Maşallah güzel prensese,topiğin 3. bebeği de hoş geldi sefa getirdi dünyaya... Annesi sana geçmiş olsun.Allah analı babalı büyütsün.Bebeğe güzel bir hayat,uzun bir ömür diliyorum.Anneler biZim kız geldi 1 saat oldu 34 haftalık oldu 1 haftadır dogru dürüst beslenememiştim 2550 kilo dogduk boyumuzu öğrenemedik normal doğum oldu enfeksiyon değerim düşmüyordu riske qtmayalım dedi doktorum ageım hafif vardı sabah 7 de suni sancı baslandı 15:15 gibi doğum oldu bizden haber böyle darısı basınıza sağlıklı doğumlar inş
Allah hayırlı etsin inşallah :) kavuştum bebeğine:) ne enfeksiyonu canım Bendede var çok korkuyorum?Anneler biZim kız geldi 1 saat oldu 34 haftalık oldu 1 haftadır dogru dürüst beslenememiştim 2550 kilo dogduk boyumuzu öğrenemedik normal doğum oldu enfeksiyon değerim düşmüyordu riske qtmayalım dedi doktorum ageım hafif vardı sabah 7 de suni sancı baslandı 15:15 gibi doğum oldu bizden haber böyle darısı basınıza sağlıklı doğumlar inş
hayırlı olsun canım rabbim analaı babalı büyütsün normal doğum oldu sanırım nasıl geçti sancı zamanlarıAnneler biZim kız geldi 1 saat oldu 34 haftalık oldu 1 haftadır dogru dürüst beslenememiştim 2550 kilo dogduk boyumuzu öğrenemedik normal doğum oldu enfeksiyon değerim düşmüyordu riske qtmayalım dedi doktorum ageım hafif vardı sabah 7 de suni sancı baslandı 15:15 gibi doğum oldu bizden haber böyle darısı basınıza sağlıklı doğumlar inş
Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün inşallah kilosuda maşallah iyiymiş tez zamanda evinize çıkarsınız insallahAnneler biZim kız geldi 1 saat oldu 34 haftalık oldu 1 haftadır dogru dürüst beslenememiştim 2550 kilo dogduk boyumuzu öğrenemedik normal doğum oldu enfeksiyon değerim düşmüyordu riske qtmayalım dedi doktorum ageım hafif vardı sabah 7 de suni sancı baslandı 15:15 gibi doğum oldu bizden haber böyle darısı basınıza sağlıklı doğumlar inş
Abuu hosgelmis sefa getirmis canim ya masallah kilosuda cok iyi sende iyisindir umarim.. Bekliyordum senin kizi zaten gec kaldi :))Anneler biZim kız geldi 1 saat oldu 34 haftalık oldu 1 haftadır dogru dürüst beslenememiştim 2550 kilo dogduk boyumuzu öğrenemedik normal doğum oldu enfeksiyon değerim düşmüyordu riske qtmayalım dedi doktorum ageım hafif vardı sabah 7 de suni sancı baslandı 15:15 gibi doğum oldu bizden haber böyle darısı basınıza sağlıklı doğumlar inş
Evet izin veriyorlarmış aslında ama ben cesaret edemedim. Dayanıvereyim ne olacak sanki dedim. Tarihleri geçecekAmanın kaç yıllık şarap mı pembe şarap mı deme deme :) aslında hamilelikte bile ayda 1-2 kere 1 kadehe izin veriyorlar biliyor musun. Emzirme döneminde sütümüzü sağsak önceden 1gün öyle idare etse olmazmı :)))
:)Özelden yaz bana canım ekliyim seni:))
Ayyy benimkiler Sakarya da eşiminkiler de Balıkesir de bizde İzmir deyiz. Doktorum 32 haftalıkken gittiğimizde 12 haziran 3 temmuz arası beklicez dedi. Tabi bende bizimkilere söyledim. 10unda geliyorlarmış ohh ne güzel. 12sinde zorunlu izne çıkıyorum evde oturmak yerine gezeriz annişkom ve ablişkomla ne iyi. Geliyorlarsa söyle gelsin seninkilerde tek takılmamış oluruz.Kızlar bizim ailelerin biri Denizlide biri Trabzonda. Her aradıklarında doğum ne zaman diye soruyorlar. Ona göre bilet alacaklar. Benim doktorum da aksi gibi doğumla ilgili hiçbir şey söylemiyr. Yarın kontrolümüz var. Doktoru sıkıştırsam mı doğum konusunda. Kızar diye korkuyorm. Anneme kız bebek erken geliyormuş haziran sonuna gelecekmiş gibi hazırlayın kendinzi dedim. Haziranın 10u 15i gibi gelseler olur değil mi?
