Oy maşallah kız ona 2 haftada ne çokbüyütmüşsün. En son 1900dü demi yanlıl hatırlamıyosam? Onun tombiş yanaklarını ısır annesiŞuraya kızinı görmüş mutlu bir anne daha ekleyelim :)) Kızım geriden gelmesine ragmen 2507gram 49cm boyumuzda. Yine yuzunu gostermedi gelenegi bozmadi ama cok az yandan gorduk tek yanagini tombis bir yanak vardi doktor tam ısırmalık dediNst ile de tanıştık bisi demedi demekki hersey yolunda .. Ay cok mutlu oldum kızimın kilosuna. Iki hafta sonra göruş günumüz yine
Ayy masallah cok tatli surati var :)Biz de kontrole gittik bugünkocaman olmuş oğluşum.2300 gr yüzünü de ilk defa boyle net gördük.tıpkı eşime benziyor.doktor da ayni babasi dedi bir de bal dudak olacak galiba.dolgun dudaklari var dedi doktor bunun dışında herşeyimiz normalmiş.catlamalar basladi ben de yeni yeni.liearac verdi doktor.akıntıları sordum normal dedi.10 gun sonra da tekrar çağırdı bizi
Eki Görüntüle 2000841 Eki Görüntüle 2000841
Allahım yarabbim o nasıl güzel bir yüz öyle dudaklara gel. Bin maşallah oğluşunaBiz de kontrole gittik bugünkocaman olmuş oğluşum.2300 gr yüzünü de ilk defa boyle net gördük.tıpkı eşime benziyor.doktor da ayni babasi dedi bir de bal dudak olacak galiba.dolgun dudaklari var dedi doktor bunun dışında herşeyimiz normalmiş.catlamalar basladi ben de yeni yeni.liearac verdi doktor.akıntıları sordum normal dedi.10 gun sonra da tekrar çağırdı bizi
Masallah barbi bebek olacak desene.Boyu nasil uzamis.Benim 188 lik erkek kardesim 49 cm dogmus.Senin kizin boyu kac olacak ki :)Şuraya kızinı görmüş mutlu bir anne daha ekleyelim :)) Kızım geriden gelmesine ragmen 2507gram 49cm boyumuzda. Yine yuzunu gostermedi gelenegi bozmadi ama cok az yandan gorduk tek yanagini tombis bir yanak vardi doktor tam ısırmalık dediNst ile de tanıştık bisi demedi demekki hersey yolunda .. Ay cok mutlu oldum kızimın kilosuna. Iki hafta sonra göruş günumüz yine
İşte israrla soylememe ragmen kafana takma geri degil diyor. Birazda arkadaslarin dedigi gibi döllenmeyle alakalı herhalde. Satlarimiz ayni olsada sonucta döllenme net ne zaman bilmiyoruz. Benim mesela 15. Gün yanı 19 ekimde yumurtam çatladı ve en son ilişki o gün oldu. Bildiğim kadariyla ayni gün döllenme olmaz. 5 güne bir haftaya kadar fark o yuzden normal sanirimCanim gunleeimiz ayni benim de 2100 ve 1 hafta geri dedi dün fl 5.9 tıfıl bi bebe olcak benimkisi sanirim.bi tek kafa önde anasi gibi koca kafalı.ama tum bunlara ragmen hersey normal dedi bu kadar farklar normalmis.bi tek makat gelisli su an o koca kafasi tam solumda kafa atip duruyo.
