2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ay ben keşfetmiyim orayı :) yoksa batarız:)
Günah tabi ayıp ayıp :) ohh sende kokteyllere boğarsın kendini

Kızlar bizim ailelerin biri Denizlide biri Trabzonda. Her aradıklarında doğum ne zaman diye soruyorlar. Ona göre bilet alacaklar. Benim doktorum da aksi gibi doğumla ilgili hiçbir şey söylemiyr. Yarın kontrolümüz var. Doktoru sıkıştırsam mı doğum konusunda. Kızar diye korkuyorm. Anneme kız bebek erken geliyormuş haziran sonuna gelecekmiş gibi hazırlayın kendinzi dedim. Haziranın 10u 15i gibi gelseler olur değil mi?​

Ay ben keşfetmiyim orayı :) yoksa batarız:)
Günah tabi ayıp ayıp :) ohh sende kokteyllere boğarsın kendini
Yasak ya ondan heralde daha cazip geliyor canım :) normal zamanda bu kadar aklıma gelmez ama şimdi durup dururken canım istiyor

Nice saglikli mutlu yillara seneye kardesli kutlamak nasip olsun hayirlisiyla

Herkeste ayni strest canim bizim bide bayrama denk geliyor bilet bulamayiz derdi var :)) Annemleri garantiye aldim 12 haziranda gelecekler kizim supriz yapmazsa insallah ananesi geldikten sonra gelsinde .. :) Digerlerini beklemeye aldim iki kere daha gidiyim doktora soyler belki bir tarih dedim. Doktorda diyor ki nasil tarih vereyim simdi cok erken hakli adamda dogumun tarihimi olur bi bakmissin yarin gelmis (Allah korusun) :)

Ben bu yuzden disariya yemege gittigimizde ifrit oluyorum,hele tüttürenleri gordukce:)iki gecedir ruyamda goruyorum ama 11 kasimda hamile oldugumu ogrendigim gunden beri hic icmedim,direniyorum(

Bunları doğurup az büyütelim, 3.yü beraber yapalım
Kız ilkinde tam kendimi toparlamaya başladım kiloları verdim bi hamile oldum herşey başa döndü şimdilik düşünmüyorum ama eşim 3.yü çok istiyor Allah nasip ederse zaman gösterir belki 2.ler çok yaramaz olur 3.yü hiç düşünmeyiz belki çok yavaş olur hemen bi tane daha isteriz

Aynen öyle de gel de anlat ailelere:)) Erkenden gelin ramazanı burda geçirelim diyorum. Anam sıkılırım ben diyor. Düğün sezonu birde. 26 Haziran Eşimin halasının kızı evlenecek, 7 temmuz benim teyze oğlu. Kızıma tam arada gel diyorum :)))) Anamlar haziran 10 gibi gelir, doğumdan sonra gidr. Ötekiler 26sından sonra gelir. Anamlar yokken durur. Sonra isteyen geri gelir. Kafamda bu var da son söz kızımın elbet :))))

Ben bu yuzden disariya yemege gittigimizde ifrit oluyorum,hele tüttürenleri gordukce:)iki gecedir ruyamda goruyorum ama 11 kasimda hamile oldugumu ogrendigim gunden beri hic icmedim,direniyorum(
Ay sorma bizim kocamla yazın haftada 1-2 akşam terasımızda kahve ince puro keyfimiz vardı:) ne özledm varya o keyfi kahweli vişneli purolar ah ah :) diren annesi diren az kaldı :)

Seni normal dogum mu erken 10'nu gibi gelirlerse sanki 15inde gelsinler madem annenler sıkılırım diyorsa. benimkiler yazi bende gecirecekleri icin sıkılma lafı gecmiyor aramizda Anane olmak kolay mi canim bakacak torununa
Bende laf anlatmaktan yoruldum en son iki kere daha kontrole gidince belli olurmus dedim sıyrıldim isin icinden.

Canım ilk kızımda 3 gün sancıdan sonra suni sanci aldım artık dayanacak gücüm kalmamıştı bebeğin kalp atislari düştüğü için bide kanala girmediginden sezeryana alindim bide yetmezmiş gibi ameliyat esnasında doktorlar mikrop bulastirdilar yarama ateşim 39 dereceydi 20 gün hastanede kaldım

Aynen hazıran sonu doğar canm senin kız o tarh iyi gelmeleri için

mrh arkadaşlar....bi haftadır hiç giremedim sanırım...tayini iişleri vardı çok kafa bunaltıcı idi her gün ağladım...aslında bende gitmek istiyorum ama kayınvalide kayınpeder işte bizim fikrimizi sormadan kafalarında ki plana göre konuşunca canım sıkıldı...ilk kızımda hep annem geliyordu..şimdi kardeşimde memlekette...o yüzden bu sefer o gelemedi o yüzden 2 defa kanamam oldu hastalandım kayınvalideyi çağırdık...bunu bahane ediyorlar neymiş biz her an gelemeyiz siz gelin buraya diye...yani acizlenerek geliyorlar...çok canım sıkıldı ya siz nasıl yaşamak istiyorsunuz demeden emri vaki olunca....eşime bunları anlattım durdum hayatımızı yönetmek istemeleri ve eşimde saygısından ses etmiyor...ben anlatıyorum yok öyle değil de demiyor...en sonunda onlar sustu biz karı koca karar verince yoluna girdi gibi ama çok sıkıntılı bi süreç...ama tayin çıksada hemen taşınmayı düşünmüyorum lohusalığı atlatıp gitmeğe karar verdik...
sözüm ona aileri konuşmıuşsunuz...çok erken çağırmayın derim ben...çünkü sonrası çok ihtiyacınız oluyor...doğumdan sonra ne kadar çok dursalar kardır oluyor....erken gelince de eşinle geçireceğiniz yanlız zamanlarınızda en tatlı zamanlarınızda kalabalık ve büyüklerle geçiyor...alt katta komşum doğum yaptı annesi 1 ay önce geldi kadın doğumdan 20 gün sonra gitmek zorunda kaldı...hoş bizimkiler o kadrı zor kalıyorlar

Canım geçmiş olsun, öyle bir tecrübeden sonra inşallah rahat bir normal doğumla bir avazda kurtulursun bu kez.

Anneler biZim kız geldi 1 saat oldu 34 haftalık oldu 1 haftadır dogru dürüst beslenememiştim 2550 kilo dogduk boyumuzu öğrenemedik normal doğum oldu enfeksiyon değerim düşmüyordu riske qtmayalım dedi doktorum ageım hafif vardı sabah 7 de suni sancı baslandı 15:15 gibi doğum oldu bizden haber böyle darısı basınıza sağlıklı doğumlar inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…