2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aynen artik dogum sonrasina sakla enerjini napalim gecmis zamani geri getiremeyiz

evet 14 kılo aldım suan zaten kılolu hamıle kalmıştım yzuumde hafıf sıstı cok deıl ama ben bı an once cekıleyım:)) suan boyleyım dun cekmıstım
iyisin iyisin masallah Bak trendyolda alti pembe ustu krem elbiseler var hamis kiyafetlerine bak belki ordan begenebilirsin.. Uzun olanlari guzel gibi..

aynen artik dogum sonrasina sakla enerjini napalim gecmis zamani geri getiremeyiz

iyisin iyisin masallah Bak trendyolda alti pembe ustu krem elbiseler var hamis kiyafetlerine bak belki ordan begenebilirsin.. Uzun olanlari guzel gibi..
saol canım bakıyım tesekkur ederim)

Canım cok hps olmus ellerıne saglık. Havuzlu handa hangı öagazadan aldın ben de alıcam ıns c. Tesı gunu. Bınde tullerı de havuzlu handan mı aldın?

Aynen başlamışsın artık hem belki doktorun sana önerecektir. Zaten hiç dokunmuyosan bişey olmaz heralde:)

Selam cankm ancak okuyorum. Ay özlüyosun demi. Ben bırakamam diyorum şuanda bu hislerle. Ay çok özledm kuzumy

Selam kızlar, kontrolden cıktık bız de. Bebişim 2200 gr olmus 45 cm yıne onde cıktı. Ultrasonun gosterdıgı dogum tarıhı he kontrolde one gelmeye basladı artık 8 temmuzu gosterıyo. Dr erken gelıcek senın kız dedı. Ben de ıcıme hep 29 hazıran doguyo dıyınce guldu ben de sana sezeryan ıstıyosan 29 unda dogumungerceklestırebılırım dıycektım dedı :) sanırım sezeryan olucam bılmıyorum aılem de sezeryan ol dıyo dr umda onde gıdıyo hep gelısımını cabuk tamamlayıp ıcerde kakasını yapmasından korkuyorum o yuzden normal dogumu bekleme Dedı. Bas asagı donmus artık. Ikı hafta sonrasına kontrole Cagırdı. Zaman cok yaklastı artık hakkımızda hayırlısı olur ıns

Kızlar merhaba :) dün fili hangi satıcıdan aldığımızı soranlar olmuştu. Akşam bakamadık kusura bakmayın eke siparişin resmini koyuyorum. Kullanıcı, filin özellikleri ve fiyatı var. Benim aynı büyüklükte geldi görseldekiyle.
Güle güle kullanın :)

Eklentiler

• IMG_0887.webp
    20 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_0888.webp
    12 KB · Görüntüleme: 86
Bu boş olarak mi geliyor sizmi icini dolduruyorsunuz

Ay o bendim bugünde geldi hatta.. Peki sumuymus gerçekten doktor ne dedi? Geçmiş olsun bu arada canm

Canım gelen suyunmuymuş peki
Gecmis olsun cok vaktinde gelsin kuzun inşallah

Buyudugu icin araba hoplamasi banada iyi gelmiyor birsey olmaz insallah dinlen uzan yat kocisinede soyle yavas gitsin benimkide ucuyordu buna benzer birsey yasayinca artik kagni arabasi gibi gidiyor :))

Allah yardımcın olsun canım su oldugu kesinmi peki doktor nasil anladi akinti olamazmi

Buyudugu icin araba hoplamasi banada iyi gelmiyor birsey olmaz insallah dinlen uzan yat kocisinede soyle yavas gitsin benimkide ucuyordu buna benzer birsey yasayinca artik kagni arabasi gibi gidiyor :))

Ay yavas gidiyorduk baya park yeri ariyorduk esim saolsun dikkat eder ama valla aşırı hareketli bi an baş aşağı rahmime düştü sandım hiperaktif bi çocuk doğurcam heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…