2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım :) Sana da çok geçmiş olsun gözünüzaydın

Normal istiyorum ama nasipte ne varsa o olsun. Sezeryan olmasi gerrkirse diretmem yani. Hakkimizda hangisi hayirliysa o olsun kuzum
Aynen öyle dogumun sekli önemli degil yeterki saglikla kucagimiza alalim.. Ben sezeryan diyorum bi bakmissin gelmis normal olarak Amin amin hepimiz icin hayirli dogumlar olsun vakitlice..

C cylngrgn yeni annemiz hayırlı evlat olsun inşallah rabbim analı babalı büyütsün.darısı bizim başımıza.

Kızlar şu eğimli yatış yastıklarından almayı dusunuyor musunuz? Bebek nasil yatacak düşünceleri aldi beni

Ayyy bu arada ben buz gibi denizi severim ama artık gidemeyiz Ilıca yolları gözüküyor bundan sonra bize de tatlış kızımla 40ından sonra gideriz.

Hayirli ömürlü olsun canim.

Hayırlı olsun canım masallah kilosuda cok iyiymis sanırım küveze girmedi saglıkla büyüsün 3.bebegimizde geldi bizim tooigin bebekleri hep aceleci cıktı
Bu gidisle temmuzda doguran olmayacak:)) Saglikli olsunlar da

Ayyy Çeşme bir harika İzmir e gelince sıcaktan bunalıyorum. Rüzgarımız meşhur zaten. Sıcak yaz akşamlarında terlenmeyen tek yer.. Sıcak su seviyorsan ya Ilıca ya da Boyalık a gideceksin o zaman
Ilıca da dalga cok ordada denize girmek iskence :) Boyaliga da gitmedik denemedik bu sene zaten eylule kadar deniz yok :) Eyluldede izmirde kalmayiz. Rüzgari buraninda iyi esiyor canim ben cok üsüyen bir insanim gece bile sortla gezmistim cesmede o kadar sicakti ruzgar olmasina ragmen.

Bu gidisle temmuzda doguran olmayacak:)) Saglikli olsunlar da
Ay gercekten canım ya ben zaten temmuzda dogurucagimi hic dusunmuyorum haziranda gelir gibi geliyor bana yeterki saglikla gelsinler hepsi ikiz annelerini hep beklerken baskalarindan haber geliyor ikizler bile daha uslu cıktı :)

Gözün aydin canm 3. Bebegimizde oldu hemde kız:)) bu gidişle temmuza bir kac kisi kalicaz heralde

Kızlar kardesim yarin ve pazar gunu alan sinavina girecek. Dua edin lutfen. Bu sene iyi puan alsin bir yere atansin insallah. Ben 5 sene ugrastim atanmak icin sukur atandim. O sabirsiz. Bir daha sinava hazirlanamam diyor. Kadının ekonomik ozgurlugunun olmasi cok onemli.

Yarın sınava bende giricem inşallah 4 senem alan sınavında mülakatlar da elendim geçen günde sınavda elendim. 35+0 da girmiş olucam inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz malesef alan çok zor bir kulvar.

Bende 80 aldım atanamadım bir daha da çalışmadım insanın hayalleri kırılıyor yok oluyor o kadar çalışıp olmayınca. Hayırlısı olsun kardeşin için

Ay 3.annemiz geldi. Maşallah sanada kızıma da canım benim. Gözünüz aydın olsun. Maşallah kocaman olmuş meğer o içerde seni yemiş annesi :) ismi ne kızımızın

Gözünaydın.saglikli mutlu bir ömrü olsun .adini ne koydunuz kızının

Evet izin veriyorlarmış aslında ama ben cesaret edemedim. Dayanıvereyim ne olacak sanki dedim. Tarihleri geçecek
Bişeycik olmaz içkiler durdukça güzelleşirmiş hem :) doktora danışayım bidahaki gittiğimde. Doğumdan ne kadar zaman sonra içebiliriz diye:) doktorda paylasın bi güzel beni:)

Hayırlı olsun masallah Allah analı babalı buyutsun nasilsiniz kuveze aldilar mi? bizde 34 haftaligiz sancim var simdi seni okuyunca bu kizlarin ne acelesi var diyorum saglikla buyusun canim Allah bagislasin yavrularimizi

Gözün aydın hayırlı olsun canm bebiş nasıl kuvezemi aldılar yanındamı günümüz aynıymış heyecan yaptm:)

Gözün aydın canım Allah sana da bebeğine de sağlık sıhhat versin. Darısı başımıza inş hoşgeldi meleğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…