Artik 7 sene yikamazsin :)))Yok canım boş değil görselde nasılsa birebir geldi.
Bir de ben onu makineye attım bebek detejanıyla yıkadım 7 durulama yaptımkendisi hala hayatta sakat da kalmadı üstelik topaklanma falan olmadı hiç
Takip ediyorlar simdi daha belli degil nst kan idrar tahlili yapiliyor
Su gelince durmaz diyorlar o yuzden ben tedirgin olmuyorum ıslaklikta insallah seninde öyledir su degildir canim.Takip ediyorlar simdi daha belli degil nst kan idrar tahlili yapiliyor
Sirf alttan muayene olmamak icin sezeryan istiyorum o kadar bikmıstım ki ondan resmen siz anlatirken bile off diyorum. Simdi birde iki kat agri olur onlar elleyip duruyor sonra bide onun agrisini cekiyorsun.. Cok gecmis olsun senin ki biraz daha sabrederse cok cok iyi olacakBende dun gece yine acillik oldum sancilarim vardi zaten dun butun gun 40,45 dk bir vurdu aksam 15dk bire dustu doktorumu aradim hastaneye git dedi neyse alttan yine bu 3oldu eliyle muayne ettiler cok can yakici berbat birsey acilma falan yok ama kasilman var dedi bide nst ye gird belki yatarsin dedi nst de sansima hic sanci vurmadigi icin sanci cikmadi serum taktilar cok iyi geldi eve geldim yine agrilarim var ama dunku gibi duzenli degil
Su demedi canim takip etcez dedi birakmadi saolsun adam bu saate kadar beni bekledi hastanede tam arabasina binerken yakaladikAllah yardımcın olsun canım su oldugu kesinmi peki doktor nasil anladi akinti olamazmi
Masallah canim hepsi birbirinden guzel ve duzenli olmus Allah icinize sindirsin gule gule giymeyi nasip etsinBebegin odasini boyle duzenledim.O cekmece ici duzenleyiciler cok isime yaradi.Birkac tane daha lazim.Kendi esyalarimi da yerlestirdim odaya.Tek eksigim perde,hali,oyuncak kaldi,odayla ilgili.Emzirme koltugunu da oturma odasina aldim,bebegin odasinda yer acildi biraz.
Canim instagramda large_anne var 45-50 civarina yapiyor 30 yaptigi modellerde varmis ikizlerin annesi de begenirsen indirimli yapacakti bizeKizlar örgü uyku arkadasinin boyu kaç santim? Ne kadara yaptirdiniz? Ben bir tanidiga yaptirmayi dusunuyorum da fiyatlarini bileyim istedim. "Oldugu kadar olmadığı kader"diyen beni bile heveslendirdiniz:))
Tek destekmi takiyorsun tatlim 95 nolu sutyene 4 destek takiyorumBenim normal ölçüm 80di hamilelikle birlikte 90 aldim bi tane sutyen tam oldu atlet genis olsun diye 95 aldim :)) Dar sikar cunku sutyen gibi olmaz dedim. 85 penye emzirme sutyeni var onun arkasi dar mesela arti destek takiyorum arkasina..
