Sagol canim adalat vermedi gecen haftadan beri progestan kullaniyorumGecmis olsun canim bolca dinlen su ic adalat aliyormusun kasilma icin
Amin canim,Allahim her isteyene bu mutlulugu,bebisini saglikla kucagina alip buyutmeyi nadip etsin.Masallah canim hepsi birbirinden guzel ve duzenli olmus Allah icinize sindirsin gule gule giymeyi nasip etsin
Rabbim her isteyene nasip etsin insallah
Cok saol canım benım. Evet normal ıstıyorum da dr kakasını yapar falan dıyınce korktum bakalım nası olucak gun almadım daha zaten. Bınsonrakı kontrol ıcın de 8 hazıran dedı. Ikı haftada bır gıdıyoruz artık.
Bir kismi buyuk boy,bir kismi orta boy.Ipini cekince kuculuyor.Zaten cok kucuk olsa kirisir.Bu boy küçük boymu sizdeki
Canım cok hps olmus ellerıne saglık. Havuzlu handa hangı öagazadan aldın ben de alıcam ıns c. Tesı gunu. Bınde tullerı de havuzlu handan mı aldın?
Selam kızlar, kontrolden cıktık bız de. Bebişim 2200 gr olmus 45 cm yıne onde cıktı. Ultrasonun gosterdıgı dogum tarıhı he kontrolde one gelmeye basladı artık 8 temmuzu gosterıyo. Dr erken gelıcek senın kız dedı. Ben de ıcıme hep 29 hazıran doguyo dıyınce guldu ben de sana sezeryan ıstıyosan 29 unda dogumungerceklestırebılırım dıycektım dedı :) sanırım sezeryan olucam bılmıyorum aılem de sezeryan ol dıyo dr umda onde gıdıyo hep gelısımını cabuk tamamlayıp ıcerde kakasını yapmasından korkuyorum o yuzden normal dogumu bekleme Dedı. Bas asagı donmus artık. Ikı hafta sonrasına kontrole Cagırdı. Zaman cok yaklastı artık hakkımızda hayırlısı olur ıns
çok güzel olmuş ellerine sağlık ah bu kız anneleri beni çatlatıyorsunuz hepsi içimde kaldı ben bu gidişle 3.yü doğururum ama Allah bilir o da erkek oluraman rabbim evlatlarıma sağlık versinde ben sizlerin kızlarınıda severim
Senin bebeğin kilosu dahada öndeydi değilmi?Bana da drun sezeryana yönlendiriyor gibi geldi canım, usgde çıkan tahmini Doğum tarihi sadece gelişimini gösterir benim en son gittiğimde 24haziran gösteriyordu ama bunu baz almıyoruz dedi drum, normal Doğum yani ssvd istiyorum ben ama eğer sezeryan olacak olursam herhangi bir aksilik olmazsa bana verdiği tarih 1temmuz suanda
Senin bebeğin kilosu dahada öndeydi değilmi?
Geçen perşembeydi kontrolüm canım 2400gr demişti o zaman, ama tabii +-300gr yanılma payları oluyormuş usgde, kilo da göbek çevresini baz alıyorlar sanırım,
bizim kafa yaklaşık 3hafta önde çıkıyor ama artık espiri yapıyor dr napalım bu kızda böyle koca kafalı falan diye,
Farklı drlara gittim ama hiç orada çıkan tarihi baz almadı zaten kontrollerde değişiyor, bakarsın haftaya bir gitmişim günüyle uyumlu belli olmuyor anne karnı gelişimleri bu kuzuların
Evet canım aventin iki kapaklı göğüs kalkanıSenin aldığın da avent in iki kapaklı olanı mı? Foto görünmüyo da
ohooo ne zayiflikmis bu.34 beden nedir yahu.Hayatim diyetle gecti bir 34 olamadim.KiskanccimSataş annem sataş :)
Ben 34 bedendim dolabımda bütün kumaşlarım 34 kotlarımda 25doğumdan sonra giyecek sadece hamile kıyafetlerim olacak :)))
Yapmaz mı ya asıl su zaten sut yapan. Hemde ne anilar var. Hastaneye yattığım günden başladım premature günlüğüne bununda, hepsinin ayrı bir ajandası var yazıyorum fırsat buldukça, okuması güzel oluyor sonradan :) evlenirken veririm teker tekerama ben xs idim xs :)) Dün l-xl don aldim bugun giydim dar geldi ben bu hallere düsecekmiydimEski fotolarima bakiyorum da abuu ne kadar da cocuk gibiymisim simdi anne olmusum ben
Olsundu sana da sataşırım banane
Hıç yesillik sevmem ben ya su icerim yerne oda süt yapiyormusDur bizim ne anilarimiz olacak daha senin masallahin var bu konuda artik senin anilar roman olur .
Evet canım benim aldığım :)canım ben istemiştim çok çok teşekkür ederim :) bu büyük olandı demi
Sag ol canim,tesekkur ederiz
Sağol canım:) hep beraber gülelim inşallah :)Ahaha çok güldürdün beni kız Allahta seni güldürsün :)
Sorma ben de normalde pek aramam ama hamilelikte kaç gece rüyamda bira içtim ama nasıl içmek yaz orucunda iftarda su içer gibi içiyorum :) çok aşerdim de içemedimAy kesmiyo kız artık :) ki normalde öyle çok alkol alabilen biri değilim mideme fena dokunuyor ama hamileliğimin başından beri öyle zararlı şeyler istiyoki canım :))))
Senin ikinciydi ve sezeryandı ilki sanırsam. Bence bal prensesinin normal aralıkta kilosu cok cok fazla gelmedi bana
Oyy kuzuum Sanada teşekkürler canım ben karıştırdım ama hesaplı bir alışveriş olduBen söyledim tesekkürümayhosmelek kapti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?