- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım :) Sana da çok geçmiş olsun gözünüzaydınAnneler biZim kız geldi 1 saat oldu 34 haftalık oldu 1 haftadır dogru dürüst beslenememiştim 2550 kilo dogduk boyumuzu öğrenemedik normal doğum oldu enfeksiyon değerim düşmüyordu riske qtmayalım dedi doktorum ageım hafif vardı sabah 7 de suni sancı baslandı 15:15 gibi doğum oldu bizden haber böyle darısı basınıza sağlıklı doğumlar inş
Aynen öyle dogumun sekli önemli degil yeterki saglikla kucagimiza alalim.. Ben sezeryan diyorum bi bakmissin gelmis normal olarakNormal istiyorum ama nasipte ne varsa o olsun. Sezeryan olmasi gerrkirse diretmem yani. Hakkimizda hangisi hayirliysa o olsun kuzum
Hayirli ömürlü olsun canim.Anneler biZim kız geldi 1 saat oldu 34 haftalık oldu 1 haftadır dogru dürüst beslenememiştim 2550 kilo dogduk boyumuzu öğrenemedik normal doğum oldu enfeksiyon değerim düşmüyordu riske qtmayalım dedi doktorum ageım hafif vardı sabah 7 de suni sancı baslandı 15:15 gibi doğum oldu bizden haber böyle darısı basınıza sağlıklı doğumlar inş
Bu gidisle temmuzda doguran olmayacak:)) Saglikli olsunlar daHayırlı olsun canım masallah kilosuda cok iyiymis sanırım küveze girmedi saglıkla büyüsün 3.bebegimizde geldi bizim tooigin bebekleri hep aceleci cıktı
Ilıca da dalga cok ordada denize girmek iskence :) Boyaliga da gitmedik denemedik bu sene zaten eylule kadar deniz yok :) Eyluldede izmirde kalmayiz. Rüzgari buraninda iyi esiyor canim ben cok üsüyen bir insanim gece bile sortla gezmistim cesmede o kadar sicakti ruzgar olmasina ragmen.Ayyy Çeşme bir harika İzmir e gelince sıcaktan bunalıyorum. Rüzgarımız meşhur zaten. Sıcak yaz akşamlarında terlenmeyen tek yer.. Sıcak su seviyorsan ya Ilıca ya da Boyalık a gideceksin o zaman
Ay gercekten canım ya ben zaten temmuzda dogurucagimi hic dusunmuyorum haziranda gelir gibi geliyor bana yeterki saglikla gelsinler hepsi ikiz annelerini hep beklerken baskalarindan haber geliyor ikizler bile daha uslu cıktı :)Bu gidisle temmuzda doguran olmayacak:)) Saglikli olsunlar da
Anneler biZim kız geldi 1 saat oldu 34 haftalık oldu 1 haftadır dogru dürüst beslenememiştim 2550 kilo dogduk boyumuzu öğrenemedik normal doğum oldu enfeksiyon değerim düşmüyordu riske qtmayalım dedi doktorum ageım hafif vardı sabah 7 de suni sancı baslandı 15:15 gibi doğum oldu bizden haber böyle darısı basınıza sağlıklı doğumlar inş
Yarın sınava bende giricem inşallah 4 senem alan sınavında mülakatlar da elendim geçen günde sınavda elendim. 35+0 da girmiş olucam inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz malesef alan çok zor bir kulvar.Kızlar kardesim yarin ve pazar gunu alan sinavina girecek. Dua edin lutfen. Bu sene iyi puan alsin bir yere atansin insallah. Ben 5 sene ugrastim atanmak icin sukur atandim. O sabirsiz. Bir daha sinava hazirlanamam diyor. Kadının ekonomik ozgurlugunun olmasi cok onemli.
