- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Anneler biZim kız geldi 1 saat oldu 34 haftalık oldu 1 haftadır dogru dürüst beslenememiştim 2550 kilo dogduk boyumuzu öğrenemedik normal doğum oldu enfeksiyon değerim düşmüyordu riske qtmayalım dedi doktorum ageım hafif vardı sabah 7 de suni sancı baslandı 15:15 gibi doğum oldu bizden haber böyle darısı basınıza sağlıklı doğumlar inş
Maşallah size 2 aceleci erkekten sonra aceleci bir kız geldi gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün ramazanın başlangıcında doğan bu minik yavruyu rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat etsin çok heyecanlandım artık hepiniz sırasıyla alacaksınız kuzularınızı bizde en sondan geleceğiz inşallahAnneler biZim kız geldi 1 saat oldu 34 haftalık oldu 1 haftadır dogru dürüst beslenememiştim 2550 kilo dogduk boyumuzu öğrenemedik normal doğum oldu enfeksiyon değerim düşmüyordu riske qtmayalım dedi doktorum ageım hafif vardı sabah 7 de suni sancı baslandı 15:15 gibi doğum oldu bizden haber böyle darısı basınıza sağlıklı doğumlar inş
bizde topiğin adını temmuzda doğurması gerekenler koyarız :) ben hepinizden sonrayım ben temmuzu beklerim herhaldeBu gidisle temmuzda doguran olmayacak:)) Saglikli olsunlar da
Allah analı babalı büyütsün canım inşallah sağlıkla kucağına alırsınToplu alıntı yapamadım kızlar az önce görmeye gittim normalde 35+5günlüktü apansit ameliyat derken geri düşmüş crf denen enfeksiyon yükseliyor ameliyat olduğum hastane dikkat etmiyordu kadın doğumcum cıkıp yanına gelmemi istedi carsamba perşembe hafif sancı toplanma vardı değer yükselince riske atmayalım dedi enfeksiyon kapabilir bebek diye sabah suni sancı verildi 7 gibi biraz ağrı yaptı zor geçti 3 te 10 cm acıklık oldu 15:02 de odadan cıktım 15:20 de bebek olmustu nefes alısverişleri hızlı cok küvezde erken doğduğu icin serumla besleniyormus şekeri dengelenmesi için suan sadece süt sağma yapıcam ama daha süt ememicekmiş 2550 gram 47 cm boydu hemen ayaklandım biraz ağrım var ama apansit ağrısı 10 cm bi kesikti bugünleri atlatalım dündede safrakesesinde taş çıktı bakalım hayırlısıyla biz atlattık erken olsada buna şükür inşallah çabucak toparlanır
Hayırlı olsun cnm gözünüz aydın.. sağlıkla büyüt inşToplu alıntı yapamadım kızlar az önce görmeye gittim normalde 35+5günlüktü apansit ameliyat derken geri düşmüş crf denen enfeksiyon yükseliyor ameliyat olduğum hastane dikkat etmiyordu kadın doğumcum cıkıp yanına gelmemi istedi carsamba perşembe hafif sancı toplanma vardı değer yükselince riske atmayalım dedi enfeksiyon kapabilir bebek diye sabah suni sancı verildi 7 gibi biraz ağrı yaptı zor geçti 3 te 10 cm acıklık oldu 15:02 de odadan cıktım 15:20 de bebek olmustu nefes alısverişleri hızlı cok küvezde erken doğduğu icin serumla besleniyormus şekeri dengelenmesi için suan sadece süt sağma yapıcam ama daha süt ememicekmiş 2550 gram 47 cm boydu hemen ayaklandım biraz ağrım var ama apansit ağrısı 10 cm bi kesikti bugünleri atlatalım dündede safrakesesinde taş çıktı bakalım hayırlısıyla biz atlattık erken olsada buna şükür inşallah çabucak toparlanır
Toplu alıntı yapamadım kızlar az önce görmeye gittim normalde 35+5günlüktü apansit ameliyat derken geri düşmüş crf denen enfeksiyon yükseliyor ameliyat olduğum hastane dikkat etmiyordu kadın doğumcum cıkıp yanına gelmemi istedi carsamba perşembe hafif sancı toplanma vardı değer yükselince riske atmayalım dedi enfeksiyon kapabilir bebek diye sabah suni sancı verildi 7 gibi biraz ağrı yaptı zor geçti 3 te 10 cm acıklık oldu 15:02 de odadan cıktım 15:20 de bebek olmustu nefes alısverişleri hızlı cok küvezde erken doğduğu icin serumla besleniyormus şekeri dengelenmesi için suan sadece süt sağma yapıcam ama daha süt ememicekmiş 2550 gram 47 cm boydu hemen ayaklandım biraz ağrım var ama apansit ağrısı 10 cm bi kesikti bugünleri atlatalım dündede safrakesesinde taş çıktı bakalım hayırlısıyla biz atlattık erken olsada buna şükür inşallah çabucak toparlanır
