2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Olabilirde olmayabilirde :)) Benim onden giderken birden geriye düstü halada kendi günunu yakalayamadi. Ama cok sukur kilosu iyi sadece 34+5 olmam gerekirken 34+0 çıktım bugun.

Bence geri değil canım,benim doktor normal diyor ama seninkindende az kilomuz biliyorsun..
Gayet haftasına ulaşmış bence MasaAllah incimize:)
Kilosuna gore iyi evet ama çıkan tarih mesela dogum 3temmuzken 7temmuza atti hala degismedi.

Oy maşallah kız ona 2 haftada ne çokbüyütmüşsün. En son 1900dü demi yanlıl hatırlamıyosam? Onun tombiş yanaklarını ısır annesi bence hala geride değildir ya kocaman olmuş tosbik
Evet canim bende cok sasirdim 2300ben dedim esim 2400 dür dedi gittik 2507 Sadece 5 gun eksik oda olsa off tombiş dogardi Benim gobuse bakan senden 2100 ancak cikar diyordu
Masallah barbi bebek olacak desene.Boyu nasil uzamis.Benim 188 lik erkek kardesim 49 cm dogmus.Senin kizin boyu kac olacak ki :)
Babamiz 184 kızida ona ceker belki :)) Zaten bende babasida ince uzunuz o yuzden barbi olmasi normal

Ay daha ne geriden gelmesi annesi öne bile geçmiş kuzun MaşAllah
Çok güzel olacak yüzünü saklıyor bizim kızlar bence
Dun diyorum ki ben hic cirkinlesmedim kiz anneyi cirkinlestirmiş acaba benim kızim mı cirkin dogacak Tabiki en cirkin yavru bile dunya guzeli o ayri Dogunca ısırcam yanaklarini poposunu

İnşallah canim emsinlerde biz besleriz onlari insallah

Benim de drum bayram tatilinde yurt dışında olucak 4günlük ve ben 38de olucağım için çok riskli o yüzdem başka bir dr alternatif buldum kendime ne olur ne olmaz diye
Ayni hastanedeki diger iki dra da muayene oldum bende daha once onlarida begendim. Bakalim.hayirlisi artik Allah iyi insanlarla karsilastirsin

İkinizide yanıltmış annesi çok daha büyümüş :) 5 gün gerilik sayılmazki hem. Bizim doktor şukadar şukadsr demiyo haftasıyla uyumuş diyo geçiyo barbi inci deriz bizde senin kızına :)

İkinizide yanıltmış annesi çok daha büyümüş :) 5 gün gerilik sayılmazki hem. Bizim doktor şukadar şukadsr demiyo haftasıyla uyumuş diyo geçiyo barbi inci deriz bizde senin kızına :)
Artik bizimkide demiyor soruyorum evet 5gun var ama saymiyoruz onu biz diyor :) Senin minnoşta bi bakmissin kocaman olmus gittiginde hemen degisiyor bu bıdıklar her hafta degisiyorlar.

Ooo kizlar uzun zamndr yoktum alisverisler baslamis.bnim kafa cok karisik ne alcagimi bilmiyrum

Selam kızlar bugün ne güzel haberler aldık böyle masallah tüm bebislere güzel güzel büyümüsler hep iyi haberler almak nasip olsun insallah size bir sorum var ben oglumda normal mobilya besik kullanmistim simdi cok kararsızım buna normalmi alsam yine park yatakmı park yataktan cok memnun olan var yorumlari faln okuyorum dogumdan sonra buyuk ihtimalle toparlanana kadar annemde kalicam park yatak alirsam once orda kurariz iyide olir ama ya memnun kalmassam bilemedim oglum hep sallanarak uyurdu park yataklar guzel sallaniyormu ne diyorsunuz

Oğlumda park yatak kullandım bu kez de kullanacağım.. ben memnun kaldım.. 2 kademeli benim.. hareketlenene kadar üst kademeyi kullandım sonrasında alt kademeye geçtim. 4 yaşına gelene kadar da kullanabildim.. yatılı gittiğim her yere de götürdüm yatak sorunum olmadı uyku düzeni de bozulmadı. Sen hangisi ile rahat edersen o şekilde al. Sallanma konusuna gelince oğlum sallamadan uyuduğu için o özelliğini hiç kullanmadım :)

Kızlar 30+ 0 ım benimle ayni olanlar bir sonraki kontrolünüz hangi haftada

Canım ben doktora 31+2 ydim gittiğimde bana 3 hafta sonra gel dedi. Sıkıntın olursa o zamana kadar bekleme hemen gel dedi sadece. Öncesinde 27 haftalıkken gitmiştim. Senin ne zaman dedi ki?

Bende katarakt ameliyatı oldum o yüzden aslında aklıma geldi ama sormastm. En iyisi sormak gerçekten. Bir sıkıntı olmaz inşallah.

Ben hiç begenmiyorum park yatağı çok derin bence. Gerçi çok modeli var
Ust katini kullanmadiginda alt kati derin canim,benim aldigim ahsap besikte ayni derinlikte cunku iki yil yanimda yatacak.Hareketlenmeye basladiginda,elleriyle kendini yukari cekip kalkabildiginde sig olmasi cok tehlikeli,Allah korusun kafa ustu cakilir.Derin olmayanlar belli bir doneme kadar kullanabiliyor.Tabi bunlar uretilirken bu da derin model olsun sekil olsun diye uretilmiyor.Gelisim donemlerine bakiliyor,calismalar yapiliyor.Park yatak ayni zamanda seyahat yatagi olarak da kullanildigindan 3,4 yas cocuguna da kullanilabilir o yuzden derinlikten baska oluru yok :)

Masallah canim minnosun buyuyor 3 olur 2 haftaya :))

Göz ile alakalı olarak neden engel acaba normal doğum a merak ettim. Bende de gözümde sıkıntı vardı ama Dr a hiç sormadım. Sorsam mı
Benim arkadasimin gozleri 3.5-4 numaraydi ilk dogumunda fazla ikinmadan oturu goz damarlari catlamisti kan canagi 2 hafta oyle gezdi.baya ugrasti devaminda bu sebeplemi acaba olumsuz bakiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…