2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah güzel prensese,topiğin 3. bebeği de hoş geldi sefa getirdi dünyaya... Annesi sana geçmiş olsun.Allah analı babalı büyütsün.Bebeğe güzel bir hayat,uzun bir ömür diliyorum.
 
Allah hayırlı etsin inşallah :) kavuştum bebeğine:) ne enfeksiyonu canım Bendede var çok korkuyorum?
 
hayırlı olsun canım rabbim analaı babalı büyütsün normal doğum oldu sanırım nasıl geçti sancı zamanları
 
Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün inşallah kilosuda maşallah iyiymiş tez zamanda evinize çıkarsınız insallah
 
Abuu hosgelmis sefa getirmis canim ya masallah kilosuda cok iyi sende iyisindir umarim.. Bekliyordum senin kizi zaten gec kaldi :))
 
Evet izin veriyorlarmış aslında ama ben cesaret edemedim. Dayanıvereyim ne olacak sanki dedim. Tarihleri geçecek
 
Ayyy benimkiler Sakarya da eşiminkiler de Balıkesir de bizde İzmir deyiz. Doktorum 32 haftalıkken gittiğimizde 12 haziran 3 temmuz arası beklicez dedi. Tabi bende bizimkilere söyledim. 10unda geliyorlarmış ohh ne güzel. 12sinde zorunlu izne çıkıyorum evde oturmak yerine gezeriz annişkom ve ablişkomla ne iyi. Geliyorlarsa söyle gelsin seninkilerde tek takılmamış oluruz.
 
Bizim günler aynı seninle sevgili Al_pi . Doktor civanım bana 12 haziran 3 temmuz arası beklicez dedi senin de öyle olur muhakkak. Bu arada ben normal doğum düşünüyorum o zamana kadar tırsıp vazgeçmezsem. Sezeryan doğum olursa da 24 haziran dedi ama ben düşünmüyorum..
 
Ayyy çok sevindim canım Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı yazılar yazsın inşallah. İkiniz de iyisiniz değil mi? Detayları bekliyoruz doğum nasıl dı bebişin nasıl? Ayy çok heyecanlandım sanki
 
Tebrik ederim 3. bebiş de geldi... Bu ilk kız galiba..
 
Bana ilk 24 haziran dedi arefe gunu yani :) Bende arefe burdamisiniz sezeryana alirmisiniz o gun dedim tabiki dedi nereye gidicem maldivlere mi dedi birde espiri yapti senin dogumunu yapar giderim dedi :))
Ama iste belli olmuyor ki bu isler benim sezeryan canim her ne kadar doktor normal desede ben sezeryan istiyorum haziran 12 de annem gelecek o zmana kadar gelmesinde baska bisi istemem
 
Hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün
 
Instagram severler nur erkoçun elbisesini gördünüz mu kesin özel dikimdir bende aynen öyle istiyordum Ama artik ikinci bebisi yaparsam erkenden diktirecgim :)))
Birde onun gobekle benim.gobek aynı elbiseyi giyince cikmis ortaya onunda normalde hic yok gibi.
 
Zamanında gelsin inşallah. Benim doktor Paris e gidiyor. Ama daha tam belli değilmiş. Ondan bana da arefe gününü verdi işte. Her gittiğim de bayram tatilini Çeşme de geçirin bişey olursa beraber hastaneye gideriz diyorum. Ama pek ciddiye almadı beni gülüyor sadece.
 
Benimki sagolsun bayramda burdaymis kurban bayraminda gitsin nereye gidiyorsa bu bayram burda kalsinda :))
Çeşmede soguktur yahu ben gecen yil kocakari pilajina gitmistim.dondum o ne bicim deniz :))) Azcik sicak su katsinlar girememiztim hic.
 
Hayırlı olsun canım masallah kilosuda cok iyiymis sanırım küveze girmedi saglıkla büyüsün 3.bebegimizde geldi bizim tooigin bebekleri hep aceleci cıktı
 
Benimki eylulde gelip bebise bakacak. Ondan sıkılırım diyor:))
 
Normal istiyorum ama nasipte ne varsa o olsun. Sezeryan olmasi gerrkirse diretmem yani. Hakkimizda hangisi hayirliysa o olsun kuzum
 
Benimki sagolsun bayramda burdaymis kurban bayraminda gitsin nereye gidiyorsa bu bayram burda kalsinda :))
Çeşmede soguktur yahu ben gecen yil kocakari pilajina gitmistim.dondum o ne bicim deniz :))) Azcik sicak su katsinlar girememiztim hic.
Ayyy Çeşme bir harika İzmir e gelince sıcaktan bunalıyorum. Rüzgarımız meşhur zaten. Sıcak yaz akşamlarında terlenmeyen tek yer.. Sıcak su seviyorsan ya Ilıca ya da Boyalık a gideceksin o zaman
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…