2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Insallah canim herseyimiz rastgitsin valla hayatimizin en guzel anlari olacak birde fotocu buldum cok uygun fiyatli hastanenin onuda hallettik :) odayida kolacan ettim asagi yukari neyi nereye koyacagima karar verdim iyi oldu :)
benim fotocu 530 tl cok ama hastane baskasini kabul etmiyor bende ameliyathanede cekilsin istiyorum. Napalim mecburen verecegiz
Süsleme zaten yaptirmiyorlar bende para verip iki balon taktirtmam zaten kimsem yok burda :)

Bugün kontrolümüz vardı teyzoşlar.. 37ye kadar olan calisabilir raporumu aldım çok şükür. Ve bugün defa kızımı net olarak gördüm. O kadar güzel bi hali vardı ki gülümseyerek uyuyordu. Babası görünce şaşırdı. Çıktıktan sonra aynı senin uyurken ki halin dedi. O an gece seni uyurken görmüş gibi oldum dedi. Zaten hep bana benzesin istiyordu. 33+0 haftası. 2100gr ve 44cm boyunda. Doktorum artık her hafta gelip nstye gireceksin dedi. Yani 6 kere daha git gel yapıcam. 7.ye kucağımda olur inşallah.. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. Amin..

Ben ihtiyaç olursa alayım diyorum şimdiden beynimi ona odaklamak istemiyorum. Eczanelerde yada marketlerde var zaten demi genelde

benim fotocu 530 tl cok ama hastane baskasini kabul etmiyor bende ameliyathanede cekilsin istiyorum. Napalim mecburen verecegiz
Süsleme zaten yaptirmiyorlar bende para verip iki balon taktirtmam zaten kimsem yok burda :)
200 civari bizimkide aman canim ben kapi susu goturcem isimlik yaptirmistim onlari birkac tanede balon hediyeliklerimde olacak ciklota lokum fazlada abartmak istemiyorum

Bende yine gazlar var karnım davul gibi gergin yatamıyorum acıyor yaa göğüs kalkanı bende alıcam yine geçen seferde almıştım çok işe yarar bişey mutlaka alın yanınıza, göğüs hemen yara oluyor çatlıyor ve çok acıyor kanıyor falan bu kalkanı 45 dk süreyle gün içinde ara ara tutunca hava alıp kurumasını sağlıyor neler yaptım geçen sefer hiçbiri bunun gibi işe yaramamıştı plastik ucu hiç kullanmadım vardı aslında ama kullamadım onı ben göğüs ucumda yok aslında ama olduğu gibi ağzına sokuyoruZ işte:)) emiyor zaten emmeye programlı :))

Sezaryen olunca hemen sütüm gelmedi orada yani az geldi önce bir sarı bişey geliyor ya o da çok kıymetli bişey gerçi mutlaka içsin bebek derler ama süt öyle çok çok gelmeyince hemen mama vermişlerdi hemşireler sonra eve geçince bende verdim zamanla arttı süt kestim mamayı yani mamada biberonda götürmek lazım

Oğlum doğumca yıkayıp sıcak küveze koymuşlardı orada bir gerinişi var çekmiş babası bacaklarını aça aça bir hal oluyordu:) içerde sıkışıp kalmaktan ağrımış gibi gerdirip duruyordu büyük insan gibi :) onu da hiç unutmuyorum

Benim 1-2 kere nemli gibi oldu ama öyle süt gelmiyo. Gelir gelir sen merak etme. Ucuda bebiş emdikçe çıkar. Kalkanın ve silikon meme uçlarının baya zararı varmış

Eklentiler

• IMG_8457.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 68
Canım bana doktor göğüs ucu kremini yasakladı. Her doktor farklıdır ama kimi izin verebiliyor 36.haftada ama sakın kullanma dedi bana. O kremi 49haftasını doldurup doğumu gelmeyrn annelere göğsüne masaj yapması için öneriyoruz doğumu tetikliyor hormonları uyarıp dedi

Göğüs ucunu anlarımda zararlıdır belki allah muhtaç etmesin yine de kalkanın ne zararı olacakki , sürekli durması hata olurdu ve birdr hava alan almayan cinsi varya hava alandaki süt bozuluyor kullanılmıyor aklıma gelmişken

Ay beni de kabızlık mahvetti, bugün geçti kabızlık hemoroid sorunu var şimdi de.O da gecseydi de rahatlasaydim..

Ben oğlum doğduğunda ne göğüs ucu ne de kalkan kullandım, belki de gerekm edi ginden.Gogus ucum vardı, şimdi de var çok şükür. Ben oğluma hamileyken kullandım göğüs ucu kremi bi zararı olmadı.

Burası olmasa siz olmasanız napardık :)
Bugun bende prova yasamis oldum canim hic bukadar yakindan tanik olmadim yigenlerim hep uzakta dogdugu icin..calisirkende her arkadasa gidemiyordum.iyi oldu bizim icinde :)
Bura olmasaydi bir cok yanimiz eksik kalirdi birbirimizle paylasiyoruz iste ne guzel :)insallah sohbetlerimize bebislerdr eklenecek :))

Hakikaten oyle burasi olmasa ne yapardik..ben dogru durust yenidogan cocuk bile gormedim bir elin parmagini gecmez bile..birakin hamile muhabbetini:) o yuzden bir cok seyi kendim ogreniyorum,etrafta cok fazla konusabilecegim kimse de yok.yorumlardi forumlardi derken ogrendim okuya okuya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…