2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy sağlıkla büyüsün canım kuzunn.. hayırlı olsun :)))

Maşallah size 2 aceleci erkekten sonra aceleci bir kız geldi gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün ramazanın başlangıcında doğan bu minik yavruyu rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat etsin çok heyecanlandım artık hepiniz sırasıyla alacaksınız kuzularınızı bizde en sondan geleceğiz inşallah

Toplu alıntı yapamadım kızlar az önce görmeye gittim normalde 35+5günlüktü apansit ameliyat derken geri düşmüş crf denen enfeksiyon yükseliyor ameliyat olduğum hastane dikkat etmiyordu kadın doğumcum cıkıp yanına gelmemi istedi carsamba perşembe hafif sancı toplanma vardı değer yükselince riske atmayalım dedi enfeksiyon kapabilir bebek diye sabah suni sancı verildi 7 gibi biraz ağrı yaptı zor geçti 3 te 10 cm acıklık oldu 15:02 de odadan cıktım 15:20 de bebek olmustu nefes alısverişleri hızlı cok küvezde erken doğduğu icin serumla besleniyormus şekeri dengelenmesi için suan sadece süt sağma yapıcam ama daha süt ememicekmiş 2550 gram 47 cm boydu hemen ayaklandım biraz ağrım var ama apansit ağrısı 10 cm bi kesikti bugünleri atlatalım dündede safrakesesinde taş çıktı bakalım hayırlısıyla biz atlattık erken olsada buna şükür inşallah çabucak toparlanır

Allah analı babalı büyütsün canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Hayırlı olsun cnm gözünüz aydın.. sağlıkla büyüt inş

Canım hayırlı olsun cok gecmıs olsun. Bebısın de hos geldı sefalar getırdı erkencı cıktı bu sene bebısler :) Allah saglıkla mutlulukla buyutmeyı nasıp etsın. Darısı basımıza artık vaktınde zamanında tabı :)

Canim cok gecmis olsun sende bebiste hemen toparlarsiniz insallah masallah ona. Hizlica toparlanir bir iki haftaya kadar yanina gelir hayirlisiyla hemde apandisit yerinde iyilesmis olur insallah

Canim tebrik ederim saglikla anali babali buyusun nasillsiniz iyi misiniz ikinizde

Ya kızlar kafama bisey takıldı alttan elle muayne olanlar cok acı çektik diyorlar acısı hala duruyor gibi şeyler duyuyorum. Bu neden böyle ne yapiyorlarki de bu kadar acıyor yaşayanlar varsa beni bi aydınlativerin

Canim geçmiş olsun sana. Gözünüz aydın olsun. Rabbim sağlık versin. Ne güzel doğumunda normal olmuş çok sevindim rabbim herkesi bi nefeste kurtarmak nasip etsin. Sağlıkla kucağımıza alacağımız günler çok yakın inşallah. Bu mübarek günlerde birbirimize ve vebek bekleyen isteyen herkese bol bol dua edelim inşallah..

Ya kızlar kafama bisey takıldı alttan elle muayne olanlar cok acı çektik diyorlar acısı hala duruyor gibi şeyler duyuyorum. Bu neden böyle ne yapiyorlarki de bu kadar acıyor yaşayanlar varsa beni bi aydınlativerin
Kuzum korkma. Bende acillik oldum. Açılma var mı diye baktılar. Ben kendimi sıkmadım. O kadar acı duymadım. Kendi kendini korkutma.

Yüksek ihtimal kendilerini kastıkları içindir.. bende 2 kere kontrol oldum bir acı yaşamadım.. bu hamilelike henüz muayane olmadım o şekilde ama öcü bir durum değil.. neticede vajinal usgden acısız geldi bana..

Canım gözünüzaydın ne güzel koly sıkıntısız bir dogum yapmıssın kuzunun kilosuda cok iyi boyuda masallah.ilk bebegimiz benim bebisimin adıyla aynı Yusuf.digeri Çınardı sanırım.3. Bebisimiz prensesimizin adı ne olcak

Hastalarimiza geçmiş olsun bebeği doğan arkadasimiz hayırlı olsun Güle güle büyüt inşallah

Selam arkadaşlar bugün mama aldım hipp 1 numara uygunmudur iyimidir sizce 1 numara bide pramitore vardı

Kuzum korkma. Bende acillik oldum. Açılma var mı diye baktılar. Ben kendimi sıkmadım. O kadar acı duymadım. Kendi kendini korkutma.

Ay sagolun kızlar biraz gözümü korkuttular benim, kasmamak lazım tabi ama bende cok kasarim kendimi:/ hayırlısı olsun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…