2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar kaç gündür giremiyorum yoğunluktan herkesler iyidir inŞAllah
Dün bütün gün tütülerle uğraştık, melek kanatlı tulumu süsledim, hastane için puset süsü anne yatağı süsü kapı süsü vs yaptım, hiç birşey yapmıcam derken gene dayanamadım
İçinde kızımı hayal ettikçe gece gözüme uyku girmedi

Günaydin herkese takvim son 39 diyor 10 gun düş son 29 :))) Geliyordu kızım yavas yavas yaklasiyordu bana gobusle vedalasma vakti yakin böyle olucaZ allahin izniyle

Göbüşüm ve tüm zahmetiyle yaşamak paha biçilemez,
İnsan doğduktan sonra çok mutlu oluyor evet ama o aynı bedende iki can olmak bambaşka
Hamileliğin başında da söyledim hep her anın tadını çıkarın kızlar, birdaha nasip olur mu bilinmez

Hiç birsey yapmayacagim diyenden kork :)) Saglikla huzurla mutlulukla giysin minisin tabiki icinde hayal edince insani uyku tutmuyor :)
Evet az kaldi valla artik sona yaklasiyoruz temmuz anneleri olarak ..

Tadını çıkarmak bu olsa gerek:)) Bende senin gibi dusunuyorum.

Hangi kremi kullanıyorsun..? Göğüs pedi tek kullanımlık göğüs kalkanı hava alan plastik sanırım göğüslerin ucu sürtünmesini engelliyor yara olmuyorlar aldığı için

Hangi kremi kullanıyorsun..? Göğüs pedi tek kullanımlık göğüs kalkanı hava alan plastik sanırım göğüslerin ucu sürtünmesini engelliyor yara olmuyorlar aldığı için
Lansinoh kullaniyorum. Gögüs pedi hava almiyor canim illaki kapaniyor agiz bezleri varya mesela onlar hava aliyor cunku arkasinda pedlerin siviyi akitmaz taban var. Tabi bu herkeste ayni degildir ben fikrimi paylastim :) Evde iken ped kullanmam hava alsin diye.

Tadını çıkarmak bu olsa gerek:)) Bende senin gibi dusunuyorum.
Tadini cokca cikardim inanki o kadar gezdim dolastim ki ama hala ayy ne kadar cabuk zaman gecti gunler bitti diyorum :)) Kızım sagolsun izin verdi bizede uzun uzun yolculuklar yapip bol bol fotolar cekiyoruz

Evde en güzeli açık bırakmak alpicim komik oluyor ama bana bebek hemşiremiz demişti nekadar kapalı nemli kalırsa o kadar kolay yara oluyor, Doğumdan sonra evde yalnızken açın oksijenle temas etsin bol bol
Göğüs pedi yüzyılın icadı bence dışarıda kullanmak için, oğlumdan kalan stoklarım var onları kullanıcam ben, göğüs Kalkan'ı almıştım hevesle ama 1kerecik kullanamadım maalesef bir sürü para, göğüs koruyucu uç olarak avent kullanmıştım maalesef oğlumda göğüs ucum yoktu ama şimdi var ve almadım gerek olursa heryer eczane

Hiç birsey yapmayacagim diyenden kork :)) Saglikla huzurla mutlulukla giysin minisin tabiki icinde hayal edince insani uyku tutmuyor :)
Evet az kaldi valla artik sona yaklasiyoruz temmuz anneleri olarak ..

Ayni eşim gibi söyledin
Çok birşey almadım aslında ama işte insan bazen heves ediyor

Ya hastanede de sutyen takmazsak ne olur ki o ağız mendillerinden koysak hastanede de ? Ped çok gerek li mi ?

çok güzel olmuş ellerine sağlık ah bu kız anneleri beni çatlatıyorsunuz hepsi içimde kaldı ben bu gidişle 3.yü doğururum ama Allah bilir o da erkek olur aman rabbim evlatlarıma sağlık versinde ben sizlerin kızlarınıda severim

Selam kızlar maas sonrası bende eksıklerımı almayı dusnuyorum.gögüs pompası kalkanı pedi pisik kremi sampuan bebek yagı depend külot emzirme südyeni emzik biberon bunlarve aklıma gelemyen alınması gerekenler tavsiyeniz varsa ogrenmek isterim

kızlar bu arada göğüs kalkanı göğüs ucu falan almayın belki hiç ihtiyacınız bile olmayacak benim göğüs ucum yoktu eşim 5 dk da karşı eczaneden aldı geldi zaten oğlumda o var diye göğsümü istemedi hiç kullanmadım ben yara bere içinde ağlayarak kanayarak zıplayarak çocuk emzirdim yavrum uç yok diye yakaladığı yerden uç açmaya çalışıyordu Rabbim o acıyı hiç birimize yaşatmasın doğurmaktan değil o acıdan korkuyorum ben

Alışverişe başladığım zamanlarda bi topice rastlamıştım. Doğumdan önce gereksiz alınan malzemeler diye. Yazanların bir çoğu göğüs kalkanını bi kere bile kullanmamışlar bende o yüzden elemiştim. Birde ateş ölçer vardı uzaktan ölçmeli galiba onu da alanlar pişman olmuş. En güzeli popo ve koltuk altından ölçülen yazılmıştı. Bir çok şey daha vardı ama çoğunu unuttum hatırlamıyorum. Uzun bi listeydi bulursam onu eklerim. Ihtiyac anında alırız boşa almış olmayız.

ben göğüs kalkanı gerek olursa almanı tavsiye ediyorum emzirme sütyeni yerine emzirme atleti daha kullanışlı oluyor çok rahat ediyorsun ben göğüs pompasınıda gerekirse alacağım ama sen çalışıyorsun sana kesin gerekir avent alırım ben. emzikte avent biberonda chicco kauçuk başlıklı kullanacağım oğlumda bebek yağı aldım ama hiç kullanmadım bunda onuda almayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…