2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Chicco'nun ateş ölçeri var bende kendim icin almistim ayri almadim koltuk altindan ölcerim
Hahah deli kiz :)Paylasalim tesekkuru :)
Tamam
Yemegini yapayim bakacagim atletlere. Simdiden tesekkurler canim:))
Hemen bedenleri tukeniyor diye ben kahvaltidan önce aldım Kızlar küçük dar dedi diyede 95 aldim umarım benim gibi minnak bi kiza kocaman olmaz o 95 yoksa burdakilere satasırım

Resim boyutları inanilmaz büyük pek bişey göremedim ama gördüğüm kadarıyla cokk güzel güle güle kullanın canm:)))

Ben madam cocodan aldim internetten ama cok kotuler kumas gibi değil.bi de her boydan bi tane alayim dedim cok buyukler en buyugune bebegimin kirlilerini kotmayi dusunuyorum ya da nevresimini falan
Evt canim kumas gibi degil ama,benim hosuma gitti.Icine koyunca fena olmuyor.O cok buyuklere kendi pijama takimlarini koyabilirsin.

Eklentiler

Resimlerin hepsini inceledik ,hatta büyütüp büyütüp baktık bizde dolap düzeni yapcaz da fikir acısından yaniiii kıskanmadık hahaha çok güzel olmuş tatlım.. paşanızla birlikte sağlıkla mutlulukla kullanın..

merhabalar kızlar nasılsınız kaç gündür giremedim pazartesi usta geldi gardropu boş odaya tasıdık genel temizlik yaptık kuçük beşiği yatak odasına kurduk oda genişledi çok güzel oldu beşik seviyorum akşama kadar. dün kontrol günüydü 15 gün önce günüyle normal gidiyordu bu hafta 10 gün ileride çıktı 1900 gr. olmuş boyunu yine ölçemedi renkli fotograf vermiyor doktor ama bol bol kendim ekrandan çektim bidaha gidince de flasha atıcak hepsini ama aynı bana benziyo benim kaküllerim var onunda tam alnına gölge düştü fotoda kakül gibi inanamadım kendimi gördüm eşim bile şok oldu aynı sen diye çok mutlu oldum bana benzemesine erkek olsa babasına benzesin kız olursa bana benzesin istiyordum hep . doğumuda konuştum sezaryen istediğimi söyledim 10 temmuzdan sonra alırız dedi bakalım artık hayırlısı

Al_pi senin su anki olcun kac canim bir el atin:))bende buyuk gogusten muzdaribim.kac gundur derdindeyim bir tane almistim emzirme sutyeni ama atlet almamisim yaa telasa kapildim pijamalar ici gosteriyor zaten:)

Al_pi senin su anki olcun kac canim bir el atin:))bende buyuk gogusten muzdaribim.kac gundur derdindeyim bir tane almistim emzirme sutyeni ama atlet almamisim yaa telasa kapildim pijamalar ici gosteriyor zaten:)
Benim normal ölçüm 80di hamilelikle birlikte 90 aldim bi tane sutyen tam oldu atlet genis olsun diye 95 aldim :)) Dar sikar cunku sutyen gibi olmaz dedim. 85 penye emzirme sutyeni var onun arkasi dar mesela arti destek takiyorum arkasina..

Bizim bebisler buyuyecegi zaman geriden geliyor malesef :)) Napalim.bizde dogunca bol bol besleriz kapatiriz arayi..
Benim kizimda bana benziyor gibi en son 2 ay once yuzunu gostermisti cenesi ayni bendi :)) Insan nasilda mutlu oluyor kendine benzeyince

Benim normal ölçüm 80di hamilelikle birlikte 90 aldim bi tane sutyen tam oldu atlet genis olsun diye 95 aldim :)) Dar sikar cunku sutyen gibi olmaz dedim. 85 penye emzirme sutyeni var onun arkasi dar mesela arti destek takiyorum arkasina..

Bende hamilelikten once 85,sonra 90 aldim en son pentiden kalin askili arkaya bende uzatici takiyorum 95ten bile korkar oldum 100 mu bulsam:)))

Bende hamilelikten once 85,sonra 90 aldim en son pentiden kalin askili arkaya bende uzatici takiyorum 95ten bile korkar oldum 100 mu bulsam:)))
Hahah bende senin gibiyim elli kere aldim sutyen hamilelikte bir sutyen birde dondan cektim baska biseyden cekmedim :)) ikiside gelmiyor xs giyen ben l-xl aliyorum donlari Sende 100 al gitsin sonra olmazsa gelip bana kizarsin bende bi kizacak biri bulayim da bende ona kizarim :)))

canım bebegının herseyı cok guzel saglıkla buyusun ınsallah ıcınde cok begendım

Emzırme sutyenı konusulmus arkdaslar dun ben de bıkac bısey almaya cıktım pentıden sutyen denedım goguslerım buyuk deıl benım bıraz buyuduler ama arka kısmım cok genıslemiş goguslerden bol geldi arka sırt kısmı dar geldı bısey olmadı ne alcagımı sasırdım atlet de gıyemem ben oyle benı cok sıkıyo normal zaman da da atlet gıyemem cünkü sütyenler de cok kullanıslı gelmedi.. bır de bu hamıle cekımı ıstemıyordum ama eşimin fotografcı arkdası cekcekmıs ama elbıse yok heryere baktım şöyle pembe guzel bır elbıse sız nerelerde buldunuz eger aldıysanız

canım bende şaşırdım 10 gün ileride çıkınca kilo falanda almadım hiç yediğim içtiğim bir seyde yokaslında çok iştahlı değilim öyle.yeğenimde kücücük doğdu şimdi tospik oldu kuzucum yanakları gıdıgını sıkmamak için zor tutuyorum.

Cok aradim elbise bulamadim bende en az 10 tane elbise aldim internetten zarardayim kargo ücretlerinden dolayi hepsini iade ettim en son bi tane aldim duz beyaz kisa en azindan yakisti pembe cicekle kurdale ile susleyip renklendirecegim öyle kullanacagim.Yoksa fotografim olmayacakti ve ben en cok ona uzülecektim :) Simdi atarim resmini aldigimin..

bende oyle biz pek evde oturmayı seven çift değiliz ama bir suredır yatıs modu şekli ıkı adım atsam 1 saat dinlenmem gerekiyor. dedğin gibi tatlım göbüsüşn içinde kımıl kımıl sureklı ben burdayım dıyor ya içimin yağları eriyor

Ahaha tamam anlastik dur ben o zaman 100 luk biseyler bulayim:)))) yani bazen kendimi bu goguslerle bir tane hayvana benzetiyorum simdi soylmeyeyim de insallah sutum de bol olur buyuklugunun hakkini versin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…