2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kız senin gibi minnak kız 95 giyerse benim gibi dev anasına 100 olmaz o halde

Canım benimki tamamen alışkanlık oğlum da Chicco kullanmıştım biberonlar camdı onların başlarını değiştirdim şimdi yine onları kullanacağım

Selam cankm ancak okuyorum. Ay özlüyosun demi. Ben bırakamam diyorum şuanda bu hislerle. Ay çok özledm kuzumy
Bende kendimi çok halsiz bitkin hissediyorum diye ilk defa 2 gün bıraktım ama çok özledim akşam kavuştum çok şükür oda beni özlemiş tüm gece sarmaş dolaş uyuduk uyanıp uyanıp beni öptü Rabbim kimseyi evlatlarından ayırmasın

günaydın kızlarrr. bugün 34 haftamız bitiyor hayırlısıyla. büyük oğlumun doğumgününü kutlucaz bugün. koşuşturma içinde olucam. inşallah çok yorulmam. zaman ne kadar da hızlı geçiyor. 5 yıl önce oğlumu kucağıma aldığımda nasıl büyücek bu çocuk, ben nasıl bakıcam diyordum. şimdi ise ne çabuk büyüdün be oğluşum diyorum. Allah bütün çocuklara sağlık sıhhat versin inşallah. daha nice günlerini kutlayalım.

daha nice güzel seneleri olsun inşallah canım :)

geçmiş olsun canım

Günaydın kızlar.. şükür bugün kimsenin ağrısı, şikayeti yok..bizde kızımla kahvaltı yapıp erkenden alışverişe çıkalım diye düşünüyoruz.. çok sıcak olmadan gidip gelelim..bizde kese yapmak için bişeyler arıcaz, bir de çekmece düzenleyicilerine bakcaz..inşaallah gönlümüze göre bişey buluruz..

Taze abinin nice yılları olsun inşAllah kardeşiyle anne babasıyla sevdikleriyle

Kızlar enfeksiyon olupta kahverengi akıntısı olan var mı? Benim şu an öyle ne yapacağımı bilmiyorum ? Normal mi acaba ?

Küçük abinin doğum günü kutlu olsun, nice mutlu senelere. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…