2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bana da oyle demıstı ama gelısımı sureklı onde cıkınca erken gelicek gibi dedi. Gelısımını onde tamamlarsa bagırsakları erken calısabılır bunda ıcerde kaka yapmasına neden olabılır dedı. Zaten sezeryana yonlendırıyo her seferınde napıcagımı ben de bılemıyorum suan canım

Benım sata gore 12 gun ılerde cıkıyo canım o yuzden dr onde gıdıyo ıcerde gelısımını erken tamamlayabılır dedı. Bu sefer de ıcerde fazla kalmıs olursa kakasını yapabılırmıs. Sezeryana yonlendırıyo her seferınde evet. Aılende esımde sezeryan olmamdan yana. Sımdı normalde dıretıp aksılık yasanaktan da kokuyorum. Daha gunumu almadım. Hakkımda hangısı hayırlısı bı bılsem keske

Tamam canım cok saol ıns ben de bulabılırım fıyatı cok uygunmus gercekten.

bende biraya aşerdim en son aldırdım eşime onunkinden içtim iki yudum rahatladım bir de yazmayı unuttum doktordayken biri aradı doktoru 3 gündür bebeğin hareketlerini hissetmiyormuş adam diyo ki birşey diyemem telefonda gelmen lazım neden bekledin 3 gün kadın hala bişi olur mu diye soruyor doktorda gelmesini söylüyo ısrarla teli kapattı çok sinirlendi 3 gün durulur mu dedi sonra geliyolar bebek gitmiş dedi çok diikat edelim aklımızda olsun çok üzüldüm umarım kötü birseyi yoktur

Slm kızlar evet ilk doğduğunda hastane giydiriyor genelde ilk kızımda öyle olmuştu sadece çıkacağımız gün kendi kıyafetlerimizi giydirip çıktık.eger kendi kıyafetlerini giydirmek istersen yikayamiyorsun sonra mecbur eve gelinceye kadar bekleyecek o kıyafetler. Orda her şey elinizin altında zaten bez mama emzik biberon eve çıkıncaya kadar onları kullanmak mantıklı kaç gün kalacağınız belli olmuyor sezeryan sonrasi 5 gün normal dogum sonrası 3 gün kalıyorsunuz hastanede

Bu arada hastaneye gittim konuştuk sezeryan sonrasi normal dogum yapabilir misim burda insalllah herşey yolunda gider

5 gün ve 3 gün mü hangi hastane canım? Ben bursadayım burdakilerin hepsi normal 1 gün sezeryan 2 gün yatırıyor ekstra bir durum olmadıkça. Biyerde de güzel aslında bebeğin göbeği bile düşebilir beş günde

Normal Doğumda duruma göre 2-3 günmüş . Sezeryan hakkında bilgim yok ama sen yaşamışsın demekki 5gün tutuyorlar. İnşallah bu kez normal Doğum olur istediğin gibi canım. Önceki neden sezeryan olmuştu?

Ay yawrumya özlemez mi. Rabbim ayırmasın kuzum

Kızlar bacak aramda şiddetli bir agrı var sizde oluyırmu ayagımı kıpırdatamıyorum oturup kalkarken zorlanıyorum.

Kızlar bacak aramda şiddetli bir agrı var sizde oluyırmu ayagımı kıpırdatamıyorum oturup kalkarken zorlanıyorum.

Canım bebek kanala yerleşiyor demek ki.. pelvis kemikleri ağrıyordur.. o da acı ama normal canım.. oğlumda o ağrıyı 32 haftada yaşamaya başlamıştım..

Amanın kaç yıllık şarap mı pembe şarap mı deme deme :) aslında hamilelikte bile ayda 1-2 kere 1 kadehe izin veriyorlar biliyor musun. Emzirme döneminde sütümüzü sağsak önceden 1gün öyle idare etse olmazmı :)))

Canım bebek kanala yerleşiyor demek ki.. pelvis kemikleri ağrıyordur.. o da acı ama normal canım.. oğlumda o ağrıyı 32 haftada yaşamaya başlamıştım..
Yarın 36 haftaya giriyoruz doğum mu yaklaşıyor demek acaba çok zorlanıyorum bebek de kıpır kıpır vurdukça agrım artıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…