Bana cumartesi yikan ama orayi keseleme dedi baska bisey demedi kontrolümde haftaya.5 gun oldu bisey olmaz heralde yaBen oldum canım.. eve geldiğim gün yıkanmıştım. Doktorum zaten su geçirmez bandaj kullanmıştı.. 5 gün boyunca kaldı o bandaj her gün yıkandım 5. Günün sonunda doktor kontrolde çıkardı sorun olmadı hiç. Ama senin normal bandajsa ssor doktora istersen. Ablamda yıkatmamıitu doktoru 3 gün. Sonra yıkan bandajı kendin çıkar demişti ben şok olmuştum :) bu alternarifi sunduğum halde beni bekar sanmıştı ne uyuz olmuştum doktoraaklıma geldi birden kusura bakma anlattım:)
Gelmiyor ve herkeste gelmez ki ben gelen kisileri cok nadir duydum.Kizlar sizden sut geliyormu arkadasin 2-3 haftadir geliyormus ve hic zorlanmadi masallah hemen biyastik destegi koydular gogsunu acti ve agzina aliverdi kuzucuk..
Benden gelmiyor mesela
Gogus ucu koruyucu bende almistim kalkanini almadim bide benim normaldede ucu yok lansinohta suruluyormus
Aslında ben tam olarak bu şekilde de aramiyordum kizlar. Yarim atlet spor atletler olur ya o tarz. Gogus kisminda da süngeri var bakalim bi kac yere bakicam bulurum ins :)
Bana cumartesi yikan ama orayi keseleme dedi baska bisey demedi kontrolümde haftaya.5 gun oldu bisey olmaz heralde yaher doktor kafasina gore takiliyo demekki
Canim belki benim riskli gebelik olduğu için olabilir ama drum doguma kadar asla kullanma göğüs ici ktemi kullanma erken doğuma sebep olur demişti.ama yine diyorum belki benim özel durumum dan.kasilmalari arttırıyor göğüs ucunu uyarmak.Gelmiyor ve herkeste gelmez ki ben gelen kisileri cok nadir duydum.
Ben gogus ucu kremine basladim cok iyi geldi simdiden farketti ucu duzeldi pütürler vardi onlar dokuldu.
Gogus ucu koruyucu ile gogus kalkaninin farki ne bende onu anlamadim ?
olabilir canim cunku kullanan herkes 7.ayda baslayin diyorlar. Ben doktora sormadim cunku unuttum :) Aman surdum gitti o kadar ince dusunmuyorum artik 9.aya girdik hayirlisiyla insallah vaktinde gelirlerCanim belki benim riskli gebelik olduğu için olabilir ama drum doguma kadar asla kullanma göğüs ici ktemi kullanma erken doğuma sebep olur demişti.ama yine diyorum belki benim özel durumum dan.kasilmalari arttırıyor göğüs ucunu uyarmak.
Benim göğsümün ucundaki pütürü alınca geliyo süt sarı, öyle şakır şakır değil. Lansinoh aldım ben 1-2 hafta sonra başlıcam, oğluma hamileyken de kullanmıştım göğsüm yara olmasın diye, çok şükür ki yara olmadı, ilk zamanlar hassasiyet oluyor emzirirken o bile can yakıcı, yarayı düşünemiyorum.Kizlar sizden sut geliyormu arkadasin 2-3 haftadir geliyormus ve hic zorlanmadi masallah hemen biyastik destegi koydular gogsunu acti ve agzina aliverdi kuzucuk..
Benden gelmiyor mesela
Gogus ucu koruyucu bende almistim kalkanini almadim bide benim normaldede ucu yok lansinohta suruluyormus
Bende kasımda doğurdum ameliyathane de titredim resmen sorduğu sorulara cevap verirken çenelerim çarpıyordu ama odada hiç üşümedikBen kasımda yapmıştım doğumu ama genelde ameliyat haneler soğuk olur.Odamiz çokk sıcaktı, bi ilk ameliyattan çıkınca çok titremistim ben.Belki kişiden kişiye degisiyodur canım. Ben yelek koycam bi de bi pijamalarimin sabahliklari var.
Kuzum ben tek tek satilan bebek yastik kilifi aldim boyutlari ufak ya fermuar yerini kesip katladim kurdela gecirdim oldu bana bebis kiyafet kesesi :)) boyle birsey yap icinde kalmasinEvet canım ya bende bulamadım sinir oldum.. şu hem seyahat hemde buzluk için konulan kilitli poşet aldım.. hatta içinede koydum.. şimdi arkadaşlar güzel güzel keselere koyunca utandım doğrusu.. kumaş alıp kendimiz mi kese yapsak acaba.
