2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende dun gece yine acillik oldum sancilarim vardi zaten dun butun gun 40,45 dk bir vurdu aksam 15dk bire dustu doktorumu aradim hastaneye git dedi neyse alttan yine bu 3oldu eliyle muayne ettiler cok can yakici berbat birsey acilma falan yok ama kasilman var dedi bide nst ye gird belki yatarsin dedi nst de sansima hic sanci vurmadigi icin sanci cikmadi serum taktilar cok iyi geldi eve geldim yine agrilarim var ama dunku gibi duzenli degil

Sirf alttan muayene olmamak icin sezeryan istiyorum o kadar bikmıstım ki ondan resmen siz anlatirken bile off diyorum. Simdi birde iki kat agri olur onlar elleyip duruyor sonra bide onun agrisini cekiyorsun.. Cok gecmis olsun senin ki biraz daha sabrederse cok cok iyi olacak

Masallah canim hepsi birbirinden guzel ve duzenli olmus Allah icinize sindirsin gule gule giymeyi nasip etsin
Rabbim her isteyene nasip etsin insallah

Kizlar örgü uyku arkadasinin boyu kaç santim? Ne kadara yaptirdiniz? Ben bir tanidiga yaptirmayi dusunuyorum da fiyatlarini bileyim istedim. "Oldugu kadar olmadığı kader"diyen beni bile heveslendirdiniz:))
Canim instagramda large_anne var 45-50 civarina yapiyor 30 yaptigi modellerde varmis ikizlerin annesi de begenirsen indirimli yapacakti bize

Benim normal ölçüm 80di hamilelikle birlikte 90 aldim bi tane sutyen tam oldu atlet genis olsun diye 95 aldim :)) Dar sikar cunku sutyen gibi olmaz dedim. 85 penye emzirme sutyeni var onun arkasi dar mesela arti destek takiyorum arkasina..
Tek destekmi takiyorsun tatlim 95 nolu sutyene 4 destek takiyorum 115 mi olmus olcum

Kizlar agrilariniz olur bir anonce yapin dun torladim topladim esyalari cekime gitcem diye hastaneye gidince derman kalmadi ayaklarimda iyiken gidin cektirin benimki yatti evde odalarinda cekicez artik

Sataşmayı hiçte üzerime alınamam :) ben şahsen 90 aldım bedenimden büyük, sırttan biri dar bile geldi

Cnm bizde 2800 gramız şuan 10 gün önde gelişim acaba bizede aynı şeyleri aöyler öi doktot merak ediyorum memlekete geldim ve doğum için daha doktor ayarlamadım.

Aynen canım ya ben ilk hamileligimde hic muayne olmadim alttan sezaryan zaten buda oyle olucak ama agrim var diyunce alttan bakti 3doktorda benim kendi doktorum ultrasonla bakiyor alttan bu acildekiler elle bakti hele bir tanesi oyle canimi yaktiki cıglık attım ve agrisi gecmiyor gercekten cok agriyr bide o agriyla ugrasiyor insan sabretsinler erken gelmesin kuzucuklar daha kucukler ya

Herkesler iyidir inşallah. Dün annemle kayinvalidem geldi evi temizlediler sagolsun. Azcik gergin azcik yorgun gecirdik bitti sukur :) bugunde agdaya falan gittimki amaniiin o ne oyle mahvoldum. Pancar gibi kipkirmizi her yanim. Heyecanim giderek artiyor. Kuzum dün kipir kipirdi hic durmadi gece yatana kadar hatta bi ara sikintisimi var acaba diye dusundum o derece :) cumartesi gorus gunumuz hayirlisiyla kilo almistir gelisimi iyidir insallah merakla bekliyorum

Su demedi canim takip etcez dedi birakmadi saolsun adam bu saate kadar beni bekledi hastanede tam arabasina binerken yakaladik
Anladım canım insallah hayırlısıyla sorunsuz cıkarsınız cok iyi dokyormus bende bir ara agrim vardi habersiz gittim kadinla asansorde karsilastik cikiyormus benim icin geri dondu oyle olması lazım

Inek Bol sütlü inekler olalim da aynen hakkini versinler bari
Geçen gün dereotu yiyordum. Süt cogaltiyormus, yerken kendimi o malum sut veren hayvan gibi hissettim. Oda bol yeşillik yiyor ondan yola çıkalım diyede söylendim kendi kendime
Hele sut sagarken, sagdikca çoğaldıkça seviniyorsun. O biberonu kaldırıp bi evirip cevirip bakıyorsun coksa bir gurur duyuyorsun sonra :)) ayy cokk acayibiz

Gecmis olsun canim vaji muayenesinde aciklik gordumu dun bende oldum ya ondan sonra beyaz akintim geldi normal demisti dr.um gelismelerden haberdar et tatlim

Canım benim gözün aydın maşallah tosbiğine. Sen hep normal istiyosun doktorun bence seni yönlendiriyo sezeryana bi zamanını bekle bakalım olmadı plansız sezeryan olursun. Aşağıda dönmüş ne güzel. Bidaha ne zaman gideceksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…