- 17 Mayıs 2017
- 394
- 178
- 53
Benim arkadasimin gozleri 3.5-4 numaraydi ilk dogumunda fazla ikinmadan oturu goz damarlari catlamisti kan canagi 2 hafta oyle gezdi.baya ugrasti devaminda bu sebeplemi acaba olumsuz bakiyorlar
Dr gorus al canim uygun degilse zaten soyler engel var diye korkulacak birsey yok yeterki bebisin saglikla gelsin herseyden onemlisi o ister sezeryan ister normal artik hangisi uygunsaKorktum şuanhayirlisi artik
Dr gorus al canim uygun degilse zaten soyler engel var diye korkulacak birsey yok yeterki bebisin saglikla gelsin herseyden onemlisi o ister sezeryan ister normal artik hangisi uygunsa
Kızlar bugün hstane arastırması yaptım siz olsanız hangisini secerdiniz?
Birtanesi basından beri gittigim hastane doktorum erkek normal dogum 2000 sezeryan 3000 odaları kücük ve erkek doktor istemiyorum ama evime cok yakın...
Birtanesi yine fiyatı bu civarda ama lokasyon olarak kötü herkes kolaylıkla ulasamaz ama odaları büyük hastane ferah ve daha bilinen bir hastane medical park
Birtanesi en büyük olanı lokasyon iyi hastane cok büyük odalar genis fiyat 3500 ve 4000tl
Yeni bir doktora baslıcam bayan istiyorum ama hastaneyi secemedim cok kararsızım...
Sağol canım peki hangi marka model onerirsinOğlumda park yatak kullandım bu kez de kullanacağım.. ben memnun kaldım.. 2 kademeli benim.. hareketlenene kadar üst kademeyi kullandım sonrasında alt kademeye geçtim. 4 yaşına gelene kadar da kullanabildim.. yatılı gittiğim her yere de götürdüm yatak sorunum olmadı uyku düzeni de bozulmadı. Sen hangisi ile rahat edersen o şekilde al. Sallanma konusuna gelince oğlum sallamadan uyuduğu için o özelliğini hiç kullanmadım :)
Sağol canım peki hangi marka model onerirsin
Gecmis olsun canimDeprem oldu yaa...nese kizlar aranizda bebek kuvet seti notnoz takimi yenidogan bezi hangi marka nr kadar kacli alan var mi
Yenidogan bezi 1 numara prima premium care aldim 3 paket. Biraz abarttim galiba bez isimi:)) kuveti a101den aldim. Cok kucuk olacagi icin bornoz takimi alma kullanilmiyo dediler. E bebekten bebek havlusu aldim bende. Bornoz takimini yasina girdiginde almayi dusunuyorum.Deprem oldu yaa...nese kizlar aranizda bebek kuvet seti notnoz takimi yenidogan bezi hangi marka nr kadar kacli alan var mi
Hangi ildesin?Deprem oldu yaa...nese kizlar aranizda bebek kuvet seti notnoz takimi yenidogan bezi hangi marka nr kadar kacli alan var mi
Bn olsam gittiğim hastaneyi doktoru seçerdimKızlar bugün hstane arastırması yaptım siz olsanız hangisini secerdiniz?
Birtanesi basından beri gittigim hastane doktorum erkek normal dogum 2000 sezeryan 3000 odaları kücük ve erkek doktor istemiyorum ama evime cok yakın...
Birtanesi yine fiyatı bu civarda ama lokasyon olarak kötü herkes kolaylıkla ulasamaz ama odaları büyük hastane ferah ve daha bilinen bir hastane medical park
Birtanesi en büyük olanı lokasyon iyi hastane cok büyük odalar genis fiyat 3500 ve 4000tl
Yeni bir doktora baslıcam bayan istiyorum ama hastaneyi secemedim cok kararsızım...
Anladim canım sagolBen oğlumdan kalanı kullanıyorum. Babymax markası ama şuan var mı bilmiyorum.. 7 yıl oldu alalı. Yeni modellere de bakmadım..
Deprem oldu yaa...nese kizlar aranizda bebek kuvet seti notnoz takimi yenidogan bezi hangi marka nr kadar kacli alan var mi
Kendi adıma diyorum ki başından beri gittiğim doktordan memnunsam (ki devam ediyorsam memnunumdur) o doktorumla devam ederim..doğal olarak onun doğum yaptırdığı hastaneyi tercih ederim..
Bn olsam gittiğim hastaneyi doktoru seçerdim
Gecmis olsun deprem icin.. kuvet seti A101den almistim.. bezi huggies 2 paket aldim. Bornoz seti almadim, havlu aldimDeprem oldu yaa...nese kizlar aranizda bebek kuvet seti notnoz takimi yenidogan bezi hangi marka nr kadar kacli alan var mi
Benimde doktorum erkek bende sikilirim utanirim diye dusunuyorum ama tedavi surecimde de ona gittim, hamilelikte de.. hatta bayram haftasi izinde olcakmis ama o haftaya denk gelse bile yine ayni hastanede olurum diye dusunuyorumDoktorumdan memnunum kızlar ama dogumda rahat edemem diye düsünüyorum bayanda daha rahat olurum o yüzden hazır doktor degistirme ihtimalim varken aklımda olan iki hastaneyide gezdim ama işte yüzdr yüz aklıma yatmadı cok kararsız kaldım
Dogumhanede 6-7kisi oluyormus ve geneli erkekmis. Sadece doktor erkek diye degistireceksen memnun oldugun bir doktoru birakma derim. Bunu duydugumdan beri doktorla anlasmama baktim.Doktorumdan memnunum kızlar ama dogumda rahat edemem diye düsünüyorum bayanda daha rahat olurum o yüzden hazır doktor degistirme ihtimalim varken aklımda olan iki hastaneyide gezdim ama işte yüzdr yüz aklıma yatmadı cok kararsız kaldım
Ben de iki dr degistirdim ,ucuncusundeyim .Ucu de bayandi.O alttan muayenede falan erkekle cok zordu.Hep bayan dr aradim ama hemoroid problemim olunca bayan cerrah olmadigi icin erkege gittim.Bu hepsinden daha kotuydu.Arkadaslarin dedigi gibi dogum odasinda birkac kisi oluyormus,erkek oluyor yani.Kardesim dogumunda cok utanmis.Sezeryan olsa da gelen giden bakiyor sanirim.Aslinda isteyenler icin bayan ekip kurmalilar.Kızlar bugün hstane arastırması yaptım siz olsanız hangisini secerdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?