2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar karnim bugun hep tas gibiydi simdide agriyor. Gecen sefer bundan daha siddetli sekilde 2 gun gecmeyince acile gitmistik enfeksiyon cikmisti. Yine aynisi mi oldu acaba ? Bu sefe o kadar siddetli degil bol su icmeye calisiyorum. Doktor randevum cumartesi sabredeyim diyorum. Yanlis yapmiyorumdur insallah.

Bence git arkadasim bende sancimi onemsemeyip gitmeseydim acilma basliycakti serumla onlediler

İnşallah canım benim. Emiyormu uyuyormu kak yaptımı :)
Ben yeğenlerimi gördüm hatta birini çok yakın zamanda gördüm bambaşka bir duygu gerçekten birde anne olup hissetmek nasıldır acab:)

Aynen canim diyorum ya her doktor farkli dusunuyor risk görmüstür kullanma demistir belki ama ben onu göze aldim artik basladim gitti..
Birde gogus ucunu uyarmiyorum ben masaj filan yapmiyorum elimi dahi surmuyorum kremin ucuyla ucuna bir mercimek buyuklugunde koyup pamugu koyuyorum :) Bisi olmaz Allahin izniyle bu gidisimde sorayim unutmazsam bakalim benim doktor ne diyecek..

Ameliyathanede olcaksan farklı olmayacaktır bence buz buz :)

Ameliyathaneydi canım ilk doğumda ama ılıktı.. evet bilirimm soğukluğunu ama bana bi iğne yapmışlardı ameliyatımda başımın dönmesinden ameliyat masasına bile kendileri aktarmıştı

İnşallah canım benim. Emiyormu uyuyormu kak yaptımı :)
Ben yeğenlerimi gördüm hatta birini çok yakın zamanda gördüm bambaşka bir duygu gerçekten birde anne olup hissetmek nasıldır acab:)
Günaydın canım işte o paha biçilmez bir duygu Rabbim herkese yaşatsın benim kuzum 2 akşamdır babannesinde kalıyor o kadar çok özledim ki anlatamam düşündükçe gözlerim doluyor bu akşam alacam inşallah

Melissa81 maşallah bebişlere cnm inşallah daha dursunlar ama kendilerini kurtardı artık onlar dogunca ne güzel olacaklar iki evlat çok güzel :)

Günaydin herkese takvim son 39 diyor 10 gun düş son 29 :))) Geliyordu kızım yavas yavas yaklasiyordu bana gobusle vedalasma vakti yakin böyle olucaZ allahin izniyle
az kaldı sızlerın ben okudukca sizden daha çok heyacan yapıyorummasallah bugunlere kadar geldik ben kızımı karnımdada çok ozlucem , onumde kocaman bır gobus var top gibi elim sürekl üstünde Rabbime binlerce kez sukurler olsun bizlere bu duygularını yasattiği için

bendede gelen giden süt zerreciği yok..yoksa sütüm olmuyacakmı yaa benle aynı anda hamile arkadaşım var..ondan süt geleli 1 ay oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…