canım ben istemiştim çok çok teşekkür ederim :) bu büyük olandı demiKızlar merhaba :) dün fili hangi satıcıdan aldığımızı soranlar olmuştu. Akşam bakamadık kusura bakmayın eke siparişin resmini koyuyorum. Kullanıcı, filin özellikleri ve fiyatı var. Benim aynı büyüklükte geldi görseldekiyle.
Güle güle kullanın :)
Ahaha çok güldürdün beni kız Allahta seni güldürsün :)Yok canım boş değil görselde nasılsa birebir geldi.
Bir de ben onu makineye attım bebek detejanıyla yıkadım 7 durulama yaptımkendisi hala hayatta sakat da kalmadı üstelik topaklanma falan olmadı hiç
Hım baya sürmüş ay şarap dedin canım istedi. Töbe töbe çarpılcak ramazan öncesi :)Valla canım bana baştan demişti doktor bunu vurunca 1 şişe şarap içmiş gibi olursun dedi.. dediği gibi de oldu.. haklılardı ama 3 saatlik operasyondu..
Gecmis olsun canim bolca dinlen su ic adalat aliyormusun kasilma icinBende dun gece yine acillik oldum sancilarim vardi zaten dun butun gun 40,45 dk bir vurdu aksam 15dk bire dustu doktorumu aradim hastaneye git dedi neyse alttan yine bu 3oldu eliyle muayne ettiler cok can yakici berbat birsey acilma falan yok ama kasilman var dedi bide nst ye gird belki yatarsin dedi nst de sansima hic sanci vurmadigi icin sanci cikmadi serum taktilar cok iyi geldi eve geldim yine agrilarim var ama dunku gibi duzenli degil
Hım baya sürmüş ay şarap dedin canım istedi. Töbe töbe çarpılcak ramazan öncesi :)
Neyse artık elbet ramazanlar geçer emzirmeler biter o zamanlarda gelirEvet canım :)bilsem demezdim aayyy :)))
Neyse artık elbet ramazanlar geçer emzirmeler biter o zamanlarda gelir
Vişne suyu iç sendeNeyse artık elbet ramazanlar geçer emzirmeler biter o zamanlarda gelir
ama ben xs idim xs :)) Dün l-xl don aldim bugun giydim dar geldi ben bu hallere düsecekmiydimTek destekmi takiyorsun tatlim 95 nolu sutyene 4 destek takiyorum115 mi olmus olcum
Olsundu sana da sataşırım bananeSataşmayı hiçte üzerime alınamam :) ben şahsen 90 aldım bedenimden büyük, sırttan biri dar bile geldi
Hıç yesillik sevmem ben ya su icerim yerne oda süt yapiyormusGeçen gün dereotu yiyordum. Süt cogaltiyormus, yerken kendimi o malum sut veren hayvan gibi hissettim. Oda bol yeşillik yiyor ondan yola çıkalım diyede söylendim kendi kendime
Hele sut sagarken, sagdikca çoğaldıkça seviniyorsun. O biberonu kaldırıp bi evirip cevirip bakıyorsun coksa bir gurur duyuyorsun sonra :)) ayy cokk acayibiz
Kafa karistirici bir soru dahaKızlar hastanede bebeği şeffaf kuvözde getiriyorlar ya odaya onun içine alt açma gibi bir şey koyacak mıyız acaba birşey ayarlamaya gerek var mıdır
Iıh olmaz ağzımı kirletmeme değmez :)))Varsa bi çay kaşığına koy dilini değir olmadı:)))
Ay kesmiyo kız artık :) ki normalde öyle çok alkol alabilen biri değilim mideme fena dokunuyor ama hamileliğimin başından beri öyle zararlı şeyler istiyoki canım :))))Vişne suyu iç sende
Sataş annem sataş :)ama ben xs idim xs :)) Dün l-xl don aldim bugun giydim dar geldi ben bu hallere düsecekmiydimEski fotolarima bakiyorum da abuu ne kadar da cocuk gibiymisim simdi anne olmusum ben
Olsundu sana da sataşırım banane
Hıç yesillik sevmem ben ya su icerim yerne oda süt yapiyormusDur bizim ne anilarimiz olacak daha senin masallahin var bu konuda artik senin anilar roman olur .
Okadarını da düşünürler heralde. Hem alt açma bezleri ne kadar zamandır varmışki her anne düşüncel vercekKafa karistirici bir soru dahaBence gerek yok battaniyesini altina sereriz bosta gelmez sanirim onun icindede bisi vardir.
Sen benden zayifmissin :))36 beden kot 26 bedendi :) Bende en cok kot giymeyi özledim kotlarimi görunce degisik geliyor bana ben bunlara nasil sigiyormusum diye :) 47kilodan 62ye yukseldim.Sataş annem sataş :)
Ben 34 bedendim dolabımda bütün kumaşlarım 34 kotlarımda 25doğumdan sonra giyecek sadece hamile kıyafetlerim olacak :)))
Yoo ben tedaviye başlamadan 50.8dim senin belin mi kemikliydi:) ay ben belinde kemer yeri olan şeylerin içine tekrar girebilcekmiyim acaba diye düşünüyorum :)Sen benden zayifmissin :))36 beden kot 26 bedendi :) Bende en cok kot giymeyi özledim kotlarimi görunce degisik geliyor bana ben bunlara nasil sigiyormusum diye :) 47kilodan 62ye yukseldim.
Bende aldim alpi tesekkurlerBen söyledim tesekkürü @mayhosmelek kapti
Yok kiz benim dilimdede belimdede kemik yokYoo ben tedaviye başlamadan 50.8dim senin belin mi kemikliydi:) ay ben belinde kemer yeri olan şeylerin içine tekrar girebilcekmiyim acaba diye düşünüyorum :)
Rica ederimBende aldim alpi tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?