Kız senin gibi minnak kız 95 giyerse benim gibi dev anasına 100 olmaz o haldeChicco'nun ateş ölçeri var bende kendim icin almistim ayri almadim koltuk altindan ölcerim
Tamam
Hemen bedenleri tukeniyor diye ben kahvaltidan önce aldımKızlar küçük dar dedi diyede 95 aldim umarım benim gibi minnak bi kiza kocaman olmaz o 95 yoksa burdakilere satasırım
Canım benimki tamamen alışkanlık oğlum da Chicco kullanmıştım biberonlar camdı onların başlarını değiştirdim şimdi yine onları kullanacağımSagol canım tavsiyelerin icin gogus kalkanı sızlerın yazıları sonrası almayı dusunuyorum biberonda avent niye degilde chicco
Canım daha hicbisey almadım besik bebek arabası mama sandalyesi vs gibi ürünleri tamam ama bakım ürünleri yok henüz onu da bı ay alcam onsallah
Bende kendimi çok halsiz bitkin hissediyorum diye ilk defa 2 gün bıraktım ama çok özledim akşam kavuştum çok şükür oda beni özlemiş tüm gece sarmaş dolaş uyuduk uyanıp uyanıp beni öptü Rabbim kimseyi evlatlarından ayırmasınSelam cankm ancak okuyorum. Ay özlüyosun demi. Ben bırakamam diyorum şuanda bu hislerle. Ay çok özledm kuzumy
daha nice güzel seneleri olsun inşallah canım :)günaydın kızlarrr. bugün 34 haftamız bitiyor hayırlısıyla. büyük oğlumun doğumgününü kutlucaz bugün. koşuşturma içinde olucam. inşallah çok yorulmam. zaman ne kadar da hızlı geçiyor. 5 yıl önce oğlumu kucağıma aldığımda nasıl büyücek bu çocuk, ben nasıl bakıcam diyordum. şimdi ise ne çabuk büyüdün be oğluşum diyorum. Allah bütün çocuklara sağlık sıhhat versin inşallah. daha nice günlerini kutlayalım.
Bende dun gece yine acillik oldum sancilarim vardi zaten dun butun gun 40,45 dk bir vurdu aksam 15dk bire dustu doktorumu aradim hastaneye git dedi neyse alttan yine bu 3oldu eliyle muayne ettiler cok can yakici berbat birsey acilma falan yok ama kasilman var dedi bide nst ye gird belki yatarsin dedi nst de sansima hic sanci vurmadigi icin sanci cikmadi serum taktilar cok iyi geldi eve geldim yine agrilarim var ama dunku gibi duzenli degil
Sagol canımgeçmiş olsun canım
sağol canım benimdaha nice güzel seneleri olsun inşallah canım :)
Kız senin gibi minnak kız 95 giyerse benim gibi dev anasına 100 olmaz o halde
günaydın kızlarrr. bugün 34 haftamız bitiyor hayırlısıyla. büyük oğlumun doğumgününü kutlucaz bugün. koşuşturma içinde olucam. inşallah çok yorulmam. zaman ne kadar da hızlı geçiyor. 5 yıl önce oğlumu kucağıma aldığımda nasıl büyücek bu çocuk, ben nasıl bakıcam diyordum. şimdi ise ne çabuk büyüdün be oğluşum diyorum. Allah bütün çocuklara sağlık sıhhat versin inşallah. daha nice günlerini kutlayalım.
Kızlar enfeksiyon olupta kahverengi akıntısı olan var mı? Benim şu an öyle ne yapacağımı bilmiyorum ? Normal mi acaba ?
Günaydın kızlar hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar hepimize
Bence bi doktora görün canm, kahverengi normal olmayabilir
Ya enfeksiyon için zaten hafta da 1 kere gidiyorum ama 2 gündür gelmeye başladı. daha 3 gün önce gittim yine mi sen geldin dicek diye de çekiniyorum of insan tuhaf oluyor böyle durumlarda
Küçük abinin doğum günü kutlu olsun, nice mutlu senelere. .günaydın kızlarrr. bugün 34 haftamız bitiyor hayırlısıyla. büyük oğlumun doğumgününü kutlucaz bugün. koşuşturma içinde olucam. inşallah çok yorulmam. zaman ne kadar da hızlı geçiyor. 5 yıl önce oğlumu kucağıma aldığımda nasıl büyücek bu çocuk, ben nasıl bakıcam diyordum. şimdi ise ne çabuk büyüdün be oğluşum diyorum. Allah bütün çocuklara sağlık sıhhat versin inşallah. daha nice günlerini kutlayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?