2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Oy maşallah kız ona 2 haftada ne çokbüyütmüşsün. En son 1900dü demi yanlıl hatırlamıyosam? Onun tombiş yanaklarını ısır annesi bence hala geride değildir ya kocaman olmuş tosbik

Ayy masallah cok tatli surati var :)

Allahım yarabbim o nasıl güzel bir yüz öyle dudaklara gel. Bin maşallah oğluşuna

Masallah barbi bebek olacak desene.Boyu nasil uzamis.Benim 188 lik erkek kardesim 49 cm dogmus.Senin kizin boyu kac olacak ki :)

İşte israrla soylememe ragmen kafana takma geri degil diyor. Birazda arkadaslarin dedigi gibi döllenmeyle alakalı herhalde. Satlarimiz ayni olsada sonucta döllenme net ne zaman bilmiyoruz. Benim mesela 15. Gün yanı 19 ekimde yumurtam çatladı ve en son ilişki o gün oldu. Bildiğim kadariyla ayni gün döllenme olmaz. 5 güne bir haftaya kadar fark o yuzden normal sanirim

Canım benim gözünaydın. Ne güzel herşey yolundaymış. Benim kızda biraz minnak. Oh doğum pozisyonunu da almış. Amanın o tarihlerde tatilmi olur doktorum civanım deseydin:)

Canım ben lens kullanıyorum -4, ben de araştırdım ama 6 nın üstü yazıyordu her yerde o yüzden doktora gitmedim. Yanlız doktoruna danış muhakkak çünkü lazerle ilgili farklı şeyler okudum. Miyopta göz yapısı önden arkaya uzun olduğu için Doğumda basınçla retinada yırtılma ihtimalini lazer olmuş olmak değiştirmiyor.lazer çünkü sadece ışığın düşme açısını değiştiriyor. göz yapısı hala uzun kalıyor. Mutlaka sormalısın aklında olsun.

Canım benim gözünaydın. Ne güzel herşey yolundaymış. Benim kızda biraz minnak. Oh doğum pozisyonunu da almış. Amanın o tarihlerde tatilmi olur doktorum civanım deseydin:)
Sagligi yerinde olsunda napalim birazda dikkat ederiz belki alir yinede şöyle 3100-3200 doğabilseler ne hoş olur ele avuca gelirler :) ay sorma yaa 37 haftamda olcam ben o hafta kafama takildi azcik inşallah 38den sonra gelir kuzum

Canim benim de 5,5 miyoptu lazerle sifirladilar.Senin neden cikti goz numaran tekrar?

Bugün bebişleri gören tüm annelerin gözü aydın. Ne kadar güzel bir duygu yavrularımızdan haber alabilmek... Doğumlar yaklaşıyor, gece rüyalarımda yeni doğmuş bebekler görüyorum artık.oğlumun ayakları sağ göğsümün altından çıkacak diye korkuyorum. Bu bebekler daha orda ne kadar büyüyebilirler sıkış tepiş yazık

Sağol canım. Bir devlette birde özelde iki doktora sorup öğreneyim. Normali çok istiyorum ama bu durumda riske giremem.

Amanın ne kadar tatlı bisey bu annesi maşallah ne kadar güzel poz vermiş

Ne ise yarıyor kiraz çekirdekleri ilk defa duyuyorum
Sıcak su torbası gibi bişey aslında.ama su riskli patlama falan olur yanma olmasin diye kiraz çekirdeği kullaniliyor.özelliği buymuş.geç soğuma:) bebişlerin gaz sanısına adet sancılarına falan iyi geliyo :)

Maşallah ne tatlı çıkmış öyle herşeyin iyi olmasına çok sevndim

Oyy yerim onun tombiş yanaklarından, köfte dudaklarından

Allahım yarabbim o nasıl güzel bir yüz öyle dudaklara gel. Bin maşallah oğluşuna

Teşekkürler herkese rabbim bu sevimlileri biran önce kucagimiza almayı nasip etsin.bugun çok farklı hissettim gerçekten.şöyle bir kac dakikaligina ciksa sevsem geri koysam yerine dedim

Canim benim de 5,5 miyoptu lazerle sifirladilar.Senin neden cikti goz numaran tekrar?
lazer olduğumda 23 yaşındaydım. Doktor kurbanı oldum. Artık 25-30lu yaşlarda yapıyorlarmış. Çevremde 30lu yaşlarda olanlarda ilerme yok. Ben 20li yaşlarda olduğum için ilerlemiş. Erken olmuşum yani.

Ay daha ne geriden gelmesi annesi öne bile geçmiş kuzun MaşAllah
Çok güzel olacak yüzünü saklıyor bizim kızlar bence

Sagligi yerinde olsunda napalim birazda dikkat ederiz belki alir yinede şöyle 3100-3200 doğabilseler ne hoş olur ele avuca gelirler :) ay sorma yaa 37 haftamda olcam ben o hafta kafama takildi azcik inşallah 38den sonra gelir kuzum

Benim de drum bayram tatilinde yurt dışında olucak 4günlük ve ben 38de olucağım için çok riskli o yüzdem başka bir dr alternatif buldum kendime ne olur ne olmaz diye

Masallah rabbim nazarlardan korusun..bal yanak :)

3 kiloyu hemen hemen bulabilirlee ama bak yeğenim 2910doğdu hastane çıkışı 2700dü doktoru eve gittiğinde de 50 gram vermiş olur demiş ablama şuan görse tosba gibi maşallah ve sadece anne sütüyle besleniyo. Hemencik toparlıyolar inanki

lazer olduğumda 23 yaşındaydım. Doktor kurbanı oldum. Artık 25-30lu yaşlarda yapıyorlarmış. Çevremde 30lu yaşlarda olanlarda ilerme yok. Ben 20li yaşlarda olduğum için ilerlemiş. Erken olmuşum yani.
Bana da 25 i bekletmislerdi,tekrar artabilir diye.2 yilda da cok ilerlemis ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…