benim fotocu 530 tl cok ama hastane baskasini kabul etmiyor bende ameliyathanede cekilsin istiyorum. Napalim mecburen verecegizInsallah canim herseyimiz rastgitsin valla hayatimizin en guzel anlari olacak birde fotocu buldum cok uygun fiyatli hastanenin onuda hallettik :) odayida kolacan ettim asagi yukari neyi nereye koyacagima karar verdim iyi oldu :)
Ben ihtiyaç olursa alayım diyorum şimdiden beynimi ona odaklamak istemiyorum. Eczanelerde yada marketlerde var zaten demi geneldeBebelac düşünüyorum canım.. oğlum sevmişti tadını.. aptamil de almıştım onda ama tanecikler vardı nişasta gibi içinde biberon emziğin tıkadı hep. O yüzden bebelac.. beğenmez ya da başka bir durum olursa bakarım duruma göre
200 civari bizimkide aman canim ben kapi susu goturcem isimlik yaptirmistim onlari birkac tanede balon hediyeliklerimde olacak ciklota lokum fazlada abartmak istemiyorumbenim fotocu 530 tl cok ama hastane baskasini kabul etmiyor bende ameliyathanede cekilsin istiyorum. Napalim mecburen verecegiz
Süsleme zaten yaptirmiyorlar bende para verip iki balon taktirtmam zaten kimsem yok burda :)
Canım çok geçmiş olsun. Bebişin sağlıkla zamanında gelsin inşallahEvdeyiz simdi cok tesekkur ederim ins. Bizde duzene gireriz. Bebis 2067 gr.
Ana bak hırkayıda hiç düşünmemiştim. İyi oldu söylediğin saol canımAmeliyathane soğuk oluyor ve çıkınca titriyorsun canım, biraz da kan kaybından olabilir.uzerinize de bişey olsun bence, şal hırka gibi..
Burası olmasa siz olmasanız napardık :)Evet kizlar corap giydiriliyor ekstradan :)
Ay yarabbim onların sobalarınıda giysilerinide yerim benBebegin giydirildigi yerde elektrik sobadi yaniyor minicik :)))
Benim 1-2 kere nemli gibi oldu ama öyle süt gelmiyo. Gelir gelir sen merak etme. Ucuda bebiş emdikçe çıkar. Kalkanın ve silikon meme uçlarının baya zararı varmışKizlar sizden sut geliyormu arkadasin 2-3 haftadir geliyormus ve hic zorlanmadi masallah hemen biyastik destegi koydular gogsunu acti ve agzina aliverdi kuzucuk..
Benden gelmiyor mesela
Gogus ucu koruyucu bende almistim kalkanini almadim bide benim normaldede ucu yok lansinohta suruluyormus
Ameliyathanede olcaksan farklı olmayacaktır bence buz buz :)Valla canım doğum için girdiğimde gayet güzeldi :) ama normal ameliyathane buz gibiydii :) bu hastane nasıl olacak acaba...
Canım bana doktor göğüs ucu kremini yasakladı. Her doktor farklıdır ama kimi izin verebiliyor 36.haftada ama sakın kullanma dedi bana. O kremi 49haftasını doldurup doğumu gelmeyrn annelere göğsüne masaj yapması için öneriyoruz doğumu tetikliyor hormonları uyarıp dediGelmiyor ve herkeste gelmez ki ben gelen kisileri cok nadir duydum.
Ben gogus ucu kremine basladim cok iyi geldi simdiden farketti ucu duzeldi pütürler vardi onlar dokuldu.
Gogus ucu koruyucu ile gogus kalkaninin farki ne bende onu anlamadim ?
Been evet tek bunu giyiyosun ve çok memnun kaldım yine aldımEki Görüntüle 1999535 Bunlari diyorum sanirim duz atlet gibi degil bunlar sutyenli yani sutyen takmadan kullanabilirmiyiz bunlari tabiki evde yada hastanede ilk gunler icin..
Bugun bende prova yasamis oldum canim hic bukadar yakindan tanik olmadim yigenlerim hep uzakta dogdugu icin..calisirkende her arkadasa gidemiyordum.iyi oldu bizim icinde :)Burası olmasa siz olmasanız napardık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?