Bende 80 aldım atanamadım bir daha da çalışmadım insanın hayalleri kırılıyor yok oluyor o kadar çalışıp olmayınca. Hayırlısı olsun kardeşin içinKızlar kardesim yarin ve pazar gunu alan sinavina girecek. Dua edin lutfen. Bu sene iyi puan alsin bir yere atansin insallah. Ben 5 sene ugrastim atanmak icin sukur atandim. O sabirsiz. Bir daha sinava hazirlanamam diyor. Kadının ekonomik ozgurlugunun olmasi cok onemli.
Ay 3.annemiz geldi. Maşallah sanada kızıma da canım benim. Gözünüz aydın olsun. Maşallah kocaman olmuş meğer o içerde seni yemiş annesi :) ismi ne kızımızınAnneler biZim kız geldi 1 saat oldu 34 haftalık oldu 1 haftadır dogru dürüst beslenememiştim 2550 kilo dogduk boyumuzu öğrenemedik normal doğum oldu enfeksiyon değerim düşmüyordu riske qtmayalım dedi doktorum ageım hafif vardı sabah 7 de suni sancı baslandı 15:15 gibi doğum oldu bizden haber böyle darısı basınıza sağlıklı doğumlar inş
Gözünaydın.saglikli mutlu bir ömrü olsun .adini ne koydunuz kızınınAnneler biZim kız geldi 1 saat oldu 34 haftalık oldu 1 haftadır dogru dürüst beslenememiştim 2550 kilo dogduk boyumuzu öğrenemedik normal doğum oldu enfeksiyon değerim düşmüyordu riske qtmayalım dedi doktorum ageım hafif vardı sabah 7 de suni sancı baslandı 15:15 gibi doğum oldu bizden haber böyle darısı basınıza sağlıklı doğumlar inş
Bişeycik olmaz içkiler durdukça güzelleşirmiş hem :) doktora danışayım bidahaki gittiğimde. Doğumdan ne kadar zaman sonra içebiliriz diye:) doktorda paylasın bi güzel beni:)Evet izin veriyorlarmış aslında ama ben cesaret edemedim. Dayanıvereyim ne olacak sanki dedim. Tarihleri geçecek
Hayırlı olsun masallah Allah analı babalı buyutsun nasilsiniz kuveze aldilar mi? bizde 34 haftaligiz sancim var simdi seni okuyunca bu kizlarin ne acelesi var diyorumAnneler biZim kız geldi 1 saat oldu 34 haftalık oldu 1 haftadır dogru dürüst beslenememiştim 2550 kilo dogduk boyumuzu öğrenemedik normal doğum oldu enfeksiyon değerim düşmüyordu riske qtmayalım dedi doktorum ageım hafif vardı sabah 7 de suni sancı baslandı 15:15 gibi doğum oldu bizden haber böyle darısı basınıza sağlıklı doğumlar inş
Ee hani mesaj:)
Anneler biZim kız geldi 1 saat oldu 34 haftalık oldu 1 haftadır dogru dürüst beslenememiştim 2550 kilo dogduk boyumuzu öğrenemedik normal doğum oldu enfeksiyon değerim düşmüyordu riske qtmayalım dedi doktorum ageım hafif vardı sabah 7 de suni sancı baslandı 15:15 gibi doğum oldu bizden haber böyle darısı basınıza sağlıklı doğumlar inş
Yarın 36 haftaya giriyoruz doğum mu yaklaşıyor demek acaba çok zorlanıyorum bebek de kıpır kıpır vurdukça agrım artıyor.
Gözün aydın canım Allah sana da bebeğine de sağlık sıhhat versin. Darısı başımıza inş hoşgeldi meleğinAnneler biZim kız geldi 1 saat oldu 34 haftalık oldu 1 haftadır dogru dürüst beslenememiştim 2550 kilo dogduk boyumuzu öğrenemedik normal doğum oldu enfeksiyon değerim düşmüyordu riske qtmayalım dedi doktorum ageım hafif vardı sabah 7 de suni sancı baslandı 15:15 gibi doğum oldu bizden haber böyle darısı basınıza sağlıklı doğumlar inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?