Kizlar agrilariniz olur bir anonce yapin dun torladim topladim esyalari cekime gitcem diye hastaneye gidince derman kalmadi ayaklarimda iyiken gidin cektirin benimki yatti evde odalarinda cekicez artikpekı sen nezman cekım yaptırcaksın dogumuna 30 gun kalmıs dıosun ben gec kaldım dıyorum 7haftam kaldı ama gec yapsak daha mı ıyı acaba son haftalar mı olsa karnım baya buyudu aslında ozman da sıgmam ben bıseye:))
Sataşmayı hiçte üzerime alınamam :) ben şahsen 90 aldım bedenimden büyük, sırttan biri dar bile geldiChicco'nun ateş ölçeri var bende kendim icin almistim ayri almadim koltuk altindan ölcerim
Tamam
Hemen bedenleri tukeniyor diye ben kahvaltidan önce aldımKızlar küçük dar dedi diyede 95 aldim umarım benim gibi minnak bi kiza kocaman olmaz o 95 yoksa burdakilere satasırım
Malzemeleri nerden aldin canim bende mevlut icin kendim birseyler yapmak istiyorum
Ayy çok sukur yapildi dün. Bi banyo kalmisti bugunde banyo duvarlarini yikadim ayaklarim aciyo biraz ama gecer insallahinşallah biran önce atlatırsın cnm işi onlarda yapsa insan uzanamadığı için yoruluyo bu hafta çok yaşadım bunu
Cnm bizde 2800 gramız şuan 10 gün önde gelişim acaba bizede aynı şeyleri aöyler öi doktot merak ediyorum memlekete geldim ve doğum için daha doktor ayarlamadım.Selam kızlar, kontrolden cıktık bız de. Bebişim 2200 gr olmus 45 cm yıne onde cıktı. Ultrasonun gosterdıgı dogum tarıhı he kontrolde one gelmeye basladı artık 8 temmuzu gosterıyo. Dr erken gelıcek senın kız dedı. Ben de ıcıme hep 29 hazıran doguyo dıyınce guldu ben de sana sezeryan ıstıyosan 29 unda dogumungerceklestırebılırım dıycektım dedı :) sanırım sezeryan olucam bılmıyorum aılem de sezeryan ol dıyo dr umda onde gıdıyo hep gelısımını cabuk tamamlayıp ıcerde kakasını yapmasından korkuyorum o yuzden normal dogumu bekleme Dedı. Bas asagı donmus artık. Ikı hafta sonrasına kontrole Cagırdı. Zaman cok yaklastı artık hakkımızda hayırlısı olur ıns
Aynen canım ya ben ilk hamileligimde hic muayne olmadim alttan sezaryan zaten buda oyle olucak ama agrim var diyunce alttan bakti 3doktorda benim kendi doktorum ultrasonla bakiyor alttan bu acildekiler elle bakti hele bir tanesi oyle canimi yaktiki cıglık attım ve agrisi gecmiyor gercekten cok agriyr bide o agriyla ugrasiyor insan sabretsinler erken gelmesin kuzucuklar daha kucukler yaSirf alttan muayene olmamak icin sezeryan istiyorum o kadar bikmıstım ki ondan resmen siz anlatirken bile off diyorum. Simdi birde iki kat agri olur onlar elleyip duruyor sonra bide onun agrisini cekiyorsun.. Cok gecmis olsun senin ki biraz daha sabrederse cok cok iyi olacak
Anladım canım insallah hayırlısıyla sorunsuz cıkarsınız cok iyi dokyormus bende bir ara agrim vardi habersiz gittim kadinla asansorde karsilastik cikiyormus benim icin geri dondu oyle olması lazımSu demedi canim takip etcez dedi birakmadi saolsun adam bu saate kadar beni bekledi hastanede tam arabasina binerken yakaladik
InekBol sütlü inekler olalim da aynen hakkini versinler bari
Gecmis olsun canim vaji muayenesinde aciklik gordumu dun bende oldum ya ondan sonra beyaz akintim geldi normal demisti dr.um gelismelerden haberdar et tatlimKizlar Beni hastaneye aldi doktor bu gece kontrol altinda tutcak biraz su geldi gecen bi arkadas demisti bi kaşık diye aynen öyle benimki de ilk kez vaj.muayene oldum cok tuhaf hic sevmedim bu isi.insallah erken gelmez bekliyoruz esimle dua edin
Canım benim gözün aydın maşallah tosbiğine. Sen hep normal istiyosun doktorun bence seni yönlendiriyo sezeryana bi zamanını bekle bakalım olmadı plansız sezeryan olursun. Aşağıda dönmüş ne güzel. Bidaha ne zaman gideceksin?Selam kızlar, kontrolden cıktık bız de. Bebişim 2200 gr olmus 45 cm yıne onde cıktı. Ultrasonun gosterdıgı dogum tarıhı he kontrolde one gelmeye basladı artık 8 temmuzu gosterıyo. Dr erken gelıcek senın kız dedı. Ben de ıcıme hep 29 hazıran doguyo dıyınce guldu ben de sana sezeryan ıstıyosan 29 unda dogumungerceklestırebılırım dıycektım dedı :) sanırım sezeryan olucam bılmıyorum aılem de sezeryan ol dıyo dr umda onde gıdıyo hep gelısımını cabuk tamamlayıp ıcerde kakasını yapmasından korkuyorum o yuzden normal dogumu bekleme Dedı. Bas asagı donmus artık. Ikı hafta sonrasına kontrole Cagırdı. Zaman cok yaklastı artık hakkımızda hayırlısı olur ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?