Olabilirde olmayabilirde :)) Benim onden giderken birden geriye düstü halada kendi günunu yakalayamadi. Ama cok sukur kilosu iyi sadece 34+5 olmam gerekirken 34+0 çıktım bugun.Aynen doya doya izleriz artık:)) bu arada bu geride olmasi bence gec dollenmeyle alakalı gibi? Mesela biz 2-4 gün önde gidiyoruz cunku büyük ihtimalle erken dollenme oldu, hatırladığım kadarıyla ilişki adetten hemen sonra olmustu çünkübelki sende yumurtlamadan sonra olduysa bebekte geriden geliyor olabilir mi
Kilosuna gore iyi evet ama çıkan tarih mesela dogum 3temmuzken 7temmuza atti hala degismedi.Bence geri değil canım,benim doktor normal diyor ama seninkindende az kilomuz biliyorsun..
Gayet haftasına ulaşmış bence MasaAllah incimize:)
Evet canim bende cok sasirdim 2300ben dedim esim 2400 dür dedi gittik 2507Oy maşallah kız ona 2 haftada ne çokbüyütmüşsün. En son 1900dü demi yanlıl hatırlamıyosam? Onun tombiş yanaklarını ısır annesibence hala geride değildir ya kocaman olmuş tosbik
Babamiz 184 kızida ona ceker belki :)) Zaten bende babasida ince uzunuz o yuzden barbi olmasi normalMasallah barbi bebek olacak desene.Boyu nasil uzamis.Benim 188 lik erkek kardesim 49 cm dogmus.Senin kizin boyu kac olacak ki :)
Dun diyorum ki ben hic cirkinlesmedim kiz anneyi cirkinlestirmiş acaba benim kızim mı cirkin dogacakAy daha ne geriden gelmesi annesi öne bile geçmiş kuzun MaşAllah
Çok güzel olacak yüzünü saklıyor bizim kızlar bence
İnşallah canim emsinlerde biz besleriz onlari insallah3 kiloyu hemen hemen bulabilirlee ama bak yeğenim 2910doğdu hastane çıkışı 2700dü doktoru eve gittiğinde de 50 gram vermiş olur demiş ablama şuan görse tosba gibi maşallah ve sadece anne sütüyle besleniyo. Hemencik toparlıyolar inanki
Ayni hastanedeki diger iki dra da muayene oldum bende daha once onlarida begendim. Bakalim.hayirlisi artik Allah iyi insanlarla karsilastirsinBenim de drum bayram tatilinde yurt dışında olucak 4günlük ve ben 38de olucağım için çok riskli o yüzdem başka bir dr alternatif buldum kendime ne olur ne olmaz diye
şu an 31 yaşındayım. Neyse ki üç buçuktan yukarı çıkmıyor artık.Bana da 25 i bekletmislerdi,tekrar artabilir diye.2 yilda da cok ilerlemis ya.
İkinizide yanıltmış annesi çok daha büyümüş :) 5 gün gerilik sayılmazki hem. Bizim doktor şukadar şukadsr demiyo haftasıyla uyumuş diyo geçiyoOlabilirde olmayabilirde :)) Benim onden giderken birden geriye düstü halada kendi günunu yakalayamadi. Ama cok sukur kilosu iyi sadece 34+5 olmam gerekirken 34+0 çıktım bugun.
Kilosuna gore iyi evet ama çıkan tarih mesela dogum 3temmuzken 7temmuza atti hala degismedi.