Canım benim gözünaydın. Ne güzel herşey yolundaymış. Benim kızda biraz minnak. Oh doğum pozisyonunu da almış. Amanın o tarihlerde tatilmi olur doktorum civanım deseydin:)Selamlar ne güzel bir gün benim gibi doktora gidenler olmuş güzel haberlerle gelinmiş. Tansiyon takibine devam edicem, nstde bisey cikmadi herhalde demedi ama carsamba tekrar nst istedi.. 2150 gr olmuş kizim haftayla uyumlu gidiyor dedi. Boy one gecmis kafa ve karin biraz geriydi ama dr israrla sormama ragmen gayet uyumlu dedi. Kilosuda tahminen 2800-3300 dogar dedi. Basini, kaburgasini, popo ve bacaklarin yerlerini gosterdi bana o sertlik popişiymiş kızımın :) yavrum iki buklum duruyor diye uzuldum artik sigamiyor. Fl 6.7 cikti yaklasik boyu 45-46 cm olmuş. Kilosuda her hafta ayni artmaz kafana takma dedi. Sikintilarinin sebebi 20 kilo almis olman dedi birde :'( yuruyuse devam dedi. Dogum pozisyonu almis kolay kolau dönmez artik dedi. Zaten 26 dan beri hemen hemen ayni duruyor. ahhh birde 17-25 haziran arasi yani bayram öncesi tatile gidecekmiş inşallah doğurmam
Canım ben lens kullanıyorum -4, ben de araştırdım ama 6 nın üstü yazıyordu her yerde o yüzden doktora gitmedim. Yanlız doktoruna danış muhakkak çünkü lazerle ilgili farklı şeyler okudum. Miyopta göz yapısı önden arkaya uzun olduğu için Doğumda basınçla retinada yırtılma ihtimalini lazer olmuş olmak değiştirmiyor.lazer çünkü sadece ışığın düşme açısını değiştiriyor. göz yapısı hala uzun kalıyor. Mutlaka sormalısın aklında olsun.Ben bir arkadastan duymustum nette arastirdim 6 numara ve ustu miyopi varsa goz damarlarinda catlamaya sebep olabiliyormus canim. Kesinligi yok ama goz hassas organ oldugu icin arastirdim. Benim 20li yaslarda dokuz bucuktu goz numaram. Lazer oldum 8 sene once simdi uc bucuk. Lazerden sonra numara dustugu icin sıkıntı olmaz diye okudum yazida. Ama gozden cok cektigim icin yine bir doktora danisacagim. Doktorum gozcuyle konus ona gore beni bilgilendir dedi. Aklinda kalacagina sor bence.
Sagligi yerinde olsunda napalim birazda dikkat ederiz belki alir yinede şöyle 3100-3200 doğabilseler ne hoş olur ele avuca gelirler :) ay sorma yaa 37 haftamda olcam ben o hafta kafama takildi azcik inşallah 38den sonra gelir kuzumCanım benim gözünaydın. Ne güzel herşey yolundaymış. Benim kızda biraz minnak. Oh doğum pozisyonunu da almış. Amanın o tarihlerde tatilmi olur doktorum civanım deseydin:)
Canim benim de 5,5 miyoptu lazerle sifirladilar.Senin neden cikti goz numaran tekrar?Ben bir arkadastan duymustum nette arastirdim 6 numara ve ustu miyopi varsa goz damarlarinda catlamaya sebep olabiliyormus canim. Kesinligi yok ama goz hassas organ oldugu icin arastirdim. Benim 20li yaslarda dokuz bucuktu goz numaram. Lazer oldum 8 sene once simdi uc bucuk. Lazerden sonra numara dustugu icin sıkıntı olmaz diye okudum yazida. Ama gozden cok cektigim icin yine bir doktora danisacagim. Doktorum gozcuyle konus ona gore beni bilgilendir dedi. Aklinda kalacagina sor bence.
Rabbim bu bebişine ve bundan sonraki bebişlerine sağ salim kavuştursun canım.Mübarek ramazan günü Allah korktuklarımızdan emin,umduklarımıza nail kılsın hepimizi
Sağol canım. Bir devlette birde özelde iki doktora sorup öğreneyim. Normali çok istiyorum ama bu durumda riske giremem.Canım ben lens kullanıyorum -4, ben de araştırdım ama 6 nın üstü yazıyordu her yerde o yüzden doktora gitmedim. Yanlız doktoruna danış muhakkak çünkü lazerle ilgili farklı şeyler okudum. Miyopta göz yapısı önden arkaya uzun olduğu için Doğumda basınçla retinada yırtılma ihtimalini lazer olmuş olmak değiştirmiyor.lazer çünkü sadece ışığın düşme açısını değiştiriyor. göz yapısı hala uzun kalıyor. Mutlaka sormalısın aklında olsun.
