aynen artik dogum sonrasina sakla enerjini napalim gecmis zamani geri getiremeyizhahah keşke erken bulsaymışım burayı 4 ay ilaç kullandım panik atak için çok korktum acaba zararlı olur mu diye rahatsızlanmasam daha farklı olurdu bende artık enerjimi doğumdan sonraya saklamış olayım 9 ayın acısını çıkartıcam
iyisin iyisin masallahevet 14 kılo aldım suan zaten kılolu hamıle kalmıştım yzuumde hafıf sıstı cok deıl ama ben bı an once cekıleyım:)) suan boyleyım dun cekmıstım
saol canım bakıyım tesekkur ederimaynen artik dogum sonrasina sakla enerjini napalim gecmis zamani geri getiremeyiz
iyisin iyisin masallahBak trendyolda alti pembe ustu krem elbiseler var hamis kiyafetlerine bak belki ordan begenebilirsin.. Uzun olanlari guzel gibi..
Eki Görüntüle 1999913 Selam kızlar kaç gündür giremiyorum yoğunluktan herkesler iyidir inŞAllah
Dün bütün gün tütülerle uğraştık, melek kanatlı tulumu süsledim, hastane için puset süsü anne yatağı süsü kapı süsü vs yaptım, hiç birşey yapmıcam derken gene dayanamadım
İçinde kızımı hayal ettikçe gece gözüme uyku girmedi
Aynen başlamışsın artık hem belki doktorun sana önerecektir. Zaten hiç dokunmuyosan bişey olmaz heralde:)Aynen canim diyorum ya her doktor farkli dusunuyor risk görmüstür kullanma demistir belki ama ben onu göze aldim artik basladim gitti..
Birde gogus ucunu uyarmiyorum ben masaj filan yapmiyorum elimi dahi surmuyorum kremin ucuyla ucuna bir mercimek buyuklugunde koyup pamugu koyuyorum :) Bisi olmaz Allahin izniyle bu gidisimde sorayim unutmazsam bakalim benim doktor ne diyecek..
Demi ben en iyisi ihtiyaç duyarsam aldırırımHer yerde var canım bim a101de bile var bulunmayacak bir şey değil:)
Nasıl yani kız o nasıl iğneymiş öyle :)Ameliyathaneydi canım ilk doğumda ama ılıktı.. evet bilirimm soğukluğunu ama bana bi iğne yapmışlardı ameliyatımda başımın dönmesinden ameliyat masasına bile kendileri aktarmıştı
Selam cankm ancak okuyorum. Ay özlüyosun demi. Ben bırakamam diyorum şuanda bu hislerle. Ay çok özledm kuzumyGünaydın canım işte o paha biçilmez bir duygu Rabbim herkese yaşatsın benim kuzum 2 akşamdır babannesinde kalıyor o kadar çok özledim ki anlatamam düşündükçe gözlerim doluyor bu akşam alacam inşallah
Bu boş olarak mi geliyor sizmi icini dolduruyorsunuzKızlar merhaba :) dün fili hangi satıcıdan aldığımızı soranlar olmuştu. Akşam bakamadık kusura bakmayın eke siparişin resmini koyuyorum. Kullanıcı, filin özellikleri ve fiyatı var. Benim aynı büyüklükte geldi görseldekiyle.
Güle güle kullanın :)
Yok canım boş değil görselde nasılsa birebir geldi.Bu boş olarak mi geliyor sizmi icini dolduruyorsunuz
Nasıl yani kız o nasıl iğneymiş öyle :)
Amin kuzum insallah cumlemizinki saglikla zamaninda dogsunlarMelissa81 maşallah bebişlere cnm inşallah daha dursunlar ama kendilerini kurtardı artık onlar dogunca ne güzel olacaklar iki evlat çok güzel :)
Kizlar Beni hastaneye aldi doktor bu gece kontrol altinda tutcak biraz su geldi gecen bi arkadas demisti bi kaşık diye aynen öyle benimki de ilk kez vaj.muayene oldum cok tuhaf hic sevmedim bu isi.insallah erken gelmez bekliyoruz esimle dua edin
Canım gelen suyunmuymuş pekiKizlar Beni hastaneye aldi doktor bu gece kontrol altinda tutcak biraz su geldi gecen bi arkadas demisti bi kaşık diye aynen öyle benimki de ilk kez vaj.muayene oldum cok tuhaf hic sevmedim bu isi.insallah erken gelmez bekliyoruz esimle dua edin
Buyudugu icin araba hoplamasi banada iyi gelmiyor birsey olmaz insallah dinlen uzan yat kocisinede soyle yavas gitsin benimkide ucuyordu buna benzer birsey yasayinca artik kagni arabasi gibi gidiyor :)) Offsabah sabah duygulandirdin beni deme öyle gobusle vedalasma vakti yakin diye
bu sabah baktım resmen pijamamda islaklik var hemen wc ye koştum baya sulu akıntım vardi bi korku sardı icimi, sonra eşimle çarşıda isimiz vardi arabada bebek rahmime doğru güm diye kuvvetli bi şekilde vurdu sanki düşmüş gibi başımdan aşağı kaynar sular aktı bi an şoka uğradım dedim noluyo doğuruyommu yoksao an doğuma ne kadar cok yaklastigimizi hissettim içimi bi korku kapladı cok korktum ben bugün kızlar simdi eve geldim yatıyorum inşallah hersey yolundadir 
Takip ediyorlar simdi daha belli degil nst kan idrar tahlili yapiliyorAy o bendimbugünde geldi hatta.. Peki sumuymus gerçekten doktor ne dedi? Geçmiş olsun bu arada canm
Allah yardımcın olsun canım su oldugu kesinmi peki doktor nasil anladi akinti olamazmiKizlar Beni hastaneye aldi doktor bu gece kontrol altinda tutcak biraz su geldi gecen bi arkadas demisti bi kaşık diye aynen öyle benimki de ilk kez vaj.muayene oldum cok tuhaf hic sevmedim bu isi.insallah erken gelmez bekliyoruz esimle dua edin
Buyudugu icin araba hoplamasi banada iyi gelmiyor birsey olmaz insallah dinlen uzan yat kocisinede soyle yavas gitsin benimkide ucuyordu buna benzer birsey yasayinca artik kagni arabasi gibi gidiyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?