Evet canim patikli o altlar ama onlar yinede ekstra corap giydirdilerCanım ben hastane çıkışının altı patikli olanlar varya ondan aldım.. yine ekstra çorap koymalımıyım?? Bu arada Allah analı babalı büyütsün.. darısı bizlere olsun
Niye aliyorsun pütürleri canim birak kendi düssun ben almiyorum kremledikce dusuyor pamuk koyuyorum makyaj pamuklarindan onlara dokuluyor. Korkarim ucuyla oynamaya ..Benim göğsümün ucundaki pütürü alınca geliyo süt sarı, öyle şakır şakır değil. Lansinoh aldım ben 1-2 hafta sonra başlıcam, oğluma hamileyken de kullanmıştım göğsüm yara olmasın diye, çok şükür ki yara olmadı, ilk zamanlar hassasiyet oluyor emzirirken o bile can yakıcı, yarayı düşünemiyorum.
Himmm bende net bilmiyorum bazisi. Hemen geliyormus bazisi iki uc gun sonra.koruyucu meme ucu kucuk yada hic olmayanlarda kullaniliyormus standdaki kiz o sekilde vermisti bebis rahat cekiyor bundan dedi incecik plastik birsey.kalkanida emzirdikten sonra oraya takiliyormus hem sut biriktiriyo hem ucunun atlete degip yara olmasini engelliyormus:)Gelmiyor ve herkeste gelmez ki ben gelen kisileri cok nadir duydum.
Ben gogus ucu kremine basladim cok iyi geldi simdiden farketti ucu duzeldi pütürler vardi onlar dokuldu.
Gogus ucu koruyucu ile gogus kalkaninin farki ne bende onu anlamadim ?
Heee anladim simdi ne gerek var ya :)) Bisi olmaz akmaz akarsa sagarim biberona koyarimHimmm bende net bilmiyorum bazisi. Hemen geliyormus bazisi iki uc gun sonra.koruyucu meme ucu kucuk yada hic olmayanlarda kullaniliyormus standdaki kiz o sekilde vermisti bebis rahat cekiyor bundan dedi incecik plastik birsey.kalkanida emzirdikten sonra oraya takiliyormus hem sut biriktiriyo hem ucunun atlete degip yara olmasini engelliyormus:)
Süt gelince hoşuma gidiyor:)) oynamıyorum canım zatenNiye aliyorsun pütürleri canim birak kendi düssun ben almiyorum kremledikce dusuyor pamuk koyuyorum makyaj pamuklarindan onlara dokuluyor. Korkarim ucuyla oynamaya ..
Insallah canim herseyimiz rastgitsin valla hayatimizin en guzel anlari olacak birde fotocu buldum cok uygun fiyatli hastanenin onuda hallettik :) odayida kolacan ettim asagi yukari neyi nereye koyacagima karar verdim iyi oldu :)Heee anladim simdi ne gerek var ya :)) Bisi olmaz akmaz akarsa sagarim biberona koyarimBenim.gogus ucu var gibi yara olmazsa almam hic ama yara olurda zorlanirsam alirim. Arkadasim avent almisti incecik varmi yokmu belli degildi.
Iste bu harika bir fikir gerçekten: )Kuzum ben tek tek satilan bebek yastik kilifi aldim boyutlari ufak ya fermuar yerini kesip katladim kurdela gecirdim oldu bana bebis kiyafet kesesi :)) boyle birsey yap icinde kalmasin
Onu bulana kadar suslu puslu damacana ortusu bile baktim alttan kesip dikilebilirdi :)) ceyizciye girince bir cok secenek var neler cikarmislar :))Iste bu harika bir fikir gerçekten: )
Aynen canım bana da e bebekteki kız öyle anlattı.bebeğin rahat çekmesi için olan kelebek diye geçiyor.diğerleri de kalkan.korumak ve sütü biriktirmek içinHimmm bende net bilmiyorum bazisi. Hemen geliyormus bazisi iki uc gun sonra.koruyucu meme ucu kucuk yada hic olmayanlarda kullaniliyormus standdaki kiz o sekilde vermisti bebis rahat cekiyor bundan dedi incecik plastik birsey.kalkanida emzirdikten sonra oraya takiliyormus hem sut biriktiriyo hem ucunun atlete degip yara olmasini engelliyormus:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?