2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi gözün aydın maşallah kuzuya

Biz de bebisi gormeye gittik.Suyu azalmis kritik noktada olmasa da dr en az 2 litre su ic dedi.Suyu azaldigindan net goremedik yuzunu.44 cm 2240 gr olmus.Kalsiyumu kesti kemik gelisimi bir hafta ondeymis zaten.Dr 6 Temmuzdan sonra dogumu bekleyebiliriz dedi.Nst ye girdim,sanci cikmadi.Bizde boyle.

Canım maşallah bebeğine kocaman olmuş. Suyu 3 ltre iç günde bak gör farkı. Arkadaşında doktoru öyle demişti bol suyla 1 haftada farketti. Tekrar ne zaman gideceksin?

Kizlar kontrolumuzu olduk. Doktor karnin buyumus, kilo aldigin fark ediliyor artik dedi:) Vebisimiz yine 1 hafta geri cikti. 34 olmasi gerekirken 33 haftalik cikti. Kilomuz 2200 olmus. Boy soylemiyor zaten. Nst sirasi bekliyoruz simdi. Annenler 10 Haziran gb gelsinler dedi. Karnimdaki sertlesmelerin sıklastigini soyledim. Kendini yorma 10dakikadan fazla yurume dedi. Goz numarasinin yuksekligi normal doguma engel mi, öyle bir yazi okudum dedim. Goz doktoruna yonlendirdi. Ona gore karar verelim dedi. Simdiye kadar hic sezeryan konusunu acmamisti foktorum. Normale engel durum yoktu demek ki. Bebegin dogum pozisyonunda olup olmadigini sordum. Basiasagida ama bu bir sey ifade etmez simdilik. 1 dk sonrasinda degisebilir bilemeyiz dedi. Bunlar son dakika onemli olan seyler dedi. Her sorumu cevaplafi sagolsun:))

Ben de ilk basta gereksiz gibi gormustum ama almak lazım sanırım:) kiraz cekirdekleri ben de biriktirmistim yastık yapmak için ama dikemedim bir türlü.işe de yariyor degil mi

MaşAllah boyuna kilosuna
Havalarda ısındı hepimiz suyu bol tüketmeliyiz

Biz de kontrole gittik bugün kocaman olmuş oğluşum.2300 gr yüzünü de ilk defa boyle net gördük.tıpkı eşime benziyor.doktor da ayni babasi dedi bir de bal dudak olacak galiba.dolgun dudaklari var dedi doktor bunun dışında herşeyimiz normalmiş.catlamalar basladi ben de yeni yeni.liearac verdi doktor.akıntıları sordum normal dedi.10 gun sonra da tekrar çağırdı bizi

Nst nizde güzel çıkar inşAllah canım, şu göz olayını bende merak ediyorum bakalım göz dr u ne dicek

Oyy MaŞAllah çok güzel tam poz vermiş annesi,
Benim kız hiç göstermiyor
Kiraz çekirdeğiyle ilgili çok birşey diyemiyorum çünkü benim oğluşun gaz sıkıntısı olmamıştı, hiç bir bebekte olmaz inşallaj

3 hafta bunun için dua ettim poz versin diye :) giderken de cikolata yedim garantiyr almak için amin insallah olmaz gaz sorunu

Amanın ne kadar tatlı bisey bu annesi maşallah ne kadar güzel poz vermiş

Canim hayirli olsun..gulegule buyut bebegini..darisi bizim basimiza insallah

Şuraya kızinı görmüş mutlu bir anne daha ekleyelim :)) Kızım geriden gelmesine ragmen 2507gram 49cm boyumuzda. Yine yuzunu gostermedi gelenegi bozmadi ama cok az yandan gorduk tek yanagini tombis bir yanak vardi doktor tam ısırmalık dedi Nst ile de tanıştık bisi demedi demekki hersey yolunda .. Ay cok mutlu oldum kızimın kilosuna. Iki hafta sonra göruş günumüz yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…