2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben istemiştim çok çok teşekkür ederim :) bu büyük olandı demi

Yok canım boş değil görselde nasılsa birebir geldi.
Bir de ben onu makineye attım bebek detejanıyla yıkadım 7 durulama yaptım kendisi hala hayatta sakat da kalmadı üstelik topaklanma falan olmadı hiç
Ahaha çok güldürdün beni kız Allahta seni güldürsün :)

Gecmis olsun canim bolca dinlen su ic adalat aliyormusun kasilma icin

Kızlar hastanede bebeği şeffaf kuvözde getiriyorlar ya odaya onun içine alt açma gibi bir şey koyacak mıyız acaba birşey ayarlamaya gerek var mıdır

Tek destekmi takiyorsun tatlim 95 nolu sutyene 4 destek takiyorum 115 mi olmus olcum
ama ben xs idim xs :)) Dün l-xl don aldim bugun giydim dar geldi ben bu hallere düsecekmiydim Eski fotolarima bakiyorum da abuu ne kadar da cocuk gibiymisim simdi anne olmusum ben

Sataşmayı hiçte üzerime alınamam :) ben şahsen 90 aldım bedenimden büyük, sırttan biri dar bile geldi
Olsundu sana da sataşırım banane
Hıç yesillik sevmem ben ya su icerim yerne oda süt yapiyormus Dur bizim ne anilarimiz olacak daha senin masallahin var bu konuda artik senin anilar roman olur .

Kızlar hastanede bebeği şeffaf kuvözde getiriyorlar ya odaya onun içine alt açma gibi bir şey koyacak mıyız acaba birşey ayarlamaya gerek var mıdır
Kafa karistirici bir soru daha Bence gerek yok battaniyesini altina sereriz bosta gelmez sanirim onun icindede bisi vardir.

Sataş annem sataş :)
Ben 34 bedendim dolabımda bütün kumaşlarım 34 kotlarımda 25 doğumdan sonra giyecek sadece hamile kıyafetlerim olacak :)))

Kafa karistirici bir soru daha Bence gerek yok battaniyesini altina sereriz bosta gelmez sanirim onun icindede bisi vardir.
Okadarını da düşünürler heralde. Hem alt açma bezleri ne kadar zamandır varmışki her anne düşüncel vercek

Sataş annem sataş :)
Ben 34 bedendim dolabımda bütün kumaşlarım 34 kotlarımda 25 doğumdan sonra giyecek sadece hamile kıyafetlerim olacak :)))
Sen benden zayifmissin :))36 beden kot 26 bedendi :) Bende en cok kot giymeyi özledim kotlarimi görunce degisik geliyor bana ben bunlara nasil sigiyormusum diye :) 47kilodan 62ye yukseldim.

Sen benden zayifmissin :))36 beden kot 26 bedendi :) Bende en cok kot giymeyi özledim kotlarimi görunce degisik geliyor bana ben bunlara nasil sigiyormusum diye :) 47kilodan 62ye yukseldim.
Yoo ben tedaviye başlamadan 50.8dim senin belin mi kemikliydi:) ay ben belinde kemer yeri olan şeylerin içine tekrar girebilcekmiyim acaba diye düşünüyorum :)

Yoo ben tedaviye başlamadan 50.8dim senin belin mi kemikliydi:) ay ben belinde kemer yeri olan şeylerin içine tekrar girebilcekmiyim acaba diye düşünüyorum :)
Yok kiz benim dilimdede belimdede kemik yok Belim incecik ama 26 beden kotlarim :) Dogsunlarda saglikla gardirobu yenileriz bisi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…