Hmm umarim bebisler direk gogusten emerler bir problem yasamayiz tatlimBenim 1-2 kere nemli gibi oldu ama öyle süt gelmiyo. Gelir gelir sen merak etme. Ucuda bebiş emdikçe çıkar. Kalkanın ve silikon meme uçlarının baya zararı varmış
Amin hepimizin ki insalahCanım çok geçmiş olsun. Bebişin sağlıkla zamanında gelsin inşallah
Bence git arkadasim bende sancimi onemsemeyip gitmeseydim acilma basliycakti serumla onledilerKızlar karnim bugun hep tas gibiydi simdide agriyor. Gecen sefer bundan daha siddetli sekilde 2 gun gecmeyince acile gitmistik enfeksiyon cikmisti. Yine aynisi mi oldu acaba ? Bu sefe o kadar siddetli degil bol su icmeye calisiyorum. Doktor randevum cumartesi sabredeyim diyorum. Yanlis yapmiyorumdur insallah.
İnşallah canım benim. Emiyormu uyuyormu kak yaptımı :)Bugun bende prova yasamis oldum canim hic bukadar yakindan tanik olmadim yigenlerim hep uzakta dogdugu icin..calisirkende her arkadasa gidemiyordum.iyi oldu bizim icinde :)
Bura olmasaydi bir cok yanimiz eksik kalirdi birbirimizle paylasiyoruz iste ne guzel :)insallah sohbetlerimize bebislerdr eklenecek :))
Yaşamayız yaşamayız sen hiç olumsuzu düşünmeHmm umarim bebisler direk gogusten emerler bir problem yasamayiz tatlim
Aynen canim diyorum ya her doktor farkli dusunuyor risk görmüstür kullanma demistir belki ama ben onu göze aldim artik basladim gitti..Canım bana doktor göğüs ucu kremini yasakladı. Her doktor farklıdır ama kimi izin verebiliyor 36.haftada ama sakın kullanma dedi bana. O kremi 49haftasını doldurup doğumu gelmeyrn annelere göğsüne masaj yapması için öneriyoruz doğumu tetikliyor hormonları uyarıp dedi
Ben ihtiyaç olursa alayım diyorum şimdiden beynimi ona odaklamak istemiyorum. Eczanelerde yada marketlerde var zaten demi genelde
Ameliyathanede olcaksan farklı olmayacaktır bence buz buz :)
Günaydın canım işte o paha biçilmez bir duygu Rabbim herkese yaşatsın benim kuzum 2 akşamdır babannesinde kalıyor o kadar çok özledim ki anlatamam düşündükçe gözlerim doluyor bu akşam alacam inşallahİnşallah canım benim. Emiyormu uyuyormu kak yaptımı :)
Ben yeğenlerimi gördüm hatta birini çok yakın zamanda gördüm bambaşka bir duygu gerçekten birde anne olup hissetmek nasıldır acab:)
canim bendede vardi 1 haftadır taze kayısı çıktı cok iyi geldi dene hemoroid içinde krem verdi doktorAy beni de kabızlık mahvetti, bugün geçti kabızlık hemoroid sorunu var şimdi de.O da gecseydi de rahatlasaydim..
az kaldı sızlerın ben okudukca sizden daha çok heyacan yapıyorumGünaydin herkese takvim son 39 diyor 10 gun düş son 29 :))) Geliyordu kızım yavas yavas yaklasiyordu banagobusle vedalasma vakti yakin böyle olucaZ allahin izniyle
Kızlar göğüs pedi alacak misiniz? Yoksa göğüs koruyucu mu alacaksınız? Bugün sordum göğüs koruyucu 1 tanesi 60 TL çok pahalı geldi
Kızlar dün geceyi hastanede gecirdik. Sancim cikti bırakmadı doktor 2 lt serum 5 kez nst girdim. Ciger gelistirici igne verdi erken dogum riskine karsilik 33+4 üz ins. zmananinda gelir kuzum sizlerinki de oyle
Kizlar sizden sut geliyormu arkadasin 2-3 haftadir geliyormus ve hic zorlanmadi masallah hemen biyastik destegi koydular gogsunu acti ve agzina aliverdi kuzucuk..
Benden gelmiyor mesela
Gogus ucu koruyucu bende almistim kalkanini almadim bide benim normaldede ucu yok lansinohta suruluyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?