Canim cok gecmis olsun sende bebiste hemen toparlarsiniz insallah masallah ona. Hizlica toparlanir bir iki haftaya kadar yanina gelir hayirlisiyla hemde apandisit yerinde iyilesmis olur insallahToplu alıntı yapamadım kızlar az önce görmeye gittim normalde 35+5günlüktü apansit ameliyat derken geri düşmüş crf denen enfeksiyon yükseliyor ameliyat olduğum hastane dikkat etmiyordu kadın doğumcum cıkıp yanına gelmemi istedi carsamba perşembe hafif sancı toplanma vardı değer yükselince riske atmayalım dedi enfeksiyon kapabilir bebek diye sabah suni sancı verildi 7 gibi biraz ağrı yaptı zor geçti 3 te 10 cm acıklık oldu 15:02 de odadan cıktım 15:20 de bebek olmustu nefes alısverişleri hızlı cok küvezde erken doğduğu icin serumla besleniyormus şekeri dengelenmesi için suan sadece süt sağma yapıcam ama daha süt ememicekmiş 2550 gram 47 cm boydu hemen ayaklandım biraz ağrım var ama apansit ağrısı 10 cm bi kesikti bugünleri atlatalım dündede safrakesesinde taş çıktı bakalım hayırlısıyla biz atlattık erken olsada buna şükür inşallah çabucak toparlanır
Canim tebrik ederim saglikla anali babali buyusun nasillsiniz iyi misiniz ikinizdeAnneler biZim kız geldi 1 saat oldu 34 haftalık oldu 1 haftadır dogru dürüst beslenememiştim 2550 kilo dogduk boyumuzu öğrenemedik normal doğum oldu enfeksiyon değerim düşmüyordu riske qtmayalım dedi doktorum ageım hafif vardı sabah 7 de suni sancı baslandı 15:15 gibi doğum oldu bizden haber böyle darısı basınıza sağlıklı doğumlar inş
Toplu alıntı yapamadım kızlar az önce görmeye gittim normalde 35+5günlüktü apansit ameliyat derken geri düşmüş crf denen enfeksiyon yükseliyor ameliyat olduğum hastane dikkat etmiyordu kadın doğumcum cıkıp yanına gelmemi istedi carsamba perşembe hafif sancı toplanma vardı değer yükselince riske atmayalım dedi enfeksiyon kapabilir bebek diye sabah suni sancı verildi 7 gibi biraz ağrı yaptı zor geçti 3 te 10 cm acıklık oldu 15:02 de odadan cıktım 15:20 de bebek olmustu nefes alısverişleri hızlı cok küvezde erken doğduğu icin serumla besleniyormus şekeri dengelenmesi için suan sadece süt sağma yapıcam ama daha süt ememicekmiş 2550 gram 47 cm boydu hemen ayaklandım biraz ağrım var ama apansit ağrısı 10 cm bi kesikti bugünleri atlatalım dündede safrakesesinde taş çıktı bakalım hayırlısıyla biz atlattık erken olsada buna şükür inşallah çabucak toparlanır
Kuzum korkma. Bende acillik oldum. Açılma var mı diye baktılar. Ben kendimi sıkmadım. O kadar acı duymadım. Kendi kendini korkutma.Ya kızlar kafama bisey takıldı alttan elle muayne olanlar cok acı çektik diyorlar acısı hala duruyor gibi şeyler duyuyorum. Bu neden böyle ne yapiyorlarki de bu kadar acıyor yaşayanlar varsa beni bi aydınlativerin
Ya kızlar kafama bisey takıldı alttan elle muayne olanlar cok acı çektik diyorlar acısı hala duruyor gibi şeyler duyuyorum. Bu neden böyle ne yapiyorlarki de bu kadar acıyor yaşayanlar varsa beni bi aydınlativerin
Canım gözünüzaydın ne güzel koly sıkıntısız bir dogum yapmıssın kuzunun kilosuda cok iyi boyuda masallah.ilk bebegimiz benim bebisimin adıyla aynı Yusuf.digeri Çınardı sanırım.3. Bebisimiz prensesimizin adı ne olcakAnneler biZim kız geldi 1 saat oldu 34 haftalık oldu 1 haftadır dogru dürüst beslenememiştim 2550 kilo dogduk boyumuzu öğrenemedik normal doğum oldu enfeksiyon değerim düşmüyordu riske qtmayalım dedi doktorum ageım hafif vardı sabah 7 de suni sancı baslandı 15:15 gibi doğum oldu bizden haber böyle darısı basınıza sağlıklı doğumlar inş
Kuzum korkma. Bende acillik oldum. Açılma var mı diye baktılar. Ben kendimi sıkmadım. O kadar acı duymadım. Kendi kendini korkutma.
Yüksek ihtimal kendilerini kastıkları içindir.. bende 2 kere kontrol oldum bir acı yaşamadım.. bu hamilelike henüz muayane olmadım o şekilde ama öcü bir durum değil.. neticede vajinal usgden acısız geldi bana..
Ben mamada acele etmemeye karar verdim. Görümcem almış hipp almamış. Lactamil vermişler.Selam arkadaşlar bugün mama aldım hipp 1 numara uygunmudur iyimidir sizce 1 numara bide pramitore vardı
sağol canım. çok teşekkür ederim.Taze abinin nice yılları olsun inşAllah kardeşiyle anne babasıyla sevdikleriyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?