2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar çekmece Düzenleyicileri nerden aldınız ben de almak istiyorum çarşıya gidince. .Tedi de varmıdır? English home ya da madam coco da mı vardır?

ohooo ne zayiflikmis bu.34 beden nedir yahu.Hayatim diyetle gecti bir 34 olamadim.Kiskanccim
EHeheh sevsinler kıskançlığını:) tadınadoyamadım ama o bedenimin:) 1.5yıl boyunca hayatım diyete endeskliydi. 19.5olan yağ oranım 10a düştü diyetisyenim koruma programına soktu verdiklerini yiyemiyodum artık:) ama önceki halime inanamazsın instagramda görmüşsündür o karşılaştırmalı fotoda daha 7.5kilo vermiştim toplamda 11.5 kilo verdim. Şimdide hayatımın en kilolu dönemindeyim

Allahım senin analığını yerim ben hatun:) bende yazıyorum bi deftere tee tedaviye başlamadan öncesinde başlamıştım:)

İnstagramda seni görmeyen bir benim sanırım

Ahahahah kıyamadım sana :) bende bildiğin şaraba aşerdim. Gebelik öncesi balkanlarda içtiğim şarabın tadına aşerdim ende sürekli:) nasıl köreltirim bu duyguyu bilmem bi balkanlar yolu mu görünüyor ne bize :) ama evde pembe şarabım duruyor saklıyorum kimselere göstermedim:)))

Kızlar çekmece Düzenleyicileri nerden aldınız ben de almak istiyorum çarşıya gidince. .Tedi de varmıdır? English home ya da madam coco da mı vardır?

Hayırlı haberlerle gelin dr dan inşAllah, uzun zamandır görmeyince kızın kocaman gelecek sana şimdi
Ben ikeadan aldım ama bu hafta A101'e gelmiş kaldıysa bakabilirsin

ayyy bende de neler duruyor neler. santoriniden aldığım pembe şarap paristen aldığım bilmem kaç yıllık Bordeaux şarabı.... free shoplardan aldıklarımmm... hediye etmeliyim sanırım emzirirken de kullanmıcaz ne de olsa :)

Ay başında alcaz bizde eşim diyoki ay başında girelim alieksprese maaşı orda bırakalım :))))
Dün ben de bunu aratırken gördüm bikaç bişey dedim bugün ben bir keşfedeyim şu uygulamayı birazdan bakıcam
Sorma iyi yapmışsın sakla. İlerde onla açılış yaparaın :) biz de balayına gittiğimizde blue lady die bir kokteyl içmiştik çok güzeldi öğrendik barmenden yapmayı gelirgelmez malzemelerini almıştık. Martini vodka sprite turunç aroması falan var onların şişelerini hep kaldırdım. Bu dedim bensiz içilmez çok günah duble günah

Canım kese bize gerekmeyecek sanırım. Sen Doğum randevusu almaya gittiğinde yine sor ama uygulama aynıysa hemşireler hiçbirşey istemiyormuş. Bez,mama,emzik vs. Kıyafeti ise doğunca hastane giydiriyormuş yine, biz odaya çıkınca yada eve çıkaracağımız zaman kendi giysilerini giydiriyormuşuz. Hatta onu da aceleden getirmeyi unutan yada maddi durumu olmayan olunca hastane veriyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…