- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
Günaydin herkese takvim son 39 diyor 10 gun düş son 29 :))) Geliyordu kızım yavas yavas yaklasiyordu banagobusle vedalasma vakti yakin böyle olucaZ allahin izniyle
Hiç birsey yapmayacagim diyenden kork :)) Saglikla huzurla mutlulukla giysin minisin tabiki icinde hayal edince insani uyku tutmuyor :)Eki Görüntüle 1999913 Selam kızlar kaç gündür giremiyorum yoğunluktan herkesler iyidir inŞAllah
Dün bütün gün tütülerle uğraştık, melek kanatlı tulumu süsledim, hastane için puset süsü anne yatağı süsü kapı süsü vs yaptım, hiç birşey yapmıcam derken gene dayanamadım
İçinde kızımı hayal ettikçe gece gözüme uyku girmedi
Tadını çıkarmak bu olsa gerek:)) Bende senin gibi dusunuyorum.Onu söyleyince kendimi suçlu hissediyorum ama cidden her zorluga ragmen ben hamileligimi cok sevdim yani 3 ay daha var deseler dursun kalsin icerde derim :-/
Gobüşe her dokunuşta pıt pıt atıyor hemen geliyor elimin altına o kıpırdadıkça elimi saniye ayirmiyorum üstünden ..
Aynada kendimi cok güzel hissediyorum kıyafet giyince göbüş cikinca mutlu oluyorum penguen gibi yürüyorum o bile mutlu ediyor beni..
Tek kötü yanı hemen yoruluyorum Bol bol gezmek istiyorum ama olmuyor..
Hangi kremi kullanıyorsun..? Göğüs pedi tek kullanımlık göğüs kalkanı hava alan plastik sanırım göğüslerin ucu sürtünmesini engelliyor yara olmuyorlar aldığı içinGelmiyor ve herkeste gelmez ki ben gelen kisileri cok nadir duydum.
Ben gogus ucu kremine basladim cok iyi geldi simdiden farketti ucu duzeldi pütürler vardi onlar dokuldu.
Gogus ucu koruyucu ile gogus kalkaninin farki ne bende onu anlamadim ?
Lansinoh kullaniyorum. Gögüs pedi hava almiyor canim illaki kapaniyor agiz bezleri varya mesela onlar hava aliyor cunku arkasinda pedlerin siviyi akitmaz taban var. Tabi bu herkeste ayni degildir ben fikrimi paylastim :) Evde iken ped kullanmam hava alsin diye.Hangi kremi kullanıyorsun..? Göğüs pedi tek kullanımlık göğüs kalkanı hava alan plastik sanırım göğüslerin ucu sürtünmesini engelliyor yara olmuyorlar aldığı için
Tadini cokca cikardim inanki o kadar gezdim dolastim ki ama hala ayy ne kadar cabuk zaman gecti gunler bitti diyorum :)) Kızım sagolsun izin verdi bizede uzun uzun yolculuklar yapip bol bol fotolar cekiyoruzTadını çıkarmak bu olsa gerek:)) Bende senin gibi dusunuyorum.
Cok guzel ya.Nerede yaptirdin?Eki Görüntüle 1999902
Kızlar nasıl olmuş, dün boncukcuya girdim emzik zinciri yapmak icin, satıcı kendi yapiyormus boncuklarini ben seçtim adam yaptı
Lansinoh kullaniyorum. Gögüs pedi hava almiyor canim illaki kapaniyor agiz bezleri varya mesela onlar hava aliyor cunku arkasinda pedlerin siviyi akitmaz taban var. Tabi bu herkeste ayni degildir ben fikrimi paylastim :) Evde iken ped kullanmam hava alsin diye.
Hiç birsey yapmayacagim diyenden kork :)) Saglikla huzurla mutlulukla giysin minisin tabiki icinde hayal edince insani uyku tutmuyor :)
Evet az kaldi valla artik sona yaklasiyoruz temmuz anneleri olarak ..
Aman al gitsin yap gitsin 3.yü dogurmazsin belki icinde kalmasin :))) Ben gozümde biseycik birakmadim lazim olmayanlari almadim abartmadim ama icimde olan herseyide yaptim..Ayni eşim gibi söyledin
Çok birşey almadım aslında ama işte insan bazen heves ediyor
Lansinoh kullaniyorum. Gögüs pedi hava almiyor canim illaki kapaniyor agiz bezleri varya mesela onlar hava aliyor cunku arkasinda pedlerin siviyi akitmaz taban var. Tabi bu herkeste ayni degildir ben fikrimi paylastim :) Evde iken ped kullanmam hava alsin diye.
çok güzel olmuş ellerine sağlık ah bu kız anneleri beni çatlatıyorsunuz hepsi içimde kaldı ben bu gidişle 3.yü doğururum ama Allah bilir o da erkek olurEki Görüntüle 1999913 Selam kızlar kaç gündür giremiyorum yoğunluktan herkesler iyidir inŞAllah
Dün bütün gün tütülerle uğraştık, melek kanatlı tulumu süsledim, hastane için puset süsü anne yatağı süsü kapı süsü vs yaptım, hiç birşey yapmıcam derken gene dayanamadım
İçinde kızımı hayal ettikçe gece gözüme uyku girmedi
çok güzel olmuş canım iyi günlerde kullanın inşallahEki Görüntüle 1999902
Kızlar nasıl olmuş, dün boncukcuya girdim emzik zinciri yapmak icin, satıcı kendi yapiyormus boncuklarini ben seçtim adam yaptı
Trendyolda 63cm fil var kalkan var herbisey var ben bi alisveris yaptim da sabah sabah haber vereyim dedim :)) Emzirme atleti aldim sampuan aldim cingirak aldim ayy ne mutlu oldum aç karnina :)))
ben göğüs kalkanı gerek olursa almanı tavsiye ediyorum emzirme sütyeni yerine emzirme atleti daha kullanışlı oluyor çok rahat ediyorsun ben göğüs pompasınıda gerekirse alacağım ama sen çalışıyorsun sana kesin gerekir avent alırım ben. emzikte avent biberonda chicco kauçuk başlıklı kullanacağım oğlumda bebek yağı aldım ama hiç kullanmadım bunda onuda almayacağımSelam kızlar maas sonrası bende eksıklerımı almayı dusnuyorum.gögüs pompası kalkanı pedi pisik kremi sampuan bebek yagı depend külot emzirme südyeni emzik biberon bunlarve aklıma gelemyen alınması gerekenler tavsiyeniz varsa ogrenmek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?