2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yok kiz benim dilimdede belimdede kemik yok Belim incecik ama 26 beden kotlarim :) Dogsunlarda saglikla gardirobu yenileriz bisi olmaz
Ahahah dilinde kemik olmamasından korktum :))) bu arada geçenki mesajımı geçiştirsin hatun hatırlıyom ben. İnstagramdan görmüşsün beni ekle dedimde ne ekledin ne cevap verdin:)

Gecmis olsun canim gecen gunde ben sancidan yattim noluyo bize insallah gununu bekler bebislerimiz saglikla gelirler

Kızlar hastanede bebeği şeffaf kuvözde getiriyorlar ya odaya onun içine alt açma gibi bir şey koyacak mıyız acaba birşey ayarlamaya gerek var mıdır
Tam ustune bastin bugun bilgi dagarcigima bunuda ekledim paylasiyorum
Yatak icinde bir deriden yatak carsaf yokmus.bitane torba gibi poset batmasin diye herhalde.
Arkadasim altina 2 battaniye sermis ustunede 2 orgu battaniye daha acarak sermis oyle 4 battaniyeyle ortu gibi yapmislar.
Bende alt acma aldim naylon havlu lazim olur diye koymustum birde bimden alt acma minderi almistik ya onu koydum ucunu altina sererim hastane cikislarindaki battaniyeyi ustune sereriz dedik.zaten ustune tulbent felan ortturmuyorlar hemsireler cok kiziyor nefes alamaz diye.

Ahahah dilinde kemik olmamasından korktum :))) bu arada geçenki mesajımı geçiştirsin hatun hatırlıyom ben. İnstagramdan görmüşsün beni ekle dedimde ne ekledin ne cevap verdin:)
Benim koca kişisinden yasak var kesinlikle ekletmez :) O yüzden bisi yazmadim Korkma dilimi herkese çıkartmiyorum lazim olunca kullaniyorum

Dun dr diyorum biktim babaanne kilodu giymekten sonra vaji muayenesinde sagolsun yardim etti kiz bu babaanne donu degil bildigin delikli kalpli malpli don diyooo :))
Ameliyathaneyede onlardan biriyle incem dicem kesinnnn kesin atin :)

Iyim tsk ederim kontrole gittim ama nst girmedim hissetigim bir sancı yok cok sukur şakacık yapti kizim umarim bi daha yapmaz
Insallah bi daha yapmaz otursun yerinde :)) Sonra zaten bol bol vakti olacak allahin.izniyle disarida

Dun dr diyorum biktim babaanne kilodu giymekten sonra vaji muayenesinde sagolsun yardim etti kiz bu babaanne donu degil bildigin delikli kalpli malpli don diyooo :))
Ameliyathaneyede onlardan biriyle incem dicem kesinnnn kesin atin :)
Hahaha kutlama yapariz yakip üstünden atlariz dogumdan sonra kilolar gidince

Benim koca kişisinden yasak var kesinlikle ekletmez :) O yüzden bisi yazmadim Korkma dilimi herkese çıkartmiyorum lazim olunca kullaniyorum
Ana me karışıyo kız :) sen buralarda admin ol :)) o dil tatlı dildir bence anca

yasmer Al_pi kızlar o şeffaf yatakta zaten örtü de var süngerde .. boş takır takır getirmiyorlar :))) alt açmaya gerek yok hastanede o bile büyük geliyor minnaklara :))

Ana me karışıyo kız :) sen buralarda admin ol :)) o dil tatlı dildir bence anca
Burada kimse beni gormuyor ya ondan serbest :))) Azcik lafimi esirgemem kimine tatli gelir kimine acı Ama napalim.dünya böyle susunca herkes biniyo tepene

Kafa karistirici bir soru daha Bence gerek yok battaniyesini altina sereriz bosta gelmez sanirim onun icindede bisi vardir.
İçinde sadece üstü korumalı bir minder var diye biliyorum canım bizimkiler hep kış bebeği olduğu için hastaneye gittiğimde kat kat battaniyeye sarılı oluyorlardı o yüzden dolu dolu duruyordu şimdi bizimkiler yaz bebeği olunca yatakta birtek ince minder biraz boş kalır mı acaba diye düşündüm

Iyi akşamlar kızlar. .Hastane için alt açma ve battaniye götürürüm ben bebişin yatacagi yere koymak için. .Oğlumda battaniye koymuştum. .Eşim bugün geldi yarın Bebişimi görmeye gitcez çok özledim çok heyecanlıyım. Ufak tefek eksikler var onları da tamamlarız..

Battaniye falan düşünmedim de ince bir alt açma yanıma alsam mı acaba diye düşündüm

Cok saol canım benım. Evet normal ıstıyorum da dr kakasını yapar falan dıyınce korktum bakalım nası olucak gun almadım daha zaten. Bınsonrakı kontrol ıcın de 8 hazıran dedı. Ikı haftada bır gıdıyoruz artık.

Cnm bizde 2800 gramız şuan 10 gün önde gelişim acaba bizede aynı şeyleri aöyler öi doktot merak ediyorum memlekete geldim ve doğum için daha doktor ayarlamadım.

Sen nası ıstıyosun canım normal mı ? Ins bısı olmaz ya benımkı de sata gore 12 gun onde suan. Fark sureklı artıyo. Bakalım nası olcak

Ya zaten son zamanlarda çok sık gidicez. Gününü geçerde gelmezse öyle bir ihtimal var. Bence şimdiden böyle birşeyi kafana sokması saçma. Bizde haftaya cumartesi gidicez geçmiyo günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…