2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dr gorus al canim uygun degilse zaten soyler engel var diye korkulacak birsey yok yeterki bebisin saglikla gelsin herseyden onemlisi o ister sezeryan ister normal artik hangisi uygunsa

Öyle tabiki. Sağlıkla doğsun da insallaah hayırlısı bakalım. Sağolasın canım. :* :)

Kızlar bugün hstane arastırması yaptım siz olsanız hangisini secerdiniz?
Birtanesi basından beri gittigim hastane doktorum erkek normal dogum 2000 sezeryan 3000 odaları kücük ve erkek doktor istemiyorum ama evime cok yakın...
Birtanesi yine fiyatı bu civarda ama lokasyon olarak kötü herkes kolaylıkla ulasamaz ama odaları büyük hastane ferah ve daha bilinen bir hastane medical park
Birtanesi en büyük olanı lokasyon iyi hastane cok büyük odalar genis fiyat 3500 ve 4000tl
Yeni bir doktora baslıcam bayan istiyorum ama hastaneyi secemedim cok kararsızım...

Kendi adıma diyorum ki başından beri gittiğim doktordan memnunsam (ki devam ediyorsam memnunumdur) o doktorumla devam ederim..doğal olarak onun doğum yaptırdığı hastaneyi tercih ederim..

Sağol canım peki hangi marka model onerirsin

Deprem oldu yaa...nese kizlar aranizda bebek kuvet seti notnoz takimi yenidogan bezi hangi marka nr kadar kacli alan var mi

Deprem oldu yaa...nese kizlar aranizda bebek kuvet seti notnoz takimi yenidogan bezi hangi marka nr kadar kacli alan var mi
Yenidogan bezi 1 numara prima premium care aldim 3 paket. Biraz abarttim galiba bez isimi:)) kuveti a101den aldim. Cok kucuk olacagi icin bornoz takimi alma kullanilmiyo dediler. E bebekten bebek havlusu aldim bende. Bornoz takimini yasina girdiginde almayi dusunuyorum.

Bn olsam gittiğim hastaneyi doktoru seçerdim

Geçmiş olsun canım.. bebek küvetim vardı almadım. Filesini aldım sevi bebe marka. Bornoz almadım normal havlu aldım. Bornoza erken diye. Bebek bezi 1 numara 1 adet 22li prima premium, 138li 2 no aktif bebek ve a101 soffio 2 no 40 tane mi ne var içinde.

Kendi adıma diyorum ki başından beri gittiğim doktordan memnunsam (ki devam ediyorsam memnunumdur) o doktorumla devam ederim..doğal olarak onun doğum yaptırdığı hastaneyi tercih ederim..

Bn olsam gittiğim hastaneyi doktoru seçerdim

Doktorumdan memnunum kızlar ama dogumda rahat edemem diye düsünüyorum bayanda daha rahat olurum o yüzden hazır doktor degistirme ihtimalim varken aklımda olan iki hastaneyide gezdim ama işte yüzdr yüz aklıma yatmadı cok kararsız kaldım

Benimde doktorum erkek bende sikilirim utanirim diye dusunuyorum ama tedavi surecimde de ona gittim, hamilelikte de.. hatta bayram haftasi izinde olcakmis ama o haftaya denk gelse bile yine ayni hastanede olurum diye dusunuyorum

Dogumhanede 6-7kisi oluyormus ve geneli erkekmis. Sadece doktor erkek diye degistireceksen memnun oldugun bir doktoru birakma derim. Bunu duydugumdan beri doktorla anlasmama baktim.

Ben de iki dr degistirdim ,ucuncusundeyim .Ucu de bayandi.O alttan muayenede falan erkekle cok zordu.Hep bayan dr aradim ama hemoroid problemim olunca bayan cerrah olmadigi icin erkege gittim.Bu hepsinden daha kotuydu.Arkadaslarin dedigi gibi dogum odasinda birkac kisi oluyormus,erkek oluyor yani.Kardesim dogumunda cok utanmis.Sezeryan olsa da gelen giden bakiyor sanirim.Aslinda isteyenler icin bayan ekip kurmalilar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…