2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Temassız alından ateşölçer almıştım ama ilk aylarda popdan ölçer gerekliymiş,o alınacaklar listemde.Kaliteli dereceleri doğru gösteren temassız alından ölçer gerekli bence.Yardımcımın oğlu 6 aylıkken havale geçirmiş,yüksek ateşten şu an engeli var ki kendisi akıllı,becerikli bir kadın.Bazılarının bizim gibi şansı oluyor,araştırıp öğrenebiliyor.Bazısı da imkanları kısıtlı oluyor deneyimleyerek zor yoldan öğreniyor.İyi marka temassız bir ateşöler,yanında da popodan ateşölçer her evde olmalı.

Canım telde notlar kısmında liste yaptım.Aldıkça siliyorum.Sen neler aldın ki acaba,eksikleri bilmek lazım tavsiye için.

İlk bebeğimde arzum marka alından ve kulaktan ateş ölçer almıştık, bir süre güzel ölçtü sonra pili bitti, yenisini taktık doğru ölçmediğini farkettim zaten bir süre sonra çalışmamaya başladı. Medisana markasının ateş ölçerini aldık, çok memnunuz. Biraz pahalı ama en azından sürekli arıza sıkıntısı yaşamıyoruz, hastaneler de bu ateş ölçeri kullanıyorlarmış yorumları çok olumluydu.

Ben de hep internetten aldım her şeyi. E bebeke gidiyorum iki katı fiyat en iyisi internet valla
Bende canım bebek arabasından tut park yatağına kadar herşeyini internetten aldım. Ama önce gittim birebir gördüm beğendim sonrasında internetten bayağı ucuz fiyatlara sipariş verdim.

Bebegin odasini boyle duzenledim.O cekmece ici duzenleyiciler cok isime yaradi.Birkac tane daha lazim.Kendi esyalarimi da yerlestirdim odaya.Tek eksigim perde,hali,oyuncak kaldi,odayla ilgili.Emzirme koltugunu da oturma odasina aldim,bebegin odasinda yer acildi biraz.

Eklentiler

Ben de Braun aldım,yorumları olumluydu,kardeşim de onu kullanıyordu,memnundu.Medisana da çok iyi.Ateşölçer öenmli ya biraz fazla olsun fiyatı kaliteli olsun.

Fotolari tek tek acmak iskence olsada :)) Hersey cok guzel olmus ellerine saglik oglusun saglikla huzurla mutlulukla buyusun..

Kizlar örgü uyku arkadasinin boyu kaç santim? Ne kadara yaptirdiniz? Ben bir tanidiga yaptirmayi dusunuyorum da fiyatlarini bileyim istedim. "Oldugu kadar olmadığı kader"diyen beni bile heveslendirdiniz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…