Amanın ne kadar tatlı bisey bu annesi maşallah ne kadar güzel poz vermiş
Sıcak su torbası gibi bişey aslında.ama su riskli patlama falan olur yanma olmasin diye kiraz çekirdeği kullaniliyor.özelliği buymuş.geç soğuma:) bebişlerin gaz sanısına adet sancılarına falan iyi geliyo :)Ne ise yarıyor kiraz çekirdekleri ilk defa duyuyorum
Doktora gidip guzel haberlerle gelen anneler masallah bebeklerinize..mayhosmelek canim bol su ic sende hemen 1 haftada duzelir merak etme..
mathsdaisy bende cok dua ettim ama göstermedi yuzunu sanirim yüz görümlülügü istiyor. Senin oglusa masallah ne tatli poz vermis..
Maşallah ne tatlı çıkmış öyle herşeyin iyi olmasına çok sevndim
Oyy yerim onun tombiş yanaklarından, köfte dudaklarından
Allahım yarabbim o nasıl güzel bir yüz öyle dudaklara gel. Bin maşallah oğluşuna
lazer olduğumda 23 yaşındaydım. Doktor kurbanı oldum. Artık 25-30lu yaşlarda yapıyorlarmış. Çevremde 30lu yaşlarda olanlarda ilerme yok. Ben 20li yaşlarda olduğum için ilerlemiş. Erken olmuşum yani.Canim benim de 5,5 miyoptu lazerle sifirladilar.Senin neden cikti goz numaran tekrar?
Şuraya kızinı görmüş mutlu bir anne daha ekleyelim :)) Kızım geriden gelmesine ragmen 2507gram 49cm boyumuzda. Yine yuzunu gostermedi gelenegi bozmadi ama cok az yandan gorduk tek yanagini tombis bir yanak vardi doktor tam ısırmalık dediNst ile de tanıştık bisi demedi demekki hersey yolunda .. Ay cok mutlu oldum kızimın kilosuna. Iki hafta sonra göruş günumüz yine
Sagligi yerinde olsunda napalim birazda dikkat ederiz belki alir yinede şöyle 3100-3200 doğabilseler ne hoş olur ele avuca gelirler :) ay sorma yaa 37 haftamda olcam ben o hafta kafama takildi azcik inşallah 38den sonra gelir kuzum
Masallah rabbim nazarlardan korusun..bal yanak :)Biz de kontrole gittik bugünkocaman olmuş oğluşum.2300 gr yüzünü de ilk defa boyle net gördük.tıpkı eşime benziyor.doktor da ayni babasi dedi bir de bal dudak olacak galiba.dolgun dudaklari var dedi doktor bunun dışında herşeyimiz normalmiş.catlamalar basladi ben de yeni yeni.liearac verdi doktor.akıntıları sordum normal dedi.10 gun sonra da tekrar çağırdı bizi
Hiç dert etme eminim düzelecektir en kısa sürede. Oh 2 hafta sonra tekrar görüş günüAnnemlerle memlekete gidiyoruz canim simdi.Iki hafta sonra donecegim.Dr iki hafta sonra gel dedi ama bir hafta sonra gidip suyuma baktiririm artik.Evt 3 litreden asagi dusurmem suyu artik.
3 kiloyu hemen hemen bulabilirlee ama bak yeğenim 2910doğdu hastane çıkışı 2700dü doktoru eve gittiğinde de 50 gram vermiş olur demiş ablama şuan görse tosba gibi maşallah ve sadece anne sütüyle besleniyo. Hemencik toparlıyolar inankiSagligi yerinde olsunda napalim birazda dikkat ederiz belki alir yinede şöyle 3100-3200 doğabilseler ne hoş olur ele avuca gelirler :) ay sorma yaa 37 haftamda olcam ben o hafta kafama takildi azcik inşallah 38den sonra gelir kuzum
Bana da 25 i bekletmislerdi,tekrar artabilir diye.2 yilda da cok ilerlemis ya.lazer olduğumda 23 yaşındaydım. Doktor kurbanı oldum. Artık 25-30lu yaşlarda yapıyorlarmış. Çevremde 30lu yaşlarda olanlarda ilerme yok. Ben 20li yaşlarda olduğum için ilerlemiş. Erken olmuşum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?