Özelden yaz bana canım ekliyim seni:))bir de ben çok aktif olmama rağmen nasıl kaçırmışsam
Ay ben keşfetmiyim orayı :) yoksa batarız:)Dün ben de bunu aratırken gördüm bikaç bişey dedim bugün ben bir keşfedeyim şu uygulamayı birazdan bakıcam
Sorma iyi yapmışsın sakla. İlerde onla açılış yaparaın :) biz de balayına gittiğimizde blue lady die bir kokteyl içmiştik çok güzeldi öğrendik barmenden yapmayı gelirgelmez malzemelerini almıştık.Martini vodka sprite turunç aroması falan var onların şişelerini hep kaldırdım. Bu dedim bensiz içilmez çok günah duble günah
Yasak ya ondan heralde daha cazip geliyor canım :) normal zamanda bu kadar aklıma gelmez ama şimdi durup dururken canım istiyorAy ben keşfetmiyim orayı :) yoksa batarız:)
Günah tabi ayıp ayıp :) ohh sende kokteyllere boğarsın kendini
Nice saglikli mutlu yillara seneye kardesli kutlamak nasip olsun hayirlisiylagünaydın kızlarrr. bugün 34 haftamız bitiyor hayırlısıyla. büyük oğlumun doğumgününü kutlucaz bugün. koşuşturma içinde olucam. inşallah çok yorulmam. zaman ne kadar da hızlı geçiyor. 5 yıl önce oğlumu kucağıma aldığımda nasıl büyücek bu çocuk, ben nasıl bakıcam diyordum. şimdi ise ne çabuk büyüdün be oğluşum diyorum. Allah bütün çocuklara sağlık sıhhat versin inşallah. daha nice günlerini kutlayalım.
Herkeste ayni strest canim bizim bide bayrama denk geliyor bilet bulamayiz derdi var :)) Annemleri garantiye aldim 12 haziranda gelecekler kizim supriz yapmazsa insallah ananesi geldikten sonra gelsinde .. :) Digerlerini beklemeye aldim iki kere daha gidiyim doktora soyler belki bir tarih dedim. Doktorda diyor ki nasil tarih vereyim simdi cok erken hakli adamda dogumun tarihimi olur bi bakmissin yarin gelmis (Allah korusun) :)Kızlar bizim ailelerin biri Denizlide biri Trabzonda. Her aradıklarında doğum ne zaman diye soruyorlar. Ona göre bilet alacaklar. Benim doktorum da aksi gibi doğumla ilgili hiçbir şey söylemiyr. Yarın kontrolümüz var. Doktoru sıkıştırsam mı doğum konusunda. Kızar diye korkuyorm. Anneme kız bebek erken geliyormuş haziran sonuna gelecekmiş gibi hazırlayın kendinzi dedim. Haziranın 10u 15i gibi gelseler olur değil mi?
Amanın kaç yıllık şarap mı pembe şarap mı deme deme :) aslında hamilelikte bile ayda 1-2 kere 1 kadehe izin veriyorlar biliyor musun. Emzirme döneminde sütümüzü sağsak önceden 1gün öyle idare etse olmazmı :)))
Kesinlikle yasak olmasından. Kahweyle aynı düşünüyorum ben valla. Nasıl kahweye aşeriyosam şarabada öyle aşeriyorum valla :)Yasak ya ondan heralde daha cazip geliyor canım :) normal zamanda bu kadar aklıma gelmez ama şimdi durup dururken canım istiyor
Kız ilkinde tam kendimi toparlamaya başladım kiloları verdim bi hamile oldum herşey başa döndü şimdilik düşünmüyorum ama eşim 3.yü çok istiyor Allah nasip ederse zaman gösterir belki 2.ler çok yaramaz olur 3.yü hiç düşünmeyiz belki çok yavaş olur hemen bi tane daha isterizBunları doğurup az büyütelim, 3.yü beraber yapalım
Aynen öyle de gel de anlat ailelere:)) Erkenden gelin ramazanı burda geçirelim diyorum. Anam sıkılırım ben diyor. Düğün sezonu birde. 26 Haziran Eşimin halasının kızı evlenecek, 7 temmuz benim teyze oğlu. Kızıma tam arada gel diyorum :)))) Anamlar haziran 10 gibi gelir, doğumdan sonra gidr. Ötekiler 26sından sonra gelir. Anamlar yokken durur. Sonra isteyen geri gelir. Kafamda bu var da son söz kızımın elbet :))))Herkeste ayni strest canim bizim bide bayrama denk geliyor bilet bulamayiz derdi var :)) Annemleri garantiye aldim 12 haziranda gelecekler kizim supriz yapmazsa insallah ananesi geldikten sonra gelsinde .. :) Digerlerini beklemeye aldim iki kere daha gidiyim doktora soyler belki bir tarih dedim. Doktorda diyor ki nasil tarih vereyim simdi cok erken hakli adamda dogumun tarihimi olur bi bakmissin yarin gelmis (Allah korusun) :)
Ay sorma bizim kocamla yazın haftada 1-2 akşam terasımızda kahve ince puro keyfimiz vardı:) ne özledm varya o keyfi kahweli vişneli purolar ah ah :) diren annesi diren az kaldı :)Ben bu yuzden disariya yemege gittigimizde ifrit oluyorum,hele tüttürenleri gordukce:)iki gecedir ruyamda goruyorum ama 11 kasimda hamile oldugumu ogrendigim gunden beri hic icmedim,direniyorum(
Bende de oluyor ayaktayken oramda bir ağırlık oluyor taşıyamıyorum sanki ağrıyor acayipKızlar bacak aramda şiddetli bir agrı var sizde oluyırmu ayagımı kıpırdatamıyorum oturup kalkarken zorlanıyorum.