Evet canim bende cok sasirdim 2300ben dedim esim 2400 dür dedi gittik 2507Sadece 5 gun eksik oda olsa off tombiş dogardi Benim gobuse bakan senden 2100 ancak cikar diyordu
Babamiz 184 kızida ona ceker belki :)) Zaten bende babasida ince uzunuz o yuzden barbi olmasi normal
Dun diyorum ki ben hic cirkinlesmedim kiz anneyi cirkinlestirmiş acaba benim kızim mı cirkin dogacakTabiki en cirkin yavru bile dunya guzeli o ayri Dogunca ısırcam yanaklarini poposunu
Besleriz tabis annesi :) narin yawrular olcaklar demekki :)İnşallah canim emsinlerde biz besleriz onlari insallah
Artik bizimkide demiyor soruyorum evet 5gun var ama saymiyoruz onu biz diyor :) Senin minnoşta bi bakmissin kocaman olmus gittiginde hemen degisiyor bu bıdıklar her hafta degisiyorlar.İkinizide yanıltmış annesi çok daha büyümüş :) 5 gün gerilik sayılmazki hem. Bizim doktor şukadar şukadsr demiyo haftasıyla uyumuş diyo geçiyobarbi inci deriz bizde senin kızına :)
Selam kızlar bugün ne güzel haberler aldık böyle masallah tüm bebislere güzel güzel büyümüsler hep iyi haberler almak nasip olsun insallah size bir sorum var ben oglumda normal mobilya besik kullanmistim simdi cok kararsızım buna normalmi alsam yine park yatakmı park yataktan cok memnun olan var yorumlari faln okuyorum dogumdan sonra buyuk ihtimalle toparlanana kadar annemde kalicam park yatak alirsam once orda kurariz iyide olir ama ya memnun kalmassam bilemedim oglum hep sallanarak uyurdu park yataklar guzel sallaniyormu ne diyorsunuz
Kızlar 30+ 0 ım benimle ayni olanlar bir sonraki kontrolünüz hangi haftada
Ben bir arkadastan duymustum nette arastirdim 6 numara ve ustu miyopi varsa goz damarlarinda catlamaya sebep olabiliyormus canim. Kesinligi yok ama goz hassas organ oldugu icin arastirdim. Benim 20li yaslarda dokuz bucuktu goz numaram. Lazer oldum 8 sene once simdi uc bucuk. Lazerden sonra numara dustugu icin sıkıntı olmaz diye okudum yazida. Ama gozden cok cektigim icin yine bir doktora danisacagim. Doktorum gozcuyle konus ona gore beni bilgilendir dedi. Aklinda kalacagina sor bence.
15 gün sonra gel dedi canım banaCanım ben doktora 31+2 ydim gittiğimde bana 3 hafta sonra gel dedi. Sıkıntın olursa o zamana kadar bekleme hemen gel dedi sadece. Öncesinde 27 haftalıkken gitmiştim. Senin ne zaman dedi ki?
15 gün sonra gel dedi canım bana
Ust katini kullanmadiginda alt kati derin canim,benim aldigim ahsap besikte ayni derinlikte cunku iki yil yanimda yatacak.Hareketlenmeye basladiginda,elleriyle kendini yukari cekip kalkabildiginde sig olmasi cok tehlikeli,Allah korusun kafa ustu cakilir.Derin olmayanlar belli bir doneme kadar kullanabiliyor.Tabi bunlar uretilirken bu da derin model olsun sekil olsun diye uretilmiyor.Gelisim donemlerine bakiliyor,calismalar yapiliyor.Park yatak ayni zamanda seyahat yatagi olarak da kullanildigindan 3,4 yas cocuguna da kullanilabilir o yuzden derinlikten baska oluru yok :)Ben hiç begenmiyorum park yatağı çok derin bence. Gerçi çok modeli var
Masallah canim minnosun buyuyor 3 olur 2 haftaya :))Şuraya kızinı görmüş mutlu bir anne daha ekleyelim :)) Kızım geriden gelmesine ragmen 2507gram 49cm boyumuzda. Yine yuzunu gostermedi gelenegi bozmadi ama cok az yandan gorduk tek yanagini tombis bir yanak vardi doktor tam ısırmalık dediNst ile de tanıştık bisi demedi demekki hersey yolunda .. Ay cok mutlu oldum kızimın kilosuna. Iki hafta sonra göruş günumüz yine
Benim arkadasimin gozleri 3.5-4 numaraydi ilk dogumunda fazla ikinmadan oturu goz damarlari catlamisti kan canagi 2 hafta oyle gezdi.baya ugrasti devaminda bu sebeplemi acaba olumsuz bakiyorlarGöz ile alakalı olarak neden engel acaba normal doğum a merak ettim. Bende de gözümde sıkıntı vardı ama Dr a hiç sormadım. Sorsam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?