Eksiklerimizi de tamamladık sayılır. .Ben mama almayı düşünmüyorum kızlar. Çünkü belki gerek kalmayacak sütümüz gelecek. Oğlumda da almamistim hastanede sütüm gelmeyince vermişlerdi hastaneden. Önce bebelac vermişler begenmemis sonra aptamil vermişlerdi onu beğendi yedi oğlum. Yani mamaya da bebek karar veriyor.insallah hepimizin sütü bol olur da mamaya gerek kalmaz.
Ben canım sızlıyo bazen delicesine. Bazende ucunda nemlilik hissediyorum. Ama istediğini yiyemediysende olabilirİyi geceler. Arkadaşlar göğüs ağrısı yaşayan var mı? Birkac gece önce ruyamda göğsümden süt geliyordu. O günden beri sol göğüs ucum çok fena oldu. Bir yandan da canım birşey istedi yiyemedim ondan mı oldu yoksa kanallar mı açılıyo anlayamadım..
canım ben iki gün önce oldum okadar abartılı bir acı değil uzun zamandır otarafa birsey :) olmadığı için bir irkilme oldu ama plastık gibi birseyle baktı yani girişte kaldı öyle vaji ultrsonundaki gibi bir alet girmediYa kızlar kafama bisey takıldı alttan elle muayne olanlar cok acı çektik diyorlar acısı hala duruyor gibi şeyler duyuyorum. Bu neden böyle ne yapiyorlarki de bu kadar acıyor yaşayanlar varsa beni bi aydınlativerin
canım bende alıcaktım onu hastanedeki drlar tavsiye ediyorlar dediler hipp 1 -3 arası değilde pre besleyicili birşey varmıs yinede yedekte yanında olması iyi ama herhastanenin kantininde o anlık yedirmek için minik şişelerde satılıyormus dediler banaSelam arkadaşlar bugün mama aldım hipp 1 numara uygunmudur iyimidir sizce 1 numara bide pramitore vardı
malesef canım gayet normal ağrılar senide bacaktan ayaktan vurmuş bende cok ağrılıyım bu haftalarda31 haftalık hamileyim yürüyemiyorum resmen ufacık adımlar atarken bile ağrım oluyor normal mi ? 2 gündür böyle
Merhabalar hanımlar.
Sona yaklaşıyoruz yavaştan.
Midem acayip yanıyor alev aldı sanki.
Bişey de kâr etmiyo artık.
Bir de duygu karmaşası yaşıyorum bu ara. Evet çok seviniyorum bebeğimiz olucak diye bir yandan da endişe kaygı duyuyorum.
Böyle olan var mı.
Doğum korkusu da etkiliyor sanırım ,;(
Anneler biZim kız geldi 1 saat oldu 34 haftalık oldu 1 haftadır dogru dürüst beslenememiştim 2550 kilo dogduk boyumuzu öğrenemedik normal doğum oldu enfeksiyon değerim düşmüyordu riske qtmayalım dedi doktorum ageım hafif vardı sabah 7 de suni sancı baslandı 15:15 gibi doğum oldu bizden haber böyle darısı basınıza sağlıklı doğumlar inş
Abuu hosgelmis sefa getirmis canim ya masallah kilosuda cok iyi sende iyisindir umarim.. Bekliyordum senin kizi zaten gec kaldi :))
Ya kızlar kafama bisey takıldı alttan elle muayne olanlar cok acı çektik diyorlar acısı hala duruyor gibi şeyler duyuyorum. Bu neden böyle ne yapiyorlarki de bu kadar acıyor yaşayanlar varsa beni bi aydınlativerin
İyi geceler. Arkadaşlar göğüs ağrısı yaşayan var mı? Birkac gece önce ruyamda göğsümden süt geliyordu. O günden beri sol göğüs ucum çok fena oldu. Bir yandan da canım birşey istedi yiyemedim ondan mı oldu yoksa kanallar mı açılıyo anlayamadım..
Iyi geceler kızlar. Biz de bugün minigimizi gördük, çok şükür iyi bebişim, 5 gün geride yine ama bi sorun değil diyor dr..Boyu kısa biraz dedi, bana çekmiş heralde, oğlum babasına çekmiş yapılı bir çocuk. .Bebişim 1865 gr olmuş, 5 hafta önce 900 gr.dı.iyi dedi kilosuna da.3 ya da 4 hafta sonra gelin dedi o zaman doğum zamanını konuşuruz dedi.temmuz 5-6-7 olabilir dedi..
MaŞAllah sağlıkla kullanıncicilerimizzdiğer resimde temsili biz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?