- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
Bana da drun sezeryana yönlendiriyor gibi geldi canım, usgde çıkan tahmini Doğum tarihi sadece gelişimini gösterir benim en son gittiğimde 24haziran gösteriyordu ama bunu baz almıyoruz dedi drum, normal Doğum yani ssvd istiyorum ben ama eğer sezeryan olacak olursam herhangi bir aksilik olmazsa bana verdiği tarih 1temmuz suanda
Canım doktorun sezeryan yanlısı gibi geldi bana. Kilosu önde olması normal gelişimini tamamladığı anlamına geliyor mu? Çatı dar dese,makat geliş olsa yada Allah korusun plasenta sorunu olsa sezeryan demesi olağan. Ama daha son haftalar bile değilken şaşırdım. Üstelik günlüğümüzde bile 2200 yazıyor tam. Benimde baş özellikle hep 8 temmuz gösteriyordu. Cumartesiyi kilosu kaçmış öğrenmek için merakla bekliyorum
Sağolasın canım, tam adını bilmiyorum mağazanın ama alttan ikinci katta merdivenlerin çaprazındaydı
Tülleri Kahveci'nin sokağındaki dükkanların birinden aldım, handakiler güzel değildi, hep mat olanlar vardı aklında olsun
Slm kızlar evet ilk doğduğunda hastane giydiriyor genelde ilk kızımda öyle olmuştu sadece çıkacağımız gün kendi kıyafetlerimizi giydirip çıktık.eger kendi kıyafetlerini giydirmek istersen yikayamiyorsun sonra mecbur eve gelinceye kadar bekleyecek o kıyafetler. Orda her şey elinizin altında zaten bez mama emzik biberon eve çıkıncaya kadar onları kullanmak mantıklı kaç gün kalacağınız belli olmuyor sezeryan sonrasi 5 gün normal dogum sonrası 3 gün kalıyorsunuz hastanedeCanım kese bize gerekmeyecek sanırım. Sen Doğum randevusu almaya gittiğinde yine sor ama uygulama aynıysa hemşireler hiçbirşey istemiyormuş. Bez,mama,emzik vs. Kıyafeti ise doğunca hastane giydiriyormuş yine, biz odaya çıkınca yada eve çıkaracağımız zaman kendi giysilerini giydiriyormuşuz. Hatta onu da aceleden getirmeyi unutan yada maddi durumu olmayan olunca hastane veriyormuş.
5 gün ve 3 gün müSlm kızlar evet ilk doğduğunda hastane giydiriyor genelde ilk kızımda öyle olmuştu sadece çıkacağımız gün kendi kıyafetlerimizi giydirip çıktık.eger kendi kıyafetlerini giydirmek istersen yikayamiyorsun sonra mecbur eve gelinceye kadar bekleyecek o kıyafetler. Orda her şey elinizin altında zaten bez mama emzik biberon eve çıkıncaya kadar onları kullanmak mantıklı kaç gün kalacağınız belli olmuyor sezeryan sonrasi 5 gün normal dogum sonrası 3 gün kalıyorsunuz hastanede
Almanya canım türkiye degil5 gün ve 3 gün mühangi hastane canım? Ben bursadayım burdakilerin hepsi normal 1 gün sezeryan 2 gün yatırıyor ekstra bir durum olmadıkça. Biyerde de güzel aslında bebeğin göbeği bile düşebilir beş günde
Şimdi taşlar yerine oturdu canımAlmanya canım türkiye değil
Normal Doğumda duruma göre 2-3 günmüş . Sezeryan hakkında bilgim yok ama sen yaşamışsın demekki 5gün tutuyorlar. İnşallah bu kez normal Doğum olur istediğin gibi canım. Önceki neden sezeryan olmuştu?Slm kızlar evet ilk doğduğunda hastane giydiriyor genelde ilk kızımda öyle olmuştu sadece çıkacağımız gün kendi kıyafetlerimizi giydirip çıktık.eger kendi kıyafetlerini giydirmek istersen yikayamiyorsun sonra mecbur eve gelinceye kadar bekleyecek o kıyafetler. Orda her şey elinizin altında zaten bez mama emzik biberon eve çıkıncaya kadar onları kullanmak mantıklı kaç gün kalacağınız belli olmuyor sezeryan sonrasi 5 gün normal dogum sonrası 3 gün kalıyorsunuz hastanede
Maşallah canım bebeğinize1kilo 800 gram olmuş bizimki:) suyum plesentanın yerleşmesi her şey iyiymiş baş aşağı da dönmüş normal Doğum olmaması için bir sebep yok şu an dedi ama ben varım onu bilmiyo doktor
Ay yawrumya özlemez mi. Rabbim ayırmasın kuzumBende kendimi çok halsiz bitkin hissediyorum diye ilk defa 2 gün bıraktım ama çok özledim akşam kavuştum çok şükür oda beni özlemiş tüm gece sarmaş dolaş uyuduk uyanıp uyanıp beni öptü Rabbim kimseyi evlatlarından ayırmasın
Aa aşk olsun ekle canım :)İnstagramda seni görmeyen bir benim sanırım
Kızlar bacak aramda şiddetli bir agrı var sizde oluyırmu ayagımı kıpırdatamıyorum oturup kalkarken zorlanıyorum.
ben de file alacagim o kuvete ama nasil bir sey lazim bilmiyorum.Kızlarrr günaydınn...
A101den küvet alanlar hangi marka file o küvete uygundu acaba? Alanlar yazabilir mi?
Amanın kaç yıllık şarap mı pembe şarap mı deme deme :) aslında hamilelikte bile ayda 1-2 kere 1 kadehe izin veriyorlar biliyor musun. Emzirme döneminde sütümüzü sağsak önceden 1gün öyle idare etse olmazmı :)))ayyy bende de neler duruyor neler. santoriniden aldığım pembe şarap paristen aldığım bilmem kaç yıllık Bordeaux şarabı.... free shoplardan aldıklarımmm... hediye etmeliyim sanırım emzirirken de kullanmıcaz ne de olsa :)
Yarın 36 haftaya giriyoruz doğum mu yaklaşıyor demek acaba çok zorlanıyorum bebek de kıpır kıpır vurdukça agrım artıyor.Canım bebek kanala yerleşiyor demek ki.. pelvis kemikleri ağrıyordur.. o da acı ama normal canım.. oğlumda o ağrıyı 32 haftada yaşamaya başlamıştım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?