2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Eksiklerimizi de tamamladık sayılır. .Ben mama almayı düşünmüyorum kızlar. Çünkü belki gerek kalmayacak sütümüz gelecek. Oğlumda da almamistim hastanede sütüm gelmeyince vermişlerdi hastaneden. Önce bebelac vermişler begenmemis sonra aptamil vermişlerdi onu beğendi yedi oğlum. Yani mamaya da bebek karar veriyor.insallah hepimizin sütü bol olur da mamaya gerek kalmaz.

Bende mama almıcam kendimi ona şartlamak istemiyorum

kızlar bizde bugün hastanedeydik aylar sonra hastaneden mutlu çıktım :) bu sefer moral bozan hiçbişey duymadım bebeğim haftasını yakalamış artık önden gitmiyor 32+2 yiz ❤ 1984 gram çok şükür. şekerimde düşük çıktı bütün gün hastanedeydim ama değdi gerçekten.. bebeğimide göremedim pek elleriyle yüzünü kapadı :) babası da çok utangaç benim kızım diyor. hamdolsun darısı görmeye gideceklerin başına

31 haftalık hamileyim yürüyemiyorum resmen ufacık adımlar atarken bile ağrım oluyor normal mi ? 2 gündür böyle

Ben canım sızlıyo bazen delicesine. Bazende ucunda nemlilik hissediyorum. Ama istediğini yiyemediysende olabilir

Ya kızlar kafama bisey takıldı alttan elle muayne olanlar cok acı çektik diyorlar acısı hala duruyor gibi şeyler duyuyorum. Bu neden böyle ne yapiyorlarki de bu kadar acıyor yaşayanlar varsa beni bi aydınlativerin
canım ben iki gün önce oldum okadar abartılı bir acı değil uzun zamandır otarafa birsey :) olmadığı için bir irkilme oldu ama plastık gibi birseyle baktı yani girişte kaldı öyle vaji ultrsonundaki gibi bir alet girmedi

Selam arkadaşlar bugün mama aldım hipp 1 numara uygunmudur iyimidir sizce 1 numara bide pramitore vardı
canım bende alıcaktım onu hastanedeki drlar tavsiye ediyorlar dediler hipp 1 -3 arası değilde pre besleyicili birşey varmıs yinede yedekte yanında olması iyi ama herhastanenin kantininde o anlık yedirmek için minik şişelerde satılıyormus dediler bana

Merhabalar hanımlar.
Sona yaklaşıyoruz yavaştan.
Midem acayip yanıyor alev aldı sanki.
Bişey de kâr etmiyo artık.
Bir de duygu karmaşası yaşıyorum bu ara. Evet çok seviniyorum bebeğimiz olucak diye bir yandan da endişe kaygı duyuyorum.
Böyle olan var mı.
Doğum korkusu da etkiliyor sanırım ,;(

Olmaz mı canım olmaz mı bende de endişeler had safhada. İlk hamileliğim üzücü bir şekilde sonlandı onun etkisi üzerimde hep biseyler olacak zannediyorum inşallah son haftalarımızı da sağlıkla geçirip bebeklerimize kavuşuruz. Çok merak ediyorum o hissi..

hayirli ramazanlr kızlar.
Ramazanda esimi yalnız birakmamak icin sahura kadar birlikte bekleme hayalim vardi ama ... Aksamlari biraz fzla otursam sirtim ve kaburgam agriyor, koltuga uzansam gobegim batıyor rahatsiz ediyor, sandalyede otursam gobegim sıkışıyor. Son aylar zor gececek anlasilan.

MaŞAllah ikinize de
Kilosu çok iyi doğmuş annesi, şimdi o okadar çabuk büyüyecek ki, inanamayacaksın
Yanınızda mı kızın yoksa küveze girdi mi

Ben ilk onu aldım
Oğlumda öyle çok kullanmıştık ki hep yan yarışta rahat oluyor hem de yüzüstü yatarsa delikli olduğundan rahat, birde ortasında gaz giderici kiraz çekirdekleri vardı, çok seviyorduk biz sevi bebe nin yastığı

Ya kızlar kafama bisey takıldı alttan elle muayne olanlar cok acı çektik diyorlar acısı hala duruyor gibi şeyler duyuyorum. Bu neden böyle ne yapiyorlarki de bu kadar acıyor yaşayanlar varsa beni bi aydınlativerin

Ya kişiden kişiye mi değişiyor yapan kişiyle mi alakalı bilmem ben oğlumda Doğumdan önce olmuştım okadar da rahat geçmişti ki dr senle normal Doğum yapmak isterdim demişti

Benim geliyor ve çamaşırımı kirletecek kadar bir kaç gündür be acayip sızlıyor özellikle sol göğsüm, ptesi kontrol var dra sorucam bakalım

MaŞAllah annesi nasıl büyümüş
Kontrol aralığınızı nekadar uzun tutmuş drunuz, özlerim ben deseydin

C cylngrgn gozunaydin canim allah analı babalı büyütsün biran önce yanına gelir inşallah maşallah kilosu da gayet iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…