Artik yarin son kahvalti diyorum esime ilk kahvaltida allahin izniyle kizin yaninda olacak :)) Bu ramazan bize su gibi gececek sanirim Ramazan bitince minnak bir bebisimiz olacak evimizdebende oyle biz pek evde oturmayı seven çift değiliz ama bir suredır yatıs modu şekli ıkı adım atsam 1 saat dinlenmem gerekiyor. dedğin gibi tatlım göbüsüşn içinde kımıl kımıl sureklı ben burdayım dıyor ya içimin yağları eriyor
Çok güzel bi duygu değil mi? Ilk kahvaltıda kızın yanında olacak demek ne kadar anlamlı. Duygulandım şimdi.. Benim eşimle 4 yıldır plandığımız herşey oldu. Hiç bişey bize süpriz olmadı. Ama duygularımız çok plansız sürekli eşimi kız çocuklara bakıp gulumserken onları severken görüyorum. Bazende tvde geçen çocuk haberlerine inanılmaz tepkiler veriyor. Babalık içgüdüsü olsa gerek bizim kadar hissetmeselerde heyecanları çok belli oluyor.Artik yarin son kahvalti diyorum esime ilk kahvaltida allahin izniyle kizin yaninda olacak :)) Bu ramazan bize su gibi gececek sanirim Ramazan bitince minnak bir bebisimiz olacak evimizde
Ah olmaz mi iyiki kızimız olacak diyor bensizken kız bebek görünce hemen beni ariyor bi tane bebek gördüm cok tatliydi cok guzel giymisti ayni benim istedigim su ayakkabi varya onu giymisti vs vs.. Tabi ben o anlattikca daha da duygulaniyorum.Çok güzel bi duygu değil mi? Ilk kahvaltıda kızın yanında olacak demek ne kadar anlamlı. Duygulandım şimdi.. Benim eşimle 4 yıldır plandığımız herşey oldu. Hiç bişey bize süpriz olmadı. Ama duygularımız çok plansız sürekli eşimi kız çocuklara bakıp gulumserken onları severken görüyorum. Bazende tvde geçen çocuk haberlerine inanılmaz tepkiler veriyor. Babalık içgüdüsü olsa gerek bizim kadar hissetmeselerde heyecanları çok belli oluyor.
Ayy valla boyle hamilelikte mutsuz olanlari yanima toplayip mutluluk yuklemek istiyorum :)) Ben cidden harika bir gebelik sureci gecirdim doymadim ne gezmeye ne giyinmeye :) Al tabi giyin kusan cekil foto hatira bu gunler bi daha gelmez gelsede her gebelik ayni olmaz..ben günlük giycek elbise bile almadım aldıklarım da güzel olmadı zaten tayt falan takılıyorum sıcaklarda. sürekli fotograf çekiyor eşim ama siliyorum hepsini nedense hiç beğenmiyorum kendimi bahara kadar giydiğim ceketlerin önünü kapattım hep otobüste yer vermediler çünkü görünmüyordu göbeğim çok kilo almamak için yemeden içmeden kıstım eşim farketti kavga bile ettik daha yeni yeni alışıyorum şimdi elbisei gördüm çok güzel bayıldım nasıl heveslendim gaza geldim alıp çekelim bi hafta sonu bari . kötü de çıksa hatıradır . sizlerin enerjisine maşallah diyorum harikasınız 2 hafta oldu lavanta kesesi malzemesi aldım keseleri diktim öylece kaldı keçeden süsler yapıcam üstüne yükledim bundan işte ona bile üşeniyorum daha var nasılsa diye:)) sizce üstüne ne yapablirm süs kelebek kalp gibi
marka marka değişiyormu bilmiyorum aldını görmedim ama penye olduğu için esniyor ve lastiği çok sıkı değil benimkilerin enide normal atlet gibiBenim normal ölçüm 80di hamilelikle birlikte 90 aldim bi tane sutyen tam oldu atlet genis olsun diye 95 aldim :)) Dar sikar cunku sutyen gibi olmaz dedim. 85 penye emzirme sutyeni var onun arkasi dar mesela arti destek takiyorum arkasina..
canım cok begendım elbıse duz beyaz olmasına ragmen tac ve belıne bagladıgınla harıka olur ıyı dusunmussun gercekten ben de bulamazsam en son boyle bısey yaparım Olmadı normal gıymelık bıkac tane tatlı elbısler aldım ama cekım ıcın cok farklı arıyorum ama dedıgın gıbı yokEki Görüntüle 2000049 Eki Görüntüle 2000050 M Maya_06 Bunu aldim tac tokayi belinede bunu takinca altinada pembis bi ayakkabi tamamdirNapalim uzun olsun pembe olsun dedim bulamadim bir turlu bulduklarimda cok pahaliydi.. Sonra kizimada alirim beyaz bir elbise ana kiz cekiliriz
Sagol canım tavsiyelerin icin gogus kalkanı sızlerın yazıları sonrası almayı dusunuyorum biberonda avent niye degilde chiccoben göğüs kalkanı gerek olursa almanı tavsiye ediyorum emzirme sütyeni yerine emzirme atleti daha kullanışlı oluyor çok rahat ediyorsun ben göğüs pompasınıda gerekirse alacağım ama sen çalışıyorsun sana kesin gerekir avent alırım ben. emzikte avent biberonda chicco kauçuk başlıklı kullanacağım oğlumda bebek yağı aldım ama hiç kullanmadım bunda onuda almayacağım
Canım daha hicbisey almadım besik bebek arabası mama sandalyesi vs gibi ürünleri tamam ama bakım ürünleri yok henüz onu da bı ay alcam onsallahCanım telde notlar kısmında liste yaptım.Aldıkça siliyorum.Sen neler aldın ki acaba,eksikleri bilmek lazım tavsiye için.
