inşallah canım. çokmteşekkür ederimNice saglikli mutlu yillara seneye kardesli kutlamak nasip olsun hayirlisiyla
Gözünde büyütme canım, şimdiye kadar her gittiğimde alttan muayenede etti sadece son sefer ayağa kalkınca ağrıdı biraz o da 5 dakikaya geçti. Kastım heralde yoksa acıtan birşey değil.Ya kızlar kafama bisey takıldı alttan elle muayne olanlar cok acı çektik diyorlar acısı hala duruyor gibi şeyler duyuyorum. Bu neden böyle ne yapiyorlarki de bu kadar acıyor yaşayanlar varsa beni bi aydınlativerin
:)) seninki daha kıymetlidir cnm. Her anı bir kere yaşıyoruz. Resimlerle yazdiklarimızla yaşasın anilarimiz istiyoruz. Evin duvar kağıtlarının altında bile tarihler isimler çocukların O anki yaşları, duygular yazılı. Belki çok ilerde değiştirirken okurlar.Allahım senin analığını yerim ben hatun:) bende yazıyorum bi deftere tee tedaviye başlamadan öncesinde başlamıştım:)
Bende aynisini aldimSelam arkadaşlar bugün mama aldım hipp 1 numara uygunmudur iyimidir sizce 1 numara bide pramitore vardı
Kendini rahat bırakacaksın cnm, skmayacaksin. Ben hiç acı yasamadim, şimdiye kadar.Ya kızlar kafama bisey takıldı alttan elle muayne olanlar cok acı çektik diyorlar acısı hala duruyor gibi şeyler duyuyorum. Bu neden böyle ne yapiyorlarki de bu kadar acıyor yaşayanlar varsa beni bi aydınlativerin
Hepsi ayrı kıymetlidir kuzum:) ay anılar anılsr diyosun. Ne güzel duygularya. Ay kızımı çok özledim bir anda bak:):)) seninki daha kıymetlidir cnm. Her anı bir kere yaşıyoruz. Resimlerle yazdiklarimızla yaşasın anilarimiz istiyoruz. Evin duvar kağıtlarının altında bile tarihler isimler çocukların O anki yaşları, duygular yazılı. Belki çok ilerde değiştirirken okurlar.
Gözünde büyütme canım, şimdiye kadar her gittiğimde alttan muayenede etti sadece son sefer ayağa kalkınca ağrıdı biraz o da 5 dakikaya geçti. Kastım heralde yoksa acıtan birşey değil.
Kendini rahat bırakacaksın cnm, skmayacaksin. Ben hiç acı yasamadim, şimdiye kadar.
Doğumdan çok çatıdan korkuyorum bende. Şimdiden düşünmeye başladım. Ama çoğu kişi kastığı için acıdığını soyluyor. Ben vajinal muayenedende çok korkuyordum hiç yaptırmam diyordum ama tedavi sürecinde en kötü halimde bile muayene oldum. Doğum normal olacak bakılması lazım malesef çatı dar ise riske almamak için. İnşallah Allah kolaylığını verir :)Tamamdır canlar sagolun iyiki varsınız
Geçmiş olsun, gozunaydin cnm. Allah analı babalı büyütsün. Kilosu boyu çok güzel masallah. Hemencik toparlanır kuzun ıns. Yavaş yavaş çoğalıyoruz. Bütün bebeklerimiz saglikla gelsin ins.Toplu alıntı yapamadım kızlar az önce görmeye gittim normalde 35+5günlüktü apansit ameliyat derken geri düşmüş crf denen enfeksiyon yükseliyor ameliyat olduğum hastane dikkat etmiyordu kadın doğumcum cıkıp yanına gelmemi istedi carsamba perşembe hafif sancı toplanma vardı değer yükselince riske atmayalım dedi enfeksiyon kapabilir bebek diye sabah suni sancı verildi 7 gibi biraz ağrı yaptı zor geçti 3 te 10 cm acıklık oldu 15:02 de odadan cıktım 15:20 de bebek olmustu nefes alısverişleri hızlı cok küvezde erken doğduğu icin serumla besleniyormus şekeri dengelenmesi için suan sadece süt sağma yapıcam ama daha süt ememicekmiş 2550 gram 47 cm boydu hemen ayaklandım biraz ağrım var ama apansit ağrısı 10 cm bi kesikti bugünleri atlatalım dündede safrakesesinde taş çıktı bakalım hayırlısıyla biz atlattık erken olsada buna şükür inşallah çabucak toparlanır
Sen nasilsin kuzularin nasil? İnternette sikintim var her sayfaya bakamiyorumda merak ettimGeçmiş olsun, gozunaydin cnm. Allah analı babalı büyütsün. Kilosu boyu çok güzel masallah. Hemencik toparlanır kuzun ıns. Yavaş yavaş çoğalıyoruz. Bütün bebeklerimiz saglikla gelsin ins.