Bizim günler aynı seninle sevgiliHerkeste ayni strest canim bizim bide bayrama denk geliyor bilet bulamayiz derdi var :)) Annemleri garantiye aldim 12 haziranda gelecekler kizim supriz yapmazsa insallah ananesi geldikten sonra gelsinde .. :) Digerlerini beklemeye aldim iki kere daha gidiyim doktora soyler belki bir tarih dedim. Doktorda diyor ki nasil tarih vereyim simdi cok erken hakli adamda dogumun tarihimi olur bi bakmissin yarin gelmis (Allah korusun) :)
Ayyy çok sevindim canım Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı yazılar yazsın inşallah. İkiniz de iyisiniz değil mi? Detayları bekliyoruz doğum nasıl dı bebişin nasıl? Ayy çok heyecanlandım sankiAnneler biZim kız geldi 1 saat oldu 34 haftalık oldu 1 haftadır dogru dürüst beslenememiştim 2550 kilo dogduk boyumuzu öğrenemedik normal doğum oldu enfeksiyon değerim düşmüyordu riske qtmayalım dedi doktorum ageım hafif vardı sabah 7 de suni sancı baslandı 15:15 gibi doğum oldu bizden haber böyle darısı basınıza sağlıklı doğumlar inş
Tebrik ederimAnneler biZim kız geldi 1 saat oldu 34 haftalık oldu 1 haftadır dogru dürüst beslenememiştim 2550 kilo dogduk boyumuzu öğrenemedik normal doğum oldu enfeksiyon değerim düşmüyordu riske qtmayalım dedi doktorum ageım hafif vardı sabah 7 de suni sancı baslandı 15:15 gibi doğum oldu bizden haber böyle darısı basınıza sağlıklı doğumlar inş
Bana ilk 24 haziran dedi arefe gunu yani :) Bende arefe burdamisiniz sezeryana alirmisiniz o gun dedim tabiki dedi nereye gidicem maldivlere mi dedi birde espiri yapti senin dogumunu yapar giderim dedi :))Bizim günler aynı seninle sevgiliAl_pi . Doktor civanım bana 12 haziran 3 temmuz arası beklicez dedi senin de öyle olur muhakkak. Bu arada ben normal doğum düşünüyorum o zamana kadar tırsıp vazgeçmezsem. Sezeryan doğum olursa da 24 haziran dedi ama ben düşünmüyorum..
Hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsünAnneler biZim kız geldi 1 saat oldu 34 haftalık oldu 1 haftadır dogru dürüst beslenememiştim 2550 kilo dogduk boyumuzu öğrenemedik normal doğum oldu enfeksiyon değerim düşmüyordu riske qtmayalım dedi doktorum ageım hafif vardı sabah 7 de suni sancı baslandı 15:15 gibi doğum oldu bizden haber böyle darısı basınıza sağlıklı doğumlar inş
Zamanında gelsin inşallah. Benim doktor Paris e gidiyor. Ama daha tam belli değilmiş. Ondan bana da arefe gününü verdi işte. Her gittiğim de bayram tatilini Çeşme de geçirin bişey olursa beraber hastaneye gideriz diyorum. Ama pek ciddiye almadı beni gülüyor sadece.Bana ilk 24 haziran dedi arefe gunu yani :) Bende arefe burdamisiniz sezeryana alirmisiniz o gun dedim tabiki dedi nereye gidicem maldivlere mi dedi birde espiri yapti senin dogumunu yapar giderim dedi :))
Ama iste belli olmuyor ki bu isler benim sezeryan canim her ne kadar doktor normal desede ben sezeryan istiyorum haziran 12 de annem gelecek o zmana kadar gelmesinde baska bisi istemem
Benimki sagolsun bayramda burdaymis kurban bayraminda gitsin nereye gidiyorsa bu bayram burda kalsinda :))Zamanında gelsin inşallah. Benim doktor Paris e gidiyor. Ama daha tam belli değilmiş. Ondan bana da arefe gününü verdi işte. Her gittiğim de bayram tatilini Çeşme de geçirin bişey olursa beraber hastaneye gideriz diyorum. Ama pek ciddiye almadı beni gülüyor sadece.
Hayırlı olsun canım masallah kilosuda cok iyiymis sanırım küveze girmedi saglıkla büyüsün 3.bebegimizde geldi bizim tooigin bebekleri hep aceleci cıktıAnneler biZim kız geldi 1 saat oldu 34 haftalık oldu 1 haftadır dogru dürüst beslenememiştim 2550 kilo dogduk boyumuzu öğrenemedik normal doğum oldu enfeksiyon değerim düşmüyordu riske qtmayalım dedi doktorum ageım hafif vardı sabah 7 de suni sancı baslandı 15:15 gibi doğum oldu bizden haber böyle darısı basınıza sağlıklı doğumlar inş
Benimki eylulde gelip bebise bakacak. Ondan sıkılırım diyor:))Seni normal dogum mu erken 10'nu gibi gelirlerse sanki 15inde gelsinler madem annenler sıkılırım diyorsa. benimkiler yazi bende gecirecekleri icin sıkılma lafı gecmiyor aramizdaAnane olmak kolay mi canim bakacak torununa
Bende laf anlatmaktan yoruldum en son iki kere daha kontrole gidince belli olurmus dedim sıyrıldim isin icinden.
Normal istiyorum ama nasipte ne varsa o olsun. Sezeryan olmasi gerrkirse diretmem yani. Hakkimizda hangisi hayirliysa o olsun kuzumSeni normal dogum mu erken 10'nu gibi gelirlerse sanki 15inde gelsinler madem annenler sıkılırım diyorsa. benimkiler yazi bende gecirecekleri icin sıkılma lafı gecmiyor aramizdaAnane olmak kolay mi canim bakacak torununa
Bende laf anlatmaktan yoruldum en son iki kere daha kontrole gidince belli olurmus dedim sıyrıldim isin icinden.
Ayyy Çeşme bir harika İzmir e gelince sıcaktan bunalıyorum. Rüzgarımız meşhur zaten. Sıcak yaz akşamlarında terlenmeyen tek yer.. Sıcak su seviyorsan ya Ilıca ya da Boyalık a gideceksin o zamanBenimki sagolsun bayramda burdaymis kurban bayraminda gitsin nereye gidiyorsa bu bayram burda kalsinda :))
Çeşmede soguktur yahu ben gecen yil kocakari pilajina gitmistim.dondum o ne bicim deniz :))) Azcik sicak su katsinlar girememiztim hic.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?