2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bana da drun sezeryana yönlendiriyor gibi geldi canım, usgde çıkan tahmini Doğum tarihi sadece gelişimini gösterir benim en son gittiğimde 24haziran gösteriyordu ama bunu baz almıyoruz dedi drum, normal Doğum yani ssvd istiyorum ben ama eğer sezeryan olacak olursam herhangi bir aksilik olmazsa bana verdiği tarih 1temmuz suanda

Canım cok hps olmus ellerıne saglık. Havuzlu handa hangı öagazadan aldın ben de alıcam ıns c. Tesı gunu. Bınde tullerı de havuzlu handan mı aldın?

Sağolasın canım, tam adını bilmiyorum mağazanın ama alttan ikinci katta merdivenlerin çaprazındaydı
Tülleri Kahveci'nin sokağındaki dükkanların birinden aldım, handakiler güzel değildi, hep mat olanlar vardı aklında olsun

Canım doktorun sezeryan yanlısı gibi geldi bana. Kilosu önde olması normal gelişimini tamamladığı anlamına geliyor mu? Çatı dar dese,makat geliş olsa yada Allah korusun plasenta sorunu olsa sezeryan demesi olağan. Ama daha son haftalar bile değilken şaşırdım. Üstelik günlüğümüzde bile 2200 yazıyor tam. Benimde baş özellikle hep 8 temmuz gösteriyordu. Cumartesiyi kilosu kaçmış öğrenmek için merakla bekliyorum

Bunları doğurup az büyütelim, 3.yü beraber yapalım

Senin bebeğin kilosu dahada öndeydi değilmi?

Senin bebeğin kilosu dahada öndeydi değilmi?

Geçen perşembeydi kontrolüm canım 2400gr demişti o zaman, ama tabii +-300gr yanılma payları oluyormuş usgde, kilo da göbek çevresini baz alıyorlar sanırım,
bizim kafa yaklaşık 3hafta önde çıkıyor ama artık espiri yapıyor dr napalım bu kızda böyle koca kafalı falan diye,
Farklı drlara gittim ama hiç orada çıkan tarihi baz almadı zaten kontrollerde değişiyor, bakarsın haftaya bir gitmişim günüyle uyumlu belli olmuyor anne karnı gelişimleri bu kuzuların

Senin ikinciydi ve sezeryandı ilki sanırsam. Bence bal prensesinin normal aralıkta kilosu cok cok fazla gelmedi bana

Yapmaz mı ya asıl su zaten sut yapan. Hemde ne anilar var. Hastaneye yattığım günden başladım premature günlüğüne bununda, hepsinin ayrı bir ajandası var yazıyorum fırsat buldukça, okuması güzel oluyor sonradan :) evlenirken veririm teker teker InsAllah. Süt dişlerini saklıyorum kendime kolye yada bileklik yaptıracağım onlardan, fikir olsun kızlar :)

Orgu oyuncak icin anlastim bir yerle.Bir buyuk 50 cmlik tedy ayicik,bir kucuk 15 cmlik maymun,bir de filli cingirak 100 lira.Bugun avm de dolastim da iki cingirak aldim.Bu orguler daha uygun fiyata geliyor.Minicik pelus bile 40 lira.Oyuncak ureticisi olmak varmis :)Bir de yapan haziran sonu,temmuz basina gun verdi.Elleri dolu yani.

Ahaha çok güldürdün beni kız Allahta seni güldürsün :)
Sağol canım:) hep beraber gülelim inşallah :)
Ay kesmiyo kız artık :) ki normalde öyle çok alkol alabilen biri değilim mideme fena dokunuyor ama hamileliğimin başından beri öyle zararlı şeyler istiyoki canım :))))
Sorma ben de normalde pek aramam ama hamilelikte kaç gece rüyamda bira içtim ama nasıl içmek yaz orucunda iftarda su içer gibi içiyorum :) çok aşerdim de içemedim

Senin ikinciydi ve sezeryandı ilki sanırsam. Bence bal prensesinin normal aralıkta kilosu cok cok fazla gelmedi bana

Evet canım ilki 35haftada acil sezeryan oldu,
Ayy teşekkür ederiz,
bende benden tospik bir bebek çıkacağına inanmıyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…