- 10 Haziran 2014
- 875
- 1.310
- 313
Günaydin herkese takvim son 39 diyor 10 gun düş son 29 :))) Geliyordu kızım yavas yavas yaklasiyordu banagobusle vedalasma vakti yakin böyle olucaZ allahin izniyle
n11 den aldım canım benHmm mantıklı evet bende öyle yapayım o zaman hangi siteden aldın?
Herkese gunnaydınnnnnkızlar bu sabah bacagıma kramp girdi.. Askm askm die bi soylendim doguruon sandım dedi eşim ödü koptu
bende bundan aldım canım n11 den almıştım ocak ortalarıydı 34,50 TL ye aldım ücretsiz kargo ile geldi.Kalkan bu kızlar aventin ikili Kalkanı fiyatı da uygun akan süt de birikiyo ziyan olmuyomuş
Çok saol cnm hiç olmazdı bende bugün oluverdi nasıl kasıldı ama anlatamam ayağıma girse neyse ama bacak çok fena yaa yarn doktra gdıcem magnezyum verms ni soylıyım saol tatlımAhh canım.. krampta öyle acı ki hamile olduğunu unutuyorsun o an bacağının acısını düşünüyorsun berbat bi durum. Geçmiş olsun.. kolonya sür ve sıcak tut bacağını.. magnezyum almıyorsan da başlaman gerek.. bi girdi mi bırakmıyor körolası
Onu söyleyince kendimi suçlu hissediyorum ama cidden her zorluga ragmen ben hamileligimi cok sevdim yani 3 ay daha var deseler dursun kalsin icerde derim :-/az kaldı sızlerın ben okudukca sizden daha çok heyacan yapıyorummasallah bugunlere kadar geldik ben kızımı karnımdada çok ozlucem , onumde kocaman bır gobus var top gibi elim sürekl üstünde Rabbime binlerce kez sukurler olsun bizlere bu duygularını yasattiği için
bende aynen taze kayısı yiyiorum hiç sorun yaşamıyorum. Zaten şükür yoktu böyle bir sorunum ama taze kayısı ile daha da kolaylaştı. Tadları kötü ama işe yarıyorlar.canim bendede vardi 1 haftadır taze kayısı çıktı cok iyi geldi dene hemoroid içinde krem verdi doktor
Sag ol canim,sehir degistirip evlenince sosyallik falan kalmadi.Valla kertebiliriz senin kizin boyu kilosu iyi.Eee senin gibi de espirili olursa gelin kaynana guleriz.Olur valla :)Bizim genler iyi,ailede cirkin yok,yakisikli olur saniyorum :)Olmazsa da ben yaparim:)Bir ara bana ikinci olarak hangi dilleri konustugunuzu soyle de,ben de oglumu ona gore yetistireyim :)Bundan iyisi can sagligi demisler.Ele gozlu,isveli cilveli,annesine cekerse kariyer sahibi.Aliriz kizini oglumuza :)Ne güzel bunlar yaaaa.. benim buzdalabı poşetleri imha ediyim bari... olmazsa kendim dikiyim...canım çok zevklisin, sanırım sosyal birisin..benim kızla senin oğlanı kertelim mi?? .kızımız 45,5 cm 2220 gr.. göz rengimiz büyük ihtimal ela olur..biraz asık suratlı ama doğunca ben ona işve cilve öğretirim.. bana çekerse okur meslek sahibide olur...
Benimki bunlardan.İkili kalkanlar var canım.hem delikli kapak hem de deliksiz kapak olanlar.onlar 60 tl.senin aldığın hangisi?
Günaydin herkese takvim son 39 diyor 10 gun düş son 29 :))) Geliyordu kızım yavas yavas yaklasiyordu banagobusle vedalasma vakti yakin böyle olucaZ allahin izniyle
Ben de hep internetten aldım her şeyi. E bebeke gidiyorum iki katı fiyat en iyisi internet vallabende bundan aldım canım n11 den almıştım ocak ortalarıydı 34,50 TL ye aldım ücretsiz kargo ile geldi.
Tabi ki hersey yolundadir sen cis yapmissindir altina onun islakligidir Offsabah sabah duygulandirdin beni deme öyle gobusle vedalasma vakti yakin diye
bu sabah baktım resmen pijamamda islaklik var hemen wc ye koştum baya sulu akıntım vardi bi korku sardı icimi, sonra eşimle çarşıda isimiz vardi arabada bebek rahmime doğru güm diye kuvvetli bi şekilde vurdu sanki düşmüş gibi başımdan aşağı kaynar sular aktı bi an şoka uğradım dedim noluyo doğuruyommu yoksao an doğuma ne kadar cok yaklastigimizi hissettim içimi bi korku kapladı cok korktum ben bugün kızlar simdi eve geldim yatıyorum inşallah hersey yolundadir 
cok tatli gule gule kullansin minisin..Eki Görüntüle 1999902
Kızlar nasıl olmuş, dün boncukcuya girdim emzik zinciri yapmak icin, satıcı kendi yapiyormus boncuklarini ben seçtim adam yaptı
Tabi ki hersey yolundadir sen cis yapmissindir altina onun islakligidirGece cok sıkisınca kaciveriyor .. Sen yinede dinlen guzelce kahvalti yap kendine keyif gunu ilan et
cok tatli gule gule kullansin minisin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?