Seni normal dogum mu erken 10'nu gibi gelirlerse sanki 15inde gelsinler madem annenler sıkılırım diyorsa. benimkiler yazi bende gecirecekleri icin sıkılma lafı gecmiyor aramizdaAynen öyle de gel de anlat ailelere:)) Erkenden gelin ramazanı burda geçirelim diyorum. Anam sıkılırım ben diyor. Düğün sezonu birde. 26 Haziran Eşimin halasının kızı evlenecek, 7 temmuz benim teyze oğlu. Kızıma tam arada gel diyorum :)))) Anamlar haziran 10 gibi gelir, doğumdan sonra gidr. Ötekiler 26sından sonra gelir. Anamlar yokken durur. Sonra isteyen geri gelir. Kafamda bu var da son söz kızımın elbet :))))
Ben sabah öyleydim ama sonra yavaş yavaş geçti şimdi sıkıntı yok umarım senin de geçerKızlar bacak aramda şiddetli bir agrı var sizde oluyırmu ayagımı kıpırdatamıyorum oturup kalkarken zorlanıyorum.
@Zey-has kendimi yordugum zamanlar bende de oluyor. Yatakta donmek ya da ayaga kalkmak zorluyor. Vucut ağırlığı oraya yukleniyor galibaBende de oluyor ayaktayken oramda bir ağırlık oluyor taşıyamıyorum sanki ağrıyor acayip
Canım ilk kızımda 3 gün sancıdan sonra suni sanci aldım artık dayanacak gücüm kalmamıştı bebeğin kalp atislari düştüğü için bide kanala girmediginden sezeryana alindim bide yetmezmiş gibi ameliyat esnasında doktorlar mikrop bulastirdilar yarama ateşim 39 dereceydi 20 gün hastanede kaldımNormal Doğumda duruma göre 2-3 günmüş . Sezeryan hakkında bilgim yok ama sen yaşamışsın demekki 5gün tutuyorlar. İnşallah bu kez normal Doğum olur istediğin gibi canım. Önceki neden sezeryan olmuştu?
Aynen hazıran sonu doğar canm senin kız o tarh iyi gelmeleri içinKızlar bizim ailelerin biri Denizlide biri Trabzonda. Her aradıklarında doğum ne zaman diye soruyorlar. Ona göre bilet alacaklar. Benim doktorum da aksi gibi doğumla ilgili hiçbir şey söylemiyr. Yarın kontrolümüz var. Doktoru sıkıştırsam mı doğum konusunda. Kızar diye korkuyorm. Anneme kız bebek erken geliyormuş haziran sonuna gelecekmiş gibi hazırlayın kendinzi dedim. Haziranın 10u 15i gibi gelseler olur değil mi?
Canım geçmiş olsun, öyle bir tecrübeden sonra inşallah rahat bir normal doğumla bir avazda kurtulursun bu kez.Canım ilk kızımda 3 gün sancıdan sonra suni sanci aldım artık dayanacak gücüm kalmamıştı bebeğin kalp atislari düştüğü için bide kanala girmediginden sezeryana alindim bide yetmezmiş gibi ameliyat esnasında doktorlar mikrop bulastirdilar yarama ateşim 39 dereceydi 20 gün hastanede kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?