Hadi gözün aydın maşallah kuzuyakızlar bizde bugün hastanedeydik aylar sonra hastaneden mutlu çıktım :) bu sefer moral bozan hiçbişey duymadım bebeğim haftasını yakalamış artık önden gitmiyor 32+2 yiz ❤ 1984 gram çok şükür. şekerimde düşük çıktı bütün gün hastanedeydim ama değdi gerçekten.. bebeğimide göremedim pek elleriyle yüzünü kapadı :) babası da çok utangaç benim kızım diyor. hamdolsun darısı görmeye gideceklerin başına
Ya kişiden kişiye mi değişiyor yapan kişiyle mi alakalı bilmem ben oğlumda Doğumdan önce olmuştım okadar da rahat geçmişti ki dr senle normal Doğum yapmak isterdim demişti
Senin kiz gec gelecek zamanini dolduracakAl piiiiicim benim kız için ne diyorsun
Abi 35te gelince bizde bir heyecan bu hafta
Canım maşallah bebeğine kocaman olmuş. Suyu 3 ltre iç günde bak gör farkı. Arkadaşında doktoru öyle demişti bol suyla 1 haftada farketti. Tekrar ne zaman gideceksin?Biz de bebisi gormeye gittik.Suyu azalmis kritik noktada olmasa da dr en az 2 litre su ic dedi.Suyu azaldigindan net goremedik yuzunu.44 cm 2240 gr olmus.Kalsiyumu kesti kemik gelisimi bir hafta ondeymis zaten.Dr 6 Temmuzdan sonra dogumu bekleyebiliriz dedi.Nst ye girdim,sanci cikmadi.Bizde boyle.
Ben de ilk basta gereksiz gibi gormustum ama almak lazım sanırım:) kiraz cekirdekleri ben de biriktirmistim yastık yapmak için ama dikemedim bir türlü.işe de yariyor degil miBen ilk onu aldım
Oğlumda öyle çok kullanmıştık ki hep yan yarışta rahat oluyor hem de yüzüstü yatarsa delikli olduğundan rahat, birde ortasında gaz giderici kiraz çekirdekleri vardı, çok seviyorduk biz sevi bebe nin yastığı
Coook iyii ah keşke hep öyle olsa:))) peki gerçekten normalmi istiyordun sen sezeryanmi?
Senin kiz gec gelecek zamanini dolduracakSen ye ic gez daha var coook ..
MaşAllah boyuna kilosunaBiz de bebisi gormeye gittik.Suyu azalmis kritik noktada olmasa da dr en az 2 litre su ic dedi.Suyu azaldigindan net goremedik yuzunu.44 cm 2240 gr olmus.Kalsiyumu kesti kemik gelisimi bir hafta ondeymis zaten.Dr 6 Temmuzdan sonra dogumu bekleyebiliriz dedi.Nst ye girdim,sanci cikmadi.Bizde boyle.
Kizlar kontrolumuzu olduk. Doktor karnin buyumus, kilo aldigin fark ediliyor artik dedi:) Vebisimiz yine 1 hafta geri cikti. 34 olmasi gerekirken 33 haftalik cikti. Kilomuz 2200 olmus. Boy soylemiyor zaten. Nst sirasi bekliyoruz simdi. Annenler 10 Haziran gb gelsinler dedi. Karnimdaki sertlesmelerin sıklastigini soyledim. Kendini yorma 10dakikadan fazla yurume dedi. Goz numarasinin yuksekligi normal doguma engel mi, öyle bir yazi okudum dedim. Goz doktoruna yonlendirdi. Ona gore karar verelim dedi. Simdiye kadar hic sezeryan konusunu acmamisti foktorum. Normale engel durum yoktu demek ki. Bebegin dogum pozisyonunda olup olmadigini sordum. Basiasagida ama bu bir sey ifade etmez simdilik. 1 dk sonrasinda degisebilir bilemeyiz dedi. Bunlar son dakika onemli olan seyler dedi. Her sorumu cevaplafi sagolsun:))
Oyy MaŞAllah çok güzel tam poz vermiş annesi,Biz de kontrole gittik bugünkocaman olmuş oğluşum.2300 gr yüzünü de ilk defa boyle net gördük.tıpkı eşime benziyor.doktor da ayni babasi dedi bir de bal dudak olacak galiba.dolgun dudaklari var dedi doktor bunun dışında herşeyimiz normalmiş.catlamalar basladi ben de yeni yeni.liearac verdi doktor.akıntıları sordum normal dedi.10 gun sonra da tekrar çağırdı bizi
Eki Görüntüle 2000841 Eki Görüntüle 2000841
3 hafta bunun için dua ettim poz versin diye :) giderken de cikolata yedim garantiyr almak içinOyy MaŞAllah çok güzel tam poz vermiş annesi,
Benim kız hiç göstermiyor
Kiraz çekirdeğiyle ilgili çok birşey diyemiyorum çünkü benim oğluşun gaz sıkıntısı olmamıştı, hiç bir bebekte olmaz inşallaj
Normal istiyordum canım ama gebelik zehirlenmesi ile acil sezeryan oldum, şimdi normal denicez ssvd istiyorum amabakalım kısmet olucak mı
Biz de kontrole gittik bugünkocaman olmuş oğluşum.2300 gr yüzünü de ilk defa boyle net gördük.tıpkı eşime benziyor.doktor da ayni babasi dedi bir de bal dudak olacak galiba.dolgun dudaklari var dedi doktor bunun dışında herşeyimiz normalmiş.catlamalar basladi ben de yeni yeni.liearac verdi doktor.akıntıları sordum normal dedi.10 gun sonra da tekrar çağırdı bizi
Eki Görüntüle 2000841 Eki Görüntüle 2000841
Canim hayirli olsun..gulegule buyut bebegini..darisi bizim basimiza insallahAnneler biZim kız geldi 1 saat oldu 34 haftalık oldu 1 haftadır dogru dürüst beslenememiştim 2550 kilo dogduk boyumuzu öğrenemedik normal doğum oldu enfeksiyon değerim düşmüyordu riske qtmayalım dedi doktorum ageım hafif vardı sabah 7 de suni sancı baslandı 15:15 gibi doğum oldu bizden haber böyle darısı basınıza sağlıklı doğumlar inş
Ben de ilk basta gereksiz gibi gormustum ama almak lazım sanırım:) kiraz cekirdekleri ben de biriktirmistim yastık yapmak için ama dikemedim bir türlü.işe de yariyor degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?