güzel bunlar yaaaa.. benim buzdalabı poşetleri imha ediyim bari... olmazsa kendim dikiyim...canım çok zevklisin, sanırım sosyal birisin..benim kızla senin oğlanı kertelim mi?? .kızımız 45,5 cm 2220 gr.. göz rengimiz büyük ihtimal ela olur..biraz asık suratlı ama doğunca ben ona işve cilve öğretirim.. bana çekerse okur meslek sahibide olur...

G Gulsumiklima sana yazmıştım bu mesajı kese bulamadım deyince.
Evet canım ya bende bulamadım sinir oldum.. şu hem seyahat hemde buzluk için konulan kilitli poşet aldım.. hatta içinede koydum.. şimdi arkadaşlar güzel güzel keselere koyunca utandım doğrusu.. kumaş alıp kendimiz mi kese yapsak acaba.

Canım ben hastane çıkışının altı patikli olanlar varya ondan aldım.. yine ekstra çorap koymalımıyım?? Bu arada Allah analı babalı büyütsün.. darısı bizlere olsun

Daha once sezeryan olan var mıbugün cinarimizi gormeye gittik.doktorum cumartesiye kadar yikanma demisti ama donuste sicak tan terden bi anda bütün vücudum kabardı dudaklarim felan sisti cildircaktim çok korktum.eve geldim esim sagolsun hemen yıkadı beni ve düzeldimama banyodan cikinca bandaji çıkardım ıslanmıştı.5 gün oldu baktık normal gözüküyor tekrar bantlamak gerekir mi acabar

Ben oldum canım.. eve geldiğim gün yıkanmıştım. Doktorum zaten su geçirmez bandaj kullanmıştı.. 5 gün boyunca kaldı o bandaj her gün yıkandım 5. Günün sonunda doktor kontrolde çıkardı sorun olmadı hiç. Ama senin normal bandajsa ssor doktora istersen. Ablamda yıkatmamıitu doktoru 3 gün. Sonra yıkan bandajı kendin çıkar demişti ben şok olmuştum :) bu alternarifi sunduğum halde beni bekar sanmıştı ne uyuz olmuştum doktora aklıma geldi birden kusura bakma anlattım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…