2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Deprem oldu yaa...nese kizlar aranizda bebek kuvet seti notnoz takimi yenidogan bezi hangi marka nr kadar kacli alan var mi
Gecmis olsun.Kuvet,kuvet ayagi cam marka;kova,masrapa baby jeam;lif mothercare aldim.Bebek bornoz takimini dayim satiyor,annem oradan 60 tlye maliyet fiyatina aldi.Bebek bezi almadim.Son hafta falan alirim.Buyuk ihtimal huggies olur.

Sağol canım peki hangi marka model onerirsin
Canim ebebekte var markasini net hatirlamiyorum amaa bir tarafi alt acma bir tarafinda anakucagi var digerlerinin icine gore hem daha genis hemde daha saglam duruyor hersey var titredim melodi vs 700-800 civari fiyati uzun sure idare edebilecek bir yataga benziyor.bakabilecek gibiysen yakindan gormeni tavsiye ederim

Ahh deprem ahh.. Benim şansim mi izmir sallanip duruyor..

Bu arada ameliyathane ekibi hep erkek arkdasim sezeryana girdim erkekler sardi etrafimi batikonluyorlar her yerime elleri degiyor ben ciplak o an cok agladim beni uyutun dedim diyor tamamen uyuttular dayanamadim o manzaraya demisti hep onun lafi gelir aklima.. keske dogum ekibi bayandan olussa ama hep erkek malesef

Anestezi doktoru benim bulundugum hastanede de erkek. Hatta 3 kadin dogum doktoru var erkek hepsi

Gecmis olsun bu arada tedbirini al mutlaka ama korkma sakinlesmeye calis

Deprem oldu yaa...nese kizlar aranizda bebek kuvet seti notnoz takimi yenidogan bezi hangi marka nr kadar kacli alan var mi
Kuvet setini masrapa kova ve filesini bi bebeciden 50 ye aldık. Bornoz takımı içinde havlusyla bebitofun 55 e aldık.
Bezide e bebekten baby me yeni çıkn bzden aldık 60 lı 12.50 TL iki paket aldık şmdlk ıslaklık gostergesıde var

Doğumda sıkılma gibi bir sorun olmaz canım. Çünkü sadece doktorun bayan olmuyor öyle bir durumda.. içeride anestezi uzmanı vs. erkek çoğunlukta oluyor. Yani sadece sıkılma sebepse hiç boşa değiştirme doktorunu.. normal olacaksa zaten ebe yaptırıyor.. istersen doktorun bulunuyor. Sonrasında da hemşireler kontrol ediyor kanama durumunu falan. İğneler vs. desen hemşire yine.. yani sadece sebep buysa bence değiştirme

Tobe tobe.Doguma kocam olmadan girmem o zaman.

+1

Geçmiş olsun canım. Şöyle ki ; Anestezi doktorum da doktorum da erkekti. Bir yardımcı doktor vardı o da erkekti. Bebekle ilgilenen hemşire ve ameliyat hemşiresi bayandı sadece. Ameliyat önlüğünden başka bir şey yoktu üzerimde. Belimden iğneyi yaptığında sadece iğne kısmını açtı. Önüme paravan yaptılar görmeyeyim diye.. bacaklarımda ve karnımda örtü vardı asla doktor görmedi. Sondayı ameliyat hemşiresi taktı. Doktorum ve yardımcısı doğum yaptırdı. Hatta bir ara önümdeki paravanı açıp anestezi doktoru yardım etti sıpa çıkmadı çünkü. O süreç içersinde anadan doğma olan bi bebek vardı çıplak benim sadece kesi yerim açıktı. Çıplaklık yok yani. Göğüs ameliyatı oldum hiç bayam yoktu. Onda da alt iç çamaşırım üstümdeydi. Kesi yerleri açıktı sadece. Çıplak olacağınızı düşünmeyin kızlar. Uyuşukluğunuz bitene kadar o ameliyat önlüğü üstünüzde oluyor:)

Aynen bndede onluk vardı hiç çıplaklık olmadı:)

Aynen hiçbir şey görmüyorsun. Sohbet ediyorlar zaten seninle.. ben manyak gibi nereden görebilirim diye bakmadığım yer kalmamıştı

Benimde doktorum erkek bende sikilirim utanirim diye dusunuyorum ama tedavi surecimde de ona gittim, hamilelikte de.. hatta bayram haftasi izinde olcakmis ama o haftaya denk gelse bile yine ayni hastanede olurum diye dusunuyorum

Dogumhanede 6-7kisi oluyormus ve geneli erkekmis. Sadece doktor erkek diye degistireceksen memnun oldugun bir doktoru birakma derim. Bunu duydugumdan beri doktorla anlasmama baktim.

Kızlar sezeryanda yine bir derece, normal dogum olursa erkek doktorumun onunde kasar mıyım kendimi ıkınırken dogururken vs rahat davranabilir miyim diye düsünüyorum ama dediginiz gibi gelen geçen görüyor gibi bir ortam oluyorsa o zaman bir kere daha düsüncem. Ben bayan bir doktor ve yanında ebe ile düsündügüm icin oyle daha rahat olcagıma krar vermistim ama hic bilgim yokmuş gerçekten...

Bende dikim bitmek üzereyken alttan araladım örtüyü kapat kız dedi bana

Ben daha önce ameliyat geçirdiğimden hatta narkozdan ayıkırken zorluk yaşadığımdan dolayı kollarımı bağlamıştı doktor açamadım ama tepedeki lambalar var ya baktım görebilir miyim acaba diye de görmedim bebeği gördüken sonra da umrumda olmadı durup onu giydirmelerini izledm :)

Canım o sancıyla erkek bayan umrunda olmaz kiş :) aklına bile gelmez :) her ihtimale karşı normal bile olsa anestezi ekibi hazırda bulunuyor. Bence memnun kaldığın doktorunla devam etmen en güzeli.. her durumu başından beri bilen o çünkü. Yeni doktor unutabilir anlatsan da.. o da risk bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…