Doğumdan çok çatıdan korkuyorum bende. Şimdiden düşünmeye başladım. Ama çoğu kişi kastığı için acıdığını soyluyor. Ben vajinal muayenedende çok korkuyordum hiç yaptırmam diyordum ama tedavi sürecinde en kötü halimde bile muayene oldum. Doğum normal olacak bakılması lazım malesef çatı dar ise riske almamak için. İnşallah Allah kolaylığını verir :)
Iyiyiz cnm cok sukur. Yeni geldim oglusun yanından. Bugunki mesaimide bitirdim. Banyo günüydü 1kilo 950 oldu. Daha çok emmeye başladı hızla kilo alıyor, boyu uzuyor. Her iki saatte bir yanına gidip, bir buçuk saat kalıyorum. Aksama zor düşüyorum eve. Doğumdan beri dünyadan bi haberim, tek bildiğim ev hastane arasi yollar. Ama çok şükür degiyor, kuzum gün geçtikçe güzelleşiyor.Sen nasilsin kuzularin nasil? İnternette sikintim var her sayfaya bakamiyorumda merak ettim
Canım ben bu gece sağ göğsümün ağrısından duramıyorum ateş gibi yanıyor damar damar şişti bacaklardaki varisler gibi mor mor oldu en son ilk çocuğumda emzirirken göğsüm mastit olmuştu o zaman bu acıyı çekmiştimİyi geceler. Arkadaşlar göğüs ağrısı yaşayan var mı? Birkac gece önce ruyamda göğsümden süt geliyordu. O günden beri sol göğüs ucum çok fena oldu. Bir yandan da canım birşey istedi yiyemedim ondan mı oldu yoksa kanallar mı açılıyo anlayamadım..
Iyiyiz cnm cok sukur. Yeni geldim oglusun yanından. Bugunki mesaimide bitirdim. Banyo günüydü 1kilo 950 oldu. Daha çok emmeye başladı hızla kilo alıyor, boyu uzuyor. Her iki saatte bir yanına gidip, bir buçuk saat kalıyorum. Aksama zor düşüyorum eve. Doğumdan beri dünyadan bi haberim, tek bildiğim ev hastane arasi yollar. Ama çok şükür degiyor, kuzum gün geçtikçe güzelleşiyor.
Sağol cnm, bizi düşündüğün için. :)
Canım ben bu gece sağ göğsümün ağrısından duramıyorum ateş gibi yanıyor damar damar şişti bacaklardaki varisler gibi mor mor oldu en son ilk çocuğumda emzirirken göğsüm mastit olmuştu o zaman bu acıyı çekmiştim
Bende bebek ve kendim icin tehlikeli herhangi bi durum olmadikca normal istiyorum. Hakkimizda hayirlisi insallahAmiin inşallah canm ya.. Ablamin dar olduğu icin sezeryana almışlardı şimdi o korku bendede var inşallah öyle bişey yoktur çünkü normal doğum yapmayi çok isterim.. Allah herkesin gönlüne göre versin
Gözünaydın canım, sağlıkla büyüt bebişini. Maşallah haftasına göre kilosu iyi.insallah toparlanirsiniz en kısa zamanda. .Anneler biZim kız geldi 1 saat oldu 34 haftalık oldu 1 haftadır dogru dürüst beslenememiştim 2550 kilo dogduk boyumuzu öğrenemedik normal doğum oldu enfeksiyon değerim düşmüyordu riske qtmayalım dedi doktorum ageım hafif vardı sabah 7 de suni sancı baslandı 15:15 gibi doğum oldu bizden haber böyle darısı basınıza sağlıklı doğumlar inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?