2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah yaa. Sona yaklaşırken daha bir tedirgin oluyor insan. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin

Masallahh maşallah

Alpi MasaAllah canım haftasını yakalamış sanirim di mi..cok sevindim afferin prensese

N
MaŞAllah annesi nasıl büyümüş
Kontrol aralığınızı nekadar uzun tutmuş drunuz, özlerim ben deseydin
Evet canım, ben yarın dönüyorum evime zaten 3 hafta sonra gelicem tekrar ailemin yanına, dr.um burda, doğumu burda yapıcam. .özlicem ama kavuşmaya az kaldı inşallah.

Maşallah ne tatlı çıkmış öyle herşeyin iyi olmasına çok sevndim

Aynen bende öyleyim.
Sabretmemiz gerekiyor sona yaklaşırken :) Hayırlısı ile atlatiriz insallah bu günleri de

Ooo maşallah iki buçuk kilo olmuş annesi prensesin cook iyii bizede yüzünü göstermedi bu sefer sanırım artık doğumu beklicez görmek için 

Göz ile alakalı olarak neden engel acaba normal doğum a merak ettim. Bende de gözümde sıkıntı vardı ama Dr a hiç sormadım. Sorsam mı

Alpi MasaAllah canım haftasını yakalamış sanirim di mi..cok sevindim afferin prensese
5 güncük gerideyiz ama kilosu iyi maşallah demek geri olmazsak benim kiz tombiş bişi olacakmiş :)

Ooo maşallah iki buçuk kilo olmuş annesi prensesin cook iyii bizede yüzünü göstermedi bu sefer sanırım artık doğumu beklicez görmek için 
Doguma ne kaldi ki :)) Bizde dogunca görürüz artik napalim. O zamn saklayamaz

5 güncük gerideyiz ama kilosu iyi maşallah demek geri olmazsak benim kiz tombiş bişi olacakmiş :)

Aynen doya doya izleriz artık:)) bu arada bu geride olmasi bence gec dollenmeyle alakalı gibi? Mesela biz 2-4 gün önde gidiyoruz cunku büyük ihtimalle erken dollenme oldu, hatırladığım kadarıyla ilişki adetten hemen sonra olmustu çünkü belki sende yumurtlamadan sonra olduysa bebekte geriden geliyor olabilir mi

Rabbim bu bebişine ve bundan sonraki bebişlerine sağ salim kavuştursun canım.Mübarek ramazan günü Allah korktuklarımızdan emin,umduklarımıza nail kılsın hepimizi

Bence geri değil canım,benim doktor normal diyor ama seninkindende az kilomuz biliyorsun..
Gayet haftasına ulaşmış bence MasaAllah incimize:)

Göz ile alakalı olarak neden engel acaba normal doğum a merak ettim. Bende de gözümde sıkıntı vardı ama Dr a hiç sormadım. Sorsam mı
Ben bir arkadastan duymustum nette arastirdim 6 numara ve ustu miyopi varsa goz damarlarinda catlamaya sebep olabiliyormus canim. Kesinligi yok ama goz hassas organ oldugu icin arastirdim. Benim 20li yaslarda dokuz bucuktu goz numaram. Lazer oldum 8 sene once simdi uc bucuk. Lazerden sonra numara dustugu icin sıkıntı olmaz diye okudum yazida. Ama gozden cok cektigim icin yine bir doktora danisacagim. Doktorum gozcuyle konus ona gore beni bilgilendir dedi. Aklinda kalacagina sor bence.

Evet bende döllenmeyle alakalı olduğunu düsünüyorum bizde hep haftayla uyumlu yada birkac gun geriden geliyoruz. Ben tedaviyle oldugu için yumurtamin 15. Gün çatladigini biliyorum. Döllenme aynı gün olmamıştır muhtemelen

Selamlar ne güzel bir gün benim gibi doktora gidenler olmuş güzel haberlerle gelinmiş. Tansiyon takibine devam edicem, nstde bisey cikmadi herhalde demedi ama carsamba tekrar nst istedi.. 2150 gr olmuş kizim haftayla uyumlu gidiyor dedi. Boy one gecmis kafa ve karin biraz geriydi ama dr israrla sormama ragmen gayet uyumlu dedi. Kilosuda tahminen 2800-3300 dogar dedi. Basini, kaburgasini, popo ve bacaklarin yerlerini gosterdi bana o sertlik popişiymiş kızımın :) yavrum iki buklum duruyor diye uzuldum artik sigamiyor. Fl 6.7 cikti yaklasik boyu 45-46 cm olmuş. Kilosuda her hafta ayni artmaz kafana takma dedi. Sikintilarinin sebebi 20 kilo almis olman dedi birde :'( yuruyuse devam dedi. Dogum pozisyonu almis kolay kolau dönmez artik dedi. Zaten 26 dan beri hemen hemen ayni duruyor. ahhh birde 17-25 haziran arasi yani bayram öncesi tatile gidecekmiş inşallah doğurmam

Oyy yerim onun tombiş yanaklarından, köfte dudaklarından

Canım maşallah bebeğine kocaman olmuş. Suyu 3 ltre iç günde bak gör farkı. Arkadaşında doktoru öyle demişti bol suyla 1 haftada farketti. Tekrar ne zaman gideceksin?
Annemlerle memlekete gidiyoruz canim simdi.Iki hafta sonra donecegim.Dr iki hafta sonra gel dedi ama bir hafta sonra gidip suyuma baktiririm artik.Evt 3 litreden asagi dusurmem suyu artik.

Canim gunleeimiz ayni benim de 2100 ve 1 hafta geri dedi dün fl 5.9 tıfıl bi bebe olcak benimkisi sanirim.bi tek kafa önde anasi gibi koca kafalı.ama tum bunlara ragmen hersey normal dedi bu kadar farklar normalmis.bi tek makat gelisli su an o koca kafasi tam solumda kafa atip duruyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…