2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kızlar kafama bisey takıldı alttan elle muayne olanlar cok acı çektik diyorlar acısı hala duruyor gibi şeyler duyuyorum. Bu neden böyle ne yapiyorlarki de bu kadar acıyor yaşayanlar varsa beni bi aydınlativerin
Gözünde büyütme canım, şimdiye kadar her gittiğimde alttan muayenede etti sadece son sefer ayağa kalkınca ağrıdı biraz o da 5 dakikaya geçti. Kastım heralde yoksa acıtan birşey değil.

Allahım senin analığını yerim ben hatun:) bende yazıyorum bi deftere tee tedaviye başlamadan öncesinde başlamıştım:)
:)) seninki daha kıymetlidir cnm. Her anı bir kere yaşıyoruz. Resimlerle yazdiklarimızla yaşasın anilarimiz istiyoruz. Evin duvar kağıtlarının altında bile tarihler isimler çocukların O anki yaşları, duygular yazılı. Belki çok ilerde değiştirirken okurlar.

Ya kızlar kafama bisey takıldı alttan elle muayne olanlar cok acı çektik diyorlar acısı hala duruyor gibi şeyler duyuyorum. Bu neden böyle ne yapiyorlarki de bu kadar acıyor yaşayanlar varsa beni bi aydınlativerin
Kendini rahat bırakacaksın cnm, skmayacaksin. Ben hiç acı yasamadim, şimdiye kadar.

Hepsi ayrı kıymetlidir kuzum:) ay anılar anılsr diyosun. Ne güzel duygularya. Ay kızımı çok özledim bir anda bak:)

Gözünde büyütme canım, şimdiye kadar her gittiğimde alttan muayenede etti sadece son sefer ayağa kalkınca ağrıdı biraz o da 5 dakikaya geçti. Kastım heralde yoksa acıtan birşey değil.

Kendini rahat bırakacaksın cnm, skmayacaksin. Ben hiç acı yasamadim, şimdiye kadar.

Tamamdır canlar sagolun iyiki varsınız

İyi geceler. Arkadaşlar göğüs ağrısı yaşayan var mı? Birkac gece önce ruyamda göğsümden süt geliyordu. O günden beri sol göğüs ucum çok fena oldu. Bir yandan da canım birşey istedi yiyemedim ondan mı oldu yoksa kanallar mı açılıyo anlayamadım..

Tamamdır canlar sagolun iyiki varsınız
Doğumdan çok çatıdan korkuyorum bende. Şimdiden düşünmeye başladım. Ama çoğu kişi kastığı için acıdığını soyluyor. Ben vajinal muayenedende çok korkuyordum hiç yaptırmam diyordum ama tedavi sürecinde en kötü halimde bile muayene oldum. Doğum normal olacak bakılması lazım malesef çatı dar ise riske almamak için. İnşallah Allah kolaylığını verir :)

Geçmiş olsun, gozunaydin cnm. Allah analı babalı büyütsün. Kilosu boyu çok güzel masallah. Hemencik toparlanır kuzun ıns. Yavaş yavaş çoğalıyoruz. Bütün bebeklerimiz saglikla gelsin ins.

Geçmiş olsun, gozunaydin cnm. Allah analı babalı büyütsün. Kilosu boyu çok güzel masallah. Hemencik toparlanır kuzun ıns. Yavaş yavaş çoğalıyoruz. Bütün bebeklerimiz saglikla gelsin ins.
Sen nasilsin kuzularin nasil? İnternette sikintim var her sayfaya bakamiyorumda merak ettim

Amiin inşallah canm ya.. Ablamin dar olduğu icin sezeryana almışlardı şimdi o korku bendede var inşallah öyle bişey yoktur çünkü normal doğum yapmayi çok isterim.. Allah herkesin gönlüne göre versin

Sen nasilsin kuzularin nasil? İnternette sikintim var her sayfaya bakamiyorumda merak ettim
Iyiyiz cnm cok sukur. Yeni geldim oglusun yanından. Bugunki mesaimide bitirdim. Banyo günüydü 1kilo 950 oldu. Daha çok emmeye başladı hızla kilo alıyor, boyu uzuyor. Her iki saatte bir yanına gidip, bir buçuk saat kalıyorum. Aksama zor düşüyorum eve. Doğumdan beri dünyadan bi haberim, tek bildiğim ev hastane arasi yollar. Ama çok şükür degiyor, kuzum gün geçtikçe güzelleşiyor.
Sağol cnm, bizi düşündüğün için. :)

Canım ben bu gece sağ göğsümün ağrısından duramıyorum ateş gibi yanıyor damar damar şişti bacaklardaki varisler gibi mor mor oldu en son ilk çocuğumda emzirirken göğsüm mastit olmuştu o zaman bu acıyı çekmiştim

İnsallah cok yakinda evede gelecek, masallah hizli hizli kilosunu toplasin insallab

Bakiyorum gorunurde hic bisey yok sadece ucu aciyor. Beyaz puturcukler var ikisinde de uzun zamandir ama hic ellemedim zaten kasinmiyoduda.. anlamadim gitti ya

Amiin inşallah canm ya.. Ablamin dar olduğu icin sezeryana almışlardı şimdi o korku bendede var inşallah öyle bişey yoktur çünkü normal doğum yapmayi çok isterim.. Allah herkesin gönlüne göre versin
Bende bebek ve kendim icin tehlikeli herhangi bi durum olmadikca normal istiyorum. Hakkimizda hayirlisi insallah

Gözünaydın canım, sağlıkla büyüt bebişini. Maşallah haftasına göre kilosu iyi.insallah toparlanirsiniz en kısa zamanda. .

Iyi geceler kızlar. Biz de bugün minigimizi gördük, çok şükür iyi bebişim, 5 gün geride yine ama bi sorun değil diyor dr..Boyu kısa biraz dedi, bana çekmiş heralde, oğlum babasına çekmiş yapılı bir çocuk. .Bebişim 1865 gr olmuş, 5 hafta önce 900 gr.dı.iyi dedi kilosuna da.3 ya da 4 hafta sonra gelin dedi o zaman doğum zamanını konuşuruz dedi.temmuz 5-6-7 olabilir dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…