2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese gunnaydınnnnn kızlar bu sabah bacagıma kramp girdi.. Askm askm die bi soylendim doguruon sandım dedi eşim ödü koptu

Ahh canım.. krampta öyle acı ki hamile olduğunu unutuyorsun o an bacağının acısını düşünüyorsun berbat bi durum. Geçmiş olsun.. kolonya sür ve sıcak tut bacağını.. magnezyum almıyorsan da başlaman gerek.. bi girdi mi bırakmıyor körolası

Çok saol cnm hiç olmazdı bende bugün oluverdi nasıl kasıldı ama anlatamam ayağıma girse neyse ama bacak çok fena yaa yarn doktra gdıcem magnezyum verms ni soylıyım saol tatlım

Onu söyleyince kendimi suçlu hissediyorum ama cidden her zorluga ragmen ben hamileligimi cok sevdim yani 3 ay daha var deseler dursun kalsin icerde derim :-/
Gobüşe her dokunuşta pıt pıt atıyor hemen geliyor elimin altına o kıpırdadıkça elimi saniye ayirmiyorum üstünden ..
Aynada kendimi cok güzel hissediyorum kıyafet giyince göbüş cikinca mutlu oluyorum penguen gibi yürüyorum o bile mutlu ediyor beni..
Tek kötü yanı hemen yoruluyorum Bol bol gezmek istiyorum ama olmuyor..

canim bendede vardi 1 haftadır taze kayısı çıktı cok iyi geldi dene hemoroid içinde krem verdi doktor
bende aynen taze kayısı yiyiorum hiç sorun yaşamıyorum. Zaten şükür yoktu böyle bir sorunum ama taze kayısı ile daha da kolaylaştı. Tadları kötü ama işe yarıyorlar.

Sag ol canim,sehir degistirip evlenince sosyallik falan kalmadi.Valla kertebiliriz senin kizin boyu kilosu iyi.Eee senin gibi de espirili olursa gelin kaynana guleriz.Olur valla :)Bizim genler iyi,ailede cirkin yok,yakisikli olur saniyorum :)Olmazsa da ben yaparim:)Bir ara bana ikinci olarak hangi dilleri konustugunuzu soyle de,ben de oglumu ona gore yetistireyim :)Bundan iyisi can sagligi demisler.Ele gozlu,isveli cilveli,annesine cekerse kariyer sahibi.Aliriz kizini oglumuza :)

Günaydın annişler ve onların yaramaz sıpaları.. dışarda mis gibi hava var.. değerlendirmek lazım.. bugün burda babalar günü ve heryer tatil..kızlarr sizlerin sayesinde çook şey öğreniyorum..hemen listeye yazıyorum..tam herşey bitti eksikler tamam diyorum, bi bakıyorum burda farklı bir ürün hakkında konuşuluyor.. aaaaaa diyorum bu benim listemde yokdiyorum ekliyorum listeye.. artık deneye deneye öğrencek.. sanırım annelikte deneme yanılma gibi bişey olacak.. bi karış sıpalar bizi yönlendirecek neyi beğenip neyi beğenmediklerini.. 29 mayısta bizim hastanede randevumuz var doğum için gün alacağız.. düşününce heyecan korku mutluluk bütün duyguları yaşıyorum..

Günaydin herkese takvim son 39 diyor 10 gun düş son 29 :))) Geliyordu kızım yavas yavas yaklasiyordu bana gobusle vedalasma vakti yakin böyle olucaZ allahin izniyle

Off sabah sabah duygulandirdin beni deme öyle gobusle vedalasma vakti yakin diye

bu sabah baktım resmen pijamamda islaklik var hemen wc ye koştum baya sulu akıntım vardi bi korku sardı icimi, sonra eşimle çarşıda isimiz vardi arabada bebek rahmime doğru güm diye kuvvetli bi şekilde vurdu sanki düşmüş gibi başımdan aşağı kaynar sular aktı bi an şoka uğradım dedim noluyo doğuruyommu yoksa o an doğuma ne kadar cok yaklastigimizi hissettim içimi bi korku kapladı cok korktum ben bugün kızlar simdi eve geldim yatıyorum inşallah hersey yolundadir 

Tabi ki hersey yolundadir sen cis yapmissindir altina onun islakligidir Gece cok sıkisınca kaciveriyor .. Sen yinede dinlen guzelce kahvalti yap kendine keyif gunu ilan et

Eki Görüntüle 1999902

Kızlar nasıl olmuş, dün boncukcuya girdim emzik zinciri yapmak icin, satıcı kendi yapiyormus boncuklarini ben seçtim adam yaptı
cok tatli gule gule kullansin minisin..

Tabi ki hersey yolundadir sen cis yapmissindir altina onun islakligidir Gece cok sıkisınca kaciveriyor .. Sen yinede dinlen guzelce kahvalti yap kendine keyif gunu ilan et

cok tatli gule gule kullansin minisin..

Teşekkürler canm.. Valla cismi bilmiyorum kahvaltı yaptiktan sonra ayağa kalkmamla bi islaklik geldi ama hayırlısı bakalm tekrarlarsa bi giderm belki

Günaydın tatlı annişler. Bu gece öyle bi rüya gördüm ki çok gerçekçiydi. Rüyamda doğum yapıyordum. Doktor bitti tamam diyor ben bu kadar mı diyorum İnşallah hepimizin böyle kolay doğumları olur. Kızımı da gördüm maşallah azıcık saçı vardı ama çok tatlı birşeydi. Kulakları da bana benziyordu biraz kepçeydi Bir de emziriyordum nasıl güzel emiyordu çok güzeldi sabah sabah çok duygulandım Gittikçe sona yaklaşıyoruz hergeçen gün biraz daha artıyor heyecanlarımız. Burada olmasa birbirimizin halinden anlayan yok. İyi ki varsınız

Bu arada a101'e güzel şeyler gelmiş. Ben bakım malzemelerini filan koymak için ağzı kapaklı sepet, çekmece içi düzenleyici filan aldım. Haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…