aldim artik bakalim nasil gelecek sicakta bol olsun iyi olur atlet seven giyen biri degilim ama terleyecegimiz icin giymek sart üsutmemek lazim ki bebisede gaz olmasin..marka marka değişiyormu bilmiyorum aldını görmedim ama penye olduğu için esniyor ve lastiği çok sıkı değil benimkilerin enide normal atlet gibi
Bende kot penye elbise aldim ama beyaz yada pembe uzun uçuş uçuş bisi ariyordum bulmadim kalmis 30 gun doguma dedim artik bu olsun yoksa oda olmayacak :)) Ne yapalim bulursak baska kizimla cekilirim onlardadacanım cok begendım elbıse duz beyaz olmasına ragmen tac ve belıne bagladıgınla harıka olur ıyı dusunmussun gercekten ben de bulamazsam en son boyle bısey yaparım Olmadı normal gıymelık bıkac tane tatlı elbısler aldım ama cekım ıcın cok farklı arıyorum ama dedıgın gıbı yok
pekı sen nezman cekım yaptırcaksın dogumuna 30 gun kalmıs dıosun ben gec kaldım dıyorum 7haftam kaldı ama gec yapsak daha mı ıyı acaba son haftalar mı olsa karnım baya buyudu aslında ozman da sıgmam ben bıseye:))aldim artik bakalim nasil gelecek sicakta bol olsun iyi olur atlet seven giyen biri degilim ama terleyecegimiz icin giymek sart üsutmemek lazim ki bebisede gaz olmasin..
Bende kot penye elbise aldim ama beyaz yada pembe uzun uçuş uçuş bisi ariyordum bulmadim kalmis 30 gun doguma dedim artik bu olsun yoksa oda olmayacak :)) Ne yapalim bulursak baska kizimla cekilirim onlardada
Annem yaptı oğluma, modelleri pinterestten bulmuş hep bakabilirsin orayaKizlar örgü uyku arkadasinin boyu kaç santim? Ne kadara yaptirdiniz? Ben bir tanidiga yaptirmayi dusunuyorum da fiyatlarini bileyim istedim. "Oldugu kadar olmadığı kader"diyen beni bile heveslendirdiniz:))
Benim karnim kücuk daha buyusun diye hep erteledim :)) bu hafta sonu yer arayisina girip haftaya cekecegiz bizim makinamiz var kendimiz cekilecegiz. Ormana gitmeyi dusunuyoruz birde deniz kenarina iki turda cekerizpekı sen nezman cekım yaptırcaksın dogumuna 30 gun kalmıs dıosun ben gec kaldım dıyorum 7haftam kaldı ama gec yapsak daha mı ıyı acaba son haftalar mı olsa karnım baya buyudu aslında ozman da sıgmam ben bıseye:))
Anne bebekler icin herseyde idi canimAlpi trendyolda fili göremedim ben hangi kısımda canım
Benim aldığımda bundan canım. 60 tl ye aldım ben e bebektenBenimki bunlardan.
hahah keşke erken bulsaymışım burayı 4 ay ilaç kullandım panik atak için çok korktum acaba zararlı olur mu diye rahatsızlanmasam daha farklı olurdu bende artık enerjimi doğumdan sonraya saklamış olayım 9 ayın acısını çıkartıcamAyy valla boyle hamilelikte mutsuz olanlari yanima toplayip mutluluk yuklemek istiyorum :)) Ben cidden harika bir gebelik sureci gecirdim doymadim ne gezmeye ne giyinmeye :) Al tabi giyin kusan cekil foto hatira bu gunler bi daha gelmez gelsede her gebelik ayni olmaz..
evet 14 kılo aldım suan zaten kılolu hamıle kalmıştım yzuumde hafıf sıstı cok deıl ama ben bı an once cekıleyım:)) suan boyleyım dun cekmıstımBenim karnim kücuk daha buyusun diye hep erteledim :)) bu hafta sonu yer arayisina girip haftaya cekecegiz bizim makinamiz var kendimiz cekilecegiz. Ormana gitmeyi dusunuyoruz birde deniz kenarina iki turda cekerizNasilsa makina bizim zamanda var .. Sen kilo aldiysan cok yuzun gozun cok sis olur daha fazla geciktirme hemen al cek sonra keske erken cekilseydim dersin :))
Ben bir zaman aradim hicbir yerde bulamadim canim. Doktoruma gittim. 120tl lik bir tesr yapti. Amniyon sivisi degil suyun normal dedi. 120 lirayi verince daha da olmadi cok sukur:))Arkadaslar bu amniyos sivisi mi akinti mi anlamak icin olan turnusol kagitlari miydi neydi eczaneden mi aliyosunuz medikalden mi esime soylucem gelirken alsin bi de alan varsa tam adini markasini yazabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?